Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Petah

Jacco schreef:

Het feit of het Wolters is of Havenaar of Malone of Kanon die vertrekt is denk ik op dit moment niet het probleem.....het probleem is dat we bij ADO altijd achter de feiten aan lopen.

Eerst vertrekt de halve selectie van het vorige seizoen, vervolgens starten we de 1e training/voorbereiding met een half elftal en wat jeugdspelers en proefspelers. Vlak voor het verstrijken van de transfer deadline halen we nog wat wanhoops "versterkingen".
Dat is dus al jaren zo onder wang onder kallen onder van ringelestein

Het is ook super irritant maar dat blijf je houden als he een profclub door amateurs laat runnen
Woensdag 28 juni 2017 om 20:44 uur Quote

Aad

hg schreef:

iemand een verklaring buiten dat het nog goéd gekeurd moet worden door de knvb wel spelers laten gaan met contracten maar niks kunnen hengelen moeten we ons zorgen maken hoop het niet !!
We moeten ons al zorgen maken vanaf het moment dat van der Kallen UVS/Wang de macht gaf.
Woensdag 28 juni 2017 om 19:56 uur Quote

Advertentie

Petah

Jurriën schreef:

Ben je jaren aan het bouwen, ben je ineens weer terug bij af.

Als je als speler naar Heracles, Willem 2 of ADO kan gaat nu 80% naar Heracles of Willem 2
Jaren aan t bouwen aan wat het gaat al 335 jaar kut we hebben 1 uitschieter gehad

Onder van der kallen ging t financieel stukken beter
Maar ook daar hebben we slechte jaren gekend de jeugd scouting doorstroming is al jaren kut
Maandag 26 juni 2017 om 18:28 uur Quote

Petah

Max schreef:

De Bruijn heeft volgens mij niet zoveel politieke ambities. Met straks vier partijen in een kabinet, is er ook geen stortvloed aan ministerposten te verdelen. Het stuk van de Telegraaf bevat zeker een kern van waarheid. Als ik de gemeente was, zou ik tot het bittere eind de nagel van de doodskist van Wang zijn geweest. De verbondenheid met de club blijft toch wel. En tien jaar geleden zijn er te weinig voorzorgsmaatregelen genomen om een toekomstig Wang-scenario te voorkomen.

Maar het was toch echt de gemeente die een half jaar geleden intervenieerde met een juridisch schaakspel wat ervoor gezorgd heeft dat Wang voor de poorten van de hel uiteindelijk toch zijn schuld heeft ingelost. En de gemeente is natuurlijk geen beleidsvoerder bij ADO. De puinhopen zijn toch echt door Wang veroorzaakt.
Er waren al puinhopen al jaren rommelt het intern het verschil was dat we een scherpe eigenaar hadden wie erop zat in de persoon van der kallen

Maar toen hadden we ook elke maand een andere algemeen directeur problemen met scouting en jeugd

De club is al jaren een openwond en van der kallen heeft gefungeerd als pleister
Zaterdag 24 juni 2017 om 13:22 uur Quote

Ronaldo

Telegraaf

In 2007 gaf de gemeente Den Haag met toenmalig burgemeester Wim Deetman en wethouder Sander Dekker de voetbalclub ADO Den Haag weg in ruil voor een prioriteitsaandeel. Na bijna tien jaar geeft het Haagse gemeentebestuur het prioriteitsaandeel terug. Volgens wethouder Tom de Bruijn omdat er geen deugdelijke begroting is ingediend en de gemeente onvoldoende toezicht kan houden op het reilen en zeilen bij de club.

Een gegronde reden, maar de oorzaak van de huidige breuk tussen de gemeente Den Haag en ADO ligt toch echt in het IJspaleis, zoals het Haagse gemeentehuis in de volksmond heet. In de tijd van burgemeester Deetman, die nu bij ADO Den Haag als commissaris werd geconfronteerd met besluiten waar hij in 2007 zelf verantwoordelijk voor was.

Herhaaldelijk hield de gemeente Den Haag de plaatselijk profclub ADO financieel op de been, maar na het betrekken van het nieuwe stadion in het Forepark vond de gemeenteraad van de stad dat het niet langer verantwoord was om nog geld in een voetbalclub te steken. Ook de Europese regels verboden dit. Het bezit van het stadion was een voldoende belegging en op die manier zou de gemeente Den Haag altijd een vinger in de pap houden bij de voetbalclub.

Om de financiële problemen bij de club in 2007 het hoofd te bieden, stond de gemeente toe dat de club werd verkocht aan investeerder Mark van der Kallen, die daarvoor al herhaaldelijk garant stond om financiële gaten te vullen. De constructie zou zijn bedacht door Henk Jagersma, die daarvoor directeur financiën was geweest bij de gemeente Den Haag en kort na de deal tussen Van der Kallen en de gemeente voorzitter werd bij ADO Den Haag.

Deetman, die vorige week als commissaris op zijn strepen stond en vertrok, stond de voorgestelde constructie toe als burgemeester van Den Haag. Zo schoof hij het hoofdpijndossier ADO Den Haag van zijn bordje en van de stad Den Haag. Samen met wethouder Dekker, die even later als politicus promotie maakte bij de VVD en op dit moment demissionair staatssecretaris van Onderwijs is. In de gekozen constructie kreeg de amateurtak van ADO als houder van de proflicentie het gouden aandeel en de gemeente een prioriteitsaandeel. Beide aandelen geven recht op een plaats in de rvc.

Van der Kallen en de gemeente Den Haag spraken na de overdracht van de aandelen af dat de gemeente in geval van doorverkoop door de investeerder een optie kreeg om binnen drie weken een andere koper voor minimaal hetzelfde bedrag aan te dragen. Toen Hui Wang de aandelen ADO Den Haag in de zomer van 2014 overnam van Van der Kallen kwam de gemeente Den Haag niet met een alternatieve verkoper en verdween ADO in Chinese handen.

Wat de gemeente Den Haag en wethouder Tom de Bruijn (D66) precies wil bereiken met het inleveren van het prioriteitsaandeel is onduidelijk en geeft geen toegevoegde waarde. Wel zal de ingediende begroting van ADO Den Haag met argusogen worden bekeken door de onafhankelijke licentiecommissie van de KNVB. En het hoofdpijndossier ADO Den Haag is van het bordje van De Bruijn verdwenen zodat hij dit vuiltje niet hoeft te verklaren mits hij door zijn partijleider Alexander Pechtold gevraagd wordt in een eventueel met D66 te vormen regering.
Zaterdag 24 juni 2017 om 09:02 uur Quote

janfcdh

Bert schreef:

Ik vind het toch jammer dat de overname door de gemeente met private investeerders niet gelukt is. 49% aandelen Wang had mooi geweest.

Ieder jaar moeten er miljoenen in de club gestoken worden om de boel overeind te houden. Waar gaat dat geld allemaal naartoe? Ben geen boekhouder zoals Aad maar onder VD Kallen was de club een stuk stabieler.

Het enige wat we VD Kallen kunnen verwijten is dat die ons opgescheept heeft met die Chinees.

Die verklaring stuk van Manders hoef ik niet te horen die weet alles recht te lullen wat krom is.
Welke lokale investeerders bedoel jij dan Bert, joh die zijn er niet, ja die neppers die nu weer in rep en roer zijn maar die alleen maar roepen en nog nooit daadwerkelijk een poging hebben gedaan, ieder jaar miljoenen ja naar die zakkenvullers zoals Deetman, Jol bijvoorbeeld, die Chinezen hebben dat goed gezien, van de Kallen heeft het goed gedaan en dat hij de club aan UVS heeft verkocht ja daar ging de gemeente toch mee accoord, diezelfde gemeente maakte zich natuurlijk belachelijk om vorig jaar naar China af te reizen en een bod van een hele euro neerlegde om de club terug te kopen, denk dat die Chinezen dat nou niet echt geweldig vonden, ze waren denk ik flink beledigd, gemeente heeft vanaf het begin nooit achter de overname gestaan ze waren gewoon te lui en geloofden het allemaal wel, ja ambtenaren he, niet zo vreemd, nu is de weg vrij, nogmaals of we gaan naar de kloten of HET gaat eindelijk gebeuren en de gemeente zocht een vluchtweg die hebben ze gevonden, die willen hun handen in onschuld wassen maar zijn ook schuldig waarom het vanaf het begin niet werkte simpel zat, Manders is aangesteld door China, goed dat er een schoonmaak is geweest al dertig jaar is het klote, geef toch die Chinezen het voordeel van de twijfel, als er nu geld uit Hong Kong komt is het goed, daar zitten de echte mannen met geld, net zoals Macao en Taiwan, laat je verrassen Bert en we hebben al heel wat keer als club kantje boord gestaan maar we gaan niet kapot echt niet,dan had dat wel eerder gebeurd
Vrijdag 23 juni 2017 om 07:27 uur Quote

Bert

Ik vind het toch jammer dat de overname door de gemeente met private investeerders niet gelukt is. 49% aandelen Wang had mooi geweest.

Ieder jaar moeten er miljoenen in de club gestoken worden om de boel overeind te houden. Waar gaat dat geld allemaal naartoe? Ben geen boekhouder zoals Aad maar onder VD Kallen was de club een stuk stabieler.

Het enige wat we VD Kallen kunnen verwijten is dat die ons opgescheept heeft met die Chinees.

Die verklaring stuk van Manders hoef ik niet te horen die weet alles recht te lullen wat krom is.
Vrijdag 23 juni 2017 om 06:55 uur Quote

Haagse Kelt

slash070 schreef:

Of het allemaal 100 procent waar is wat Manders zegt moeten we ook maar afwachten natuurlijk. Maar als de gemeente zich zo zorgen maakt om UVS hadden ze juist niet de boel in de steek moeten laten, en ADO daarmee dan nog een zetje meer de afgrond in moeten geven. Alles lijkt er op dat van begin af aan de gemeente van UVS af wil, en UVS wil van de gemeente af. Daar om heen zijn lieden ook nog eens bezig om via de media olie op het vuur te knikkeren.
Ik vind ook dat een gemeente niet steeds voor een BVO hoeft op te draaien. Vind het wel reeel dat de gemeente voor een deugdelijk stadion zorgt waarbij er door de club een reele huur wordt betaald die dus goed is op te brengen. Vanaf het begin is dit al fout gegaan: stadion niet af, fouten in de constructie waardoor de catering allerlei kinderziektes had, infrastructuur rondom stadion dramatisch etc etc.
De gemeente wilde al veel eerder van ADO af en dacht dit met vd Kallen geregeld te hebben en ze hebben niet ingegrepen toen vd Kallen zijn aandelen verkocht.
Dus t terugtrekken vd gemeente is te makkelijk. Anderzijds zijn de mooie praatjes v UVS al heel vaak niets waard gebleken, dus de situatie blijft zorgwekkend ondanks het redelijk strakke verhaal van Manders. En ik blijf bang dat Jan-Hermen of die zoon van hem weer op het toneel (lees de rvc) verschijnt. Dan is de ellende compleet.
Donderdag 22 juni 2017 om 23:28 uur Quote

TB

Edwin schreef:

Je haalt steeds de betaling aan v/d kallen erbij, die niet in de club gestoken is, maar op de privé rekening van v/d kallen staat.
Ook de betalingen aan Vd Kallen om de club in eigendom te krijgen behoren natuurlijk voor die Chinezen tot het project ADO.
Donderdag 22 juni 2017 om 16:24 uur Quote

Edwin

Petah schreef:

Ondertussen zit er straks 20 miljoen aan chinees geld in

Hoeveel heb jij er inzitten
Je haalt steeds de betaling aan v/d kallen erbij, die niet in de club gestoken is, maar op de privé rekening van v/d kallen staat.
Donderdag 22 juni 2017 om 16:22 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

JB, Franky, purnie&pino, iDaan, keesvld, langnek, D.H.zuid-west, Ricardo Smit, oodh, Marijn, barney070, Ado Vakkie S, KR96, Peter87, Alfista60, Wizard, Leetje, Ferdy, Jordy, TB, Jurriën, adorob, pajam, bennyboy1960, Aad, gillah, Tommy, Madmax, Tikki Takka, FC Den Haag!, DHFC070, ADODENHAAG, Victor, michel, troje, Dappere dodo, ton en 64 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
4-1
14 mei 2017

Oefenprogramma

Logo Lugdunum Logo ADO Den Haag
1 juli 2017 om 14:30 uur
Sportpark Kikkerpolder, Leiden
Logo svv Scheveningen Logo ADO Den Haag
5 juli 2017 om 19:30 uur
Sportpark Houtrust
Logo RKSV Halsteren Logo ADO Den Haag
8 juli 2017 om 19:00 uur
Sportpark de Beek, Halsteren
Logo Serooskerke Logo ADO Den Haag
10 juli 2017 om 19:30 uur
Sportpark Noordhout, Serooskerke
Logo Bruse Boys Logo ADO Den Haag
12 juli 2017 om 19:30 uur
Sportpark Volharding, Bruinisse
Logo Zeeuws Elftal Logo ADO Den Haag
14 juli 2017 om 19:00 uur
Sportcomplex Cleijn, Yerseke
Logo ADO Den Haag Logo MVV
18 juli 2017 om 19:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -