Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

oodh

Bollie74 schreef:

Die moet gewoon keeperstrainer worden en die waardeloze trainer die we nu hebben vervangen. Slechtste keeperstrainer die ooit in het betaald voetbal is geweest.
En waarom zou Zwinkels een goede keeperstrainer zijn?
Zaterdag 18 maart 2023 om 23:25 uur Quote

Vak_W

Bollie74 schreef:

Nee totaal geen gelul, maar kijk eens naar eerdere keepers. Een voor een geen betere keeper geworden. Waarvan Koopmans het laatste bewijs is.

En Wentges en Niekima zijn echt niet de verdienste van de huidige trainer. Die hebben zich ontwikkeld in de jeugd en die kan je niet beoordelen op de kwaliteit van Mulder. Ik vind Wentges ook geen stappen maken en daarvoor moet Mulder zorgen.
En dan moet je maar een oud-keeper trainer maken omdat dat het sentiment lekker voert? Trainer zijn is een vak, he?! Dat wij bij ADO wat trainers betreft het niet altijd getroffen hebben, oke... Een oud-keeper tot keeperstrainer zonder te weten of hij überhaupt de eigenschappen beschikt om doelstellingen om te zetten in oefenstof en oefenstof over te brengen op keepers. Dat is inderdaad gelul!
Zaterdag 18 maart 2023 om 20:29 uur Quote

Ties

Bollie74 schreef:

Die moet gewoon keeperstrainer worden en die waardeloze trainer die we nu hebben vervangen. Slechtste keeperstrainer die ooit in het betaald voetbal is geweest.
Ja logische reactie. Wentges en Niekema zijn idd niet goed opgeleid en worden niet beter. Wentges had in Oranje ipv Jong Oranje moeten staan en Niekema had al lang de eerste keeper mieten staan van Burkino Faso. Heeeeeeeeeel slechte keeperstrainer die we hebben. Koekoek….. wat een ongelovelijk gelul zeg !
Zaterdag 18 maart 2023 om 18:59 uur Quote

Bollie74

derput schreef:

Afscheid van hem maakte mijn avond nog goed. Mooi hoor. Iemand met hart voor de club
Die moet gewoon keeperstrainer worden en die waardeloze trainer die we nu hebben vervangen. Slechtste keeperstrainer die ooit in het betaald voetbal is geweest.
Zaterdag 18 maart 2023 om 18:17 uur Quote

Kees

Barend schreef:

“Dat mag niet gebeuren.”
Dat zei vorige week de aanvoerder van PEC over het tweede doelpunt van ADO. Uit een snelle counter.

“Dat mag niet gebeuren” kun je elke week wel een keer horen. Zo vaak dat het opvalt.
Wat eruit blijkt is dat de profvoetballer niet leert.

Dat trainers blijkbaar niet in staat zijn, dergelijke kennis over te brengen. Die trainers beheersen hun vak niet.
Misschien deugt zelfs de trainersopleiding op dit punt niet.
Overal lees en hoor je dat communicatie zo van belang is. Schijnbaar wordt dat toch nog regelmatig onderschat.

Waar ik me altijd over verwonder is dat wisselspelers regelmatig meerdere vol gekalkte vellen papier in de dug out of zelfs aan de zijlijn voorgeschoteld krijgen. Meestal door de assistent of keeperstrainer. Probeer die teksten of looplijnen maar eens te begrijpen in een volgepakt stadion en waarbij de adrenaline door je lijf spuit om je waar te maken.
Vrijdag 24 februari 2023 om 12:25 uur Quote

Advertentie

Kees

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Max de Jong: iedereen nu mentaal sterk
Max de Jong had tegen de beloften van PSV een basisplaats in de spits en bracht zijn ploeg met een schot vanaf de zestien op 0-1.
Lees het nieuwsbericht
Max de Jong is , na Anderlecht, nu keeperstrainer bij Forum Sport.
Dinsdag 14 februari 2023 om 10:35 uur Quote

Filosoof

Het is vrijdagochtend, 8 uur. Voor het raam van zijn kantoor op de 4e verdieping van het Bingoal Stadion staat Dirk Kuijt. Hij staart uit het raam en ziet in het ochtendlicht het krioelende verkeer op het Prins Clausplein. Dan draait hij zich om en loopt naar het Nespresso apparaat dat handig staat opgesteld rechts van zijn bureau. Eerst een kop ‘Dark Roast’. Hij kan een vage glimlach niet onderdrukken als hij terugdenkt aan zijn jeugd. In zijn geboortedorp zei men altijd ‘Un kaup swart, doet het nettenboeten recht’. En Dirk houdt graag vast aan die traditie.

Hij neemt een eerste slok van zijn hete koffie als de deur openzwaait. In de deuropening verschijnt de rijzige gestalte van John Metgod. ‘Morge Dirk’, zegt de gelouterde ex-international en oud-speler van onder andere Real Madrid. Hij gaat zitten op zijn vaste plekje, strategisch vlak naast de deur. In het kielzog van deze assistent-trainer druppelen de andere leden van de staf een voor een binnen. Dirk mag graag zeggen dat hij met een ‘proces’ bezig is en dat ‘doen we met z’n allen’. Daarom zit er nu een redelijk bont gezelschap in zijn kantoor. We zien fysiektrainer John Nieuwenburg en keeperstrainer Raymond Mulder. Maar ook dokter Daan van de Pol en fysiotherapeut Edwin Coret zijn present, terwijl de videoanalisten Jop Beuger en Tom van Mierlo – bescheiden als altijd – een plekje zoeken. Zelfs materiaalman Rob Ravestein ontbreekt niet. Laatstgenoemde zit een beetje onderuit gezakt op een stoel, onderwijl friemelend aan een maatdop van een fles Lenor wasverzachter. Als laatste komt Daryl Janmaat binnen. De technisch manager knikt de anderen beleefd toe onder het mompelen van ‘sorry maar file’ en gaat snel zitten.

Dan loopt Dirk Kuijt naar het whiteboard dat een prominente plek in zijn kamer heeft. Dat gebruiken van een whiteboard heeft hij gekopieerd van Rafael Benitez, zijn toenmalige coach bij Liverpool. Niet dat Dirk er nu echt mee uit de voeten kan, want het bord is maagdelijk leeg. Behalve rechtsonder, waar hij heeft geschreven dat z’n auto maandag naar de garage moet. Maar goed, volgens Dirk oogt zo’n bord professioneel en straalt het een zekere autoriteit uit.

Het geroezemoes verstomt als Dirk het woord neemt. Hij orakelt op zijn inmiddels bekende wijze iets over de rug rechten en als een front opereren. Woorden die de aanwezigen al ettelijke keren uit zijn mond hebben gehoord. Niets nieuws dus. Maar het wordt interessant als Dirk handig een bruggetje maakt naar de prestaties van het vorig weekend en vooruitblikt naar de wedstrijd van deze vrijdagavond. Zoals de aanwezigen weten is Dirk de afgelopen week op het Prinses Irenesportpark behoorlijk uit zijn slof geschoten. De verloren wedstrijd tegen Helmond Sport was een absolute blamage. Hij heeft iedere speler te verstaan gegeven wat hij ervan dacht en de hele groep aan extra pittige trainingssessies onderworpen. Geheel volgens het aloude adagium ‘Dirk laat zich niet piepelen’.

Die extra trainingsarbeid is een opmaat naar de wedstrijd tegen VVV Venlo. Een potje dat gewonnen moet worden. Zelfs Dirk beseft dat als geen ander, want hij voelt het hijgen van journalisten en het rumoer op de tribunes haarfijn aan. Maar Dirk zou Dirk niet zijn als hij niet vol bravoure zijn strijdplan ontvouwt. De aanwezigen gaan er eens goed voor zitten. En John Metgod voelt nu al de priemende blikken van de collega’s in zijn richting. Hij is de nestor in het gezelschap en als zodanig de enige die voldoende autoriteit bezit om de trainer eventueel van repliek te dienen. Iets waar John overigens een bloedhekel aan heeft. Of, zoals hij vanmorgen nog tegen zijn vrouw zei: ‘Ik hoop dat die Dirk me gewoon me ding laat doen, dan is mijn dag weer oké’.

‘Goed mannen’ opent Dirk zijn betoog, ‘we gaan het vanavond anders doen’. Hij vervolgt met: ‘Ik heb er een paar nachtjes over geslapen, maar ben er nu wel voor mezelf uit’. ‘De opstelling en het strijdplan van de afgelopen weken, het klopt niet’. ‘We gooien er vanavond een paar andere spelers in. Jongens die het verschil maken, die de wedstrijd lezen en anticiperen’. ‘We gaan het daarom als volgt doen, we laten de rechterflank in zijn geheel bestrijken door Denzelletje. Dat deed ie in de A1 van Feyenoord ook altijd prima. Dan laten we die vreselijke draver van Catic op de bank. Verder gooien we Finn voor de leeuwen, want met Siereveld breken we ook geen ijzer momenteel. Middenveld dan, Klas even bankie doen en Esajas erin. Dat wordt echt een grote speler hoor, let maar op mijn woorden’. ‘En naast Breinburg zetten we nu Titouan Thomas. Ja, ja, dat laatste is een ‘verzoekje’ van hogerhand. Samenwerkingsverbandje met Estoril en zo. Maar goed, slechter dan met De Waal zal het niet worden. Toch?’ Hier en daar verschijnt een lichte vorm van ongeloof op de gezichten van de stafleden. Dokter Van de Pol – zelf een aardige hockeyer van KZ – bekijkt de boel van de medische kant, en denkt bij zichzelf, ‘hebben we hier te maken met een geniale creatieveling, of is het toch een min of meer maniakale gek’.

Dirk komt nu helemaal op stoom, wetende dat hij 100% de aandacht heeft. Hij heeft het beste voor het laatst bewaard en gooit dat nu in de groep: ‘Mannen, ik beken het eerlijk, ik worstel met Thomas. Die brengt het momenteel niet. Hoe die gast vorig seizoen zoveel doelpunten kon maken, ik heb geen flauw benul. Misschien tijd voor hem om ook even aan de kant te beginnen?’. Die laatste opmerking is het sein voor good old Ravestein om te memoreren dat Thomas Verheijdt de held is van de club, het uithangbord. ‘Je mot niet aan Thomas komme, anders breekt de pleuris uit in het stadion’, zo stelt hij onomwonden.

Pleuris is een woord waar Dirk een hekel aan heeft. Handig laverend tussen zijn eigen idee en de woorden van de materiaalman, bindt hij in. ‘Oké, ik snap het Rob. Thomas is onze aanvoerder. We kijken het nog even aan’. Dirk neemt nog een slokje van zijn koffie en trekt daarbij een vies gezicht, want het spul is intussen koud. Hij neemt als een generaal zijn manschappen in ogenschouw, en zoals hij al dacht, er komt nul komma nul weerwoord. ‘Mooi mannen, alle vertrouwen dus voor vanavond. Die Limburgers gaan nog een lange terugreis hebben. Dus nu weer lekker verder met waar je mee bezig was en tot later vanmiddag!’.

Enigszins verdoofd verlaat het gezelschap een voor een het kantoor. En op het moment dat Ravestein wegloopt, roept Dirk hem na: ‘Rob, wil jij vanavond een paraplu voor me regelen, want ik verwacht een zware bui’.

ADO Den Haag verliest met 2-3. Dit verhaal is puur fictief, hoewel……
Zaterdag 5 november 2022 om 20:22 uur Quote

DHFC070

Lekkere terugspeelbal hoor.
En Wentges ziet er ook lekker uit.... die keeperstrainer bij ons laat iedere keeper al jarenlang onder zijn niveau presteren.
Vrijdag 28 oktober 2022 om 20:09 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Zwinkels keeperstrainer bij Knopper
Robert Zwinkels is toegetreden tot de Richard Knopper Football Academy.
Lees het nieuwsbericht
Maandag 24 oktober 2022 om 08:31 uur Quote

Bollie74

James schreef:

Om te starten die Wentges eruit. Lijkt er dit jaar helemaal niets van te kunnen
Voor de zoveelste keer dat ik het schrijf. Dat ligt 1000% aan de keeperstrainer. Heeft tot nu toe iedere keeper bij ADO niet constant of beter gemaakt. Wordt weer eens tijd voor een keeperstrainer met betaald voetbal ervaring en niet een totaal onbekende.
Zaterdag 1 oktober 2022 om 22:29 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Law, LeoH, Marko1969, Larslief, Wahter, bennyboy1960, Superjantje, Tuurke63, Lellow, Supporter ADO Den Haag, ton en 71 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Tyrese Asante Gregor Breinburg Boy Kemper

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
1-3
17 maart 2023

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SC Telstar
31 maart 2023 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Stand Eerste divisie

1 PEC Zwolle + 30 - 69
2 Heracles + 30 - 66
3 Almere City 29 - 52
4 VVV-Venlo 30 - 52
5 Willem II 30 - 50
6 FC Eindhoven 30 - 47
7 MVV Maastr. 30 - 44
8 NAC Breda 30 - 43
9 Telstar 30 - 43
10 Roda JC 30 - 41
11 Jong AZ 30 - 41
12 Graafschap 30 - 39
13 ADO Den Haag 30 - 39
14 Jong PSV 30 - 38
15 Helmond Sp. 30 - 34
16 Jong Ajax 30 - 31
17 TOP Oss 30 - 30
18 FC Den Bosch 30 - 30
19 FC Dordrecht 30 - 27
20 Jong Utrecht 29 - 20