Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Aad

janjazz37 schreef:

Heb niemand voor degradatie horen pleiten. Goed begrijpend lezen, Bert.
Ik pleit zeker niet voor degradatie. Maar het zou misschien wel het enige kunnen zijn wat op den duur toch voor het behoud van de club zorgt.

Nu al heeft de financiële situatie dikke invloed op de sportieve prestatie. Noodzakelijke versterkingen kunnen niet worden aangetrokken omdat er geen transfergelden mogen worden uitgegeven. Zelfs niet de gelden die ontvangen zijn voor vertrokken spelers.

Onze versterkingen moeten we halen uit een pool van, door makelaars aangedragen, buitenlanders of oudere spelers die, met alle respect, over-the-top zijn. Daarbij hebben we soms mazzel (El Khayati, Johnsen en Becker) maar meestal belanden de zogenaamde versterkingen op de bank (en soms zelfs dat niet).

Er is, in mijn ogen, maar echt 1 oplossing: volgend seizoen (in de eredivisie) dure contracten eruit, volop ruimte voor de jeugd, flink snijden in de overhead, een trainer voor de selectie die met jeugd kan werken en dan met zijn allen hopen en bidden dat we erin blijven. Wanneer je dat een seizoen of 2 kan volbrengen sta je er al een stuk beter voor.

Nogmaals: zo doorgaan als nu leidt tot nog meer schulden en als dat ook richting fiscus gaat is het snel over. Daarbij komt ook nog dat de regels van financial fair-play nu al overtreden worden (net als bij Vitesse overigens) en KNVB-ingrijpen ook niet ondenkbeeldig is.
Woensdag 20 maart 2019 om 10:10 uur Quote

Advertentie

Aad

wijstaanboven schreef:

Hele goede voetballer maar een stoorzender kan je alles behalve gebruiken nu.
Ik ben er al een hele tijd van overtuigd dat die stoorzender al een poosje aanwezig is.

Hoe iedereen ook zijn best doet om te vertellen dat de sfeer binnen de club en de selectie geweldig is heb ik daar mijn twijfels over.
Tegen Groningen liepen er een paar bij (waaronder El Khayati) waarbij het leek dat ze spijt hadden dat ze aan de wedstrijd waren begonnen. En als blikken konden doden waren er flink wat slachtoffers gevallen.

Want ik vind nog steeds dat er voldoende kwaliteit is om fris en aanvallend voetbal te spelen maar dat doe je bij voetbal nog steeds met zijn elven en niet met fracties van 4 a 5 man die elkaar niet zien zitten.
Maandag 18 maart 2019 om 12:30 uur Quote

Aad

BLEISWIJK-1 schreef:

Stemmingmakerij Kees?????????
Ik denk van niet. Ik verwacht dat Manders toch wel een keer te horen heeft gekregen dat de Chinezen stoppen met gaten vullen.
Er zal van die kant ook geen geld komen voor versterkingen. Dat moet ADO zelf genereren. En Manders denkt dat hij de gaten kan dichten met transfergelden. Maar wanneer je El Khayati en Bakker vandaag bezig ziet zou het wonder zijn als die ergens terecht kunnen. En als we voor Kanon nog 5 ton ontvangen mogen we onze handen samen knijpen.
Zondag 17 maart 2019 om 17:14 uur Quote

tanker070

Voor het eerst sinds jaren heb ik een keer een wedstrijd (bewust) niet gekeken omdat dit niet goed is voor mijn gemoedstoestand. Ik kijk op de website van het AD en de reacties hier en kan hier al uit opmaken dat deze wedstrijd er één was zoals er in het hele seizoen al gespeeld wordt, dramatisch. Tegen wie moeten ze in godsnaam punten gaan pakken met dit spel?

Er zit ook niks bij in dit hele elftal, kan je nagaan wat Bjorn Johnsen vorig jaar voor ons betekend heeft met zijn doelpunten. We hebben nu spitsen die niet kunnen scoren, middenvelders die op El Khayati na er weinig van bakken, verdedigers die er ook niet veel van kunnen. Het wordt tijd voor een grote schoonmaak binnen de selectie, maar ook op kantoor.
Zondag 17 maart 2019 om 17:05 uur Quote

dirk

Lex Immers was alles behalve een natuurtalent, maar kan desondanks door hard te werken terugzien op een prima carrière. Maar de man, ik schreef het hier vorige week al, kan het niet meer bijbenen. Geen schande. Maar met alle respect voor wat hij heeft gepresteerd lijkt het mij hoogst onverstandig tot verlenging van zijn contract over te gaan met pak `m beet drie seizoenen. Eén blunder van Van As (Meijers een 4-jarige verbintenis laten tekenen) lijkt mij meer dan genoeg. En ten slotte nog een opmerking over El Khayati; jazeker is hij een speler geweest voor wie je naar het stadion gaat. En het is waar dat hij heel wat goals voor ADO heeft gescoord. Maar nu mag hij wat mij betreft vertrekken, want zoals Nasser nu al weken speelt heb je absoluut niks aan hem.
Zondag 17 maart 2019 om 16:45 uur Quote

KR96

Denk dat El Khayati even rood krijgt dadelijk.
Zondag 17 maart 2019 om 15:11 uur Quote

Aad

Kees schreef:

UVS staat toch voor de tekorten garant de komende seizoenen?
Staat dat ook papier en geldt dat ook in de KeukenKampioenDivisie ?

En hoelang willen ze daarmee doorgaan?

Nu al een dikke schuld aan UVS en dat buiten de agio-stortingen. UVS begeeft zich op gevaarlijk terrein. Mochten ze ooit van de club afwillen dan vinden ze geen koper die èn de aandelen overneemt èn de leningen terugbetaald.
Daarbij komt ook nog dat de verhoudingen in de balans zo kunnen komen te liggen dat de KNVB moeilijk gaat doen (en terecht).

Ik ben er inmiddels heilig van overtuigd dat een groot deel van de problemen is ontstaan doordat Manders en consorten zich rijk gerekend hebben aan transferinkomsten die niet kwamen (Kanon, El Khayati, Bakker en Becker).
Een heel erg gevaarlijke politiek blijkt. Waaraan overigens nog steeds wordt vastgehouden als ik de woorden van Manders (uit december 2018) goed begrepen heb.
Donderdag 14 maart 2019 om 11:16 uur Quote

yesyes

ghostdrift schreef:

Immers contract verlengen is geen optie
wil je vooruit jongere middenvelders een kans geven
gemiddelde leeftijd moet omlaag
Immers word nooit meer beter door leeftijd en slijtage
van het lichaam
Je moet hem ook anders gebruiken laat hem meer op 10 staan en minder meters gaan maken. Khayati gaat toch wel weg. En nu eens een sterke verdedigende middenvelder gaan halen die alles opknapt op t middenveld. Nu word je telkens overlopen omdat bakker dramatisch is en daardoor moet die immers teveel meters maken. Nu verlies je iedere week weer de slag op het Middenveld. Ik zou sws al beginnen om pinas als verdedigende middenvelder op te stellen, daar heeft die vroeger altijd al gespeeld. Denk dat dat al heel veel scheelt maar Groenendijk wil dat niet zien erg jammer.
Dinsdag 12 maart 2019 om 10:25 uur Quote

Sprinkhaan070

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Gesprekken ADO en Immers toch in eindfase
Het ziet er toch naar uit dat Lex Immers langer bij ADO blijft.
Lees het nieuwsbericht
Immers, Goossens en Becker een nieuw contract geven. De rest met een aflopend contract laten vertrekken. Tevens zou het mooi zijn als je Gorter, Meijers, Malone en Kuipers kan slijten. El Khayati voor een mooi bedrag verkopen en eindelijk eens aan een nieuw team bouwen mer goede jonge spelers. Toen werd ik wakker.. :tired:
Maandag 11 maart 2019 om 21:19 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

El Khayati en Necid ruziën over strafschop
ADO Den Haag kreeg in de blessuretijd nog een penalty in de wedstrijd tegen Heerenveen.
Lees het nieuwsbericht
Zondag 10 maart 2019 om 14:03 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

iDaan, Rob2002, Madmax, FCDHZwoude, Kees, kojak1 en 64 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Lex Immers Robert Zwinkels Abdenasser El Khayati

Laatste wedstrijd

Logo FC Groningen Logo ADO Den Haag
1-0
17 maart 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Vitesse
30 maart 2019 om 18:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 PSV 26 - 67
2 Ajax 26 - 62
3 Feyenoord 26 - 47
4 AZ 26 - 47
5 Vitesse 26 - 40
6 FC Utrecht 26 - 40
7 Heracles 26 - 39
8 FC Groningen 26 - 35
9 Willem II 26 - 34
10 Heerenveen 26 - 33
11 VVV-Venlo 26 - 32
12 PEC Zwolle 26 - 29
13 Fortuna Sit. 26 - 29
14 ADO Den Haag 26 - 28
15 Excelsior 26 - 26
16 Graafschap 26 - 25
17 FC Emmen 26 - 25
18 NAC Breda 26 - 17