Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Bolluhboeah

Gaan we ooit Kishna nog in actie zien? Bijna 2 seizoenen geblesseerd al.
Maandag 15 april 2019 om 22:30 uur Quote

Vakkie-G

Waar is Kishna ??

Over en sluiten?
Zondag 14 april 2019 om 16:23 uur Quote

Advertentie

BLEISWIJK-1

Thommetjsh schreef:

Bij Excelsior had ie wel de garantie op speeltijd, weet niet of ie met Becker en eventueel nog Kishna ofzo veel kan rekenen op speeltijd
Hou toch op. Becker gaat echt niet bijtekenen. Die gaat een (financiele) stap maken.

En Kishna. Ik hoop dat die jongen nog gaat voetballen. Maar het zou me niet verbazen als we die nooit meer op een veld zien.
Zondag 14 april 2019 om 15:45 uur Quote

Thommetjsh

BLEISWIJK-1 schreef:

Excelsior kan hem huren. Moeten wij dan ook kunnen.

Hij loopt overigens bijna uit zijn contract. Ook Tottenham moet wat met hem. Anders loopt hij daar gratis de deur uit.
Bij Excelsior had ie wel de garantie op speeltijd, weet niet of ie met Becker en eventueel nog Kishna ofzo veel kan rekenen op speeltijd
Zondag 14 april 2019 om 15:19 uur Quote

Thommetjsh

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik zou graag Lamprou (Forruna) bij ADO zien. Goede buitenspeler. Heeft alleen nog een contract van een jaar in Griekenland.

En ik zou kijken of je Kristofer Kristinsson van Willem II kan binnen halen. Talentvolle speler. En zijn contract loopt af.

Twee jonge spelers, die je nog kan verkopen!
Lamprou zou inderdaad geweldig zijn, wordt alleen lastig om die te halen mits er bij verkoop van Khayati iets vrijkomt qua geld. Overigens moet je Becker proberen te houden, Kishna of Lamprou dan op links en Avdijaj, mocht Nasser vertrekken op t middenveld
Zondag 14 april 2019 om 10:48 uur Quote

Thommetjsh

Lees hier de hele tijd dat er een aantal gerichte aankopen moeten worden gedaan die een meerwaarde kunnen zijn, dat zonder geld. Mag ik wat suggesties van jullie horen dan? Ik zelf dacht aan Nieuwkoop (tenzij Fons vertrouwen heeft in Van Ewijk of Polley) en wellicht Kishna proberen definitief over te nemen, zie geen andere gratis opties helaas
Zondag 14 april 2019 om 10:09 uur Quote

Thommetjsh

FC Den Haag! schreef:

Nu handhaving bijna zeker is heb ik eens gekeken naar de selectie van volgend seizoen op basis van de doorlopende contracten. Daarna meegenomen voor welke posities volgens mij nieuwe spelers nodig zijn en van welke spelers van wie het contract afloopt ik deze zou verlengen. Daarbij ga ik dan uit van een dubbele bezetting op iedere positie.

Keepers: Zwinkels en Groothuizen
Rechtsback: van Ewijk en Polley
Centrale verdedigers: Beugelsdijk, Kanon, Pinas en Kuipers
Linksback: Meijers
Centrale middenvelders: Bakker, Malone, Gorter
Aanvallende middenvelders: El Khayati en van Kins
Rechtsbuiten: Goppel
Centrale aanvallers: Immers en Necid
Linksbuiten: Hooi

Van de aflopende contracten zou ik die van Becker, Goossens en Falkenburg proberen te verlengen.

Voor een dubbele bezetting dan nog de transfermarkt op voor een linksback en een linksbuiten. En bij verkoop van El Khayati nog een nieuwe aanvallende middenvelder of spits (Immers linie terug) halen.

Ik ben wel benieuwd hoe andere shouters denken over de selectie van komend seizoen!
Rechtsback huren (Nieuwkoop)?
Centrum is goed zoals het is, mocht Kanon vertrekken inderdaad een extra centrale verdediger (Mattheij?)
Linksback Meijers/Pinas (Fons laat meijers er toch in staan)
centraal Middenveld: Bakker, Immers, Malone, Goossens
Aanvallend middenvelder: mocht Nasser vertrekken —> Avdijaj en Goossens en Van Kins
Rechtsbuiten: Becker verlengen (zie geen gratis/betaalbaar alternatief voor me) en Hooi
Linksbuiten kishna huren of zoals omroep west noemde wellicht overnemen van Lazio
Spits: Necid en Druijf (Az)?
Dinsdag 9 april 2019 om 14:13 uur Quote

marcellino

rd.. schreef:

Moeten ook kappen met dat soort verwachtingen. Derde stad betekent nou eenmaal niet automatisch derde club. En dat gebeurt wel vaker in de wereld. Antwerpen is een goed voorbeeld, dat een grote stad niet automatisch een grote club hoeft te betekenen. Kan door van alles komen. Misschien ook het verleden niet mee, net als wij.

En belangrijker dan ooit: zit er geld in het achterland? En nóg belangrijker, wil dat geld wel investeren? Iemand die investeert wil niet alleen een uitje op zaterdagavond, maar ook rendement. En om eerlijk te zijn, is de kans dat je bij ADO rendement uit je investering haalt niet heel groot. Behalve dan van der Kallen, maar zonder hem was de club naar de verdommenis gegaan. Die heeft het slim uitgespeeld.

Met een 9e begroting kun je een keer 13e worden. En andersom. Geen wet van meten en persen. Als alles meezit word je 7e. Zitten de zaken een beetje tegen, kun je 15e worden. Heb je heel veel pech, strijd je tegen degradatie. Beetje open deuren intrappen, maar valt geen speld tussen te krijgen denk ik.
Alles kan echter kan je toch niet ontkennen dat er wanbeleid is gevoerd.op het veld en buiten het veld.neem nou een kishna leuk dat je zo een topper op papier binnen haalt en dat je hem een kans geeft om te revalideren .echter als je hem dan mee gaat tellen als volwaardig speler van ADO en tijdens de winterstop niemand er bij haalt kan je niet spreken van pech of het zit niet mee maar meer van wanbeleid bij de mensen die er over gaan.dan op het veld ,was het maar ongeluk waardoor je nu staat waar je staat.maar da is dus niet zo .je komt gewoon spelers tekort die het gras voor ADO willen opvreten en de persoon die dat wel kon en kan leefde in onmin met ADO over het verlengen van zijn contract en de positie waar hij speelde.dan heb je spelers die eens in de 5 wedstrijden het kunnen opbrengen om zich 100,% te geven en ja dan sta je op plek 13.groenendijk is best wel een leuke trainer en ik snap heus wel dat als je niks anders hebt je terug valt op spelers die eigenlijk ev3n plaats moeten nemen op het bankje,echter houdt het een keer op en zou je toch een signaal moeten afgeven.dat is niet gebeurd.
Normaals als ieder 100% inzet had getoond en alles er voor gedaan had dan had ik er nog vrede mee gehad ,nu ziet een blinde dat er veel te veel heeft gespeeld in de groep en dat spelers dingen d9en in het veld(neem meijers) waar groenendijk had moeten ingrijpen.en ja doe je dat niet sta je op plek 13.En zijn er weer heel veel supporters aan het nadenken om te stoppen.zeer goed beleid van ADO.
Vrijdag 5 april 2019 om 09:37 uur Quote

Thommetjsh

Er moet volgend seizoen wel wat veranderen, Fons weg, Nasser weg, Meijers banken. Kishna opnieuw proberen wellicht? Anders Avdijaj halen, is gratis. Becker verlengen, talentvolle en creatieve Aanvallend middenvelder huren, kijken mocht fons vertrekken de nieuwe trainer wel iets met Necid kan en Sandy Walsh halen voor de rechtsback
Donderdag 4 april 2019 om 16:54 uur Quote

Jordy

D.H.zuid-west schreef:

Joh is toch duidelijk; Jol heeft altijd al eens trainer willen worden met ADO in de KKD, hij noemt het zelf "de uitdaging van zijn leven".

Het bestuurlijke onvermogen biedt hem ook de kans om uit te blinken in het aan- en verkoop beleid. Zijn prive connecties met de Chinees (om de hoek) zijn uitmuntend, hij gaat in zijn uppie 10 miljoen aan sponsorgeld binnenhalen en dekt alle onkosten af.

Met zijn internationale faam weet hij toppers van grote buitenlandse clubs aan zich te binden en hen te overtuigen dat promotie een wereldprestatie is. Jol, verwacht en krijgt al na 1 jaar een standbeeld, groter dan de vorige.

Zoiets misschien?? :baco:
:roflol: :roflol:

Inderdaad zeg. Onder Jol is Hooi opeens een wereldspeler en maakt er 20. Nee, het probleem is dieper. Er wordt gewoon veel te veel geld uitgegeven aan de verkeerde spelers. Het is zo simpel om het steeds te roepen, zeker na zo`n slechte wedstrijd, maar hoe kan je Meijers nou zo lang verlengen. Je bent een club die moet leven van het kopen en voor meer geld doorverkopen van spelers. De enige speler onder van As die je voor meer kon doorverkopen was Johnsen, en met een beetje geluk kan je ook nog wat geld vangen voor El Khayati. Om er vervolgens weer een 30 jarige voor terug te halen waar je niks aan kan terugverdienen (Malone, Goossens) of spelers voor te huren waar je ook geen geld aan kan verdienen (Kishna, Zhang, Troupee). En je dan afvragen waarom er zulke tekorten zijn.. Het is echt puur wanbeleid. Als China de stekker eruit trekt zijn we klaar.
Woensdag 3 april 2019 om 22:43 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Bert, FCDHZwoude en 52 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Lex Immers Robert Zwinkels Abdenasser El Khayati

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
2-3
13 april 2019

Volgende wedstrijd

Logo PSV Logo ADO Den Haag
21 april 2019 om 16:45 uur
Philips Stadion, Eindhoven

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 30 - 74
2 PSV vCL 30 - 74
3 Feyenoord 30 - 56
4 AZ 30 - 52
5 FC Utrecht 30 - 47
6 Heracles 30 - 45
7 Vitesse 30 - 44
8 Willem II 30 - 43
9 FC Groningen 30 - 42
10 Heerenveen 30 - 37
11 ADO Den Haag 30 - 36
12 PEC Zwolle 30 - 35
13 VVV-Venlo 30 - 34
14 Fortuna Sit. 30 - 31
15 FC Emmen 30 - 29
16 Graafschap 30 - 26
17 Excelsior 30 - 26
18 NAC Breda 30 - 22