Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Madmax

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

‘ADO oefent tegen Antwerp’
ADO speelt naar verluidt donderdag een oefenwedstrijd tegen FC Antwerp.
Lees het nieuwsbericht
Koopmans
Malone Beugelsdijk Pinas Meijers
Immers Goossens Bakker
Summervile Kramer Hooi


69` Falkenburg - Hooi
78` Haye - Bakker
83` Necid - Kramer


En weer door.
Woensdag 13 november 2019 om 22:17 uur Quote

Madmax

Immers Meijers Goossens Gorter Malone Kramer, afstand van doen, voor die salarissen heel g gelijkwaardig spelers in de KKD voor de helf ..die niet minder zijn. Spelers zijn uitgebloeid die moet je of goed snoeien, of rooien en verwijderen.
Woensdag 13 november 2019 om 00:28 uur Quote

ENW02

gillah schreef:

Precies. Spelers als Kanon, Schaken, Havenaar en Duplan zijn na die tijd nog vertrokken.
Wat denk je van Beugelsdijk, Meijers, malone, Goossens,
Inerte, bakker. Necid en kramer.
Maandag 11 november 2019 om 13:13 uur Quote

janjazz37

Max schreef:

Necid pikt alleen zijn doelpuntje mee als het hele team lekker draait en we in een goede flow zitten. Kramer is al een tijdje op zijn retour. Lood om oud ijzer inderdaad, maakt niet uit wie je opstelt.
Ik had nooit verwacht dat ik ooit dit zou zeggen.
Falkenburg in de spits. Necid en Kramer exit.

NB. Slash. Pracht shout!!!
Maandag 11 november 2019 om 04:21 uur Quote

Advertentie

''Haagse Tsaar''

rd.. schreef:

Ewijk lijkt iets geforceerd te zijn, die willen ze niet zijn hart eruit laten lopen. Dat idee kreeg ik.

Maar niet meer Necid doen. Echt niet. Ik zal de eerste zijn die toe gaat geven als hij ineens gaat draaien als een tiet, maar ik heb hem nog op geen enkele goede actie kunnen betrappen. Vind het echt compleet waardeloos. Niet met de goal bezig, wel met al het andere. Zijn neus staat de verkeerde kant op.
Dacht ik al, jij weet het ook niet zeker. Die jongen speelde goed en opeens is hij al twee wedstrijden uit het elftal. Vind het maar raar.

Of je nu Kramer of Necid opstelt is lood om oud ijzer. Enige voordeel van Necid dat hij minder kaarten krijgt en minder overtredingen maakt. Je kan erop wachten dat Kramer tegen rood aanloopt. Is te gefrustreerd en kan het mentaal niet opbrengen. Als je er alleen voorstaat dan kan je je niet bezig houden met de goal.
Zondag 10 november 2019 om 21:17 uur Quote

Kamikaas

rd.. schreef:

Ewijk lijkt iets geforceerd te zijn, die willen ze niet zijn hart eruit laten lopen. Dat idee kreeg ik.

Maar niet meer Necid doen. Echt niet. Ik zal de eerste zijn die toe gaat geven als hij ineens gaat draaien als een tiet, maar ik heb hem nog op geen enkele goede actie kunnen betrappen. Vind het echt compleet waardeloos. Niet met de goal bezig, wel met al het andere. Zijn neus staat de verkeerde kant op.
Nog steeds veel liever Necid dan Kramer in het veld, maar dan moet hij wel eens stoppen altijd buitenspel te lopen. Niemand kan ooit een bal aan hem kwijt omdat hij altijd buitenspel staat.
Zondag 10 november 2019 om 21:17 uur Quote

rd..

''Haagse Tsaar'' schreef:

Heeft RKC dan wel een idee erachter zitten want die spelen wel herkenbaar voetbal met mindere spelers? Op papier dan, het is wel een team.

Immers in de spits, ja kan altijd. Maar ik denk dat je naast een lange statische spits het best een bewegelijke speler kan hebben die de gaten inloopt. Hij heeft de snelheid in i.i.g.
Ja ik vind het zonder Kramer en Necid op het moment dreigender. Ik zou dit statische jongens helemaal niet opstellen. We kunnen niet zonder lopers denk ik. Bovendien heeft die Falkenburg meer voetbal en voetbalverstand.
Zondag 10 november 2019 om 21:05 uur Quote

slash070

Binnenhalen van Jansma en V. Zweden, mensen met het ADO hart die bij sommigen als verlossers worden gezien, en ze vervolgens een niets zeggende onofficiële functie zonder enige bevoegdheid geven. Dat komt bij mij in elk geval over om een bepaalde negativiteit via social media en de pers er uit te halen zodat er zonder al te veel aandacht verder gesaneerd en gekloot kan worden. Alleen de Familie JH de Bruijn ontbreekt nog bij ADO in een adviesrolletjes-functie voor het wedstrijd programmaboekie of zo. En stille-Willie directeur Hamdi als marionet, wie zal het zeggen, nee, wie hoort hém wat zeggen. If you cant beat them, join them, hup Adoooh. Chinezen zijn dan wel stil, maar ook heel slim, fans are like dumb & dumber. . . smile.

Hoe zit dat met de zoon van Wang die de uitgaande transfers zomaar even had overgenomen, het beloofde herinvestering transfergeld in de selectie daarvan wat plotseling werd terug gedraaid, etc etc. En scouting, wat voor scouting? Weer een blik vol nada/nakkes/niënte uit de koopjeskofferbak van een onverstaanbare vage makelaar gehaald. Chiblicki, Bjelica,Old Chick, Haye of whatever. Kramer halen terwijl Necid er is, ja, dan merk natuurlijk niemand enig verschil wie voor wie je wisselt, lekker voor de verwarring bij tegenstander, wedstrijd kantelen?, not. Was zeker extra salarispotje voor over of zo?

En niks ten nadele van Summerville persoonlijk, prima jongen hoor, onze beste aanvaller ook nog notabene, maar een jeugdspelertje van f`noord zonder enige optie voor ADO bij ons een seizoen eredivisie ervaring laten opdoen is echt te gek voor woorden. Zowel zakelijk 0,0 als sportieve visie 0,0.

Gaat moeilijker worden voor Groenendijk als het nu al is. Er is dit seizoen geen redder uit het niets in de selectie zoals Khayati, Johnson, of zelfs een Becker. We hebben geen fatsoenlijke voorhoede, en dat kan geen middenveld van ons niveau een seizoen gaan bolwerken, laat staan de verdedigers. Jansma is tegenwoordig meer op TV als toen hij zelf nog presentator was, en hij vertelde als gast bij Fox dat er ook in de winterstop niks mogelijk is bij ADO, ongeacht die china-trip. De banden zullen dan wel weer aangehaald zijn of zoiets, dus dat beloofd nog wat, zoiets zullen we daarna wel ergens te lezen krijgen.

Uiteindelijk verpats UVS de hele toko ooit, wat een andere leip er voor geeft. En we zullen ons dan over jaren hier op de box tijdens een periodekampioenschap in de KKD afvragen, “Wat moesten ze nou, wat wilden ze, en waarom, waarom?” En niet alleen de chinezen waren een mysterie he, laten we ook de passanten en directieleden niet vergeten die er tijdens de Wang-Dynastie er een pleuriszooi van hadden gemaakt. Hoe kon dat?

PS, Zaterdag de 23ste, Willem II-thuis, SCC-houders kunnen extra ticket voor half geld aanschaffen, the show must go on. Ik ben er in elk geval bij, kan mij het schelen.
Zondag 10 november 2019 om 21:02 uur Quote

Max

Dennis72 schreef:

Vind het lood om oud ijzer
Necid pikt alleen zijn doelpuntje mee als het hele team lekker draait en we in een goede flow zitten. Kramer is al een tijdje op zijn retour. Lood om oud ijzer inderdaad, maakt niet uit wie je opstelt.
Zondag 10 november 2019 om 17:07 uur Quote

Sprinkhaan070

rd.. schreef:

Dat je om Necid vraagt na een helft gisterenavond vind ik echt bizar. By far de allerslechtste in het veld.
Niet mijn stijl spelers af te branden ofzo, maar dat is echt niks meer. Helaas maar waar. Bezig met zijn tegenstanders, alleen maar overtredingen maken, kan geen bal aannemen, nooit gevaarlijk. Maakt een hele instabiele indruk. Maakt dat hele team wel. maar ven hem gaat echt niks niks niks uit.
Necid is beter als Kramer.
Zondag 10 november 2019 om 16:19 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

''Haagse Tsaar'', Tante Wil, Jordy, JeffreyP, Erik070, haagse jr, Superjantje, Vak B, derput, Fido en 75 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo Fortuna Sittard Logo ADO Den Haag
1-0
9 november 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
23 november 2019 om 20:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 13 - 35
2 AZ 13 - 29
3 PSV 13 - 24
4 FC Utrecht 13 - 23
5 Vitesse 13 - 23
6 Willem II 13 - 22
7 Heracles 13 - 21
8 Heerenveen 13 - 21
9 FC Groningen 13 - 20
10 Feyenoord 13 - 20
11 FC Twente 13 - 18
12 Sparta R'dam 13 - 16
13 FC Emmen 13 - 13
14 Fortuna Sit. 13 - 12
15 ADO Den Haag 13 - 10
16 PEC Zwolle 13 - 10
17 VVV-Venlo 13 - 9
18 RKC Waalwijk 13 - 4