Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

gillah

pajam schreef:

Kan me onmogelijk voorstellen dat degradatie onze redding zal brengen
Ik zie het ook somber in. Beugelsdijk, Meijers, Bakker, Immers, Goossens, Falkenburg, Ould-Chikh en Kramer hebben doorlopende contracten. Onduidelijk is of er in deze contracten een degradatieclausule zit. Veel van deze spelers krijgen een salaris wat ze bij een andere club niet snel zullen krijgen, dus de kans dat ze zich aan hun contract vast houden zit er zeker in. Op eredivisieniveau betalen we al forse salarissen, op KKDniveau is het onverantwoord hoog.

Er is nu al een begrotingstekort. De inkomsten zullen flink dalen. Tv inkomsten zijn een fractie, sponsors zullen minder betalen, wedstrijdinkomsten dalen.

Beste is echt er in blijven en de salarissen die vrij gaan komen (Malone, Necid) verstandig herinvesteren.
Vandaag, om 16:01 uur Quote

Advertentie

Aad

Madmax schreef:

Dat wilde ik ook eerst doen, een als, als, als voorspelling. Maar heb het bij de realiteit gelaten, en naar het programma van ADO, en naar het programma van de concurrentie gekeken. In mijn ogen eigenlijk alleen PEC en misschien nog VVV. En ja die krijgen we nog, maar die klanten krijgen mekaar ook allemaal nog.
Daarom denk ik, dat we van een godswonder gaan spreken als we erin blijven.
Overigens ben ik 1 van de weinige, misschien wel de enige hier, die denkt dat als we degraderen, daarna pas echt de weg omhoog kunnen in slaan.
En deze uitspraak zal best tegen jullie zere teentjes zijn.... Hoop daarom van harte om geen egoïst te zijn, dat we er in blijven. Maar of dat goed is voor de club Ik denk het niet :flag:

Nou brand maar los mede shouters.
Nou je bent niet de enige. Kijk mijn shouts maar terug. Ik zei het zelfs al meer dan een jaar geleden maar toen keek ik voornamelijk naar de financiële status.
Nu het ook sportief een grote droevenis is kan, zoals ik het zie, degradatie op zowel financieel als sportief gebied de redding betekenen.

En kom, beste shouters, nu niet met mindere TV inkomsten e.d. want die maak je meer dan goed wanneer je afscheid neemt van de dure contracten van Meijers, Beugelsdijk, Necid, Falkenburg en Goossens. Want het lijkt mij sterk dat er niet een of andere clausule over salarisvermindering of contractontbinding in de contractvoorwaarden zit. Deze zijn vaak standaard.
Vandaag, om 14:41 uur Quote

grijze gek

JB schreef:

Logisch dat hij niet bij die bal kon.
Hij duikt niet eens, maar valt gewoon om richting de benedenhoek terwijl de bal in slowmotion richting de kruising gaat.
Als hij niet 1 maar 3 stappen opzij zet, blijft staan en zijn armen in de lucht steekt valt die bal zo in zijn handen.
Of eigenlijk, op zijn vlakke handen. En stuitert weer het veld in. :bal:
Want van de basistechniek "van je handen een kommetje maken" heb ik bij hem nog heel weinig terug gezien.

Je ziet het nu al een aantal wedstrijden dat de tegenstanders het recept gevonden hebben om te scoren tegen ons.
Ze combineren niet meer tot bij de goal, want dan heb je veel te vaak met Stubbs en Pinas (en Beugelsdijk) te maken die overal voor gaan liggen.
Maar ze combineren tot op 15-20 meter van de goal en schieten maar.

Dat is voor onze centrale verdedigers niet op te pakken, die mogen/kunnen niet 38x in een wedstrijd uitstappen omdat er dan een spits vrij komt.
Ze blokken al het waanzinnige aantal van 11 schoten in 1 wedstrijd.

Een andere keeper halen is nu geen optie meer, dus zie ik nog 1 oplossing.
Stubbs en Beugelsdijk in het centrum van de verdediging.
En Pinas vlak daar voor om zoveel mogelijk schoten van 15-20m te voorkomen.
Die Halilovic schoot vanaf 17 meter terwijl er 3 verdedigers van ADO om hem heen stonden, en niemand die wat deed.
Ja meijers deed wat, die liep zoals zo vaak weer naar achteren i.p.l.v zijn poot voor die bal te zetten.
Dit zijn 2 punten verloren helaas.
3 punten is een must a.s zaterdag........................


Zaterdag 29 februari.
ADO Den Haag - Heracles Almelo -
VVV-Venlo - Fortuna Sittard -
PEC Zwolle - Vitesse
Vandaag, om 07:52 uur Quote

jr070

Corleone070 schreef:

Nee hoor, ik vind het alleen absurt dat er een hoop supporters denken te weten welke speler er nou wel in zou moeten en welke niet. Daar hebben we de trainer voor en die zou met het best mogelijke elftal aantreden. Dat zag je al bij Groenendijk dat mensen Meijers eruit wouden, beugelsdijk, goossens, bakker en noem het maar op en wat blijkt? Pardew zet vervolgens die zelfde spelers erin. Dus ook al is het niks, het is op dit moment het best mogelijke materiaal beschikbaar. Mensen streven naar de resultaten die Az behaalt alleen vergeten dat wij geen Az materiaal hebben. Als we heel realistisch kijken is de zooi die gehaald is door van As en Pardew geen vooruitgang en dat neem ik ze absoluut niet kwalijk als je elke dubbeltje moet omdraaien. Voltreffers als Johnson en Khayati vind je nou eenmaal niet regelmatig
Nou vooruit dan dit is onze redding om teveel tegendoelpunten en te weinig scoren te repareren!

zwinkels
malone beugelsdijk stubs meijers
immers pinas bakker falkenburg
summerville kramer
Maandag 24 februari 2020 om 16:19 uur Quote

Corleone070

GroenGeelHart070 schreef:

Vind je je reactie nou niet overtrokken? Aan de hand van je reactie lijk je persoonlijk aangevallen. Als ik daarin iets heb veroorzaakt, mijn excuses.
Ik vind het namelijk alleen maar leuk om met gelijkgestemden gesprekken en discussies te hebben over onze gezamenlijke passie, ons cluppie.
Nee hoor, ik vind het alleen absurt dat er een hoop supporters denken te weten welke speler er nou wel in zou moeten en welke niet. Daar hebben we de trainer voor en die zou met het best mogelijke elftal aantreden. Dat zag je al bij Groenendijk dat mensen Meijers eruit wouden, beugelsdijk, goossens, bakker en noem het maar op en wat blijkt? Pardew zet vervolgens die zelfde spelers erin. Dus ook al is het niks, het is op dit moment het best mogelijke materiaal beschikbaar. Mensen streven naar de resultaten die Az behaalt alleen vergeten dat wij geen Az materiaal hebben. Als we heel realistisch kijken is de zooi die gehaald is door van As en Pardew geen vooruitgang en dat neem ik ze absoluut niet kwalijk als je elke dubbeltje moet omdraaien. Voltreffers als Johnson en Khayati vind je nou eenmaal niet regelmatig
Maandag 24 februari 2020 om 15:46 uur Quote

LeoH

Het is zeker heel begrijpelijk dat vele supporters, inclusief mijzelf, zich ontzettende zorgen maken over hoe we spelen, de kwaliteit die gemist wordt en dus of we inderdaad degraderen of niet.

Het meest maximale lijkt na- competitie op basis van het vertoonde spel. De werklust die zaterdag getoond is, geeft in ieder geval aan dat er een TEAM staat, en dit heb ik lang niet gezien, misschien tweede helft Vitesse dan qua werklust.

Ik denk dat Pardew Beugelsdijk weer in het centrum gaat zetten met Stubbs, en dat hij Pinas naar het middenveld schuift in de rol van Bakker. De Bock blijft links- back, waarbij de aantekening dat hij in ieder geval niet slechter is dan Meijers.
Rechts zit je met Spence want ik denk dat Malone er weken uit zal liggen, daar ligt dan gelijk een groot dilemma want Spence mist alle kwaliteit. Wie kan er meer op rechts? Ik weet het echt niet.

Op het middenveld zou ik Goossens laten staan en Duiffy voor het loopvermogen handhaven, met Baluta.

Tussen middenveld en spits zou ik Falkenburg weer zetten, die slimheid heeft, een bal kan vasthouden en een vrije trap op cruciale plaatsen kan uitlokken.

Voorin heeft Bogle mij niet kunnen bekoren, Necid en Kramer hebben het ook niet. Ik zou Immers als voorste man neerzetten. Heeft bewezen dit te kunnen.
Maandag 24 februari 2020 om 11:27 uur Quote

GroenGeelHart070

Dhfcdh schreef:

Dat roep ik al sinds de winterstop

Al heeft het geen zin als je achteruit blijft lopen
Je moet er juist vol opknallen je kan je helemaal kapot rennen zoals in Heerenveen en dan allemaal neervallen ze hebben allleen maar verdedigd als je dan kapot ben door alles af te jagen en overal kort erop zit dan heb je 110% gegeven
Klopt, maar het vol erop knallen moet helemaal voorin gebeuren. Dáár moeten de fouten bij de tegenstanders afgedwongen worden!
Die handbalformatie op eigen helft zonder snelheid voorin.. het is een wonder dat we 2 doelpunten hebben gemaakt!

............................Koopmans...........................

........Beugelsdijk.......Stubbs.........Pinas............
Malone/Baluta.......................................Meijers

Immers..............Falkenburg............Summerville

..................Van Buuren..........Bogle..................

In deze 5-3-2 alles voorin vast zetten en afjagen met eigen publiek erachter.
Op deze manier kunnen ook reservespelers redelijk op eigen positie invallen indien nodig. Te denken aan bijv. Kramer, Necid, Bakker, Goossens
Maandag 24 februari 2020 om 11:12 uur Quote

GroenGeelHart070

Aad schreef:

Niet anders dan met de mazzel die we ook tegen RKC, Vitesse en Heerenveen hadden.

Voor wie nog enig optimisme koestert:

Een gelijkspel tegen Heerenveen, maar hoe? 2 geluksdoelpunten: een keeper die zich volkomen verkijkt op een houdbare voorzet en een slap schot dat van richting wordt veranderd.
Een achterhoede die weer de gebruikelijke gatenkaas was en alleen de onkunde van de Heerenveenspitsen verhinderde dat alle kansen tot doelpunten werden gepromoveerd.
Zeker in de tweede helft alleen maar achteruit lopen en geen enkele kans gecreëerd. Een spits (Bogle) die werkelijk niet 1 kopduel wint en zijn nek breekt over iedere bal aan zijn voet.

Zelfs een nederlaag tegen Heerenveen had ik kunnen accepteren als er enige kwaliteitsverbetering te zien was geweest. Dan had ik erop kunnen hopen dat het op den duur toch nog goed zou komen, maar met alleen je het snot voor de ogen lopen kom je er echt niet.
PEC, Fortuna, Twente, Emmen en zelfs RKC lieten iets van kwaliteit zien en creëerden kansen. En dat blijven ze waarschijnlijk ook in de volgende wedstrijden doen. Wij kunnen slechts HOPEN dat dat ons ook gaat lukken.

Met Spence als rechtsachter en Bogle, Duffy en zlfs Sommerville in de aanval zie ik dat niet gebeuren.
Hoop doet leven! Waar we het alleen moeten zoeken pfff. Is er al iets bekend over Malone?
Je moet er niet aan denken dat Spence ineens gepromoveerd wordt tot basisspeler :afraid:
Anders moet Pardew misschien maar een 5-3-2 a la Van Gaal uit de hoge hoed toveren met 3 centrale verdedigers en hoog spelende backs. Die posities kunnen dan prima ingevuld worden door Meijers en Malone/Baluta/Duffy
Maandag 24 februari 2020 om 10:39 uur Quote

GroenGeelHart070

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik zie dat toch anders Marcellino. Ik vind dat Baluta in de 2e helft tegen Vitesse heeft laten zien, heel veel klasse te bezitten. Voor de rest was hij matig. Maar Duffy en Boggle. Die vielen 10 minuten aardig in tegen Sparta. Maar voor de rest zie ik bij hun de meerwaarde niet, t.o.v. de spelers die we al hadden.
Van Baluta snap ik ook niet, maar voor het type spel dat Pardew wil spelen is 100% fitheid nodig. Hoe Bogle met name de 2e helft door kwam kon echt niet. Duffy werd er al om gewisseld. Pardew kon er niet meer om wisselen door het uitvallen van Malone.
Spence en De Bock komen op dit niveau echt tekort, ik vrees dat Meijers weer gewoon linksback moet staan. Is helemaal geen probleem, als de veldbezetting voor hem maar goed ingevuld is
Maandag 24 februari 2020 om 10:15 uur Quote

Barend

Heel benieuwd of Pardew zijn opstelling tegen Heracles nog gaat aanpassen. Summerville staat er allicht in. Malone waarschijnlijk niet. Dat zal wel Beugel worden. Maar dan moet er nog een uit. Meijers?
Zondag 23 februari 2020 om 23:25 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

ADO LAAK, Tante Wil, Renearmand56, Barend, Dennis72, FC Den Haag!, Ano-Niem, carbayon, Bolskie, grijze gek, Bleek, yesyes, MD98, Sprinkhaan070 en 35 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo sc Heerenveen Logo ADO Den Haag
2-2
22 februari 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Heracles Almelo
29 februari 2020 om 18:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 23 - 53
2 AZ 23 - 50
3 Feyenoord 23 - 46
4 PSV 24 - 45
5 Willem II 24 - 41
6 FC Utrecht 23 - 38
7 Vitesse 24 - 38
8 FC Groningen 24 - 35
9 Heracles 24 - 32
10 Heerenveen 24 - 30
11 Sparta R'dam 24 - 30
12 FC Emmen 24 - 29
13 FC Twente 24 - 27
14 VVV-Venlo 24 - 27
15 Fortuna Sit. 24 - 24
16 PEC Zwolle 24 - 22
17 ADO Den Haag 24 - 18
18 RKC Waalwijk 24 - 12