Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

BLEISWIJK-1

Sprinkhaan070 schreef:

AZ heeft zat geld. Kunnen zij makkelijk betalen.
Toch willen ze daar geen 5 miljoen of meer voor betalen.
Vandaag, om 13:05 uur Quote

Tommy

Lellow schreef:

Ben tot nu enorm verrast door Faye , vanuit mijn Sparta netwerk werd er lacherig over gedaan maar ik vond hem prima spelen vandaag .
Hebben wij al een optie op hem ?

VVV volgende week wordt heel belangrijk en interessant of ze deze lijn doortrekken.
Na dit seizoen transfervrij.

https://www.transfermarkt.nl/alexander-sorloth/profil/spieler/238407

Deze spits speelde 4 jaar geleden in groningen maar werd als niet goed genoeg weer weg gestuurd.
Nu voor 20 miljoen verkocht aan leipzig.
Wat voor de ene club niks is.
Is voor de volgende club een goede speler.
Zondag 27 september 2020 om 16:55 uur Quote

inva

Luc Castaignos staat na twee jaar voor rentree in Eredivisie
Maandag, 21 september 2020 om 07:00

Luc Castaignos gaat mogelijk binnen afzienbare tijd weer in de Eredivisie aan de slag. De Telegraaf schrijft maandag dat ADO Den Haag de aanvaller op het oog heeft om de voorhoede van nieuw elan te voorzien. De 27-jarige Castaignos speelt sinds anderhalf jaar voor het Zuid-Koreaanse Gyeongnam FC, dat uitkomt in de tweede divisie van het Aziatische land.

Castaignos wist, behoudens zijn drie seizoenen bij FC Twente, nergens meer te overtuigen na zijn transfer van Feyenoord naar Internazionale in 2011. De aanvaller ging voor zes miljoen euro van Milaan naar Enschede, waar hij als de opvolger van Luuk de Jong werd gepresenteerd. Na 42 doelpunten in 110 duels ging hij medio 2015 voor 2,5 miljoen euro naar Eintracht Frankfurt, maar dat was geen onverdeeld succes.

Ook de periodes van Castaignos bij Sporting Portugal en Vitesse werden niet wat beide partijen ervan verwacht hadden. Met de club uit Arnhem is ook zijn laatste, tijdelijke, werkgever in de Eredivisie genoemd. In 2017/18 was Castaignos voornamelijk bankzitter bij de Gelderse club en kwam hij niet verder dan zes doelpunten. In februari 2019 trok hij naar Zuid-Korea.

Ravel Morrison zal maandag een medische keuring in Den Haag ondergaan. De aanvallende middenvelder stond het afgelopen jaar onder contract bij Sheffield United en werd tussentijds verhuurd aan Middlesbrough, ondanks dat Alan Pardew namens ADO een poging ondernam om zijn landgenoot naar de Hofstad te halen. Namens Sheffield United kwam hij tot slechts één optreden in de Premier League; voor Middlesbrough speelde hij drie wedstrijden in de Championship.

Morrison staat te boek als een eeuwig talent. De begaafde middenvelder doorliep de jeugdopleiding van Manchester United en werd ooit door Sir Alex Ferguson omschreven als ‘het grootste talent ooit’, maar een doorbraak op Old Trafford bleef uit. Hij speelde na zijn vertrek bij Manchester United voor West Ham United, Queens Park Rangers, Cardiff City, Lazio, Atlas Guadalajara uit Mexico, Lazio, Östersund uit Zweden, Sheffield United en Middlesbrough.

ADO kan zeker aanvallende impulsen gebruiken. De ploeg van Aleksandar Rankovic verloor zowel van Heracles Almelo (2-0) als FC Groningen (0-1) en wacht voor het eerst sinds januari (toen dertien duels op rij) al negen Eredivisie-duels op een zege: zes remises en drie nederlagen. ADO kwam tegen Groningen voor het vierde opeenvolgende Eredivisieduel niet tot scoren: het was zelfs voor het eerst sinds september 2006 dat de ploeg uit de hofstad in vier Eredivisie-wedstrijden op rij geen treffer noteerde.
Maandag 21 september 2020 om 09:06 uur Quote

Superfan

BLEISWIJK-1 schreef:

Het gaat niet over laten gaan of niet. Ik signaleerde alleen dat dit geen gelukkige situatie is. We kunnnen wel praten in laat maar gaan, want straks is er een kans op. Het heeft te maken met zoveel mogelijk zekerheden inbouwen. En dat is er niet met tijdelijke contracten of aflopende contracten.

Gehuurde spelers of spelers met aflopend contract is prima. Zolang deze spelers maar duidelijk beter zijn.
Rigo is een voorbeeld waarbij dit vooralsnog niet van toepassing is.
Als je degradeert moet je 5 miljoen in salarissen terug en dus genoegen gaan nemen met minder spelers
Zondag 20 september 2020 om 20:57 uur Quote

Advertentie

Eeuwig Den Haag

wdr schreef:

Ravel Morrison is de grootste mythe in het voetbal. Ferguson vond het de beste Man Utd jongere ooit. Maar heeft hem laten gaan vanwege delinquent gedrag. Heeft inmiddels al zo`n 10 clubs gezien, nooit zijn belofte ingelost. De kans dat hij bij ADO gaat schitteren, acht ik nog kleiner dan dat Kishna gaat schitteren.
April dit jaar zei Rio Ferdinand in een interview nog dat deze jongen 100 miljoen waard had kunnen zijn als hij de juiste sturing had gehad. Is inderdaad echt een klassiek voorbeeld in Engeland van een gigantisch talent dat het uiteindelijk niet geworden is. Hoeft natuurlijk niet te betekenen dat hij niks toe kan voegen aan een rechterrij ploegje uit de eredivisie. We gaan het zien, ben benieuwd, dat hij iets met de bal kan is wel duidelijk.
Zondag 20 september 2020 om 18:11 uur Quote

DHFC070

rd.. schreef:

Kan ook. Maar ik krijg niet de indruk dat ze van plan zijn bij te storten. Ook met de wetenschap dat er al zoveel in zit. Het kan, wat jij zegt. Zondermeer.
Zie jou hier regelmatig dit soort shouts plaatsen mbt UVS. Maar nu een serieuze vraag... door wie denk je dat het jaarlijkse tekort al 3 jaar lang wordt bijgestort? Dat is echt UVS en kan me niet voorstellen dat we van 3 miljoen tekort nu al op 0 zitten helemaal als je het corona er nog bij denkt.

UVS pompt er al jaren miljoenen in en krijgt alleen maar stront over zich heen i.p.v. een klein beetje respect.
Woensdag 16 september 2020 om 17:31 uur Quote

Tommy

Even off topic maar dit is weer tenen kromend ouderwets van de knvb

FC Emmen houdt de kaken tot nu toe stijf op elkaar over de soap rond zijn beoogde hoofdsponsor. Feit is dat de situatie aan De Oude Meerdijk inmiddels behoorlijk wat irritatie oplevert.

Vorige week maandag een appje vanuit FC Emmen. Of we belangstelling hadden om dinsdag bij een persconferentie aanwezig te zijn. Belangrijk nieuws, zo werd ons medegedeeld. Belangrijk nieuws dat inmiddels al meer dan een week op de plank ligt.

Al snel lekte uit wat er gebeurd was. FC Emmen had het bedrijf EasyToys gestrikt als hoofdsponsor. Er werd gerept over een deal ter waarde van ruim een half miljoen euro. EasyToys is, zoals de naam al doet vermoeden, een speelgoedwinkel. Alleen niet voor kinderen, maar volwassenen. De Veendammer firma is gespecialiseerd in accessoires voor in het nachtkastje. De KNVB was daar niet zo enthousiast over. De bond haalde een streep door de presentatie, omdat de seksspeeltjesfirma mogelijk niet voldoet aan de richtlijnen die de bond hanteert voor sponsoring.

De bond wil inhoudelijk niet over de zaak naar buiten treden. Zeister bronnen bevestigen echter dat een speciale commissie momenteel naar de zaak kijkt. Daarbij is het sponsorreglement leidend, geeft de KNVB desgevraagd wel aan. Specifiek artikel 3: ‘De uit hoofde van sponsoring door de club te leveren of te ontvangen tegenprestatie mag niet in strijd zijn met enige wet, de openbare orde of de goede zeden of met de Nederlandse Reclame Code, dan wel met de goede smaak of het fatsoen en evenmin met de statuten en reglementen van de KNVB of met besluiten van het bestuur betaald voetbal.’ Op welke termijn de KNVB een beslissing neemt over de kwestie, is onbekend.

Bij FC Emmen is de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor inmiddels uitgegroeid tot irritatiedossier. Irritatie doordat de naam van de beoogde geldschieter al ruim een week op straat ligt. Irritatie over de KNVB. Vanwege ingrijpen uit Zeist waren de Drenten afgelopen weekend de enige Eredivisie-club zonder hoofdsponsor (zie op de foto het blanco shirt) en dreigt een financiële strop, in een uitdagende tijd.

Opmerkelijk is dat EDC, het moederbedrijf van EasyToys, wél al langere tijd verbonden is aan FC Groningen. De bestuursleden van FC Groningen waren in het recente verleden op werkbezoek bij de sponsor, waar na afloop ‘een goed gevulde EasyToys goodybag op hen stond te wachten.’

Dat een erotische sponsor weerstand oproept, terwijl de KNVB zelf met TOTO samenwerkt en de Eredivisie in het verleden door Holland Casino gesponsord wordt, zijn zaken die in Drenthe tot behoorlijk wat frustratie en vragen leiden. In elk geval zijn de termen ‘goede zeden, goede smaak en fatsoen’ waarin over het sponsorreglement gerept wordt, behoorlijk arbitrair en aan interpretatie onderhevig. Wat voor de een buitensporig is, kan voor de ander de normaalste zaak van de wereld zijn.

De club wilde desgevraagd niet reageren. FC Emmen vreest namelijk dat EDC/EasyToys zich als gevolg van de negatieve publiciteit compleet terugtrekt. Wordt ongetwijfeld vervolgd.
Woensdag 16 september 2020 om 13:13 uur Quote

DHFC070

FC2500 schreef:

Wil ik best geloven maar laat daar dan ook openheid over zijn en komen vanuit de club.

Maar goed nog 4 weken is de markt open..
Wie weet worden we nog verrast en was dit allemaal in voorbereiding op.
Anders heb ik er echt een hard hoofd in en kan het zeker slechter dan vorig jaar.
Die openheid ligt er toch middels de jaarrekeningen? 3 jaar achter elkaar 4,5 miljoen, 3,5 miljoen en 3 miljoen tekort op de begroting betekent dat je meer dan 10 miljoen tekort komt! Bedankt UVS om dit telkens jaar na jaar weer bij te lappen terwijl de verantwoordelijken om onbegrijpelijke en schandalige wijze nog een plek hebben in de voetballerij.
Jol en Hamdi zijn aan het bezuinigen om de puin op te ruimen. Liever keihard en radicaal dan gelijdelijk wat meestal averechts werkt.
Helaas is het niet anders maar juich het allemaal zeer toe. Alles om financieel weer een beetje gezond te worden. Mocht dat leiden tot degradatie dan is dat maar zo. Financieel alles op orde wordt vroeg of laat een keer terugbetaald.
Woensdag 16 september 2020 om 10:01 uur Quote

Tommy

Transfermarkt is nog 3 weken open
Dan hebben wij wedstrijden gespeelt tegen heralces, groningen, feyenoord en vvv.
De 1e wedstrijden daarna zijn tegen az, vitesse en psv.
Dus ga er maar van uit dat we dan of onderaan staan of bijna onderaan.
Maar wel al 4 ploegen van de top 6 gehad.
Dus dan begint onze competite pas dat is ongeveer begin november.
En nu wordt er al gepraat alsof we gedegradeert zijn.

Het is best logish dat er nog spelers bij gaan komen aangezien er grote contracten vertrokken zijn.
Ook is het logisch dat er eerst gekeken wordt op welke posities dit het meest nodig zijn aangezien het zonde is als je een goede jonge rechtsbuiten heb om daar een dure goede speler voor te huren.

Hoe kom je erachter welke spelers goed zijn? Trainen en wedstrijden spelen.
Waneer vallen er goede spelers af? Ongeveer nu. Eind voorbereiding begin competitie.

Die jol wordt hier afgemaakt alsof hij 10 miljoen te besteden heb gehad.
Omdat de vorige beleidsvoeders niks hebben opgebouwd moet ook jol vanaf 0 beginnen.
De meesten ploegen beginnem vanaf 0 in de kkd.
Of in hun eerste jaren in de eredivisie.
Wij lopen hier nu al weer een jaar of 12 rond.
Boeken lees je meestal vanaf het begin maar hier beginnen er een paar aan het eind
Dinsdag 15 september 2020 om 15:49 uur Quote

rd..

wdr schreef:

Dat hele Vansen is dus een groot luchtkasteel gebleken, met hun praatjes dat we binnen een paar jaar Europa in zouden gaan. Maar werkelijk investeren, ho maar.
Haha. Die hebben er tegen de 30 miljoen inzitten! Weet je wat het hele spotje waard is? Een pond pruimen. Meer niet. Mogen dit jaar weer een tekortje afdekken.
Maandag 14 september 2020 om 08:31 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

LeoH, Aad, oodh, Bleek, jbdh, Jordy, Tante Wil, Huge, Leetje, FCDHZwoude, Dar, 070FCDH, Fan abroad, Grimm, DHFC070, FC Den Haag!, Colorizer, zwart51, Advocado, rh_vakm, adorob, Tommy, erwin, BLEISWIJK-1 en 112 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Lassana Faye Milan van Ewijk

Laatste wedstrijd

Logo Feyenoord Logo ADO Den Haag
4-2
27 september 2020

Volgende wedstrijd

Logo VVV-Venlo Logo ADO Den Haag
3 oktober 2020 om 20:00 uur
De Koel, Venlo

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 3 - 9
2 Heerenveen 3 - 9
3 Feyenoord 3 - 7
4 FC Twente 3 - 7
5 PSV 3 - 7
6 Vitesse 3 - 6
7 FC Utrecht 2 - 4
8 PEC Zwolle 3 - 4
9 Willem II 3 - 4
10 VVV-Venlo 3 - 4
11 Heracles 3 - 4
12 FC Groningen 3 - 3
13 AZ 2 - 2
14 FC Emmen 3 - 1
15 Fortuna Sit. 3 - 1
16 ADO Den Haag 3 - 0
17 RKC Waalwijk 3 - 0
18 Sparta R'dam 3 - 0