Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Law

Ben sowieso wel benieuwd hoe het scouting organisatie loopt bij den haag. Maken we gebruik van oud spelers bv? Er zijn er toch al een hoop die bij too amateur verenigingen lopen als hoofdtrainer of als assistent trainer. DIe zien veel van hun eigen team en de vd tegenstander. ( vbbossxgaart, grunholz en pas geleden een Danny Buijs)en Veel clubs maken ook gebruik van oud spelers die in hun land en regio scouten.

Daarnaast hebben we ook haagse mannen bij grotere clubs rond lopen...bv John de Jong, Max de Jong. En bv een aad de mos, dick advocaat en Jol die een staat van dienst hebben.

Tuurlijk zijn nu bepaalde zaken of mensen achterhaald maar er valt veel meer uit te halen mijn inziens en het hoeft dan niet zo veel te kosten. Je moet naar een soort verdienmodel voor de club. Anders zullen we voor altijd elk jaar geld extra nodig hebben om de begroting te kunnen dekken.

Nu komen vnl spelers die zich aanbieden of aangeboden worden door spelermakelaars zonder dat daar scouting aan te pas is gekomen.

Jonge talenten moeten we ook wat kunnen bieden. Bv relevante speeltijd. Er is nu een technisch hart onstaan bij scheveningen bv daar kwam naar buiten dat ze voor nu aankomend seizoen erg weinig spelers hebben. Een club wat 2de divisie speelt zou echt aantrekkelijk zijn voor spelers van o19 om te rijpen

Nu zal dat waarschijnlijk niet vd grond komen gezien de geschiedenis maar wees creatief,slim en strijdvaardig dan kan je ons club echt wat structureels neer zetten

Daar is geld voor nodig en ik denk niet eens superveel. Faciliteiten zijn er al, een goed netwerk inwese ook en daar moet je op doorbouwen
Dinsdag 12 februari 2019 om 15:27 uur Quote

Advertentie

Lellow

Jansma
Advocaat
Jol
de Mos

100 jaar betaaldvoetbal ervaring maar geen toenadering.
Overal pretenderen dat ADO hun club is.

Als Advocaat op 1 middag een rondje multinationals aandoet haalt hij meer sponsoren binnen dan Remco van Veen in een heel jaar , goede vent maar meer geschikt voor de MKB sponsor.

Jansma als voorzitter/spreekbuis

Jol TD

De Mos als clowntje voor social media
Maandag 11 februari 2019 om 20:09 uur Quote

Thommetjsh

Ronaldo schreef:

Max, ben bang dat Groenendijk een contractverlenging van 2 jaar gaat krijgen. Ben het wel volledig met je eens. Jonge frisse trainer doet ms wonderen.
of Aadje de mos terughalen :)
Zaterdag 26 januari 2019 om 14:00 uur Quote

grijze gek

https://www.omroepwest.nl/nieuws/3761011/Aad-de-Mos-voorspelt-NAC-ADO-vanaf-het-ijs-Karakter-tonen

Geen idee of het zijn botten zijn die ik hoor kraken of het ijs :D
Vrijdag 25 januari 2019 om 18:00 uur Quote

Ooievaar

ton schreef:

Dat is wel heel erg makkelijk!
Niet helemaal, maar als er goede mensen buiten de deur worden gehouden, en m`n alleen aan hun eigen netwerkje c.q belangen denkt. Dan kom je niet verder dan Manders, Lex jr, Mansveld jr, en daar weer vrienden en kennissen van.

Eeuwig zonde dat iemand als Fonteyn - of het nu aan China lag of niet - buiten de deur is gehouden. Geldt ook voor een bestuurlijk zwaargewicht als Deetman.

Natuurlijk lopen er wel kundige bestuurders rond, en ook mensen met verstand van zaken zoals Advocaat, Jol, De Mos, Kila, Pas en noem maar op. Maar als je denkt dat je het beter weet, dan blijf je dus elk jaar heel tevreden zijn dat het eredivisieschap weer met een jaar is verlengd.

Ik snap ook wel dat we hier niet de beschikking hebben over Schiphol, Maasvlakte of de haven van Rotterdam.

Maar Den Haag is echt geen Almelo of Alkmaar. We zijn geen dichtgeplakt gat maar een internationale stad. Maak daar dan gebruik van!

Daarom heb je bestuurders nodig die verder kijken dan de Hoornbrug en weten wat er internationaal te koop is, dat zou toch niet al te ingewikkeld moeten zijn.

Indien de club normaal was geleid, dan was je nu ook niet afhankelijk van de ondoorgrondelijke motieven van de Chinese eigenaar.

Verval heeft te maken met wanbeleid, niet met supportersgeweld, ook al wil iedereen dat doen geloven. Maar er valt nog steeds veel meer van te maken, dan nu het geval is. Maar met figuren voornoemd gaat dat never nooit lukken.

Dan mag je inderdaad elk jaar blij zijn dat je weer 13e o.i.d. bent geworden.
Zo kom je natuurlijk nooit van het Calimero imago af.

Mensen willen best komen kijken, onder van den Brom zat het bijna elke keer vol. Maar dan moet je wèl wat bieden.

Groenendijk zal wel minimaal 2 jaar gaan bijtekenen, dus dat is makkelijk voor Manders, geen persoonlijkheid dus, goedkope oplossing, dus waardeloos voetbal met af en toe een overwinning. De rest blijft ook lekker zitten, en zo houdt iedereen elkaar goed vast opdat de hele zooi niet tegelijk omvalt. Stilstaand water dus.

Overigens ben ik een groot voorstander van dat ADO i.p.v. een NV weer een vereniging wordt. Met mensen aan het roer uit de eigen geledingen. Ben je er i.i.g. van verzekerd dat je clubmensen aan het roer hebt, met een ledenraad, met hart voor de club.

Valt veel meer uit te halen, maar dan moet je wèl de juiste mensen hebben, en die zijn er echt wel.
Donderdag 24 januari 2019 om 11:36 uur Quote

john 147

Rob2002 schreef:

Zeg het maar.....houden of een andere trainer?
Zelf twijfel ik....

Voor:
- Zorgt voor redelijk voetbal.
- Geen zorgen voor degradatie.
- Oog voor Haagse jongens/sentimenten.
- Houdt vast aan visie, wisselt niet veel.
- Komt prima over in de pers.

Tegen:
- Past weinig jeugd in.
- Neemt weinig risico.
- Soms ook oersaaie wedstrijden.

Als je gewoon zeker tussen plek 5 en 15 wilt spelen is Fons een prima trainer. Wil je meer hartstocht/opportunisme en wat meer `rumoer` moet je misschien aan een ander gaan denken...maar wie?
Aad de mos
Vrijdag 4 januari 2019 om 17:48 uur Quote

Ooievaar

Vakc schreef:

Ik zeg niet dat GroepdeMos het licht heeft uitgevonden met zn politieke blabla maar het is best de moeite waard eens een mail aan ze te sturen. Het kan zoveel beter rondom het stadion. Er is zat ruimte voor auto`s. Doe als politie wat gemakkelijker en laat hier en daar langs de tussenwegen parkeren gewoon toe. Niemand sta je in de weg, geen gevaarlijke situaties whatever. Het is jammer dat het autootje pesten gewoon doorgezet wordt.
Alternatief is natuurlijk je auto wat verder weg te zetten en één halte een tram ofzo te nemen. Gratis OV op vertoon van je scc of kaartje zou al een eerste stap zijn.

Enfin, een fijne Kerst allen. Beetje sentimenteel maar ik sta stil vanavond bij het verlies van een grote ADO-vriend op kerstavond 5 jaar geleden.
Kom ook met de tram. Maar je moet je eiguh wel de touwtering lopen om er te komen. Wat een prutsers.

Overigens slaat het echt nergens op dat je daar je auto niet kan neerkwakken. Als je daar wordt koud gemaakt vinden je pas na zes weken (...)

Dus wie heeft er dan last van als je daar je auto ff neerzet voor hooguit een paar uurtjes?

Die De Mos is overigens een lul met vingers. Hele slechte kopie van Pim.
Dinsdag 25 december 2018 om 01:06 uur Quote

Haagse Roel

langepino schreef:

Eigenlijk is de gemeente verplicht om ADO te helpen met echt gras!! En het liefst ook met een goed trainingsveld! (De Mos kom er maar in) BREAKiE BREAK! :loco:
Wel de werkelijkheid in de gaten houden he. Afgezien van wat je van de Mos vindt, hij is wel gebonden aan politieke verhoudingen in de raad. Hij kan wel van alles vinden maar als er geen meerderheid voor is houdt het op. Met andere woorden, het is politiek en hij kan wel bleren dat de gemeente even moet dokken maar als hij het niet waar maakt cq de raad niet akkoord gaat is het ook niet goed.


Aldus uw politiek verslaggever van CADD.:D
Dinsdag 18 december 2018 om 01:25 uur Quote

langepino

pajam schreef:

half stadion afbouwen, nul doen aan de juiste faciliteiten in en om de stadion, nul nadenken over toegangswegen of voldoende parkeerplaatsen, stadion verhuren zonder onderhoud & als klap op de vuurpijl ondergrond slopen t.b.v. de felbegeerde WK Hockey en club ermee achterlaten!

Zum kotzen!
Eigenlijk is de gemeente verplicht om ADO te helpen met echt gras!! En het liefst ook met een goed trainingsveld! (De Mos kom er maar in) BREAKiE BREAK! :loco:
Maandag 17 december 2018 om 23:14 uur Quote

Bolskie

Petah schreef:

T feit is dat je dik een miljoen betaald voor een stadion zonder gras en zonder onderhoudt had het zo een probleem als ze het stadion huurkoop dan hadden gedaan

Ik vind de gemeente echt niet zo best de laatste jaren
Maar is dat de schuld van Richard de Mos waarop hij doelde dat zijn plannen en afspraken die zijn gemaakt allang voordat hij er was.

Dat ze niet best zijn ontken ik niet maar de geene die die afspraken heeft gemaakt voor ADO zijnde die is nou ook niet bepaald de slimste geweest om onder die voorwaarde akkoord te gaan.
Zaterdag 15 december 2018 om 09:06 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

ADO LAAK, FCDHZwoude, Bollie74, Ronaldo, Haagsesjaak, Teeg070 en 70 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Lex Immers Abdenasser El Khayati Danny Bakker

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo PEC Zwolle
1-0
15 februari 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Ajax
24 februari 2019 om 12:15 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 PSV 22 - 57
2 Ajax 22 - 53
3 Feyenoord 22 - 42
4 AZ 22 - 40
5 Heracles 23 - 35
6 Vitesse 22 - 33
7 FC Utrecht 22 - 32
8 VVV-Venlo 23 - 29
9 FC Groningen 22 - 27
10 ADO Den Haag 22 - 27
11 Fortuna Sit. 22 - 26
12 Willem II 22 - 25
13 PEC Zwolle 22 - 25
14 Excelsior 22 - 25
15 Heerenveen 22 - 24
16 FC Emmen 22 - 24
17 Graafschap 22 - 18
18 NAC Breda 22 - 16