Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Broekhoest

Dappere dodo schreef:

Als je er een dak op zou willen zetten, dan moet de tribune echt een stuk hoger komen te liggen, of er moet een koepel over heen, want ons stadionnetje is te laag voor een dak.
Keeper kan niet fatsoenlijk uitschieten als er een dak komt

Nee laat die ongein maar lekker naar de gaystad van NL gaan, in combinatie met de gay-pride en dan lekker in de Ziggo
Laat De Mos het songfestival lekker organiseren in 1 van de 5 allochtone feestzalen waarmee hij zo goed bevriend is.
Zondag 19 mei 2019 om 17:21 uur Quote

Ooievaar

Max schreef:

Allemaal prima, maar als je als politieke partij leunt op FC Den Haag-kennis uit de jaren `90, kan je dit onderwerp beter aan je voorbij laten gaan.
Ik ben hier zeker niet absoluut niet geïnteresseerd in welke vorm van politiek dan ook. Zeker niet PVV of groep De Mos of hoe die holle vaten ook heten mogen.

Stem zeker, maar dan wèl blanco(...)
Woensdag 6 maart 2019 om 21:24 uur Quote

Advertentie

Thommetjsh

wijstaanboven schreef:

Aad de Mos zegt die haha die man is al jaren de weg kwijt nog net niet dement , zegt de raarste dingen. Buiten dat is die al jaren geen trainer meer en was zijn laatste kunstje de degradatie van sparta.
Nou Groenendijk oogt anders ook alsof ie de weg kwijt is....Het feit dat ik De Mos noemt geeft wel aan in hoeverre ik Groenendijk vervangbaar vind
Vrijdag 1 maart 2019 om 22:45 uur Quote

wijstaanboven

Thommetjsh schreef:

Zijn zat trainers die Groenendijk zonder twijfel makkelijk zouden kunnen opvolgen: Aad de Mos, Dick Advocaat, Van der Gaag, van ‘t Schip, Jean Paul de jong en zo kun je nog wel even doorgaan. Met alle respect, Groenendijk is een top vent en heeft het een tijd uitstekend gedaan, maar hij krijgt de spelers niet gemotiveerd, wisselt laf. Dingen die niet bij ADO horen, blij dat Groenendijk trainer is geweest, maar na dit seizoen is het ook wel over.
Aad de Mos zegt die haha die man is al jaren de weg kwijt nog net niet dement , zegt de raarste dingen. Buiten dat is die al jaren geen trainer meer en was zijn laatste kunstje de degradatie van sparta.
Vrijdag 1 maart 2019 om 22:33 uur Quote

Thommetjsh

Zijn zat trainers die Groenendijk zonder twijfel makkelijk zouden kunnen opvolgen: Aad de Mos, Dick Advocaat, Van der Gaag, van ‘t Schip, Jean Paul de jong en zo kun je nog wel even doorgaan. Met alle respect, Groenendijk is een top vent en heeft het een tijd uitstekend gedaan, maar hij krijgt de spelers niet gemotiveerd, wisselt laf. Dingen die niet bij ADO horen, blij dat Groenendijk trainer is geweest, maar na dit seizoen is het ook wel over.
Vrijdag 1 maart 2019 om 22:24 uur Quote

Law

Ben sowieso wel benieuwd hoe het scouting organisatie loopt bij den haag. Maken we gebruik van oud spelers bv? Er zijn er toch al een hoop die bij too amateur verenigingen lopen als hoofdtrainer of als assistent trainer. DIe zien veel van hun eigen team en de vd tegenstander. ( vbbossxgaart, grunholz en pas geleden een Danny Buijs)en Veel clubs maken ook gebruik van oud spelers die in hun land en regio scouten.

Daarnaast hebben we ook haagse mannen bij grotere clubs rond lopen...bv John de Jong, Max de Jong. En bv een aad de mos, dick advocaat en Jol die een staat van dienst hebben.

Tuurlijk zijn nu bepaalde zaken of mensen achterhaald maar er valt veel meer uit te halen mijn inziens en het hoeft dan niet zo veel te kosten. Je moet naar een soort verdienmodel voor de club. Anders zullen we voor altijd elk jaar geld extra nodig hebben om de begroting te kunnen dekken.

Nu komen vnl spelers die zich aanbieden of aangeboden worden door spelermakelaars zonder dat daar scouting aan te pas is gekomen.

Jonge talenten moeten we ook wat kunnen bieden. Bv relevante speeltijd. Er is nu een technisch hart onstaan bij scheveningen bv daar kwam naar buiten dat ze voor nu aankomend seizoen erg weinig spelers hebben. Een club wat 2de divisie speelt zou echt aantrekkelijk zijn voor spelers van o19 om te rijpen

Nu zal dat waarschijnlijk niet vd grond komen gezien de geschiedenis maar wees creatief,slim en strijdvaardig dan kan je ons club echt wat structureels neer zetten

Daar is geld voor nodig en ik denk niet eens superveel. Faciliteiten zijn er al, een goed netwerk inwese ook en daar moet je op doorbouwen
Dinsdag 12 februari 2019 om 15:27 uur Quote

Lellow

Jansma
Advocaat
Jol
de Mos

100 jaar betaaldvoetbal ervaring maar geen toenadering.
Overal pretenderen dat ADO hun club is.

Als Advocaat op 1 middag een rondje multinationals aandoet haalt hij meer sponsoren binnen dan Remco van Veen in een heel jaar , goede vent maar meer geschikt voor de MKB sponsor.

Jansma als voorzitter/spreekbuis

Jol TD

De Mos als clowntje voor social media
Maandag 11 februari 2019 om 20:09 uur Quote

Thommetjsh

Ronaldo schreef:

Max, ben bang dat Groenendijk een contractverlenging van 2 jaar gaat krijgen. Ben het wel volledig met je eens. Jonge frisse trainer doet ms wonderen.
of Aadje de mos terughalen :)
Zaterdag 26 januari 2019 om 14:00 uur Quote

grijze gek

https://www.omroepwest.nl/nieuws/3761011/Aad-de-Mos-voorspelt-NAC-ADO-vanaf-het-ijs-Karakter-tonen

Geen idee of het zijn botten zijn die ik hoor kraken of het ijs :D
Vrijdag 25 januari 2019 om 18:00 uur Quote

Ooievaar

ton schreef:

Dat is wel heel erg makkelijk!
Niet helemaal, maar als er goede mensen buiten de deur worden gehouden, en m`n alleen aan hun eigen netwerkje c.q belangen denkt. Dan kom je niet verder dan Manders, Lex jr, Mansveld jr, en daar weer vrienden en kennissen van.

Eeuwig zonde dat iemand als Fonteyn - of het nu aan China lag of niet - buiten de deur is gehouden. Geldt ook voor een bestuurlijk zwaargewicht als Deetman.

Natuurlijk lopen er wel kundige bestuurders rond, en ook mensen met verstand van zaken zoals Advocaat, Jol, De Mos, Kila, Pas en noem maar op. Maar als je denkt dat je het beter weet, dan blijf je dus elk jaar heel tevreden zijn dat het eredivisieschap weer met een jaar is verlengd.

Ik snap ook wel dat we hier niet de beschikking hebben over Schiphol, Maasvlakte of de haven van Rotterdam.

Maar Den Haag is echt geen Almelo of Alkmaar. We zijn geen dichtgeplakt gat maar een internationale stad. Maak daar dan gebruik van!

Daarom heb je bestuurders nodig die verder kijken dan de Hoornbrug en weten wat er internationaal te koop is, dat zou toch niet al te ingewikkeld moeten zijn.

Indien de club normaal was geleid, dan was je nu ook niet afhankelijk van de ondoorgrondelijke motieven van de Chinese eigenaar.

Verval heeft te maken met wanbeleid, niet met supportersgeweld, ook al wil iedereen dat doen geloven. Maar er valt nog steeds veel meer van te maken, dan nu het geval is. Maar met figuren voornoemd gaat dat never nooit lukken.

Dan mag je inderdaad elk jaar blij zijn dat je weer 13e o.i.d. bent geworden.
Zo kom je natuurlijk nooit van het Calimero imago af.

Mensen willen best komen kijken, onder van den Brom zat het bijna elke keer vol. Maar dan moet je wèl wat bieden.

Groenendijk zal wel minimaal 2 jaar gaan bijtekenen, dus dat is makkelijk voor Manders, geen persoonlijkheid dus, goedkope oplossing, dus waardeloos voetbal met af en toe een overwinning. De rest blijft ook lekker zitten, en zo houdt iedereen elkaar goed vast opdat de hele zooi niet tegelijk omvalt. Stilstaand water dus.

Overigens ben ik een groot voorstander van dat ADO i.p.v. een NV weer een vereniging wordt. Met mensen aan het roer uit de eigen geledingen. Ben je er i.i.g. van verzekerd dat je clubmensen aan het roer hebt, met een ledenraad, met hart voor de club.

Valt veel meer uit te halen, maar dan moet je wèl de juiste mensen hebben, en die zijn er echt wel.
Donderdag 24 januari 2019 om 11:36 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

JerryFC, VAKKIE-l, Jacco, bennyboy1960, Bolskie, Gambleking070, DHFC070 en 70 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Robert Zwinkels Lex Immers Abdenasser El Khayati

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Zo maar een wedstrijd

Logo PSV Logo ADO Den Haag
2-1
30 december 2006 om 19:30 uur

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 34 - 86
2 PSV vCL 34 - 83
3 F'noord vEL 34 - 65
4 AZ vEL 34 - 58
5 Vitesse PO 34 - 53
6 Utrecht PO 34 - 53
7 Heracles PO 34 - 48
8 Groningen PO 34 - 45
9 ADO Den Haag 34 - 45
10 Willem II 34 - 44
11 Heerenveen 34 - 41
12 VVV-Venlo 34 - 41
13 PEC Zwolle 34 - 39
14 FC Emmen 34 - 38
15 Fortuna Sit. 34 - 34
16 Excelsior NC 34 - 33
17 Graafsc. NC 34 - 29
18 NAC Breda ** 34 - 23