Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

DHFC070

2 degradanten vind ik geen hele slechte en dan hebben de clubs in de divisie ook nog meer om voor te spelen. 1 nacompetitie en 1 playoff is genoeg.
Mocht je play-offs voor 1 EL ticket gaan afschaffen dan heb je dadelijk veel clubs die 10 wedstrijden voor het einde al nergens meer om spelen. Werkt competitievervalsing in de hand.
Hoor hier niemand over later instromen in het bekertoernooi wat gewoon regelrecht oneerlijk is en die 5 a 3,75% afstaan van verdiende Europese gelden is ook maar een grijpstuiver. Wil je je competitie kwalitatief beter maken en niet 1 of 2 topteams met 15 punten voorsprong dan moet dat percentage flink omhoog en de televisiegelden eerlijker worden verdeelt.
Vandaag, om 11:45 uur Quote

Advertentie

Corleone070

Fortuna 3-1 2x Khayati Exelsior 2-4 4x Khayati Vitesse 1-1 1x Khayati Nac 1-1 1x Khayati Pec 2-3 2x Khayati Feyenoord 2-2 2x Khayati. Zomaar een greep uit de wedstrijden waar die punten heeft gepakt voor Ado.
Maandag 20 mei 2019 om 19:14 uur Quote

Ooievaar

Hopelijk komt die man binnen afzienbare tijd weer terug. Is het niet als trainer, dan TD of hoofd opleidingen. Heeft zich meer dan uitstekend gerehabiliteerd. En pakt ff 6 punten tegen ons. Zijn zoon schijnt ook een groot talent te zijn.

Clubman die heel goed werk heeft geleverd bij VVV. Laten we wel wezen. Dat is gewoon een dorpsclub met een stadion en begroting wat nergens over gaat. Maar hij hield ze probleemloos in de eredivisie. Erg knap.

Ook ik vond het een drama, en was heel blij met zijn vertrek, maar dat was toen, en nu is nu. Soms moet je je mening ook durven bijstellen. Daar is in dit geval - mijnerzijds - alle reden toe.
Donderdag 16 mei 2019 om 17:57 uur Quote

Rob2002

De 9de plaats uiteindelijk.....

Een plaats waarvan we het hele seizoen toch niet hadden durven dromen, want wat hebben we vooral de eerste seizoenshelft toch een baggervoetbal gezien. Thuis tegen Emmen, Groningen, NAC, PEC, AZ, Graafschap en uit tegen VVV, Fortuna, Utrecht, Groningen, NAC, Graafschap en Emmen (eerste helft) en misschien nog een paar waren gewoon niet om aan te gluren.

Toen Fons erachter kwam dat de keeper niet zo goed was, zeuren op de VAR (hoe terecht ook) niet hielp en ADO in de omschakeling de punten kon pakken is het uiteindelijk gaan lopen. Lex in de spits was een gouden zet wat veel vertrouwen opleverde. Op het laatst mooie potten gezien tegen o.a. Vitesse, Utrecht, AZ, Willem 2 en Feyenoord.

El Kayati in een redelijk draaiend elftal, is een genot om naar te kijken. Pinas heeft inderdaad die potentie. Lex na slechte eerste seizoenshelft weer goed. Verder wil ik het moyenne met en zonder Beugelsdijk nog wel eens weten...we kunnen volgens mij niet echt zonder Tommie.

Al met al denk ik dat je de play-offs dan ook net niet verdiend. Het is prima zo.

En nu naar volgend seizoen...wie blijven er, wie gaan weg.
Gaan we nog een jaar door met Zwinkels, blijft Kanon? Houdt Meijers het nog een jaar uit? Wat doet Bakker? Waar gaat El Kayati heen, of blijft ie toch? Wie pikt Becker op? Gaat Necid vanaf het begin weer in de spits?
Welke bankspelers komen niet meer in aanmerking? Gorter? Lorenzen? Groothuizen? David?
En wie zijn de vervangers? Ik ben benieuwd!
Donderdag 16 mei 2019 om 10:50 uur Quote

DHFC070

Haagse Nol schreef:

PSV uit zijn we 3 keer over de middenlijn geweest..
En toch had je daar punten kunnen pakken zoals Bert aangeeft. Kopt Falkenburg die bal erin en krijgt Gorter een 100% penalty mee (VAR was even met pauze aka topclub) dan had ik het inderdaad ook wel willen zien.

Achja weer een weggegooid seizoen waar je eindigt waar je hoort te eindigen met deze begroting. Indrukwekkende eindserie wat behoorlijk wat goedmaakt maar heb toch liever een minder indrukwekkende eindserie en het gehele seizoen rond de 10e plek ipv nacompetitie. Voor volgend seizoen ziet het er ook niet heel rooskleurig uit. Je beste en beslissende spelers gaan weg, Becker gratis en de transfersom van El Khayati gaat rechtstreeks in het grote gapende financiële gat. Dan kom je toch weer bij de transfervrije afdankertjes, clubhoppers en 30e plussers uit. Een beetje een vicieuze cirkel als je het mij vraagt.

Maargoed volgend jaar zijn we er gewoon weer bij thuis en +/- 13 uitwedstrijden.
Donderdag 16 mei 2019 om 08:38 uur Quote

Adonootdorp

Netjes gedaan van de laatste 8 wedstrijden maar 1 verloren en 17 punten gepakt. Had ik niet gedacht.
Woensdag 15 mei 2019 om 22:23 uur Quote

ADODENHAAG

slash070 schreef:

En bij eventuele winst morgen scheelt het al met al slechts twee puntjes met vorig seizoen, helaas genoeg om naast de play offs te grijpen als leuk toetje.


stand.png
Helaas te veel punten thuis verspeeld, tegen o.a. NAC, Emmen, de Graafschap, VVV. En het spel dat we vertoonden die wedstrijden.... vooral tegen Emmen en de Graafschap..
Dinsdag 14 mei 2019 om 12:55 uur Quote

jeffc

R.E. schreef:

Ja, tegen de subtop (zeg maar: de nummers 3 tot en met 7) komt het countervoetbal van ADO goed tot zijn recht. In vrijwel alle andere wedstrijden leverde dit onvermogen om de tegenstander onder druk te zetten wedstrijden op die pijn doen aan de ogen en veel puntverlies tegen ploegen waarvan ADO eigenlijk zou moeten winnen. Het probleem is dus dat er gekozen en geselecteerd is voor een tactiek die tekortschiet in de meeste wedstrijden die veel punten op zouden moeten leveren en die ook voor de fans niet aantrekkelijk is. Er moeten dus spelers komen die passen bij een meer aanvallende en aantrekkelijkere speelstijl, die tegen de subtop misschien minder punten oplevert, maar tegen andere ploegen (en dat zijn er nu eenmaal veel meer!) juist meer punten oplevert.
Wat een bullshit wat je zegt joh. Niks mis mee om met omschakel momenten punten te pakken als je zelf moeite hebt om het spel te maken. En die subtoppers zijn anders ook niet zo best in het spel maken, anders hadden ze wel van ons gewonnen. 75 procent in de eredivisie speelt trouwens reactie voetbal, zit niet veel verschil in kwaliteit onderling, momenten van fouten pech en geluk geven vaak de doorslag. En spelers halen voor een aanvallend en aantrekkelijk elftal wat linkerrijtje kan spelen heb je nog aardig wat meer begroting voor nodig he en dan nog. is bijvoorbeeld feyenoord ook niet gelukt die grijpen ook weer overal naast. en die neuzen club heb geluk dat psv de weg kwijt is anders hadden die met hun miljoenen en miljoenen alleen de beker gepakt, nou nou poe poe.
Maandag 13 mei 2019 om 22:57 uur Quote

R.E.

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

`Er is iets ontstaan na de winterstop`
ADO Den Haag maakt een ijzersterk 2019 mee.
Lees het nieuwsbericht
Ja, tegen de subtop (zeg maar: de nummers 3 tot en met 7) komt het countervoetbal van ADO goed tot zijn recht. In vrijwel alle andere wedstrijden leverde dit onvermogen om de tegenstander onder druk te zetten wedstrijden op die pijn doen aan de ogen en veel puntverlies tegen ploegen waarvan ADO eigenlijk zou moeten winnen. Het probleem is dus dat er gekozen en geselecteerd is voor een tactiek die tekortschiet in de meeste wedstrijden die veel punten op zouden moeten leveren en die ook voor de fans niet aantrekkelijk is. Er moeten dus spelers komen die passen bij een meer aanvallende en aantrekkelijkere speelstijl, die tegen de subtop misschien minder punten oplevert, maar tegen andere ploegen (en dat zijn er nu eenmaal veel meer!) juist meer punten oplevert.
Maandag 13 mei 2019 om 22:18 uur Quote

Kees

oodh schreef:

Dat had ik hem ook wel gegund. Ze deden ook erg hun best om dat voor elkaar te krijgen. Maar ADO stond goed te verdedigen. Goede pot van Beugelsdijk en Kanon, ze zaten er dicht op. Zwinkels had ook de dag van zijn leven.
Tegen Fortuna had ik hem één of meerdere doelpunten gegund. Volslagen absurd dat Van Persie zelf heeft bepaald dat hij niet tegen Fortuna speelt.
Competitievervalsing ten top. Gelukkig staat er behalve de klassering om plek 14 of 15 niets meer op het spel. Stel je eens voor dat Fortuna de punten nog broodnodig had?
Maandag 13 mei 2019 om 13:41 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Lellow, yesyes, Corleone070, Kees, BLEISWIJK-1, Max, VAKKIE-l, wijstaanboven, Zuurkool met spek, Dennis72, Pauladofan, daveadodh, Jurriën, FFL, GroenGeelHart070, denhaagmufc en 86 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Robert Zwinkels Lex Immers Abdenasser El Khayati

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Zo maar een wedstrijd

Logo FC Emmen Logo ADO Den Haag
2-4
28 juli 2010 om 19:30 uur

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 34 - 86
2 PSV vCL 34 - 83
3 F'noord vEL 34 - 65
4 AZ vEL 34 - 58
5 Vitesse PO 34 - 53
6 Utrecht PO 34 - 53
7 Heracles PO 34 - 48
8 Groningen PO 34 - 45
9 ADO Den Haag 34 - 45
10 Willem II 34 - 44
11 Heerenveen 34 - 41
12 VVV-Venlo 34 - 41
13 PEC Zwolle 34 - 39
14 FC Emmen 34 - 38
15 Fortuna Sit. 34 - 34
16 Excelsior NC 34 - 33
17 Graafsc. NC 34 - 29
18 NAC Breda ** 34 - 23