Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Kees

slash070 schreef:

V.Steenis en Jansma kunnen mooi de plaatsen innemen van de vertrokken Melkert en Ringelestein. De adviseursfunctie van nu is ook niet veel bijzonders als ik Jansma zo eens hoorde bij Studio Voetbal.
Dat zou juist het slechtste zijn wat je kunt bedenken. Als ze in de R.v.C. plaatsnemen kunnen ze zich veel minder tegen het operationele beleid aan bemoeien. Nu wel en lekker onbekommerd Hamdi en Rinner ongevraagd lastig vallen.
Ik stel voor dat jij in de R.v.C. plaatsneemt met Grijze Gek of zo.
Woensdag 11 december 2019 om 15:49 uur Quote

DHFC070

Haagse Haas schreef:

En de zittende directeur en die gasten in china, het is zoals jij zegt niet alleen van As, maar hij is wel de kop van jut geworden en ik denk dat het ten dele onterecht is.

@DHFC070

Wie de schoen past trekken hem aan, en respect verdien je dat krijg je niet zomaar, zeker niet als je dat gaat eisen.

Ik wilde alleen maar aangeven dat het vaak moeilijker is dan dat het van de buitenkant lijkt, er worden hier vaak dingen gepost als absolute waarheden (zoals speler salarissen, het softe karakter van de nieuwe directer, de softe opstelling van Steijn naar de Haagse kliek etc etc ) zonder enige onderbouwing en die worden dan door iedereen nagepraat dat gaat dan een eigen leven leiden met alle gevolgen van dien.

Maar als je even de moeite neemt dan weet je dat het allemaal een stuk genuanceerder is, het is niet zo dat van As samen met één van de zonen links en rechts spelers langdurige contracten aanbied, zoiets gebeurd over vele schijven ook bij Den Haag.

Nu kun je de vraag stellen zijn die mensen die boven hem staan dan capabel geweest en is het dan al dart geld waard, dat kan alleen de toekomst uitwijzen want misschien schuilt er wel een waanzinnige (jeugd)trainer in één van die jongens en heb je dat geld zo terug verdiend.

Maar de manier waarop van As op dit moment door de supporters alles in zijn schoenen krijgt geschoven vind ik gewoon onterecht, de problemen zitten hoger in de hiërarchie en naar mijn bescheiden mening (wat ook maar één mening is) is het grootste probleem de stuurloosheid vanuit China die denken dat je alles kunt oplossen met een zak geld en zalvende woordjes.

Zo werkt het gewoon niet.
Jij en Pajam zitten aardig op 1 lijn. In ieder geval beide een goed onderbouwde shout wat ik altijd wel kan waarderen ben het alleen niet overal mee eens. Zal op beide reageren en proberen het kort te houden en ook enigszins te nuanceren.

Zand erover viel alleen even over het woordje zwakzinnig in combinatie met mensen die anders denken. Zet een shout / discussie nooit kracht bij dat soort termen.

Natuurlijk is het van buitenaf makkelijk praten en zal het echt moeilijker zijn. Vooral de druk van buitenaf en 10.001 meningen van supporters kunnen we ons denk ik weinig een voorstelling van maken. Spelerssalarissen en Steijn die tussen de jongens in staat komen inderdaad o.a. van mij af. Gezien de riante post personeelskosten heb ik een rekensom gemaakt en zoals gezegd er mag op geschoten worden het zal mij benieuwen of ik er 25k of meer naast zit bij iedere speler. Hoop in ieder geval niet want dan zou de situatie nog sneuer zijn en overhead nog meer opslurpen dan ik vermoed. (voetbalclub, kapitaal hoort op het veld te staan)

Steijn soft richting de haagse kliek is natuurlijk geen hogere wiskunde. Zowel Beugelsdijk en Immers hebben in zijn VVV tijd nog meermaals contact met hem gehad en zijn een aantal keer wezen kijken en hapje wezen eten. Of dit onder de term vrienden valt ga ik geen oordeel over vellen. In ieder geval heeft deze selectie en spelers die er al zolang zitten meer autoriteit nodig is mijn mening?

Maar de manier waarop van As op dit moment door de supporters alles in zijn schoenen krijgt geschovenKlopt doordat een gesprek in het verkeerde keelgat is geschoten bij supporters vertegenwoordigers zijn er een hoop die lekker meelopen achter het eenzijdige verhaal van FCDH. Als je al langer hier meeleest weet je dat ik al tijden zeer kritisch ben op het functioneren van onze beleidsmakers Manders, v.As, Rinner en in mindere mate Groenendijk en dan met name over de financiën en laat dat nou net samen gaan met technisch beleid en sportieve prestaties. Bijvoorbeeld Aadje en Leetje laten ookal ruim 2 jaar dit geluid horen en heeft niks met een uit de hand gelopen gesprekje te maken.

Stuurloosheid mbt van China kan ik een deel in meegaan maar zie dat niet als het grootste probleem. Zelfs met een begroting van 12 miljoen en een jaarlijkse 3 miljoen injectie moet je op korte en lange termijn beter kunnen doen dat bewijzen andere clubs wel die minder en sommige zelfs maar de helft te besteden hebben.
Daarnaast is er al sinds Manders zijn aanstelling de visie vanuit UVS om de eigen broek op te houden. Hier is weinig Chinees aan en ik vind het onbegrijpelijk dat je hier dan niet meer naar gehandeld hebt de afgelopen jaren als Manders, Rinner en v.As zijnde. Vanuit UVS (de investeerders) was kennelijk de maat dit jaar vol met als gevolg Kanon en in mindere mate El Khayati. Toch niet heel vreemd vanuit het oogpunt van een investeerder?
Enkel de manier waarop en naar welke landen neigt heel erg naar stinkende (witwas) praktijken maar dit is slechts een onderbuik aanname.
Pleit al tijden voor een onafhankelijk follow the money onderzoek naar deze verkopen. Mocht je iets kunnen bewijzen kan UVS fluiten naar hun aandelen na het eerdere voorval en komen ze misschien wel weer in handen van de club / stichting Ado Den Haag.
Dinsdag 10 december 2019 om 21:51 uur Quote

Advertentie

Ooievaar

Een oudere supporter schreef:

Zou me niets verbazen, het blijft een vriendenkliekje binnen de club.
Daarom zal er ook nooit wat bereikt worden. Het gaat hooguit even goed en dan wegen de eigen belangen plots weer zwaarder.
En wat betreft die Haagse namen, het zou beter zijn als het geen Haagse namen waren. Frisse wind erdoor. Maar ja, dat zal ik wel nooit meer meemaken.
Ben er van overtuigd dat er een hele grote schoonmaak aan de gang is. Hopelijk pakt UVS de regie nu wel, omdat ze daar domweg in alle opzichten belang bij hebben.

Die Haagse weldoeners zijn er niet en komen er niet. Ik heb niets tegen Steijn. En wil hem graag de kans geven. TD is noodzakelijk, dan kan het best wel wat worden.

Waar die assistenten vandaan komen vind ik niet zo relevant, mits ze maar goed samenwerken en hun vak verstaan. Niet iedereen die Haags is hoeft per definitie onder het netwerk van zonen en vrienden te vallen. Zaak is wel dat dit volledig wordt ontmanteld. Maar de eerste berichten zijn zeer bemoedigend. Manders, Ringeling, Melkert Rinner, dadelijk Van Veen, Van As en hopelijk snel Schoenmaker jr, Kenter en de nodige fte`s elders

Sommige spelers moeten even de boodschap krijgen dat ze vorstelijk betaald krijgen voor dat gepruts, anders kunnen ze lekker naast Lex jr gaan zitten.
Vrijdag 6 december 2019 om 00:01 uur Quote

Ooievaar

janjazz37 schreef:

Steijn is wel bevriend met "alle zonen van".
Mag voor mij desondanks best komen al zie ik liever een vreemde eend die echt opruiming kan houden met steun vanuit China.
Jan. Mij maakt het niet zo gek veel uit wie er nu trainer wordt. Mits uiteraard het iemand is die zijn vak verstaat, en er een goede TD komt. Dat laatste is natuurlijk cruciaal. Als UVS aangeeft dat er geld beschikbaar is dan vind ik dat prima nieuws. Dat dat - eventueel - als achtergestelde lening wordt gezien is van later zorg. Als je beleid gaat maken en uitvoeren dan betaald dat zichzelf vele malen uit.

Er moet nu worden gezorgd dat we er in blijven. Anders is het gewoon klaar...

Maar vanaf handhaving moet er echt ander beleid worden gevoerd gaan worden. Daar heb ik alle vertrouwen in, ook al ben ik één van de weinigen hier. Manders weg, dat is buitengewoon belangrijk. Melkert, Ringeling weg. Rinner, was de doodsteek geweest als hij aan de macht zou komen. Dan zou de kliek die er nu zit hun machtspositie verstevigen, Nu verder gaan met puinruimen, moet nog heel veel gebeuren. Maar de eerste tekenen stemmen mij positief.

Groenendijk is te licht, met hem waren we zeker gedegradeerd. Van As is volledig ongeschikt in alle opzichten, dat heeft Groenendijk mede de kop gekost. Dat is dan wel je hele technische beleid wat zeer zwak is gebleken. Spel was heel vaak ook met NelK niet om aan te zien.

Steijn is niet mijn eerste keuze, maar zou hem toch de kans willen geven. Maar er moet hoe dan ook een TD komen die een netwerk heeft. En dan komen er van zelf op alle vitale posities van de club mensen met kennis van zaken. Maar nogmaals er moet nog heel veel gebeuren.

Hopelijk worden er -buiten van As om - een paar spelers vastgelegd die ons uit de brand helpen. Als UVS dit toezegt heb ik geen enkele reden om daaraan te twijfelen. Degradatie worden zij zeker niet wijzer van.

Ik heb maar één belang, en dat is een ADO wat richting subtop zal gaat. En dan kan sneller gaan als menigeen denkt. De club is een mooi merk. Alleen het gevoerde beleid is brandhout gebleken. Amateurclub in een grote stad, met ieder zijn eigen belangetjes. En dat wordt nu in snel tempo een einde aan gemaakt.

Dat daarvoor ook in de selectie koppen gaan rollen staat voor mij wel vast. Neem niet aan dat er spelers komen die dan vervolgens op de bank of tribune worden gezet met als boodschap dat ze moeten wennen. Van As heeft er niets van gebakken, maar dat is toch echt samen met Groenendijk gegaan de samenstelling van de selectie.
Woensdag 4 december 2019 om 11:11 uur Quote

GroenGeelHart070

gillah schreef:

We kunnen wel allemaal namen gaan roepen van trainers die we graag zouden willen zien, maar welke trainer ziet dit nu zitten? ADO Den Haag is op dit moment veruit de moeilijkste club om voor te werken. Matige selectie, onduidelijk beleid, ontevreden supporters... Je moet wel heel wanhopig zijn als trainer wil je hier aan beginnen.

Die opmerking van Hamdi en UVS over extra investeren moet je ook in dit licht zien: de vacature net een ietsjepietsje interessanter maken. En dan nog is het zo vaag dat er eigenlijk ook helemaal niks wordt gezegd.

We kunnen ook wel zeggen dat Bakker, Immers, Meijers en Beugelsdijk op de tribune moeten. Maar dan zit 20% van je spelersbudget toe te kijken. Ik zie liever een trainer die ze weer aan het voetballen krijgt.

De beschuldiging van UVS dat het bestuur van ADO Den Haag heeft besloten 6 ton te bezuinigen slaat ook nergens op. Er moeten zwarte cijfers komen, de inkomsten vergroten lukt niet (althans niet zo optimistisch als UVS het raamt). Dan kan je alleen nog maar bezuinigen.

Mijn vrees voor de toekomst is dan ook dat Hamdi in zijn presentatie de inkomstengroei dan ook lekker positief heeft voorgeschoteld, dat over een aantal maanden niet haalbaar blijkt en de volgende crisis zich weer aandient. Zo moddert het maar voort sinds de overname.
Manders en/of Rinner hebben het om die 6 ton besloten en Hamdi mag het na instroming ermee doen.
Daarom zei ik ook eerst interimmer voor de groep. Die hoeft geen vriendjes te worden dus zet ernaast wie niet hard werkt of niet goed genoeg is.
De TD die er de komende seizoenen zit moet het technische beleid voor de toekomst gaan bepalen
Woensdag 4 december 2019 om 09:50 uur Quote

Kees

grijze gek schreef:

Als dit waar is dan is het toch een soort van opgezet iets om groenendijk te wippen?
Ik geloof die v As ook niet met z`n plofkop dat hij FG heeft overgehaald om te blijven.
Dan had hij toch gezegd joh blijf zitten want in de winterstop kunnen we spelers halen.
Van hoog tot laag worden er vieze spelletjes gespeeld bij ADO,iedereen wil op zijn plekje blijven zitten.
Ik zou het iets anders omschrijven maar kan je helemaal volgen:

in hoeverre kloppen de beweringen in de media dat Groenendijk niet volledig is geïnformeerd door Hamdi en Van As over mogelijk meedenken (lees een financiële bijdrage) van UVS?

Was dat de taak enkel van Hamdi en Rinner (?) of ook van Van As (geen lid van het directieteam).

Wat is van het achterhouden van die belangrijke informatie de reden?
Dinsdag 3 december 2019 om 09:22 uur Quote

Ooievaar

Bolskie schreef:

Ja aad bij je thuis komt die niet. Hamdi is makkelijk bereikbaar en gaat geen gesprek uit de weg sterker nog hij gaat graag een gesprek met je aan. Feit blijft dat ze te maken hebben met weinig tot geen geld, en om iemand de laan uit te sturen moeten er ook gegronden redenen zijn. Voor hem word steeds duidelijker wat er mis is op de werkvloer en dan heb ik het over de “gewone werknemer” waar er teveel van lopen zowel op de jeugd opleiding als op kantoor die weinig tot geen toevoegingen hebben en dus ook onmisbaar zijn wat dus ook weer kosten zullen schelen als die verdwijnen dat heeft even tijd nodig maar gaat zeker gebeuren. Moet zeggen praat met hamdi en je merkt dat het echt geen domme jongen is en vooral verstand er van heeft. Moet toegeven we moeten het allemaal eerst maar eens zien, maar ik heb er wel vertrouwen in.
Hamdi geef ik zeker het voordeel van de twijfel. Uiteraard is hij ingehuurd om de grote schoonmaak vorm te gaan geven. Er lopen simpelweg teveel figuren als Lex Schoenmaker jr, Van As, Van Veen, Kenter die op de loonlijst drukken maar werkelijk helemaal niets presteren. Vitale functies dus. Tevens flink snijden in het aantal FTE`s. Is absoluut noodzakelijk.

Maar haal wel mensen binnen met verstand van zaken, of laat je door hen adviseren en doe daar dan wat mee.

In dat licht snap ik terdege waarom Jansma, Van Steenis en Van Zweden worden binnengehaald. UVS snapt als geen ander dat doorgaan op deze voet hen miljoenen gaat kosten, en een hoop prestige verlies.

Het is een zegen dat Manders weg is. En dat Hamdi er zit i.p.v. Rinner. Dat is cruciaal geweest.

Nu moet er in kaart worden gebracht waar de zwakke plekken zitten, Dat zijn er nog al wat. En moeten er diverse contracten niet worden verlengd. Van TD tot Ticketing en alles wat er tussen zit. Stroomlijnen en professionaliseren. Ga eens bij onze vrienden van AZ te rade, hoe zij dat toch gedaan hebben. Die club lag aan de beademing en kijk nu eens wat een prachtige club daar staat, die bovenal formidabel wordt geleid. Met een relatief lage begroting als je dat vergelijkt met die prutsers van Zuid en PSV. Die laatsten hebben natuurlijk ook een waardeloze trainer.

Goede betrokken mensen in je organisatie. Daar zit `m de kneep.

Dat kan bij ons ook. Maar dan zal je wèl goed rond moeten kijken en vooral goed luisteren naar mensen met verstand van zaken. Jansma, Van Steenis en Van Zweden hebben bewezen verstand van zaken te hebben, afgezien van het feit dat ze de club in hun hart dragen.

ADO is een club die elk jaar rond plek 6 moet spelen.
Maar (...)
Maandag 25 november 2019 om 20:00 uur Quote

Bleek

Erik070 schreef:

Wie is die derde persoon dan?
Rinner..
Maandag 25 november 2019 om 19:28 uur Quote

Max

Ik ben er klaar mee. Van As en Rinner er binnenkort uit. Hebben afgelopen zomerstop echt ontzettend zitten kloten. Groenendijk mag ook om op korte termijn iets te bereiken, maar ik betwijfel of dat het tij gaat keren. Tot de winterstop puntjes sprokkelen. Tot eind jan. heeft de de directie de tijd financiële bronnen te vinden voor de versterking van de selectie.
Zaterdag 9 november 2019 om 21:44 uur Quote

rooney

Bolskie schreef:

Buiten dat geeft die direct aan dat hij totaal ongeschikt was als rvc. Als rvc hoor je toezicht te houden en als iets niet goed is voor de club dan moet je daar toch niet mee instemmen in het belang van de club of zie ik dat verkeerd?
Nee, volgens mij zie je dit goed. In het belang van de.club hadden Rinner en Hamdi die transfer moeten blokkeren voor die schamele 6 ton. Dan hadden ze in het belang van ADO gehandeld. En of het zoontje van de eigenaar dan boos had geweest, so be it!!
Woensdag 23 oktober 2019 om 18:01 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

john 147, sander75, Jordy, GreenYellowTheHague, purnie&pino, Superjantje, pajam, Madmax, Kees, wijstaanboven, MiG, Tante Wil, JeffreyP, GroenGeelHart070, Jacco en 89 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
1-1
14 december 2019

Volgende wedstrijd

Logo Ajax Logo ADO Den Haag
22 december 2019 om 12:15 uur
Amsterdam Arena

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 17 - 41
2 AZ 17 - 41
3 Willem II 17 - 32
4 PSV 17 - 31
5 FC Utrecht 17 - 29
6 Feyenoord 17 - 28
7 Heerenveen 17 - 27
8 Vitesse 17 - 27
9 Heracles 17 - 25
10 FC Groningen 17 - 22
11 Sparta R'dam 17 - 20
12 FC Twente 17 - 19
13 FC Emmen 17 - 18
14 Fortuna Sit. 17 - 18
15 PEC Zwolle 17 - 16
16 VVV-Venlo 17 - 15
17 ADO Den Haag 17 - 13
18 RKC Waalwijk 17 - 8