Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

SSimons

Lellow schreef:

Voor mij geldt hetzelfde enkel in het Wateringse .
Sparta is daar kind aan huis en heeft de afgelopen seizoenen meerdere spelertjes gescout.
Kinderen van 9-12 moeten met hun vriendjes voetballen , vroeger had je Haagse jeugd elftallen met kids van alle hoofdklassers uit de regio , coördineer dat en monitor die spelers , scheelt enorm veel tijd en geld.
Talenten vastleggen vanaf 16-17-18 jaar en laten aanhaken bij de selectie.
Helaas ook een bekende van mij van KMD naar Sparta. De ouders hadden hem liever bij ADO gezien maar ADO was/is in geen velden of wegen te zien. Gemiste kansen.
Vandaag, om 14:34 uur Quote

Advertentie

Lellow

Mike schreef:

Zullen we het over de jeugdopleiding en de scouting gaan hebben?
Ik ben ook verbonden aan een grote Haagse voetbalvereniging. Daar is dit jaar een jeugdspeler teruggekomen van een bvo-avontuur omdat hij niet uit Den Haag weg wilde: Heimwee. Ze wilden hem graag behouden maar hij koos weer voor zijn (mijn) oude club. Inmiddels zijn alweer 3 (incl Fey) andere bvo-scouts komen kijken en kan hij zo weer daar terecht. Denk je dat ADO bij die 3 zat? Vergeet het maar!
Wekelijks komen er scouts kijken. De reden is dat er iedere zaterdag ca 35 jeugdwedstrijden zijn. Waar is de ADO scout? Die zien we 2x per jaar. En dan nog waagt hij het om te vragen hem een naam door te geven als een andere club interesse toont.
De club toont geen ambitie naar de jeugd.
Voor mij geldt hetzelfde enkel in het Wateringse .
Sparta is daar kind aan huis en heeft de afgelopen seizoenen meerdere spelertjes gescout.
Kinderen van 9-12 moeten met hun vriendjes voetballen , vroeger had je Haagse jeugd elftallen met kids van alle hoofdklassers uit de regio , coördineer dat en monitor die spelers , scheelt enorm veel tijd en geld.
Talenten vastleggen vanaf 16-17-18 jaar en laten aanhaken bij de selectie.
Vandaag, om 13:24 uur Quote

Ado Vakkie S

Teleurstelling alom. Toch ga ik mee met diegenen die stellen dat ook een Klopp voor deze groep geen potten gaat breken.

Het is wat het is, hier moeten we het mee doen. We zitten nu in de verkeerde hoek. Wat heeft van As nou verkeerd gedaan? De man heeft, met een lege portemonnee, voor Ado begrippen toch aardige spelers binnen kunnen halen?
Anderen bedankten voor de eer of kozen voor het geld (Ramselaar, Labyad, etc.) Dan ben je als TD toch klaar?

Een trainerswissel?
Dick Advocaat: bracht bij Sparta ook niet wat men verwachtte, Steijn: werd er hier na verloop van tijd ook uitgegooid en uitgekotst. Inmiddels weten we toch wel dat trainerswissels vrijwel nooit het gewenste effect opleveren? Zonde van het geld en alle (negatieve) energie.

Ondanks alle teleurstellingen die we krijgen te verwerken, nogmaals: we moeten het hier mee doen en hopen dat de overlevingsdrang op tijd wordt teruggevonden...
Al dat geouwehoer op deze site.... wordt niemand beter van....

FF wat anders; ik hoor en zie helemaal niets over die handsbal bij de 1-1. Blijf van mening dat Guzubuyuk (met heel veel puntjes) ons hier genaaid heeft. Negeerde weer eens de VAR. Hands is dit jaar hands. Bal werd van richting veranderd. Waarom zie ik daar niets meer van in de samenvatting? Wil niet zeggen dat we dan gewonnen hadden, maar ik begrijp de frustratie van Fons op zo`n moment wel. Of zag ik het verkeerd en was het geen hands?
Vandaag, om 12:35 uur Quote

R.E.

Drie van de ploegen die absoluut onder ADO zouden eindigen (Sparta, Emmen en PEC) volgens degenen die voor en in het begin van het seizoen nog vertrouwen hadden in Fons en Van As en die mijn zorgen toen totaal onnodig en onterecht vonden, hebben inmiddels van ADO gewonnen. En waarop de vreugde ("the future is bright") van Van Zweden toen gebaseerd was, zal altijd een raadsel blijven. Hij zal de ontwikkelingen net als de val van zijn vriend De Mos wel weer "een links complot" vinden.
Zondag 20 oktober 2019 om 22:22 uur Quote

Ooievaar

Madmax schreef:

Wederom een topshout Bertje Opendeur.

Ik.hoop in ieder geval dat hij blijft en sucses heeft of gaat krijgen.
En de rest wat jij vind zal me aan me Roet Reesten.
Schat de kans een stuk groter in dat een koe een concours hippique wint dan dat Lex Schoenmaker jr zijn vak gaat verstaan.

Ik snap je chagrijn, zou ik ook hebben als mijn vriend zo opzichtig faalt, valt niet mee om er louter en alleen om je achternaam te zitten. Andere clubs b.v. Sparta en Utrecht zijn blij dat wij dit `licht` als scout hebben. Maakt het makkelijk voor ons hoor IK dan. Geeft toch te denken niet waar?

Ook tegen jou heb ik persoonlijk niets, maar je kan zeggen dat de aarde plat is. Omdat jouw vriend dat vindt. De waarheid is toch een stuk weerbarstiger.

We staan mede waar we staan omdat we geen scouting hebben. Maar deze logica is voor jou te hoog gegrepen vrees ik.

Natuurlijk is hij niet de hoofdschuldige, maar wel medeschuldig, dus wegwezen.
Zondag 20 oktober 2019 om 21:49 uur Quote

rooney

Madmax schreef:

Maar als hij daarnaast in het vijvertje moet vissen waar het gratis is, kom je inderdaad bij spelers uit als Gorter, Hooi, Falkenburg, Cibicki, Goossens, Kramer.

Maar goed Lex is een vriend van me, en daardoor zal ik me wel sneller storen aan kritiek op hem.

PS: Ben Lex jr niet ..... zou alleen effe niet weten hoe ik dat kan bewijzen.
Sorry dat ik het zeg, maar dat vind ik echt geen excuus "visen in het vijvertje waar het gratis is". We hebben geen geld voor transfersommen op dit moment, maar er zijn genoeg spelers die na hun contract transfervrij zijn, die kan je in de winterstop al benaderen, waarbij je ze een.behoorlijk salaris kan bieden. Voorwaarde is echter wel dat je dan een behoorlijk netwerk moet hebben om dit soort spelers te benaderen en ook dan kom je ook weer terug bij de scouting.

Als ik net de samenvattingen zit te kijken van Emmen, Groningen, Heracles en bijv Sparta, zie ik fris voetbal, een tomeloze energie en inzet. Als ik dit afzet naar onze ploeg, kan ik maar 1 conclusie trekken. Het heilige vuur ontbreekt. Als een trainer dit niet meer kan afdwingen bij zijn selectie, is het tijd om door te schakelen en afscheid te nemen!
Zondag 20 oktober 2019 om 20:24 uur Quote

Mike

Bolskie schreef:

Snap niet dat je niet gewoon kan toegeven dat wij geen scouting hebben of in iedergeval benedenmaats is. Zonder persoonlijk mensen aan te wijzen. En dan kan je wel monk zeggen maar verlopig verklaar jij je eigen hier als monk door niet realistische te reageren maar meer als vriend van..
Ik ben het met je eens dat de scouting kut is, maar zij hoeven niet met namen van kkdivisie-spelers aan te komen. De namen als vd Boomen etc, die Madmax noemt, hoeven zij niet meer te scouten. Die zijn algemeen bekend in het wereldje en daar hoeft alleen maar een selectie-trainer over te oordelen.
De scouting hoort zijn werk te doen bij de jeugd, bij de amateurs of in het buitenland. Je moet ervoor zorgen dat, als een talentvolle jeugdspeler moet kiezen tussen ADO of Sparta, of een andere club, voor ons kiest.
Wat dat betreft hoor je ook een goed jeugdcomplex te hebben ipv een opgeverfd oud amateur-complex (met respect) zoals bijv AZ of Vitesse heeft.
Zondag 20 oktober 2019 om 16:06 uur Quote

Vakkie-G

Kees schreef:

Matchday met een klinkende 1-3 of 1-4 overwinning. Let maar op.

De eerste punten sinds eind augustus tegen VVV.

En de eerste doelpunten sinds half september tegen Feijenoord.

En de eerste ZELF gescoorde doelpunten sinds eind augustus tegen VVV.
Maak er maar 3-1 of 4-1 verlies van
We gaan van niemand meer winnen

Als je al tegen sparta een 3-1 voorsprong niet kan vasthouden en dan nog met 3-4 verliest ga je geen 1 wedstrijd meer winnen

We zijn die autist van een groenendijk echt zat
Zondag 20 oktober 2019 om 11:11 uur Quote

Ooievaar

Bleek schreef:

Heeft allemaal 2 maanden geleden al uitgebreid op straat gelegen. Dat iedereen daarna denkt dat je met het aanstellen van een nieuwe directeur alles weer oplost is precies een van de reden waarom dit kan gebeuren.

De club wordt totaal naar de klote geholpen door mensen die er louter voor hun eigen belang zitten. Wij weten het maar we staan erbij en kijken er naar..
Daarom is er maar één oplossing mogelijk. Alle onrendabelen er uit. We vallen uit de krant en dat is volledige te wijten aan wanbeleid door die pruttelende prutsers die er zitten.

Groenendijk, Heesen, Van As, Kenter, Van Veen, Schoenmaker jr, Ringeling wegwezen.

Zou Stijn Vreeven wel willen zien als trainer of anders Erwin Koeman of Ernie Brands zeer verschillende types maar nu moet je zien te overleven.

Als TD Tsjeu La Ling, of anders Martin Jol hebben allebei verstand van zaken en een prima netwerk.

Hoofd Jeugdopleidingen Edwin Grunholz of Corrie Lems

Directeur Commerciële zaken Johnny van Zweden

Hoofd scouting tot nader order je oor te luister leggen bij onze oud trainer Piet de Visser, die heeft zoveel informatie daar kan je de komende 10 jaar mee vooruit. Al zou het ook geen kwaad kunnen om Stanley Brard eens om advies te vragen. Om e.e.a. te faciliteren. En om jeugdscouts eens aan te leren om zelf actief te gaan scouten en niet tegen clubs als Die Haghe, HBS en e.d. zeggen."Bel maar als Feyenoord, Sparta etc etc komen" Zet erg veel kwaad bloed, en is te stom voor woorden. Kan ook geen kwaad om ouders van potentiële talenten normaal te woord te staan. Nu worden die mensen op een zeer arrogante toon door één of andere nulliteit te woord gestaan alsof ADO een soort Manchester City is.

Voor Ringeling zou ik graag kanon Syliva Toth vragen om in de RvC te gaan zitten. Die kan je dan gelijk het één ander over hospatality vertellen, waardoor mensen niet meer zeiknat in de regen staan te wachten voordat je het stadion in kan gaan. Bij ADO denken ze vaak ingegeven door onkunde en desinteresse dat er 150.000 mensen staan te wachten i.p.v. 12.000. Ga gerust eens in de Arena kijken hoe het wèl moet.

Kortom op de trainers na allemaal mensen die iets met ADO hebben.

De eerste aanzet tot een grondige reorganisatie is al gegeven door het binnenhalen van de gewenste kandidaat van onze sponsor, en ook het binnenhalen van de kanonnen Jansma en Van Steenis is een signaal dat het UVS ernst is om het bestaande netwerk van zonen en vrienden van geheel te gaan ontmantelen.

Hoe sneller hoe beter.
Zaterdag 19 oktober 2019 om 20:02 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Heesen: Necid geeft altijd visitekaartje af
Tomas Necid scoorde in de oefenwedstrijd tegen Sparta drie keer.
Lees het nieuwsbericht
Vrijdag 18 oktober 2019 om 17:04 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

adorob, LeoH, langnek, Kamikaas, Erik070, TB, Wallace, wijstaanboven, GG, rijswijk hoekpolder en 78 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tom Beugelsdijk

Laatste wedstrijd

Logo PEC Zwolle Logo ADO Den Haag
3-1
20 oktober 2019

Volgende wedstrijd

Logo Vitesse Logo ADO Den Haag
26 oktober 2019 om 19:45 uur
Gelredome, Arnhem

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 10 - 26
2 PSV 10 - 23
3 Vitesse 10 - 23
4 AZ 10 - 20
5 FC Utrecht 10 - 17
6 Heerenveen 10 - 16
7 Willem II 10 - 16
8 Sparta R'dam 10 - 15
9 Heracles 10 - 15
10 Feyenoord 10 - 14
11 FC Groningen 10 - 13
12 FC Twente 10 - 12
13 PEC Zwolle 10 - 10
14 FC Emmen 10 - 10
15 VVV-Venlo 10 - 9
16 ADO Den Haag 10 - 6
17 Fortuna Sit. 10 - 6
18 RKC Waalwijk 10 - 1