Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

ggh070

BLEISWIJK-1 schreef:

Johannes, je betaald toch niet voor verleden? Je betaald voor de plannen die Hamdi en Jol nu uitrollen.

Ik heb misschien wel 20 jaar gewacht op de rol die Martin nu oppakt. Met een visie waar ik achter sta.
Daarbij hebben we met Ranko een echte Haagse held als trainer. Wat moet er nog meer gebeuren?

Als over 2 a 3 jaar de talenten door gaan breken kan jij hier je steentje aan bijgedragen hebben.

Rest my case.....hoop dat je overtuigd ben?
Nou nou, om nu al iedereen te bejubelen inclusief dat er een visie is gaat mij nog een beetje heel erg ver hoor. Manders zei ongeveer hetzelfde als Jol, eigen broek ophouden jeugd doorstromen en verkopen, dus dat zegt niks. Het zal wel beter klinken uit de mond van Jol dan Manders of zo. Tot zover is er een assistent trainer van sparta gehaald en wat onbekende jeugdspelers. Laten we niet vergeten dat we nog in de eredivisie zitten doordat de competitie door dat vreselijke virus werd stopgezet en niet door goed beleid en voetbal. En toen waren Jol en Hamdi er trouwens ook. Maar goed ze hebben gezien hoe het vorig jaar niet moest dus laten we hopen dat ze er van geleerd hebben.

En de club steunen met seizoen kaart allemaal goed en aardig hoor, maar paar miljoen verlies per jaar met een paar spelers die een paar ton verdienen voor hun niks, daar hoeven we geen medelij mee te hebben. Het maakt iemand in elk geval geen mindere supporter als iemand geen seizoenkaart neet terwijl je moet afwachten of je er heen kan gaan.
Dinsdag 2 juni 2020 om 23:13 uur Quote

BLEISWIJK-1

charder schreef:

Ik vind het jammer dat Ado m.b.t. de scc niet heeft gekozen voor de Sparta oplossing. Die is of kiezen voor een scc en in geen geval geld terug, of een scc en voor elke wedstrijd waar geen publiek bij mag 1/17 deel van je scc terugkrijgen.
Overigens wordt gemeld dat de prijzen net veranderen voor de scc. Dat is wat betreft vak A en C voor nieuwe scc niet juist. Die betalen t.o.v. vorig jaar ruim 50% meer. De bestaande scc houders voor deze vakken die verlengen betalen wel dezelfde prijs als afgelopen jaar.
Ik denk dat bij inschatting dat ze bij de Sparta oplossing duurder uit zijn.

En nu weten ze aan de voorkant wat ze minimaal binnen krijgen. Bij jouw oplossing moeten ze later weer terugbetalen, wat ze mogelijk al uitgegeven hebben.

Overigens verwijt ik niemand iets als ze de oplossingen niet waarderen of steunen. En hun SCC opzeggen.
Dinsdag 2 juni 2020 om 21:33 uur Quote

charder

Ik vind het jammer dat Ado m.b.t. de scc niet heeft gekozen voor de Sparta oplossing. Die is of kiezen voor een scc en in geen geval geld terug, of een scc en voor elke wedstrijd waar geen publiek bij mag 1/17 deel van je scc terugkrijgen.
Overigens wordt gemeld dat de prijzen net veranderen voor de scc. Dat is wat betreft vak A en C voor nieuwe scc niet juist. Die betalen t.o.v. vorig jaar ruim 50% meer. De bestaande scc houders voor deze vakken die verlengen betalen wel dezelfde prijs als afgelopen jaar.
Dinsdag 2 juni 2020 om 19:55 uur Quote

Advertentie

grijze gek


Talenten uit de regio kiezen voor Jong Katwijk Onder 23


LAATSTE NIEUWSWOENSDAG 27 MEI 2020
Talenten uit de regio kiezen voor Jong Katwijk Onder 23
Geplaatst op woensdag 27 mei 2020 om 21:42 uur

Voor volgend seizoen zijn er een 8 nieuwe spelers vastgelegd om uit te gaan komen voor het nieuwe talenten team Jong Katwijk dat getraind gaat worden door Danny Voskuil. Bij deze 8 spelers zitten 7 spelers uit de regio en waarvan er 5 uit Den Haag komen.

Even voorstellen:

Foto 1: Eddie Kaffa, centrale verdediger van 18 jaar debuteerde op jonge leeftijd in het eerste zondag team van Velo en kwam dit seizoen uit voor Scheveningen waar hij een prima indruk achterliet en zo in de belangstelling kwam bij Katwijk.

Foto 2: Justin van Otterlo, zoon van de niet onbekende haagse voetballer Raymond van Otterlo en oom John van Otterlo is een aanvallende middenvelder van 19 jaar debuteerde ook op jonge leeftijd in het eerste zondag team van Velo en ook hij kwam dit seizoen uit voor Scheveningen in de uitwedstrijd tegen Katwijk 2 maakte hij grote indruk waardoor ook hij in de belangstelling kam te staan.

Foto 3: Jermy Keus, 18 jaar en is al 3 jaar eerste keeper van Duindorp sv hij debuteerde op 15 jarige leeftijd onder Roel Zandbergen een keeper met een veel talent die graag nu een stap wil maken in zijn nog jonge voetballoopbaan .

Foto 4: Carlo de Gelder is een rechtsback van 18 jaar komt van ADO Den Haag onder 19. Ook dit talent had Katwijk gauw op de radar toen bleek dat ADO Carlo geen contract aanbood. Carlo heeft in het verleden gespeeld bij Sparta , Haaglandia .

Foto 5:Boyd Roodnat is 18 jaar en komt ook uit de opleiding van Velo net als Eddie en Justin debuteerde ook hij in hetzelfde seizoen voor Velo 1. Boyd die daarna is verkast naar Alphense Boys en heeft daar gespeeld in de onder 19 die op eerste divisie niveau spelen. Boyd is een spits met een geweldige drive om te slagen in het voetbal. Boyd had meerdere optie maar koos voor Jong Katwijk om daar zijn voetballoopbaan voort te zetten

De andere 3 zijn (foto 6) Dave Star 17 jaar komt van ADO Den Haag onder 19 en woont in Valkenburg .Dave is een speler die op de hele linkerkant uit de voeten kan. Hij stond bij meerdere clubs in de belangstelling maar heeft uiteindelijk gekozen voor vv Katwijk.

Foto 7: Daan Hartemink komt uit Leiderdorp is 18 jaar en komt ook van ADO Den Haag onder 19. Daan is een middenvelder die al vanaf seizoen 2013 in de jeugdopleiding zat van ADO Den Haag.

Foto 8: Illias Boudouni 21 jaar uit Hoorn is een aanvallende middenvelder die overkomt van Ajax Amateurs. Illias die uitkwam voor Hollandia, Afc 34, Volendam onder 17, Zeeburgia onder 19,Almere City onder 19, Rio Ave onder 19 hoogste Divisie in Portugal heeft zijn zinnen gezet om te slagen bij Katwijk. Illias had meerdere keuzes in 2 en 3 divisies maar kiest ervoor om via Jong Katwijk een vaste plaats af te dwingen bij Kawijk 1.

Het opleidingsteam jong Katwijk valt direct onder het eerste team en zal zijn wedstrijden spelen om 12 uur op spelen Sportpark de Krom in Katwijk.

Totaal zal de selectie bestaan uit 18 spelers met daarbij nog dat er maar liefst 10 spelers van de A selectie mee kunnen doen met Jong Katwijk omdat zij jonger zijn dan 23.
Donderdag 28 mei 2020 om 09:29 uur Quote

Ooievaar

Tommy schreef:

Even wachten op ooienvaar
Heb niets tegen de man persoonlijk. En wens hem louter goeds.

Maar wil je echt mee gaan doen als dan moet je professionaliseren. Op dat gebied valt nog een wereld te winnen. De club is bezig een inhaalslag te maken en gaat voortvarend te werk. Chapeau.

Niet de bedoeling dat clubs als VVV, PEC Emmen Sparta - al hoop ik van ganser harte dat die twee laatste zullen degraderen en minimaal de eerst komende 25 jaar Keukenkneuzen competitie gaan spelen - je concurrenten zijn.

Komend seizoen een niets aan de hand seizoen plek 10 of zo.
En daarna gestaag gaan doorgroeien. Dat heeft niet zo zeer te maken met geld maar wel met goed beleid voeren.

Kijk eens naar een club als AZ. Voeren een geweldig beleid, ijzer sterke jeugd, geweldige scouting, merchandise en iedereen gaat daar dezelfde kant op.

Die Hamdi is een goeie. Gaat voortvarend te werk.
Woensdag 27 mei 2020 om 15:31 uur Quote

GroenGeelHart070

Die 2 waren het inderdaad niet. Toch bewaar ik goede herinneringen aan voorgangers Hansen en Coutinho!
En dan lieten ze ook Coremans gaan die het ineens heel goed deed bij Sparta. Tot Groningen-uit dan haha
Maandag 25 mei 2020 om 15:47 uur Quote

Mike

daveadodh schreef:

Denk juist wel dat ADO zoiets heeft beloofd aan die gasten.. anders haal je ze denk niet binnen. Alleen wat ik denk hoor
Sparta heeft een hogere verloop. Of je stroomt binnen een paar jaar door of je vertrekt. Sparta opleiding is nauw verbonden met Ajax. Zullen behoorlijke voetballers zijn die zich hopelijk bij ons verder kunnen ontwikkelen.
Zondag 24 mei 2020 om 16:37 uur Quote

BLEISWIJK-1

Tommy schreef:

Onder 19 vervalt bij ons ook
Ik hoorde Jol van de week zeggen dat we een onder 18 hebben. En een onder 21.

Dan verwacht ik dar die Spartanen gewoon in onder 18 gaan spelen. En af en toe bij 21 mogen invallen.

Op je zenentiende vast in onder 21 spelen is niet realistisch. Niet als je ziet waar die jongens bij Sparta vandaan komen.
Zondag 24 mei 2020 om 15:44 uur Quote

Thommetjsh

Tommy schreef:

Dat zijn uitzonderingen daarom zijn het ook grote talenten. Heb je ooit zelf weleens gevoetbalt? Ik speelde als c junior regelmatig in de B- jun selectie en zelfs 1x als c jun in de A jun selectie. Als 15 jarig jochie tegen gasten van 18. Weet je hoe groot de lichamelijle verschillen kunnen zijn? En dan was k redelijk groot boot mn leefdtijd. Het is niet voor niks dat er leefdtijds catogorien zijn.
En als die ventjes hadden meegekunt op dat niveau hadden ze wel bij sparta of een hogere bvo gespeelt net zoals de talenten die jij net opnoemt.
Het is toch logisch dat als je onder 19 wegvalt en je bent een goed talent, maar vanwege een goeie jeugdopleiding en een al volle onder 21 zoals bij Sparta dat je kansen in de onder 21 gering zijn, dat je dan vertrekt? Dat hoeft niks te zeggen of je fysiek het niveau van een onder 21 aankan, als die jongens er echt niks van konden dan waren ze toch nooit aangetrokken voor onze onder 21? Maar als jij er meer verstand van hebt dan onze scouting van de jeugd, dan zeg ik solliciteer! :thumb:
Zondag 24 mei 2020 om 14:59 uur Quote

Tommy

Thommetjsh schreef:

Wat jammer zeg...Ooit gedacht dat jongens van 17, hoewel ze fysiek misschien te licht zijn voor een onder 21, op andere fronten meekunnen op dat niveau? Zie Summerville in het eerste, maar ook zo’n Naci Unuvar bij Jong Ajax of Ihattaran in het eerste van PSV. Zijn zat voorbeelden van jongere jongens die meekunnen bij een hogere leeftijdsklasse, en als deze jongens dat absoluut niet zouden kunnen zouden ze niet gehaald zijn...
Dat zijn uitzonderingen daarom zijn het ook grote talenten. Heb je ooit zelf weleens gevoetbalt? Ik speelde als c junior regelmatig in de B- jun selectie en zelfs 1x als c jun in de A jun selectie. Als 15 jarig jochie tegen gasten van 18. Weet je hoe groot de lichamelijle verschillen kunnen zijn? En dan was k redelijk groot boot mn leefdtijd. Het is niet voor niks dat er leefdtijds catogorien zijn.
En als die ventjes hadden meegekunt op dat niveau hadden ze wel bij sparta of een hogere bvo gespeelt net zoals de talenten die jij net opnoemt.
Zondag 24 mei 2020 om 14:51 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

pwr, Jos_Luguber, SponsorWaarBlijfJe?, Vakc, langnek, ADO LAAK, Ooievaar, Tommy, Bert, Kleddah, Franky, ronnieg, Haagse Sloopkogel, KR96, Mikebroekhuizen, vrolijk en 54 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15