Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Law

Onze club en overigens meer clubs begroten al jarenlang uitgaande transfers mee in de toekomstige begroting. Wat overigens vrij voorbarig is. Je verplicht je op een gegeven moment tot het verkopen van spelers tegen een lagere prijs dan je eigenlijk zou willen. Simpelweg omdat je die inkomsten echt nodig heb. Is natuurlijk een vrij zorgwekkende situatie. Andere clubs zijn daar ook van op de hoogte, we moeten maar hopen dat we de aankomende jaren wat meer vlees op botten krijgen om uit deze vicieuze cirkel te komen. Helaas (denk ik) dat Pinas en Koopmans sowieso gaan vertrekken, en nu maar hopen dat ze daar redelijke prijzen voor kunnen krijgen..
Zondag 31 mei 2020 om 23:28 uur Quote

GroenGeelHart070

DHFC070 schreef:

Heerenveen heeft al jaren geen sluitende begroting en gaat nu tonnen aan een transfersom uitgeven ondanks corona? Is mogelijk maar getuigd wel van het nemen van veel risico.
Het lijkt een risico maar ze hebben 2 of 3 spelers waarvoor interesse uit binnen- en buitenland is, worden zekere transfers en hun kassa gaat weer eens (vermoedelijk ruim) boven de 10 miljoen uit komen. Als de transfer van Koopmans dus nog minder dan een miljoen in totaal heeft opgeleverd moet er een hoog doorverkooppercentage mee gemoeid zijn, ik geloof er niet in dat er zakelijk nog steeds te makkelijk weg gedaan wordt onder dit huidige beleid
Zondag 31 mei 2020 om 17:29 uur Quote

Advertentie

Ooievaar

De man steekt een prima verhaal af. Hij geeft duidelijk blijk dat hij er zit voor de club en niet voor zichzelf. Een hele rustige, betrouwbare en naar mijn smaak kundige man.

Kundig in de zin van dat hij louter mensen met verstand van zaken binnen haalt en die op hun vakgebied mandaat verleent. Duidelijkste voorbeeld is het binnenhalen van Jol. Waardoor ook automatisch de jeugdopleiding wordt aangepakt.

Heb zo de indruk dat UVS heeft gezegd, als jullie maatregelen nemen - salarisplafond - dan zullen wij dat op onze beurt ook doen. Om de continuïteit te waarborgen. Lees middelen beschikbaar stellen om de selectie te versterken.

ADO zet in op jonge spelers samen met ervaren krachten.

Geen opgezwollen verwachtingspatroon ventileren, maar ben er van overtuigd dat hij lang niet alles heeft gezegd van wat men intern voor doelstellingen heeft. En dan denk ik niet bepaald aan handhaving.

Ben er echt van overtuigd dat we een leuk seizoen tegemoet gaan, dus geen degradatievoetbal en dat op een geweldig veld. Van gras.

Te ridicuul voor woorden dat je blij bent dat je weer voetbalt op echt gras.

En nee, ik verwacht echt niet dat ADO hoger dan plek 10 gaat meedraaien. Gewoon voetbal waar een kop en een staart aan zit.

In de overtuiging dat er een selectie staat waarbij dat verwachtingspatroon realistisch is. Daar hebben we nu na vele vele jaren dan eindelijk wèl de expertise voor in huis.

Dat dan weer wel (...)
Zondag 31 mei 2020 om 12:52 uur Quote

T3

China Town schreef:

RB kan vooralnog geen NL club overnemen. Een rechtzaak bij het Europese Hof, waar een ieder gelijk is, zal ze direct in het gelijk stelen, met alle Europese lijntjes. Ajax in Afrika, Engeland in Belgie, Rusland in Engeland...
RB wordt wellicht hoofdsponsor, met dit logo op de shrts, niks mis mee, misschien nemen ze naam stadionnaam over, ook goed. En wellicht later overname aandelen. Gokbedrijven mogen ook nog niet op shirts, maar volged jaar. Alles wijzigt, mij geeft het zo vlak voor Pinksteren `vleugels`. the road to 2023!
voor Kees er zijn 120_trayboxen....
Ik geloof eerlijk gezegd niet in RB. Als de club al verkocht wordt dan is dat denk ik eerder aan City Football Group en wordt ADO een filiaal van Man City waar ze spelers kunnen laten rijpen. Krijgen we toch weer een rits met Engelse spelers ....
Vrijdag 29 mei 2020 om 22:47 uur Quote

DHFC070

Spelers,staf directie die loon inleveren goed nieuws en natuurlijk onvermijdelijk maar niet zo vanzelfsprekend. Vind het opvallend en beronderswaardig dat het overig personeel ook een loonoffer brengt. Verstandige teksten ook van onze aanvoerder dat is zowat ook voor het eerst. Nogmaals goed nieuws nu graag de seizoenskaarten in de verkoop.
Pinas moet je natuurlijk meteen verkopen want iedere euro is er een op dit moment en anders loopt hij gratis de deur uit.
Vrijdag 29 mei 2020 om 18:53 uur Quote

Haagshart

Nees schreef:

Hahahahah wat een toeval is dit weer, vandaag nog loten kopen.
Noem ook gelijk even een paar top spelers 😉
Vrijdag 29 mei 2020 om 16:04 uur Quote

Haagshart

Spelers, Directie en Personeel akkoord met salarisverlaging.
Staat nu op de ADO site
Vrijdag 29 mei 2020 om 14:02 uur Quote

FC Den Haag!

Nees schreef:

Wordt het niet eens tijd dat er nieuws komt dat ook onze spelers geld inleveren? Afgelopen seizoen schandalig voetbal gezien, maar wel offers vragen van de seizoenkaarthouders, ik heb nog niets gelezen over het offer van de spelers, of heb ik dit gemist?

Daarnaast een prima set om jeugdspelers te contracteren, deze
Leveren tenminste nog wat op in de toekomst. Voorbeeld zijn Koopmans en pinas, zijn de enige twee die geld op kunnen leveren in de hele selectie.
Vrijdag 29 mei 2020 om 14:01 uur Quote

Nees

Wordt het niet eens tijd dat er nieuws komt dat ook onze spelers geld inleveren? Afgelopen seizoen schandalig voetbal gezien, maar wel offers vragen van de seizoenkaarthouders, ik heb nog niets gelezen over het offer van de spelers, of heb ik dit gemist?

Daarnaast een prima set om jeugdspelers te contracteren, deze
Leveren tenminste nog wat op in de toekomst. Voorbeeld zijn Koopmans en pinas, zijn de enige twee die geld op kunnen leveren in de hele selectie.
Vrijdag 29 mei 2020 om 12:22 uur Quote

T3

Langebach2 schreef:

Het grote nieuws.....

Dat kan uiteraard ook iets anders zijn dan een speler. Wellicht is er meer bekend over het trainingscomplex.

Ik verwacht voorlopig geen grotere transfers er is immers geen budget voor.
Als het echt groot nieuws is dan is het een iets groter dan een nieuw trainingscomplex, want daar heb je geen speciale pers conferentie voor nodig.

Er komen geen echte grote spelers hierheen, dus als het echt heel groot nieuws is dan is het geen speler. Of het moet een Chinese speler zijn waarvoor pers conferentie moet worden opgezet. Wat niet meer voor het weekend kan.

UVS. Twee mogelijkheden, of een grote kapitaal injectie, of verkoop van de club. Zou wel een stunt zijn, kapitaal injectie, nu hoop andere clubs wankelen, maar niets in het beleid wat daar nu op wijst.
Verkoop dan? Waarom zouden ze dat doen? Met verkoop maken ze hun investeringen + verliezen nooit goed. Tenzij ze perse van de club af willen, maar daar lijkt het niet op.

Sponsor deal? Zou kunnen, moet dan wel een grote deal zijn. Internationaal ook.

Het is hoe dan ook goed nieuws, anders wordt het niet zo groot gebracht.
Vrijdag 29 mei 2020 om 00:19 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

guru, Peter87, pwr, keesvld en 24 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15