Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Tommy

adorob schreef:

Maurice kon wel weer eens snel thuis zitten..5-0 tegen Go Ahead
Mwah missen 7 basis spelers dus zal wel los lopen
Maandag 26 oktober 2020 om 21:33 uur Quote

Law

Waar zo’n back en dat geld voor al onze backs ook tegen aan lopen is dat van hen verwacht word vooruit te spelen en het liefst nog met snelheid opkomen. Maar bij ons zie je toch regelmatig dat die ruimtes dicht gelopen worden door bv aan de linkerkant door Catic. Ons middenveld presteerde zeker in de eerste helft bij balbezit stil te staan of met een speler az in de baan van de pass en bij balverlies soms met zelfs man op 1 lijn te staan. Dat zorgde er voor dat als een bal door az tussen de linies werd gespeel dat inclusief Arweiler soms bijna 6 spelers geen rol van betekenis meer speelde in dat moment. Heb echt heel verbaast naar het strijdplan en positionering van ons middenveld en aanval gezien. In balbezit tafelvoetbal poppetje zonder loopactie of wat dan ook. We hebben niet de sterkste verdediging maar die zijn niet benijden. Hoeveel druk daar op komt te staan. Een Philip word compleet uit de wedstrijd gespeeld omdat ie ook zoveel verdedigende meters moet maken. Veldbezetting klopte totaal niet.

Toch weer een doelpunt vrijwel direct na een doelpunt die wij gemaakt hebben. Moet geen vastigheid gaan worden.

Gelukkig pakte we 1 punt en die mogen we
koesteren.

Nu proberen goed resultaat te halen woensdag want ondanks dat we de beker toch niet winnen is elk gewonnen wedstrijd weer goed voor het moraal van team en voor ons allemaal.
Gelukkig mijn verwachtingspatroon heel laag gehouden voor dit seizoen...
Maandag 26 oktober 2020 om 20:23 uur Quote

Advertentie

070

Iedere amateur weet dat je een combi van ervaring en kwaliteit nodig hebt in je as. Helaas hebben we die op dit moment nauwelijks. Kramer, Bijen en Goossens hebben ervaring, maar weinig kwaliteit. Andersom geldt dat jongens als Bourard, de Boer e.d. echt wel kwaliteiten hebben, maar geen ervaring. Elmkies en Karelis zijn de enige spelers die ik zou kunnen noemen in de as die die combinatie wél hebben. Opstellen dus. Faye vind ik de enige echte grote mis`koop` in onze selectie. Kemper kan ik niet goed beoordelen, maar minder dan Faye kan hij bijna niet zijn. Tegen Sparta zou ik Del Fabro wel eens willen zien en bekijken of hij beter is dan Bijen. Dan kun je uiteindelijk bijna niet anders dan op termijn met deze opstelling spelen:

Koopmans
Van Ewijk---Del Fabro--Pinas--Kemper
De Boer---Elmkies---Morrison
Philipp---Karelis---Besuijen (en hopelijk ooit Kishna)
Maandag 26 oktober 2020 om 14:43 uur Quote

Anne van Schuurman

Haagse Sloopkogel schreef:

Koopmans had echt die 1-2 moeten hebben, dat was nog eens zijn hoek ook, plus te vaak niet balvastig of onzeker in het doel
Bijen bleef een paar seconden hangen in zijn fout en dekte die hoek niet goed. Koopmans en Bijen zijn beiden prima spelers voor Ado. Ook Aad Mansveld maakte af en toe fatale fouten in zijn tijd al kwam het bij hem dan meestal door een moment van zelfoverschatting.
Maandag 26 oktober 2020 om 11:25 uur Quote

Madmax

ADO - AZ

Koopmans Ik blijf dit toch een keeper vinden zonder uitstraling. Zie hem ook nooit Coachen, is zelden de baas in de lucht. En heeft maar weinig ballen klemvast (5.0)

Ewijk Speelde een hele goede 2e helft, zit veel potentie in die jongen, vind hem vooral bij terug verdedigen heel sterk, mede door zijn snelheid (6.7)
Bijen De meest softe speler van de Eredivisie, veel te lief opbouwend dramatisch (3.9)
Pinas Hij is nou degene die moet gaan opstaan,de achterhoede moet gaan leiden, veel meer bij balbezit het middenveld moet inschuiven. Ik las ergens iets over dat Rigo weleens de nieuwe Danny Bakker gaat worden, dat zou zomaar is met Pinas ook kunnen gaan gebeuren. Ook hij moet veel meer leg tonen en zich laten gelden. (4.8)
Faye Die Jongen kan er niet veel van, herpakte zich zelf wel nog wel iets na die dramatische eerste 20min en mocht waarschijnlijk blijven staan omdat we niets beters hebben. De zwakste plek in de selectie Linksback (4.0)

De Boer Jongen is veel te wisselvallig, vond hem alleen tegen Feyenoord aardig spelen, maar verder kan mij die nog niet bekoren, handelingssnelheid als een Tanker, slechte passing, en holt vaak alleen maar achter de tegenstander aan (4.1)
Rigo Deze jongen kan echt wel ballen, dat zit een blinde nog wel... maar deze jongen moet zoveel onnodige meters maken, en achteruit lopen, dat zijn capaciteiten er helemaal niet uitkomen. Van een Rigo met Elmkies en een Morrison om zich heen, gaan we nog mooie dingen zien. (4.9)
Goossens Kunnen we gauw klaar over zijn, heeft alleen toegevoegde waarde in Aanvallend opzicht, en bij standaard situaties ... maar snel gaat het allemaal niet meer (4.8)

Catic Nog helemaal niets van gezien, is snel en daar hebben we alles mee gezegd. Nou moet ik wel toegeven dat als je constant achteruit moet voetballen er weinig van zulk soort spelers verwacht kan worden (3.9)
Arweiler Waarom hij speelt is mij een raadsel, wont bijna nooit een duel. Laat elke bal van zijn voet springen, en heeft verschikkelijke slechte looplijnen voor een spits ... Ik zeg banken (3.7)
Philipp Ook voor deze speler geldt net zoals bij Catic, dat als je team de hele wedstrijd achteruit moet voetballen dan heb je er weinig aan. Aanvallend en in bal bezit, is dit voor ADO een goede speler .. gisteren een (4.7)

Invallers Deze vielen goed in, waarin vooral Elmkies mij enorm veraste, die gaat Woensdag tegen Sparta starten, en gaat er niet meer uit.
Ik geef de invallers een voldoende.

Opstelling tegen Sparta:
Koopmans
Ewijk Bijen Pinas Kemper
Elmkies Rigo Morrison
Besuijen Kramer Philipp
3-1 winst :flag:
Maandag 26 oktober 2020 om 10:58 uur Quote

Wahter

Wat was het de eerste helft slecht op alle fronten zeg. Je zit eigenlijjk vol verbazing te kijken naar een ploeg die eigenlijk niet durft of kan voetballen.
We zijn de afgelopen 2 jaar toch wel heel diep weggezakt zeg.
We hadden en hebben spelers die voor de eredivisie echt veel te zwak zijn.

Tuurijk deze jonge gasten moeten een hele hoop leren maar slechter dan de eerste helft kan in mijn beleving niet. Ik heb ADO nog nooit zo zwak zien voetballen, eigenlijk kan je het geneens voetballen noemen.

We moeten echt heel erg blij zijn dat er nog 6 ploegen zijn die ongeveer gelijke kwaliteiten hebben. Ranko wil 2 systemen kunnen spelen, hou alsjeblieft op. Systemen zijn helemaal niet belangrijk. Elke ploeg weet dat als je ADO onder druk zet ze zelf de fouten gaan maken. 2e helft zag je iets meer ruimte en ging het iets beter.
Tegen PSV gewoon puur op counter spelen met 2 snelle spitsen Catic en Besuijen voorin met daarachter Elmkies (de enige die wel kon voetballen gisteren) De rest moet tegenhouden met Morrison, de boer en Rigo.

Maar eerst Sparta voor de beker.
Maandag 26 oktober 2020 om 10:22 uur Quote

pajam

rd.. schreef:

Dat is zeker mentaal. Maar ook een kwestie van aan de afspraken houden. Maar in het geval van gisteren, ook een kwestie van een te zware tegenstander treffen. Die ons op alle fronten overklast. AZ had het echt makkelijk en we verspilden enorm veel energie met achter de man en de bal aanhollen, onzuivere passing. Kostte alleen maar. Leverde weinig op.

Echt dat punt, is verrassing. En dat moeten we koesteren! Hoop werk aan de winkel.
AZ had 19 spelers (!) en 3 dagen geleden zich nog leeggespeeld tegen Napoli.

Ik vrees toch dat iedereen de lat nog te hoog legt ; alle punten die we tot nu toe hebben is o.b.v. opportunisme geweest en voor de winterstop hoef je naar mijn mening ook niet veel meer te verwachten.
Maandag 26 oktober 2020 om 09:43 uur Quote

Orkestbak

GroenGeelHart070 schreef:

Uit dit programma moet minstens 11 punten gesprokkeld worden willen we weer wat vertrouwen tanken. Wegblijven van de onderste 3 plaatsen!
Precies, alles daar boven is bonus dit seizoen. Gaat ook wel lukken met de spelers die we hebben (maar dan moet je ze wel opstellen natuurlijk)
Maandag 26 oktober 2020 om 09:15 uur Quote

pajam

lucky punten zijn ook punten :)

Dat is denk ik het belangrijkste van wat we gisteren gezien hebben.
Blijf jezelf eraan herinneren dat we een dozijn nieuwe, onervaren (of van langdurige blessures terugkomende) spelers hebben gehaald die nu net 6 potjes samenspelen.

Het enige wat ik Ranko "verwijt" is het vele wisselen van spelers en/of tactiek.
Voor de rest moeten we t/m de winterstop hopen dat het puzzeltje redelijk samen"smelt" (ipv valt) en dat je na de winterstop volop gebruik kan maken van spelers als Kishna, Morisson en Karelis.

Tot aan de winterstop wellicht nog 1 of 2 overwinningen zal al heel wat zijn ;

PSV - ADO Den Haag

7 november 2020
ADO Den Haag - FC Twente

22 november 2020
Sparta - ADO Den Haag

28 november 2020
ADO Den Haag - SC Heerenveen

6 december 2020
FC Utrecht - ADO Den Haag

12 december 2020
FC Emmen - ADO Den Haag

20 december 2020
ADO Den Haag - Ajax

23 december 2020
ADO Den Haag - PEC Zwolle
Maandag 26 oktober 2020 om 08:25 uur Quote

DHFC070

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Rankovic: ik heb geen FIFA-controller
,,Ik kan me voorstellen dat je denkt, waar zit ik naar te kijken``, erkende Aleksandar Rankovic over de eerste helft.
Lees het nieuwsbericht
Begrijp wat Rankovic zegt maar het grootste probleem is toch echt dat we de bal amper in de eigen ploeg kunnen houden waardoor de verdediging zwaar onder druk komt te staan. Kwestie van te weinig dynamiek, onzuivere passing en verkeerde + te weinig loopacties.
Gelukkig is het een en ander trainbaar en met wat omzettingen en andere spelers is al veel mogelijk. Dat er voetbal in dit elftal kan zitten hebben we al een aantal keer kunnen zien. Helaas zien we het tot nu toe te weinig en als het dan niet loopt, loopt het meteen helemaal niet en kom je amper de middenlijn over.
Maandag 26 oktober 2020 om 06:47 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Tommy, Franky, Tante Wil, adorob, FC Den Haag!, ADOZoetermeer, GroenGeelHart070, Fido, JB, FCDHZwoude, Thommetjsh, Kamikaas en 87 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Vicente Besuijen

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo AZ
2-2
25 oktober 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Sparta Rotterdam
28 oktober 2020 om 18:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 6 - 15
2 Vitesse 6 - 15
3 PSV 6 - 13
4 Heerenveen 6 - 13
5 Feyenoord 6 - 12
6 FC Twente 6 - 11
7 FC Groningen 6 - 10
8 FC Utrecht 5 - 9
9 PEC Zwolle 6 - 6
10 AZ 5 - 5
11 Willem II 6 - 5
12 RKC Waalwijk 6 - 5
13 Heracles 6 - 5
14 VVV-Venlo 6 - 5
15 ADO Den Haag 6 - 4
16 FC Emmen 6 - 3
17 Sparta R'dam 6 - 3
18 Fortuna Sit. 6 - 2