Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

DHFC070

ghostdrift schreef:

Feijenoord tegen ADO is al uitverkocht
centraal : Mattheij halen is contractloos op 30 juni 2019
Kan nog kaarten halen voor de buscombi? Autocombi kan inderdaad niet meer aangeklikt worden maar zullen ook maar 50 tot 100 kaarten zijn max?

Mattheij heb ik ook al meerdere keren aangehaald hier. Transfervrij, veel eredivisie ervaring en pakt iedere seizoen een aantal goals mee bij standaard situaties. Laat enkel alleen nog wel eens zijn man uit de rug lopen en is redelijk traag.

Mbt onze clubman Zwinkels. Heeft tegen AZ een aantal goede ballen gepakt vooral 1-1 situaties met de tegenstander en Till in het bijzonder. Verder is hij dit seizoen tot op nu toe absoluut geen punten pakker en is bezig aan een matig seizoen. Als je alle tegengoals dit jaar is gaat bekijken en hoe traag hij reageert bij met name schoten net buiten de 16 dan is dat schrikbarend. Lijkt wel een blinde vlek van hem. Spelhervattingen hoef je het niet over te hebben want die belanden standaard bij de tegenstander. Toch verdiend hij wel wat respect en zou ik het lekker in de voorbereiding uitzoeken wie eerste keeper wordt Groothuizen of hij. Veel hebben Groothuizen na de dramatische seizoensstart al afgewezen maar bijvoorbeeld een NAC uit was ik wel onder de indruk over zijn pro-active keepen en mee voetballen.
Maandag 15 april 2019 om 14:05 uur Quote

LeoH

H@@GenEES schreef:

Ik vind hem de beste keeper die we de afgelopen decennia hebben gehad en ik vind hem in de lucht helemaal niet zo zwak en hem vergelijken met Groothuizen, kom op man... Dat slaat echt de plank mis.
Ik vergelijk hem niet met Groothuizen, ik maak louter een analyse van de keeper van ADO.
Profielschets van hetgeen we voor keeper nodig hebben:

- in de lucht sterk
- spelhervattingen a la Waterman
- positioneel sterk (Zwinkels voldoende)
- 1 tegen 1 rust bewarend (Zwinkels sterk)
- coachend sterk
Maandag 15 april 2019 om 14:03 uur Quote

Advertentie

H@@GenEES

H@@GenEES schreef:

Ik vind hem de beste keeper die we de afgelopen decennia hebben gehad en ik vind hem in de lucht helemaal niet zo zwak en hem vergelijken met Groothuizen, kom op man... Dat slaat echt de plank mis.
Het enige kritiekpunt die ik heb is zijn spelhervattingen en vooral de verre uittrappen, maar van mij mag die nog best een seizoen 1e keeper zijn.
Maandag 15 april 2019 om 13:40 uur Quote

LeoH

H@@GenEES schreef:

Aaah we gaan nu weer Zwinkels af lopen zeiken, doet Becker het te goed de laatste tijd?
Er is een verschil tussen een kritische analyse maken van Zwinkels, en afzeiken zoals jij dat noemt.
Ik respecteer Zwinkels enorm, al is het alleen maar dat hij zo lang bij ons is en zelfs een avontuur Ajax heeft laten schieten ten faveure van ons, als ik mij goed heb laten inlichten.

Maar de kritische noten mogen toch wel genoemd worden? Zwinkels is in de lucht zeer matig, en vanuit stand duiken ook zeer matig. Zijn spelhervattingen uit terugspeelballen is echt dramatisch.
De positieve kwaliteiten zijn 1 tegen 1 goed.
Maandag 15 april 2019 om 13:27 uur Quote

LeoH

oodh schreef:

De euforie over Zwinkels begrijp ik ook niet zo goed. Hij zat er een aantal keer goed tussen, maar dat schot van afstand wat erin ging en die voorzetten..
Ik ben het met je eens!
Ik kan mij een cornerbal herinneren waar hij helemaal mis tastte, en de eerste goal was houdbaar. Zijn "beweging" naar de hoek was een soort "slow motion" actie, maar dat is wel vaker bij hem.

Zwinkels is niet een keeper die "heerst" in zijn 5 meter gebied, laat staan in de 16. Zijn spelhervattingen zijn in de regel drama.

Hij keepte afgelopen zaterdag niet slecht, had zijn meerwaarde zeker, maar een keeper hoort ook een meerwaarde te zijn, maar vaak is het tegendeel gebleken helaas.
Maandag 15 april 2019 om 11:24 uur Quote

LeoH

De mankementen van ADO:

- Zwinkels een zeer matige keeper, oké hij pakt gisteren twee goede ballen in het begin, maar heerst niet in de lucht, spelhervattingen zijn dramatisch, coaching nihil en zijn timing vaak slecht. Voorbeelden zat. Alternatief Groothuizen, heeft helaas het (nog) niet.

- Verdediging: Onbegrijpelijk dat ze Meijers 4 jaar contract hebben gegeven (v.As???), maar nog meer onbegrijpelijk waarom ze Bas Kuipers niet echt de kans hebben gegeven.
De rechtsback heb je Polley en David, de laatste langdurig geblesseerd, Trouppee gehuurd, maar is deze beter dan Polley?
Centrum: Beugelsdijk speelde gisteren top, en oké misschien nog een aantal, maar het kan echt niet, voetballend gezien. Totaal geen vermogen, gogme etc.
Kanon voetballend ook niet om aan te gluren, moet louter in de mandekking staan, dan top.
- Middenveld: Immers overall voldoende maar toch te weinig leiderschap in wedstrijden dat het niet loopt. Bakker nooit stabiel, gaat van goed naar slecht, naar wel en net niet. El Kayatti weergaloze voetballer, maar alleen in een voetballend elftal. Vaak ook balverlies waaruit middels de omschakeling goals ontstaan, of in ieder geval kansen. Is wel ongelooflijk belangrijk zichzelf en Becker in stelling te brengen, waaruit veel punten zijn behaald.
Goossens die je gisteren gezien hebt, is een zekerheidstelling wat mij betreft. Gogme, rust aan de bal, ook onder druk, ziet het spelletje en heeft in potentie wel die leiderschap in zich.
- Voorhoede: onbegrijpelijk dat de trainer zoveel vertrouwen heeft gehad in Lorendsen, zoveel wedstrijden door hem met een man minder gespeeld. Hooi heeft in mijn ogen veel meer dreiging. Necid laat zien kwaliteiten te hebben, is een goede spits die over dode punt dreigt te komen. Falkenburg middelmaat, ik neem aan laatste seizoen. Becker altijd dreigend door zijn snelheid, moet meer gogme krijgen positioneel en heeft het “ killersinstinct” (nog) niet. Maar deze Becker mag wat mij betreft zeker bijtekenen.
Zaterdag 16 februari 2019 om 11:48 uur Quote

LeoH

Ooievaar schreef:

Probleem met deze trainer is dat hij dat zo wie zo niet kan. Heb ik het niet over niveau PSV of Ajax. Zag je afgelopen seizoen ook thuis tegen NAC.

Voorts houdt hij alles bij het zelfde. Week in week uit de falende Beugelsdijk en Meijers blijven opstellen. Dat ze nog jaren onder contract staan mag geen factor zijn, verkopen of anders verhuren. Deze jongens maken je aantoonbaar zwakker.

Keeper kan ook niet meer. Dat dat zijn zelfvertrouwen schaadt is dan jammer, maar deze jongen kan er weinig van. Erg onzeker, zwak in de lucht en komt alleen zijn goal uit voor het rust- en eindsignaal. Zwinkels is een stabiele factor.

Fons is een aardige jongen, maar met hem kom je niet structureel in het linkerrijtje. Dat moet toch -althans wel bij mij - wèl de bedoeling zijn.

Voortaan maar geen lul intervieuws meer afsteken, om daarna er nog genadig af te komen met 0-7, want daar maak je je compleet belachelijk mee.

Verdediging inclusief dat keepertje is een zorgenkindje. Veruit de zwakste linie van het elftal. En dat gelul over een een rechtsbenige of linksbenige CV komt me ook neus en oren uit.

Al geef je Beugeldijk acht benen dan nog bakt hij er niets van.

Je traint zo veel uur per week. Ga gerust eens met je zwakke been aan de slag. Dat is echt wel trainbaar. Volstrekt tweebenig is utopie, maar er moet toch meer mogelijk zijn dan nu het geval is. Zijn profvoetballers, heb het toch niet over HBS D 23?
Twee weken geleden hadden we een toptrainer, een elftal wat rond de zesde a zevende plaat moest meedoen.....en, kan het elftal zich opmaken voor degradatievoetbal, kan de trainer er helemaal niets van en moet het halve elftal op de bank.
Groothuizen speelt tot nu toe zeker ondermaats, inderdaad onzeker, maar nu wisselen zal wel inhouden dat hij niet meer terug zal komen, is een risico. Iedereen draagt Zwinkels op handen maar is ook niet helemaal terecht. Ook bij hem is iedere hoge bal gevaarlijk omdat hij Altijd blijft staan. Spelhervattingen zeer matig....kortom, verschilt niet zoveel als nu wordt beweerd.

Beugelsdijk is zwak, was hij al en liefst wisselen voor Pinas, ondanks linksbenigheid van Pinas.
Meijers al twee jaar heel kwetsbaar, matig tot slecht. Alternatief Kuipers, geef hem idd maar een serie wedstrijden de kans.

Maar voor de rest gewoon een elftal die een off day had in alle opzichten...werklust, tactiek ( waarom linie’s zo ruim?????) en voetballend.

Groenendijk mag je zaterdag tactisch verwijten, terecht, maar dit is niet structureel.

Gewoon vertrouwen houden en straks is het weer een elftal top 9 waardig.
Maandag 17 september 2018 om 20:28 uur Quote

slash070

Barend schreef:

In het verleden eerder gebeurd. Keepers Frans Kok en Piet van Anraad wisselden steeds, per wedstrijd.
In bekerwedstrijden is vervanging gebruikelijk.
Natuurlijk is het niet ideaal, maar je moet wat als je ziet hoe onzeker Groothuizen is. Als hij er definitief naast gezet wordt, is hij verder van huis. En ADO ook, met meer tegendoelpunten.
Vraag is hoelang Groenendijk dit nog wil aanzien.
Jawel, ik snap je Barend dat je een oplossing zoekt. Maar het voetbal in die tijd kan je met geen mogelijkheid vergelijken met het heden. Vroeger werd er nog met een laatste man/ausputzer gespeeld, was doorgaans één van de betere voetballers met inzicht, goeie lange pass, en organiseerde de verdediging, met bij hem een sterke voorstopper om de spits uit te schakelen. Bovendien speelde men mandekking, en nu is alles zonedekking, tot vaak met de spelhervattingen toe. Maar JanJazz kan je denk ik veel meer vertellen over heel vroeger, die heeft daar zelf in gespeeld, waarvoor respect, voor mij is het uit de geschiedenisboeken en polygoon journaal zonder geluid :)

Tegenwoordig heb je bij elke club twee grote centrale verdedigers in die voorstoppers rol, beperkte voetballers die zonedekking spelen, de vrije man met inzicht bestaat al lang niet meer. Daarom komt het op organisatie aan. Zwinkels lijkt daarin beter dan Groothuizen op dit moment met ons centrum, die zal de verdediging wel meer of beter coachen door zijn ervaring, en komt dan minder in een linke positie als Groothuizen.

Maar als je Groothuizen op dit moment wisselt dan kan je hem voorlopig afschrijven. Kanon lijkt nu wel iets rustiger aan de bal, en Tommie blijft Tommie, niks mis mee voor ons, veel clubs mochten willen dat ze die twee hadden. Groothuizen kan keepen, dat heeft hij vorig seizoen laten zien. Voorlopig laten staan en vertrouwen geven, al wordt het een ander verhaal als het ons punten gaat kosten natuurlijk.
Dinsdag 4 september 2018 om 11:45 uur Quote

Kees

liefhebber schreef:

Een kinderhand is snel gevuld lees ik? Wat een onzin. Als het aan jou had gelegen hadden ze nog met lederen noppen onder de schoenen gelopen. :D
Zijn er geen lederen noppen meer dan? En een veter in de bal. Lekker om te koppen op die kale klets. :D

Een liefhebber ben ik allang niet meer. Bij mij telt enkel het resultaat en vind ik wegblijven van plek 16 het allerbelangrijkste.

Het niveau is zo bedroevend geworden en niet enkel in Nederland. Oorzaken zijn volgens mij dat het voetbal in een steeds hoger tempo gespeeld moet worden, fysieke kracht en conditie tegenwoordig belangrijker zijn dan dat je een bal drie keer hoog moet kunnen houden, doorgeslagen tactiek, de druk op de trainers en bijvoorbeeld de spelregel dat de keeper de bal na een terugspeelbal niet meer mag oppakken (deze zin is veel te lang).
Die spelhervattingen (lange blinde trap van de keeper) zijn echt mensonterend om te zien. Net een ouderwetse flipperkast.
Maandag 5 februari 2018 om 19:21 uur Quote

GreenYellowTheHague

JB schreef:

Alleen een tegenhouder pakt punten door reactief te duiken.

Een keeper pakt punten door pro-actief rust en organisatie te brengen waardoor hij helemaal niet zo vaak gestrekt naar de hoeken hoeft.
Eenvoudigweg omdat hij door zijn coaching voorkomt dat een kans ontstaat.
Vandaar ook dat echte keepers (vd Sar, Schmeichel, Jongbloed, Zoff, Buffon) het gemakkelijk tot hun 40e op het allerhoogste niveau volhouden.
Die hoeven het niet (alleen) van reflexen en sprongkracht te hebben.

Zwinkels heeft het afgelopen halve seizoen wel degelijk de nodige punten gepakt....
Bovenstaande doelmannen heb ik vaak zat gestrekt naar de bovenhoek zien gaan, en doelmannen houden het bijna allemaal uit tot hun 40e jaar. Voetbal is een teamsport waarbij de aanval je beste verdediging is en een goede positie in het veld is belangrijk om je zo mn mogelijk te belasten. Wat wel zo is, is dat bij spelhervattingen een doelman belangrijk is qua coaching in de 16. Zwinkels heeft inderdaad punten gepakt afgelopen seizoen maar toch heeft Setkus dit ook gedaan. Ik vond de switch in het centrum Meissner, Kanon, en Khayati op het middenveld, Bakker die beter ging spelen en het kunnen opstellen van Havenaar en Becker die het af en toe op zijn heupen kreeg veel belangrijker van een veel grotere factor die ons in de eredivisie hielden. Alles klopte , en het kwartje viel een keer onze kant op
Maandag 24 juli 2017 om 10:06 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

FCDHZwoude, BramHarry070, haagse jr, Rossi en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -