Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Max

Weet iemand hoe het zit met je ADO-betaalkaart? Je tegoed vervalt toch na een jaar? Blijft het langer geldig nu we niet naar het stadion kunnen?
Vandaag, om 14:07 uur Quote

ypenburg070

Even een vraagje (misschien is die al gesteld)

Full Support (Seizoen 2020/2021)
Deze Seizoenkaart is de ultieme vorm van steun aan onze club! Wij beseffen hoe bijzonder dat is en daar willen we ook graag iets moois voor terug doen! Kies je vóór 16 juni voor de ‘Full Support’-optie, dan ontvang je een exclusieve Gouden Seizoenkaart*. Je behoudt het recht op een Gouden Seizoenkaart zolang je Seizoenkaarthouder bij ADO Den Haag bent. Tevens ontvang je een unieke vlag, waar we gedurende het seizoen leuke acties voor uitrollen. Full Support is op basis van één seizoen, waarbij je kiest voor geen tegemoetkoming indien er niet of niet altijd met aanwezigheid van publiek zal worden gespeeld.
Support (Seizoen 2020/2021)
Omdat het nog onzeker is in hoeverre wij volgend seizoen met aanwezigheid van publiek in het Cars Jeans Stadion kunnen spelen, bieden wij bij de mogelijkheid om met 15 procent korting een Seizoenkaart aan te schaffen. De ‘Support Seizoenkaart’ is op basis van één seizoen, waarbij je geen aanspraak maakt op een tegemoetkoming indien er niet of minder met aanwezigheid van publiek kan worden gespeeld.
Verlengen van je huidige Seizoenkaart?
Dan hoef je op dit moment niets te doen. ADO Den Haag zal geen prijsverhoging doorvoeren op de Seizoenkaart. Dit betekent dat de prijzen van afgelopen seizoen ongewijzigd blijven. Indien je geen keuze doorgeeft en kiest voor het verlengen van je huidige Seizoenkaart, dan betekent dit dat deze, volgens de voorwaarden, maandelijks opzegbaar blijft.Deze tekst komt Bij de veelgestelde vragen en voorwaarden van de seizoenskaar 20-21. Als ik het goed lees en je schaft een scc met full support of support aan, dan zie je automatisch af van een tegemoetkoming voor volgend seizoen. Als ik mijn seizoenskaart verleng (Dus niks doe en automatisch wordt omgezet), dan kan ik hem maandelijks opzeggen en zie ik niet af van de tegemoetkoming, toch?

Voor alle duidelijkheid ik heb het beste voor met de club en he. In eerste instantie afgezien van een tegemoetkoming voor vorig seizoen (optie 1), maar ik kan mij dit niet voor een heel seizoen permitteren ivm onzekerheid met werk.
Woensdag 3 juni 2020 om 18:04 uur Quote

Ooievaar

R.E. schreef:

Sinds wanneer geldt dom gedrag in Amsterdam voor jou als voorbeeld?
Dat zullen we binnen een paar weken weten. Als er daar een uitbraak volgt dan weten we waar we aan toe zijn. Als die uitblijft ook trouwens (...)

Maar volgens mij ging het daar niet om. Het valt niet te verkopen dat mensen niet in vereniging bij elkaar kunnen komen, in stadion, kerk of kroeg. Dat is door de regering bepaald, maar dat daar dus wel massaal gedemonstreerd mag worden, wat in strijd is met wat er is afgesproken. Afgezien van het feit dat er een reëel gevaar is voor de volksgezondheid. Althans, dat wordt ons al ruim 3 maanden verteld (...)

Dan kunnen we inderdaad ook wel naar ADO gaan.
Dinsdag 2 juni 2020 om 01:02 uur Quote

FCDHZwoude

FFL schreef:

Bijzonder. Je keurt het af en dan ga je hetzelfde doen?
Idioot wat er gebeurd is op de Dam vandaag en de reactie van Halsema is helemaal bizar.

Hopen dat dit weinig gevolgen heeft en laten we na blijven denken en blijf voorzichtig!!
Aan de andere kant...als het goed uitpakt kunnen we wellicht meer gaan versoepelen. Dit zou je als een grootschalig experiment kunnen zien (hoewel Halsema dat nooit zo bedoelt zal hebben). Wie weet helpt het publiek weer sneller toe te laten in het stadion.
Maandag 1 juni 2020 om 23:18 uur Quote

Advertentie

Haagshart

John Wright schreef:

Nee vriend ik kaart hier de schandalige houding van 020 aan. Terwijl de medici zich kapot vechten krijgen ze een dikke middelvinger van mevr Halalsema.
Je hebt helemaal gelijk. Een klap in de bek van alle mensen die zich hebben gehouden aan alle maatregelen. Je zal maar iemand verloren hebben waar je niet eens bij mag komen om afscheid te nemen en dan dit zien.

Eerste wedstrijd gewoon weer allemaal in het stadion, althans daar ga ik nu vanuit.
Maandag 1 juni 2020 om 20:54 uur Quote

ado-oke

CrazieD schreef:

Wel een beetje een egotripper volgens mij..
Egotripper of niet, voor zulke voetballers kom je naar het stadion
Maandag 1 juni 2020 om 11:27 uur Quote

Madmax

Madmax schreef:

Dacht dat wij Koopmans huurde van PSV die daar tot 20-06-2020 onder contract staat ??
Lees het al ;) "De 25-jarige doelman wordt eerst voor één seizoen gehuurd van de Eindhovense club en ligt daarna voor drie seizoenen vast in het Cars Jeans Stadion."
Zondag 31 mei 2020 om 16:16 uur Quote

den haag

Stoeltjes in het stadion worden vervangen / weggehaald momenteel.. Zie instagram van de club zelf..
Donderdag 28 mei 2020 om 16:31 uur Quote

Waht

Nou laat ik us een primeurtje posten.

Er komt een tweede ring op het Nike stadion.
Capaciteit gaat naar 40.000 toeschouwers.
Donderdag 28 mei 2020 om 16:09 uur Quote

Kees

Bert schreef:

Shout van even geleden.
De laatste 10 jaar heb jij je zeker als grasmeester van de box bewezen. Wat ik echter nog steeds niet begrijp is dat er een investering van 4 of 5 ton nodig is voor een grasveldje dat maximaal zo`n 36 keer op jaarbasis benut wordt (inclusief een kleine dames-eredivisie).

We hebben, lees ik altijd terug, een fantastisch klimaat voor gras en veel kennis in Nederland hierover. En toch moeten er immer kunstmatige aanpassingen gedaan worden. Niet alleen bij ADO maar bij vrijwel alle clubs. En niet elk stadion heeft zo`n slechte lichtinval als bij ons.
Woensdag 27 mei 2020 om 08:34 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Rob2002, SponsorWaarBlijfJe?, Jelle, BigMac, vrolijk, Vakc, langnek, adorob, pwr, Bert, ADO LAAK, Jos_Luguber, FCDHZwoude, JB, daveadodh, FC Den Haag! en 52 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15