Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Lellow

Iedereen kan wel concluderen dat in 5 jaar tijd onze club buiten het feit dat we sportief en financieel failliet zijn ook het goede gevoel missen .

Iedereen hier heeft een groen geel hart en ben al ruim 20 jaar supporter maar soms kan mij het echt allemaal gestolen worden.
Onze stad ademt geen ADO FCDH , er gaan meer mensen naar 010 en 020 op zondag dan naar de lokale FC. Dit was vroeger al het geval en zal altijd zo blijven .
Het rauwe randje is verdwenen wat ons uniek maakte als club , ik kon/kan daar altijd wel van genieten . Supporters werden altijd als schuldige aangewezen enkel om hun ( het bestuur) eigen incapabiliteit niet werd blootgelegd .

Ik ben ervoor we onze club weer toe-eigenen! Of glipt ons dat ook uit de handen !
Vandaag, om 15:02 uur Quote

Raconteur

Heb een beetje zitten scrollen..En maar even een naam aangemaakt (kon oude niet meer terug vinden) Maar wil toch wat kwijt.

Vaak hoor je wat komt er nou door van de scouting en wat haalt nou het eerste. Zou dit ook niet komen door het feit dat wij altijd onder druk spelen en niet de luxe hebben om een risico te nemen met een jonge speler. En natuurlijk het beleid van de laatste trainers....

Overal kan het beter natuurlijk zeker ook bij de scouting maar laten we niet vergeten dat we leeg geplukt worden keer op keer. (zie link)

Deze zogenaamde opstand is niet om het feit dat Kenter er uit moet. Vernieuwen kan, mag en moet! Maar het gaat meer om de manier waarop dit gegaan is.
Deze Kenter die al 29 jaar bij de club zit heeft in die tijd tig directeuren, TD`s en HJO`s meegemaakt dus als hij niet zou functioneren had iemand dit vast eerder opgemerkt niet waar.
Dan nog, vers bloed kan goed zijn. Maar als je dan ontboden wordt op het stadion door de directeur die je ontvangt met nog zijn ear pads in en gewoon een telefoon gesprek aan het door voeren is. Je na 29 jaar binnen 10 minuten buiten staat met een kut excuus is natuurlijk bizar. Terwijl hij wel 1,5 uur vrijmaakt voor een twitteraar die te negatief is over de club om die proberen om te praten. Dan zijn de verhoudingen/respect een beetje zoek niet waar!

Maar de hoofdreden voor de scouting "opstand" is dat hij eerst gewoon het seizoen af zou maken tot 1 juli. Dan ineens een bericht krijgt dat hij vrijgesteld is van werkzaamheden per 1 maart. (natuurlijk krijgt hij een zak geld mee..want dat hebben we toch genoeg???)
Deze maanden zijn de belangrijkste!! In deze maanden vallen de beslissingen wie aan te nemen. En buiten deze Kenter is NIEMAND binnen de jeugd slagvaardig genoeg om de aantallen rond te krijgen volgend seizoen.Ook Frans Danen niet..die loopt met zijn handen in het weinige haar. Dus het hele verhaal gaat NIET om hem zijn baan terug te bezorgen maar het belang van onze club. En niemand is groter dan de club punt!

Persoonlijk heb ik mijn vrijwilligerswerk (want ik heb altijd afstand gedaan van de "vergoeding") neergelegd maanden voor dit begon te spelen. Omdat ik persoonlijk geen enkel vertrouwen heb in de huidige koers met de Hamdi/Jol enclave!

Maar god wat hoop ik dat ik helemaal fout zit!!!

Hieronder geef ik even een lijstje van spelers die ook weg geplukt zijn bij ons..of weggestuurd omdat de hoofdtrainer het niet erin zag zitten maar die wel door ons gescout waren en in de jeugdopleiding hebben gezeten. En er zijn er veeeel meer dan ik hier op kan komen! En dan heb ik het niet eens over de Kishna`s Nathan Aké`s van deze wereld.

Joshua Zirkzee (Feyenoord) > Bayern M.
Steven van der Sloot (Feyenoord) > Ajax
Naoufal Bannis (Feyenoord)
Denzel Owusu (Feyenoord)
Fabiano Rust (Feyenoord)
Yiandro Raap (Feyenoord)
Zépiquenho Redmond (Feyenoord)
Jantje van Vught (Feyenoord) > ADO DH
Youri Regeer (Ajax)
Dani van den Heuvel (Ajax)
Nassef Chourak (Ajax)
Jurmain Blanchard (Vitesse)
Denzo Kasius (FC Utrecht)
Kees van Lindert (PSV)
Sem Steijn (FC VVV) > ADO DH
Abdullah Aberkane (Ajax) > (Jong Sparta)
Pascal Struyck (Ajax) > Leeds united
Daudé van der Kust (Villareal)
Tristan Dekker (FC VVV)
Delano Ladan (sc Cambuur)
Hennos Asmalash (Top Oss)
Jerdy Schouten (Bologna)
Tyrone Ebuehi (Benfica)
Robin van der Meer (Excelsior)
Tobias Kleijweg (Excelsior)
Rody de Boer (AZ)
Dylan de Braal (FC Dordrecht)
Hicham Faïk (SC Heerenveen)
Robin Buwalda (IFK Marienham)
Dennis van der Heijden (TOP Oss)
Mike van Duinen (PEC Zwolle)

Hier een mooi stukje waar we hofleverancier zijn...
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/867426/ado-nac-en-sparta-kaalgeplukt-door-top-drie-almere-city-blijft-geroemd-az-voor.html

Zo ik ben me verhaal kwijt. Ga er ook niet meer inhoudelijk op reageren het is prima zo. Hoop dat we het redden en alles beter zal gaan. Maar dan zou ik als club eerst zorgen dat alle neuzen (foute woordkeuze) de zelfde kant op staan.
Vandaag, om 13:42 uur Quote

Aad

GroenGeelHart070 schreef:

Het gaat al jarenlang belabberd in elke tak van de club. Nu is er eindelijk iemand (Hamdi) die (op veler verzoek) hervormingen doorvoert zoals gewenst en aangekondigd en vervolgens leidinggevenden eruit zet. En dan ontstaat daar geouwehoer om onder de supporters? Rot allemaal ff lekker op zeg. Er is nooit een goed moment om koppen te laten rollen, maar het is duidelijk dat de gehele bedrijfsvoering goed doorgelicht is zodat bewuste keuzes gemaakt worden.
Een nieuw te vormen technisch hart zal ongetwijfeld al achter de schermen aanwezig zijn en alles door de uitvoerders in orde laten maken.
Vanaf komend seizoen met een behoorlijk schone lei, vanuit de ED of de KKD.
Niemand staat boven de club!!! :flag:
Voor mij is duidelijk dat Hamdi hier de ideeën van Jol aan het uitvoeren is. En zeker niet onterecht en zeker niet te vroeg.

De club kan financieel niet alleen drijven op de verkoop van (seizoen-)kaarten en koffie, bier en cola. Commercieel moet er wat veranderen en daar zijn al maatregelen getroffen zodat er aan sponsorgelden wellicht wat meer te verwachten is.
Maar de belangrijkste inkomstenbron zou het saldo aan transfergelden moeten zijn. Daar heb je een goede scouting en een goede jeugdopleiding voor nodig.

Nu weet ik niet hoe het loopt bij de jeugdopleiding maar afgaande op wat ik hier van diverse shouters lees loopt die voor geen meter door een passieve en arrogante houding van de verantwoordelijken. Wat terug te vinden is in de doorstroming naar de hoofdselectie en de portemonnee.

Tijd dus om dat te veranderen.
Vandaag, om 11:09 uur Quote

Advertentie

marcellino

rd.. schreef:

Op basis waarvan kun je dat nu al stellen?
Als je naar bepaalde spelers kijkt boggle,duffy en baluta zie je dat ze kunnen voetballen en deze spelers hebben even tijd nodig om wedstrijd fit te worden.
Dus op deze basis baceer ik dat.
Zondag 23 februari 2020 om 23:55 uur Quote

Haagse Kelt

OK, wie heeft er vrijdag of zaterdag tijd om Cyril Dessers ff een weekendje mee op sleeptouw te nemen? Mag overal naartoe als het maar buiten onze regio is.
Zondag 23 februari 2020 om 21:20 uur Quote

Bolskie

gillah schreef:

Je hebt zelf de afgelopen 48 uur 25 shouts geschreven waarin je het tegendeel beweert, wat is daar het doel van dan?

Ik ben zelf best gefrustreerd over hoe het de afgelopen jaren gaat met ADO. De weg naar beneden is al een aantal seizoenen ingezet, hoewel het soms nog wat verbloemd werd door goede resultaten/goede individuen. De club wordt compleet verkracht. Dat dit goed wordt gepraat irriteert mij. Hoe vaak wordt er niet, mede door jou, gevraagd `heb je daar bewijs voor?` `Hoe kan je dat van tevoren weten?`

Dan zit gisteren alles mee. Heerenveen mist in de eerste 8 minuten 3 goede kansen. Na 45 minuten sta je op een wonderbaarlijke manier met 0-2 voor. Iedereen doet zijn uiterste best. Heerenveen heeft daarvoor al een aantal wedstrijden niet weten te winnen. En nog steeds lukt het niet om de voorsprong vast te houden.

Je moet het voorspellend vermogen van Neville Chamberlain hebben om niet te kunnen zien waar dit naartoe gaat.
Meestal in een conversatie en reageert op mensen. Ik wil niemand overtuigen mijn opmerking was alleen waarom zou men er niet in mogen of kunnen geloven als het in theorie nog mogelijk is niets meer niets minder.

En als je de tijd heb genomen om te kijken hoeveel shouts ik heb geplaatst had je ook kunnen zien, dat ik zeg dat het slecht is en dat het voetballend nergens op slaat.
Zondag 23 februari 2020 om 14:45 uur Quote

Bert

slash070 schreef:

Inmiddels zijn we dus ook op het punt beland dat we heel hard moeten hopen dat Malone volgende week weer kan spelen als linksback IPV die Spence.
Allemaal afdankertjes van andere clubs. Nu een punt tegen Heerenveen je zal ook die nieuwe jongens tijd moeten geven.

Verlies tegen Heracles en ik geloof er niet meer in.

16e worden geloof ik wel in. Dan is het team ingespeeld Dan kan Nac het zelfs vergeten.
Zaterdag 22 februari 2020 om 23:32 uur Quote

Erik070

Vakkie-G schreef:

Wat ze gedaan hebben? Geen idee iedergeval niet veel wedstrijden gespeeld maar dat was al bekend toen ze gehaald werden , heeft tijd nodig he
tijd die er niet is
Zaterdag 22 februari 2020 om 21:56 uur Quote

Vakkie-G

BLEISWIJK-1 schreef:

Twee van de drie hadden niet mogen spelen.

En wat lul je nou. Het zijn toch profs. Wat hebben ze de laatste maandenn gedaan dan.
Wat ze gedaan hebben? Geen idee iedergeval niet veel wedstrijden gespeeld maar dat was al bekend toen ze gehaald werden , heeft tijd nodig he
Zaterdag 22 februari 2020 om 21:54 uur Quote

marcellino

Dennis72 schreef:

We hebben wel gevochten nu
2`-2 uit bij heereveen is gewoon goed hoe je het ook h3bt gehaald en als de scheids gewoon op tijd had afgefloten had je nog gewonnen ook.
Zaterdag 22 februari 2020 om 21:47 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

langnek, Erik070, Bert, langepino, FCDHZwoude, ENW02, Advocado, kojak1 en 72 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo sc Heerenveen Logo ADO Den Haag
2-2
22 februari 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Heracles Almelo
29 februari 2020 om 18:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 23 - 53
2 AZ 23 - 50
3 Feyenoord 23 - 46
4 PSV 24 - 45
5 Willem II 24 - 41
6 FC Utrecht 23 - 38
7 Vitesse 24 - 38
8 FC Groningen 24 - 35
9 Heracles 24 - 32
10 Heerenveen 24 - 30
11 Sparta R'dam 24 - 30
12 FC Emmen 24 - 29
13 FC Twente 24 - 27
14 VVV-Venlo 24 - 27
15 Fortuna Sit. 24 - 24
16 PEC Zwolle 24 - 22
17 ADO Den Haag 24 - 18
18 RKC Waalwijk 24 - 12