Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

‘China betaalt zich blauw aan bewindvoerders’
United Vansen kan een flinke rekening betalen voor de diensten van Ben Knuppe en Job van der Have.
Lees het nieuwsbericht
Woensdag 12 december 2018 om 23:09 uur Quote

Jurriën

1. Heel veel onkosten
De toezichthouders van de Ondernemingskamer, Ben Knüppe en Job van der Haven, doen hun werk niet pro deo. Het bemiddelen, vergaderen en erop toezien dat United Vansen en ADO Den Haag weer een twee-eenheid worden heeft letterlijk een hoge prijs. Ben Knüppe declareert 800 euro per uur, terwijl het uurtarief van Job van der Haven 450 euro bedraagt. In de jaarrekening van 2017/18 wordt de hoogte van de beloning uit de boeken gehouden (zie kader), maar het is bekend dat van de 1,8 miljoen euro die United Vansen deze periode overmaakt liefst zeven ton is bestemd om de rekeningen van de toezichthouders te voldoen.
Woensdag 12 december 2018 om 20:08 uur Quote

Madmax

De Raad van Commissarissen (RvC) van ADO Den Haag is gecompleteerd met Ward Swart. De vereniging HFC ADO Den Haag heeft onlangs gebruikgemaakt van de statutaire mogelijkheid om een commissaris voor te dragen en heeft dat in de persoon van Swart dus gedaan.

Swart, te zien op bovenstaande foto, is lid van de vereniging HFC ADO Den Haag. Hij is de afgelopen jaren als bestuurslid bij de vereniging betrokken geweest en is tevens Lid van Verdienste van de HFC. Door zijn benoeming als commissaris namens de HFC ADO Den Haag ziet Swart er mede op toe dat de cultuur en historie van ADO Den Haag bewaakt zullen worden. Swart was werkzaam als lid van het managementteam van Carrier Airconditioning Nederland.

Toekomst
Medio februari maakte ADO Den Haag al vier nieuwe leden van de Raad van Commissarissen bekend. Ad Melkert, John Yan, Felix Wu en John van Ringelenstein namen zitting in de RvC. Ook werd bekend dat Melkert de voorzittershamer zou overnemen van Ben Knüppe, die in december 2016 door de Ondernemingskamer benoemd werd tot tijdelijke voorzitter. Job van der Have werd destijds beheerder van de aandelen. Zowel de overdracht van het RvC-voorzitterschap aan Melkert als de overdracht van de aandelen aan United Vansen gaat binnenkort plaatsvinden. En met de komst van Swart is de nieuwe RvC nu dus ook compleet.

Algemeen Directeur Mattijs Manders: “We zijn blij dat Ward de Raad van Commissarissen compleet maakt. Ook is het goed nieuws voor de club dat de aandelen weer overdragen kunnen worden aan de grootaandeelhouder. We hebben de afgelopen twee jaar hard gewerkt aan deze normalisatie, die zo belangrijk is voor ADO Den Haag. Omdat de toezichthouders ertussenuit zijn, de vernieuwde RvC compleet is en de relatie met de grootaandeelhouder hersteld en stabiel is, kunnen we schouder aan schouder doorwerken aan een goede toekomst voor ADO Den Haag.”

Bron: ADO DEN HAAG
Woensdag 12 december 2018 om 14:33 uur Quote

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Wang krijgt aandelen terug
United Vansen zal dit jaar weer over de aandelen van ADO beschikken.
Lees het nieuwsbericht
Dinsdag 11 december 2018 om 21:54 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

FOTO: gemeente en United Vansen weer vrienden
Volgens wethouder Richard de Mos is de kou tussen de gemeente en United Vansen uit de lucht.
Lees het nieuwsbericht
Vrijdag 7 december 2018 om 11:24 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Internationaal jeugdtoernooi mogelijk naar China
ADO gaat in samenwerking met United Vansen het internationaal jeugdtoernooi een nieuw leven in blazen.
Lees het nieuwsbericht
Vrijdag 7 december 2018 om 11:15 uur Quote

VAKKIE-l

INTERNATIONAAL JEUGDTOERNOOI KEERT TERUG NA BEZOEK ADO DH EN GEMEENTE AAN UVS

Op korte termijn komt het vermaarde internationaal jeugdvoetbaltoernooi terug naar Den Haag, georganiseerd door ADO Den Haag, de gemeente Den Haag en grootaandeelhouder United Vansen. Dat betekent dat de elite van de Europese én Chinese voetbalclubs zich zullen laten zien in de stad. Dat hebben algemeen directeur Mattijs Manders van ADO Den Haag, wethouder Richard de Mos (Sport) en de clubeigenaar afgesproken in Beijing.

Wethouder De Mos: "Het was de hoogste tijd voor een eerste bezoek van een lokale bestuurder aan de Chinese eigenaar van ADO Den Haag. De verstoorde relatie is hersteld. We hebben een constructief gesprek met elkaar gehad, en ik hoop en verwacht dat deze stap betekent dat we nader tot elkaar komen."

De Mos: "Samen werken we aan een betere sportbeleving in onze stad. In het Zuiderpark was het roemruchte Internationaal Jeugdtoernooi altijd een spektakel. De laatste jaren kwam de klad erin, waardoor nieuwe edities uitbleven."

De wethouder zei tijdens het gesprek bovendien toe dat hij gaat onderzoeken of ADO Den Haag een plek kan zijn waar het Chinese bedrijfsleven in Den Haag (127 bedrijven) samenkomt. Ook wil de gemeente het bestaande toeristische aanbod van ADO Den Haag-merchandising en -tickets richting de Chinezen verbeteren.

Algemeen directeur ADO Den Haag Mattijs Manders: "Ik ben blij dat de gemeente tijdens de handelsmissie naar China ook oog heeft voor het belang van een goede relatie met United Vansen. De wethouder en ik gaan nu vanuit Den Haag aan de slag om jaarlijks het jeugdvoetbaltoernooi te organiseren. Ik ben heel blij dat we samen hebben besloten dat het aanbod van ADO Den Haag nog meer onderdeel wordt van het toeristisch aanbod voor de Chinezen die naar Den Haag komen."

Ook is afgesproken dat wordt onderzocht of het internationaal jeugdvoetbaltoernooi in de toekomst ook in Beijing kan worden gehouden.

Handelsmissie
ADO Den Haag is deze week vertegenwoordigd in de handelsmissie naar China met de gemeente Den Haag en andere Haagse MKB’ers (Kompaan, Rabobank Den Haag, Buren en 88mobile). Algemeen directeur Manders werd door de gemeente uitgenodigd om mee te gaan en wilde wethouder De Mos namens ADO Den Haag graag voorstellen aan grootaandeelhouder United Vansen, die de gemeente Den Haag met open armen heeft ontvangen. ADO Den Haag vindt het belangrijk dat niet alleen haar eigen relatie met UVS en de gemeente Den Haag goed en duurzaam is, maar hecht er ook aan dat de grootaandeelhouder en de gemeente onderling een goede verstandhouding met elkaar hebben. De bredere doelstellingen van de handelsmissie naar China zijn internationalisering van het Haagse MKB, relatiebeheer en kennismaking met relevante stakeholders en het bevorderen van zowel acquisitie als toerisme.
Vrijdag 7 december 2018 om 10:31 uur Quote

Kees

""Samen met algemeen directeur van ADO Den Haag Mattijs Manders gaan we langs bij eigenaar United Vansen in Beijing. Het werd de hoogste tijd voor een eerste officieel bezoek van een bestuurder uit Den Haag.""

Aldus Richard de Mos die vandaag naar China vertrekt en volgende week zaterdag terugkomt.
Zaterdag 1 december 2018 om 09:10 uur Quote

adorob

ADO presenteert jaarcijfers en `is op goede weg`: ruim 3 miljoen euro in het rood
Gepubliceerd: Dinsdag 27 november 2018 om 17:09
Kopieer link
Deel op WhatsApp
Deel op Facebook

ADO Den Haag heeft dinsdag de cijfers over het boekjaar 2017/18 gepresenteerd. De eredivisionist heeft een negatief bedrijfsresultaat van 3,1 miljoen euro geboekt. Dat is `duidelijk beter` dan de 4,5 miljoen euro die was begroot, meldt ADO.

`Sneller dan verwacht heeft ADO Den Haag, mede dankzij de Chinese grootaandeelhouder United Vansen, stappen gezet in de richting van financieel herstel. Hoewel het boekjaar 2017-2018 nog verlieslatend is afgesloten, is dit verlies beduidend lager dan vorig jaar zomer gebudgetteerd`, schrijft ADO in een bericht op de eigen website.

`Over het verslagjaar 2017-2018 is een bedrijfsresultaat geboekt van 3,1 miljoen euro negatief. Dit resultaat ligt in lijn met het voorgaande jaar, maar is duidelijk beter dan de begroting van 4,5 miljoen euro negatief.`

United Vansen
Door de sportieve successen in 2017/18 - ADO eindigde op de zevende plaats in de Eredivisie - verwacht de club dat de opbrengsten in de nabije toekomst zullen blijven stijgen. Het Chinese United Vansen, grootaandeelhouder van ADO, blijft op de achtergrond ondertussen de helpende hand bieden.

`Ondanks het vertrouwen zal ADO Den Haag bij het uitblijven van transferresultaten ook voor het jaar 2019/20 nog deels afhankelijk zijn van de Chinese grootaandeelhouder. Deze heeft hiertoe bereidheid getoond en toegezegd de middelen ter beschikking te stellen. United Vansen hecht eraan te blijven benadrukken dat ze aandeelhouder is van ADO Den Haag voor de lange termijn.`


Kom maar op azijnzeikers....

bron voetbalprimeur
Dinsdag 27 november 2018 om 17:12 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

VAKKIE-l, ADO LAAK, FCDHZwoude, Bollie74, Ronaldo, Haagsesjaak en 69 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Lex Immers Abdenasser El Khayati Danny Bakker

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo PEC Zwolle
1-0
15 februari 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Ajax
24 februari 2019 om 12:15 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 PSV 22 - 57
2 Ajax 22 - 53
3 Feyenoord 22 - 42
4 AZ 22 - 40
5 Heracles 23 - 35
6 Vitesse 22 - 33
7 FC Utrecht 22 - 32
8 VVV-Venlo 23 - 29
9 FC Groningen 22 - 27
10 ADO Den Haag 22 - 27
11 Fortuna Sit. 22 - 26
12 Willem II 22 - 25
13 PEC Zwolle 22 - 25
14 Excelsior 22 - 25
15 Heerenveen 22 - 24
16 FC Emmen 22 - 24
17 Graafschap 22 - 18
18 NAC Breda 22 - 16