Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

DHFC070

Leetje schreef:

Alles op Van As gooien is echt onzin! Het is misschien een paar keer mis gegaan maar ook een paar keer gelukkig wel goed. Het enige dat ik zeg is dat als je met een gat van 3 miljoen in je begroting denkt goed technisch beleid op te zetten je echt van mars komt. Die Chinezen hebben achter de schermen echt erop aangedrongen dat ADO geen geld meer moest verwachten en zijn eigen broek moest ophouden. Zonder geld doe je gewoon niks.
Hoewel ik het heel vaak met je eens ben is dat nu iets minder het geval.
Ja alles op van As gooien is niet eerlijk maar op wie dan? Er zijn al 2 andere verantwoordelijke vertrokken in de vorm van Manders en Groenendijk.
Dan maar naar naar China / UVS / Wang wijzen? Die er jaarlijks al 3 miljoen inpompen?
Dat je supporters / klanten terecht ontevreden zijn en uit onmacht dit ergens willen uitten is niet heel gek natuurlijk.

Het is inderdaad een aantal seizoen wel goed gegaan maar o.a. jij, ik en Aad wezen er al op dat dat financieel gezien vooral de problemen voor je uitschuiven was. Vroeg of laat krijg je dan een keer de deksel op de neus en die tijd lijkt nu ongeveer gekomen.

Toch zeg ik zelfs met een gat van 3 miljoen op de begroting heb je met 12,5 miljoen evenveel te besteden dan een Willem II & Heracles om het over de kleinere clubs maar niet te hebben. Cijfers liegen zelden.

Willem II 12,5 miljoen euro
Heracles Almelo 12 miljoen euro
FC Emmen 8,2 miljoen euro
VVV-Venlo 8 miljoen euro
Fortuna Sittard 7,2 miljoen euro
RKC Waalwijk 7 miljoen euro


Overigens vandaag een puntje = 2 keer op rij niet verloren. Vaak is het tegen 10 man lastiger voetballen dan tegen 11 man. Ieder puntje is meegenomen in de fasen waar wij nu inzitten.
Zaterdag 14 december 2019 om 21:31 uur Quote

Ooievaar

Jurriën schreef:

Het ziet er allemaal wel treurig uit.

Voor 2019-2020 een geschat verlies van 1,4 miljoen waarin de transferopbrengsten van Khayati en Kanon zijn meegenomen (samen 9 ton) de extra wedstrijdbaten van AZ (6 ton), een bezuiniging van 5 ton op het spelersbudget en een meer realistische inschatting van de sponsor- en wedstrijdbaten (4 ton).

En dan nog 1,4 miljoen verlies schatting. Dus weer een agio storting m.i.v. aug 2020.
Zolang de organisatie niet echt op -top down - op de schop gaat is het gewoon wachten op de degradatie. Het duurt allemaal veel te lang, too little too late.

UVS moet geld storten en voor de rest vooral hun bek houden.

Heb onderhand mijn hoop verloren dat er echt wat gaat gebeuren. Het is z`on ontzettende kliek van volstrekt ongeschikten dat het dweilen met alle kranen open is. En als het dadelijk weer eens degraderen wordt dan geven we gewoon UVS de schuld om vervolgens moord en brand te schreeuwen richting gemeente dat die de club niet mag laten omvallen.

Dan komt meneer Jansen weer om de hoek kijken met Ringeling en gaat alles weer vrolijk verder in een nieuwe setting maar met dezelfde uitkomst.

Tenzij (...)
Zaterdag 14 december 2019 om 10:54 uur Quote

Aad

Kees schreef:

Nog slechter? Kan dat?

Zo dadelijk neem ik aan nieuws over die soap. Spelersgroep zal zowel bij gesproken worden en dadelijk mogelijk persberichtje.

Allemaal niet boeiend. Voorlopig eerst een nieuwe trainer, trainingscomplex, oefenwedstrijden in januari, nieuwe leden voor de R.v.C. , nieuwe versterkingen voor de tweede helft van het seizoen en de visie van Hamdi.
Genoeg te doen dus binnen de club.
Vooral naar die visie en plannen van Hamdi ben ik nieuwsgierig. Wat staat hem voor ogen voor wat betreft het financieel herstel van de club. En wat betekent dat voor de, niet onbelangrijke, sportieve invulling. Welke prioriteit krijgt een echte grasmat (en dus d noodzaak voor een trainingscomplex) gezien de extra kosten die dat meebrengt (intensiever onderhoud, lampverlichting, etc.). Hoe wordt er omgegaan met aflopende contracten? Is verjonging van de selectie een doel op zich? Wanner is er een complete RvC? En hoe hard zijn de toezeggingen van UVS (Wang) voor versterking tijdens de winterstop?

Tot nu toe hult Hamdi zich, net als zijn illustere voorganger, zich in zwijgen. Wel een opvallend verschil: hij doet tot nu toe ook geen loze beloften en schept niet op over zijn eigen functioneren.
Vrijdag 13 december 2019 om 11:14 uur Quote

Ooievaar

Dennis72 schreef:

Gaan we de verkoop in?
Laat de gemeente de club maar oppakken als echte sponsor. Voorkom je dat je dan gelukszoekers als Walraven, Alrecon Van der Kallen, en UVS op je dak krijgt. Hoe zijn we daar ook al weer aangekomen dat UVS?
Woensdag 11 december 2019 om 19:47 uur Quote

Advertentie

GroenGeelHart070

barney0700 schreef:

Dat zullen we de 16e wel gaan horen. Eerder als dat kunnen we gissen wat we willen. Dan zal het plan bekend gemaakt worden en weten we meer.
UVS was blij met het business plan want ADO moet UVS nu redden? :roflol:
Woensdag 11 december 2019 om 19:38 uur Quote

barney0700

Dennis72 schreef:

Gaan we de verkoop in?
Ik mag hopen van niet. Dat zou namelijk betekenen dat UVS echt geen geld meer heeft of er geld in wil steken en er is niemand die ons wil kopen op dit moment. Wie gaat de komende 2-3 jaar even de tekorten aanvullen + de investering voor deze winter?
Woensdag 11 december 2019 om 19:23 uur Quote

Kees

slash070 schreef:

Welk operationele beleid??? Het seizoenverslag 2019/2020 tot aan nu toe:

Kanon en Khayati verpats in de uitverkoop door welke baklap dat dan ook was.
Vreselijke competitie resultaten met geen perspectief op korte termijn door het vertoonde spel, en over de beker maar helemaal weer te zwijgen.
UVS beweerd dat club zelf wilde bezuinigen op spelersbudget, Manders uiteraard nu niet meer voor commentaar beschikbaar.
Opstappende hoofdtrainer die nog steeds zoekende was naar iets wat er in deze selectie blijkbaar niet is.
Een op non-actief(?) gezette spelersvrouwen krikkende hulptrainer die zijn rol als vertrouwenspersoon wel erg ver doorvoerde in de privésfeer.

Benieuwd of Hamdi dit allemaal in een Powerpointje kan krijgen in een presentatie ter chinees vermaak.
Dat zeg ik. Jij moet de R.v.C. in :flag: .

Waarom wordt er trouwens altijd en overal zo geheimzinnig gedaan over presentaties? Als UVS beweert dat die powerpoint-presentatie zo goed is, gooi hem dan op de officiële - site. Daar worden wij niet dommer van en kunnen zo eens een visie van onze A.D. enzovoorts beoordelen. Daar is toch niks mis mee om ook op dat vlak transparantie te bewerkstelligen?

Net alsof een andere BVO daar mee aan de haal gaat!
Woensdag 11 december 2019 om 16:49 uur Quote

slash070

Kees schreef:

Dat zou juist het slechtste zijn wat je kunt bedenken. Als ze in de R.v.C. plaatsnemen kunnen ze zich veel minder tegen het operationele beleid aan bemoeien. Nu wel en lekker onbekommerd Hamdi en Rinner ongevraagd lastig vallen.
Ik stel voor dat jij in de R.v.C. plaatsneemt met Grijze Gek of zo.
Welk operationele beleid??? Het seizoenverslag 2019/2020 tot aan nu toe:

Kanon en Khayati verpats in de uitverkoop door welke baklap dat dan ook was.
Vreselijke competitie resultaten met geen perspectief op korte termijn door het vertoonde spel, en over de beker maar helemaal weer te zwijgen.
UVS beweerd dat club zelf wilde bezuinigen op spelersbudget, Manders uiteraard nu niet meer voor commentaar beschikbaar.
Opstappende hoofdtrainer die nog steeds zoekende was naar iets wat er in deze selectie blijkbaar niet is.
Een op non-actief(?) gezette spelersvrouwen krikkende hulptrainer die zijn rol als vertrouwenspersoon wel erg ver doorvoerde in de privésfeer.

Benieuwd of Hamdi dit allemaal in een Powerpointje kan krijgen in een presentatie ter chinees vermaak.
Woensdag 11 december 2019 om 16:26 uur Quote

Kees

Ik ken de uitspraak van de rechtbank niet meer m.b.t. de zaak tegen UVS. Maar is het mogelijk dat Wang na verloop van tijd weer terugkeert in de R.v.C.?
Woensdag 11 december 2019 om 15:37 uur Quote

rijswijk hoekpolder

pajam schreef:

2e alinea : TD is voor de lange termijn en zou mijn inziens nooit op 1 seizoen afgerekend kunnen/moeten worden.

3e alinea : 6 clubs die geen transfersom kunnen betalen, een situatie waar ADO bijna structureel ook in zit gedurende de afgelopen jaren eredivisieschap. Het grote verschil tussen de andere 6 en ADO Den Haag op dit moment is dat er in Den Haag he-le-maal geen euro is, ook niet voor tekengeld of ander soort eenmalige fee voor speler en/of zaakwaarnemers! Dat is een wezenlijk verschil waar iedereen maar makkelijk omheen shout/praat.

4e alinea : spelers langer contract geven om ze ook met aan lagere loon te kunnen binden & vergeet aub niet hoeveel invloed een trainer heeft op wel/niet doorgaan met een speler.

5e alinea NA 1e zin : eens! maar dan verwacht je dat er beleid gevoerd wordt ; )
2e alinea is niet correct ADO kan wel tekengeld of ander soort eenmalige fee betalen maar ze willen niet in trend van beleid.
UVS heeft daar geld voor beschikking gezet.
ADO heeft meerdere malen aangegeven daar alleen gebruik van te maken als het echt nodig is.
En volgens mij hebben ze bij Necid daar wel gebruik van gemaakt.
Woensdag 11 december 2019 om 08:41 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Superjantje, pajam, Madmax, GreenYellowTheHague, sander75, Jordy, Kees, purnie&pino, wijstaanboven, MiG, Tante Wil, JeffreyP, GroenGeelHart070, Jacco, FFL en 80 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
1-1
14 december 2019

Volgende wedstrijd

Logo Ajax Logo ADO Den Haag
22 december 2019 om 12:15 uur
Amsterdam Arena

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 17 - 41
2 AZ 17 - 41
3 Willem II 17 - 32
4 PSV 17 - 31
5 FC Utrecht 17 - 29
6 Feyenoord 17 - 28
7 Heerenveen 17 - 27
8 Vitesse 17 - 27
9 Heracles 17 - 25
10 FC Groningen 17 - 22
11 Sparta R'dam 17 - 20
12 FC Twente 17 - 19
13 FC Emmen 17 - 18
14 Fortuna Sit. 17 - 18
15 PEC Zwolle 17 - 16
16 VVV-Venlo 17 - 15
17 ADO Den Haag 17 - 13
18 RKC Waalwijk 17 - 8