Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

GreenYellowTheHague

Aad schreef:

Verwacht nu niets vanuit China. Al 2 jaar lang bewijzen ze geen ruk te geven om ADO en of ze om voetbal op zich geven vraag ik mij ook af. Ze willen er aan verdienen dat is alles.
Ik ben heel erg anti Wang, UVS.. Maar ze hebben wel centen er in gestopt
Vandaag, om 13:32 uur Quote

Advertentie

Johannes

Bleek schreef:

Uiteraard maar het wordt nu steeds omgedraaid ook door de club zelf alsof wij niet kunnen handelen..

En dan wel Hooi kunnen halen maar Kanon en Kayatti nog niet. Ik blijf het maar een raar verhaal vinden..
Spelletjes heer Bleke, spelletjes. Eerst was het de schuld van Wang, toen van de gemeente en nu van de knvb. Tenzij de heren nu achter de schermen bezig zijn met megadeals, stinkt het zaakje gewoon.
Vrijdag 21 juli 2017 om 09:44 uur Quote

michel

Leetje schreef:

Correct: het gaat om een achtergestelde lening en hoeft niet direct terugbetaald te worden. Maar het blijft wel een lening en geen agio storting. En dat was nu precies het terechte probleem dat de gemeente had: een lening moet altijd een keer worden terug betaald. Het maakt ADO ook afhankelijker van UVS.

Nu gaan we geld lenen omdat ADO de pijn niet wil nemen om terug te gaan in begroting. Dan hadden we inderdaad Immers etc niet kunnen halen. Is dat erg? Dan acteren we op het niveau als clubs als Heracles en Zwolle. Dat is namelijk wat ADO ook is. Dat is pijnlijk gezien het feit dat we 3e stad van NL zijn. Maar dat is wat het is.
We lenen al jaren geld. Kijk maar eens in de oude stukken van ADO. Gros leent geld of krijgt. Lees Feyenoord een aantal jaar terug. 40 miljoen schuld, Utrecht heeft geld geleend van Seumeren, Nec van Boekhoorn, Roda JC, Twente enz.

Ado heeft jaren geleden ook geld geleent van Gemeente Den Haag, dus ik snap het hele probleem niet ineens van Gemeente Den Haag. Ik snap wel iets omdat ze het gezeur en negativiteit zat zijn mbt ADO. Negatieviteit in de media mbt WAng heeft ook impact op de Stad en Gemeente Den Haag
Donderdag 20 juli 2017 om 11:46 uur Quote

Dennis72

Aad schreef:

Probeer, ook al is het warm, even na te denken en de emoties opzij te zetten!

Juist het feit dat "van de gemeente af zijn" is er nu de oorzaak van dat de KNVB niet akkoord is. Had de gemeente het aandeel nog én een man in de RvC dan was volgens mij allang het fiat van de KNVB gekomen.
Ze staan niet waar ze zelf voor getekend hebben Wang

Er nu de makkelijkste weg weglopen ......
Woensdag 19 juli 2017 om 15:45 uur Quote

Max

Aad schreef:

Naar aanleiding van het VI verhaal (heeft er overigens al eerder gestaan):

Ik ben van mening dat het wachten op een goedkeuring meer te maken heeft met de statutenwijziging en de macht van de Chinezen dan met de begroting op zich.

De KNVB heeft al meerdere keren (ook bij andere BVO`s) duidelijk gemaakt dat de macht nooit bij één enkele persoon of organisatie mag liggen. In dit geval UVS en door UVS aangestelde Chinese commissarissen. Dat betekent dat er weer sprake is van lange communicatielijnen want de Chinezen zelf zullen water bij de wijn moeten doen en de statutenwijziging intrekken dan wel zo aanpassen dat de KNVB deze accepteert.

En we weten met zijn allen dat Chinezen in dit soort gevallen zo traag zijn als dikke stront.
Toen ADO een tijd terug weer in dr clinch lag met Wang en zijn betalingen, is Bert van Oostveen een paar keer naar het Kyocera Stadion gereden om mee te denken bij het managen van de crisis. Mogelijk dat er toen afspraken zijn gemaakt. En dat de bond het niet fijn vindt dat we nog afhankelijker worden van Wang.
Woensdag 19 juli 2017 om 13:18 uur Quote

Bolluhboeah

ADODENHAAG schreef:

Als ze Van Seumeren kwijtraken zijn ze ook in 2 seizoenen opeens failliet
Maar dat is wel iemand die opstaat, en naar bed gaat met zijn jeugdliefde in in gedachte. Kallen en Wang c.s. komen niet eens dichtbij.

En ja, je jeugdliefde hoort je voetbalclub te zijn. Kom niet aan met je eerste tongzoen met Anna uit Scherpenzeel, of Juan uit Torremolinos die zo sexy kon dansen.
Dinsdag 18 juli 2017 om 17:14 uur Quote

GreenYellowTheHague

Wizard schreef:

Al voor dat het überhaupt rond was met Chinezen zei jij dat de overname niet doorging, maar ging gewoon door! Het is echt een zwaar leven voor jou zo te horen! :roflol:
Haag verteld gewoon hoe het zit en dit is ook gewoon uitgekomen helaas. Het is natuurlijk helemaal niet raar om twijfels te hebben bij die Chinezen. Al vind ik wel dat e wel een kans verdienen nu en als dit weer zo loopt als met Wang dan kunnen we huilen wat we willen maar dan is het gewoon over met de club
Zaterdag 8 juli 2017 om 15:13 uur Quote

Madmax

Wat kan je er mee??

Kramer in beeld
Kum evt in beeld als vervanger van
Deense spits in beeld
El Khayati mee bezig dus in beeld
Willen een rechtsbuiten?? WTF waarom geen linksbuiten?? Raar beeld.
Wang uit beeld.
Kees jansma (de Chinese) in beeld
Geld blijft uit beeld

Gewoon weer het zelfde beeld als alle andere jaren :flag:
Zaterdag 8 juli 2017 om 10:57 uur Quote

gillah

Tsja Taco vd Velde is bepaald niet evenwichtig in zijn berichtgeving over de ontwikkelingen bij ADO Den Haag, hij heeft duidelijk een bepaalde richting gekozen. Maar dit gedeelte klopt wel ontegenzeggelijk:

"Het grote probleem blijft dat Wang geen eigen middelen heeft en elk miljoen dat UVS in ADO Den Haag heeft gestopt afkomstig is van investeerders die geld willen verdienen.

Alle initiatieven (de handel in spelers, Nederlandse trainers naar China brengen) zijn op dat gebied op niks uitgelopen. UVS heeft tot nu toe alleen maar extra miljoenen moeten lenen van investeerders om een club overeind te houden die niet in staat was om op eigen kracht de broek omhoog te houden. Linksom of rechtsom: UVS wil geen geld meer uitgeven aan ADO Den Haag, maar geld verdienen."
Zaterdag 8 juli 2017 om 03:53 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

`Chinese Kees Jansma` controleert ADO
Na het vertrek van Wang Hui zijn bij ADO twee Chinese commissarissen aangesteld.
Lees het nieuwsbericht
Zaterdag 8 juli 2017 om 01:15 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Ricardo Smit, 015, Haagse Roel, jml, pwr, Jacco, kojak1, Aad, Jurriën, Kamikaas, Bleek, bennyboy1960, Tante Wil, Haagse Dave 75, haagse jr, lernst, Ronaldo, Tikki Takka, harryk, jeffcdh, Red, pajam, GroenGele, Leplazerus en 71 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
1-0
22 juli 2017

Oefenprogramma

Logo Beijing Enterprises Logo ADO Den Haag
29 juli 2017 om 20:00 uur
Beijing, China
Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
5 augustus 2017 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -