Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Kees

Aad schreef:

Wanneer de Mos ervoor heeft gezorgd dat het jeugdtoernooi weer terugkomt verdient hij van mij alle credits en excuses.
Vooraf schatte ik zijn inbreng op 0,0 maar, zo blijkt, ik heb het een enkel keertje ook wel bij het verkeerde eind.
Ik weet zeker dat De Mos bij UVS met een stijve toverstaf (sorry voor de uitdrukking) zat. Het is altijd de droom van die jongen geweest om de club verder op de kaart te zetten. Dit is werkelijk het beste scenario voor de club om De Mos als wethouder belast met sport te hebben.

Gelukkig is de relatie met UVS ook met de gemeente hersteld en kan er nu van alle zijden een meer dan stevige inhaalslag worden gemaakt. En de gemeente Den Haag heb je kei- en keihard nodig.

Wat een kostbare tijd en ontwikkeling is er de laatste jaren verloren gegaan door mismanagement van alle partijen. In het normale bedrijfsleden was men failliet gegaan.
Vrijdag 7 december 2018 om 11:42 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

FOTO: gemeente en United Vansen weer vrienden
Volgens wethouder Richard de Mos is de kou tussen de gemeente en United Vansen uit de lucht.
Lees het nieuwsbericht
Vrijdag 7 december 2018 om 11:24 uur Quote

VAKKIE-l

INTERNATIONAAL JEUGDTOERNOOI KEERT TERUG NA BEZOEK ADO DH EN GEMEENTE AAN UVS

Op korte termijn komt het vermaarde internationaal jeugdvoetbaltoernooi terug naar Den Haag, georganiseerd door ADO Den Haag, de gemeente Den Haag en grootaandeelhouder United Vansen. Dat betekent dat de elite van de Europese én Chinese voetbalclubs zich zullen laten zien in de stad. Dat hebben algemeen directeur Mattijs Manders van ADO Den Haag, wethouder Richard de Mos (Sport) en de clubeigenaar afgesproken in Beijing.

Wethouder De Mos: "Het was de hoogste tijd voor een eerste bezoek van een lokale bestuurder aan de Chinese eigenaar van ADO Den Haag. De verstoorde relatie is hersteld. We hebben een constructief gesprek met elkaar gehad, en ik hoop en verwacht dat deze stap betekent dat we nader tot elkaar komen."

De Mos: "Samen werken we aan een betere sportbeleving in onze stad. In het Zuiderpark was het roemruchte Internationaal Jeugdtoernooi altijd een spektakel. De laatste jaren kwam de klad erin, waardoor nieuwe edities uitbleven."

De wethouder zei tijdens het gesprek bovendien toe dat hij gaat onderzoeken of ADO Den Haag een plek kan zijn waar het Chinese bedrijfsleven in Den Haag (127 bedrijven) samenkomt. Ook wil de gemeente het bestaande toeristische aanbod van ADO Den Haag-merchandising en -tickets richting de Chinezen verbeteren.

Algemeen directeur ADO Den Haag Mattijs Manders: "Ik ben blij dat de gemeente tijdens de handelsmissie naar China ook oog heeft voor het belang van een goede relatie met United Vansen. De wethouder en ik gaan nu vanuit Den Haag aan de slag om jaarlijks het jeugdvoetbaltoernooi te organiseren. Ik ben heel blij dat we samen hebben besloten dat het aanbod van ADO Den Haag nog meer onderdeel wordt van het toeristisch aanbod voor de Chinezen die naar Den Haag komen."

Ook is afgesproken dat wordt onderzocht of het internationaal jeugdvoetbaltoernooi in de toekomst ook in Beijing kan worden gehouden.

Handelsmissie
ADO Den Haag is deze week vertegenwoordigd in de handelsmissie naar China met de gemeente Den Haag en andere Haagse MKB’ers (Kompaan, Rabobank Den Haag, Buren en 88mobile). Algemeen directeur Manders werd door de gemeente uitgenodigd om mee te gaan en wilde wethouder De Mos namens ADO Den Haag graag voorstellen aan grootaandeelhouder United Vansen, die de gemeente Den Haag met open armen heeft ontvangen. ADO Den Haag vindt het belangrijk dat niet alleen haar eigen relatie met UVS en de gemeente Den Haag goed en duurzaam is, maar hecht er ook aan dat de grootaandeelhouder en de gemeente onderling een goede verstandhouding met elkaar hebben. De bredere doelstellingen van de handelsmissie naar China zijn internationalisering van het Haagse MKB, relatiebeheer en kennismaking met relevante stakeholders en het bevorderen van zowel acquisitie als toerisme.
Vrijdag 7 december 2018 om 10:31 uur Quote

Madmax

???? | Reacties n.a.v. publicatie VI over ‘onrust bij #ADO Den Haag door mogelijke overname:
Wethouder Richard de Mos (@RicharddeMos): ‘Grote onzin!’
Directeur Mattijs Manders (@Mattijs68): ‘Onzin artikel’
Vrijdag 9 november 2018 om 10:38 uur Quote

Advertentie

Bolskie


DEN HAAG - De overstap van ADO Den Haag van kunstgras naar gras zoals Ajax, PSV en Feyenoord graag zouden willen zien, heeft nogal wat haken en ogen. Bovendien vindt algemeen directeur Mattijs Manders het plan `te voorbarig`.

In het plan van Ajax, PSV en Feyenoord moeten de clubs die Europees voetbal spelen tien procent van hun inkomsten uit de Champions League of Europa League afstaan aan clubs die niet aan de continentale competities meedoen. In ruil daarvoor moeten alle eredivisieploegen op natuurgras gaan spelen.

Algemeen directeur Mattijs Manders van ADO Den Haag is eerlijk en ziet zijn club ook het liefst op echt gras spelen. Maar hij voorziet nog wel problemen. `Ik ben verbaasd dat dit nu bekend wordt`, zegt hij in een eerste reactie tegen Omroep West. `Het voorstel is nog veel te voorbarig. De Eredivisie CV (vennootschap waar alle eredivisieclubs in zitten, red.) heeft een extern bureau ingeschakeld. Dat is nog bezig met een analyse waarin de belangrijkste punten inderdaad kunstgras en een nieuwe competitieopzet zijn. Dus ik kan er nog helemaal geen uitspraken over doen.`

Je kunt niet zomaar overstappen op natuurgras

Als het kunstgras er dan toch uit zou moeten... Staat Manders dan te juichen? `Nee`, zegt hij beslist. `Ik ben dan misschien wel voorstander van spelen op echt gras. Maar als je er berekeningen op los laat en kijkt naar de praktische kant, dan kun je niet zomaar overstappen van kunstgras naar gras.`

Bovendien in een overstap duur, stelt hij. Want ADO traint nu nog in het stadion op het Forepark. Dat kan dan niet meer. Daarom moet de club ook een nieuw trainingsveld krijgen. `Want het natuurgras in het stadion is dan alleen voor wedstrijden. Daarnaast moeten we een accommodatie hebben die voldoet aan de eissen van deze tijd. Dat is allemaal niet zo makkelijk.`

Alle faciliteiten bij elkaar in het Cars Jeans Stadion

Die accommodatie heeft ADO wel op dit moment. In het stadion zitten alle faciliteiten die de profclub nodig heeft compact bij elkaar. Naast het speelveld zitten daar ook de gezamelijk eetzaal, de kleedkamers, fitnessruimte en verzorgingsruimtes. In de eerste jaren dat ADO in het Cars Jeans Stadion speelde, trainden de spelers nog in het Zuiderpark. Dat ligt op zo`n 25 minuten reistijd van het stadion. Met de overgang naar het kunstgras was dat probleem verholpen.

Op dit moment wordt al wel onderzocht of er een ander trainingsveld kan komen. Onder meer de velden van Wilhelmus aan de andere kant van de A4 zouden in aanmerking komen.

Reactie Richard de Mos

De gemeente Den Haag is eigenaar van het stadion en dus ook het voetbalveld. In die hoedanigheid zijn ze de belangrijkste stem voor de overstap van kunstgras naar gras. De Haagse wethouder Richard de Mos (Groep de Mos, sport) is het met Manders eens dat een overstap niet over één nacht ijs gaat. Hij reageert voorzichtig. `Niets maakt voetballen zo mooi als voetballen op écht gras. Als er echt gras komt, kan ADO niet meer in het stadion trainen en moeten er ergens anders trainingsvelden komen. Alhoewel het voorstel van de topclubs nog prematuur is, zijn we met ADO in gesprek over de toekomst.`
Dinsdag 9 oktober 2018 om 16:31 uur Quote

Barend

Neem me niet kwalijk als ik misschien naar de bekende weg vraag, maar ik ben niet nog zo heel lang op CADD.
Weet iemand of Aad de Mos en de wethouder De Mos verwant zijn? Dat kan toch haast niet missen?
Woensdag 3 oktober 2018 om 23:18 uur Quote

Kees

Barend schreef:

Een tripje naar China, op kosten van de zaak (ons).
Iemand enig idee wat het doel van de reis kan zijn?
Een handelsmissie staat groot in het artikel in het AD. En dat kun je op veel manieren invullen maar terecht dat een college van B&W van een wereldstad als Den Haag met (veel) belangen in China zoiets uitvoert.
En dan is het mooi meegenomen dat er een ADO wethouder in dat college heeft plaatsgenomen.
Woensdag 3 oktober 2018 om 12:20 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

De Mos plant bezoek United Vansen
Wethouder Richard de Mos reist in december af naar China.
Lees het nieuwsbericht
Woensdag 3 oktober 2018 om 06:44 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Wethouder kaart zorgen fans aan bij ADO
Dat Ajax-fans mogelijk weer welkom zijn in het Cars Jeans Stadion lijdt zorgen onder ADO-fans.
Lees het nieuwsbericht
Dinsdag 4 september 2018 om 19:31 uur Quote

Aad

Daily Shorts schreef:

Dit gaat natuurlijk helemaal verkeerd aflopen, dat weet je nu al.

En om t niet verkeerd te laten verlopen zeker de tap dicht in t stadion? Nee dankje, pleur maar lekker op.
Wil die Krikke alleen maar voor zichzelf.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Pauline_Krikke

Gestudeerd in Amsterdam, wethouder in Amsterdam.
Die krijgt al een natte poes als ze aan Ajax denkt.
Maandag 3 september 2018 om 13:31 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

VAKKIE-l, JerryFC, Jacco, bennyboy1960, Bolskie, Gambleking070 en 70 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Robert Zwinkels Lex Immers Abdenasser El Khayati

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Zo maar een wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo NAC Breda
1-1
21 februari 2009 om 19:45 uur

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 34 - 86
2 PSV vCL 34 - 83
3 F'noord vEL 34 - 65
4 AZ vEL 34 - 58
5 Vitesse PO 34 - 53
6 Utrecht PO 34 - 53
7 Heracles PO 34 - 48
8 Groningen PO 34 - 45
9 ADO Den Haag 34 - 45
10 Willem II 34 - 44
11 Heerenveen 34 - 41
12 VVV-Venlo 34 - 41
13 PEC Zwolle 34 - 39
14 FC Emmen 34 - 38
15 Fortuna Sit. 34 - 34
16 Excelsior NC 34 - 33
17 Graafsc. NC 34 - 29
18 NAC Breda ** 34 - 23