Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

Ooievaar

janjazz37 schreef:

Ik ben er niet op uit om iemand te beledigen. Ook jou niet.
Dat je en meerdere shouters kritiek hebben op de huidige gang van zaken is vrij logisch.
Afgezien van het feit dat je die kritiek al tich x geuit hebt, vraag ik me af waarom je terminilogie gebruikt die m.i. zeer ongepast is. Zie b.v. je Korea opmerking aan het adres van Ton. Daar verzet ik me tegen.
Als je jou beledigd heb, dan sorry.

Lees net je shout van 00.31 uur. Zo kan `t dus ook.
Zand er over Jan. Alle goeds en hopelijk een acceptabel resultaat vanavond. Had me naar jou toe ook wat minder scherp kunnen uitlaten. Ook mijn excuses hiervoor. Ongeacht met wie of wat ik ook te maken heb, ik zeg altijd wat ik ergens van vindt. Hier op de box, op mijn werk, of waar dan ook face to face.

Echter hebben we het niet over Quick Steps, voor dat soort clubs heb ik diep respect, mensen die zich uit de naad lopen voor hun cluppie, zonder enige vergoeding, en nog vaak commentaar krijgen ook. Maar i.d.g. hebben we het over een miljoenenbedrijf, wat zwaar onder de maat presteert, z`on beetje op alle fronten.
Zaterdag 31 augustus 2019 om 10:25 uur Quote

GreenYellowTheHague

Jeffrey Van As schreef:

Was dat gerucht van die “Gast” nep?
Net wat terug gezocht hier op de box en bij gast moet je terug naar 2009 voor zijn laatste shout. Lijkt daar gewoon een shouter. Ik denk iemand met een oud account die een bakkie op had
Zaterdag 31 augustus 2019 om 09:30 uur Quote

slash070

patje29 schreef:

Plaats ik toch lekker niks meer geen probleem! Kunnen de kfc hooligans weer lekker de boel naaien hier!!!
@patje29 kom weer online joh, wees een vent. Ik post nog grotere onzin, dus wat kan jou het schelen goos. De box heeft het effe toch nog spannend gehad, dus dat. Stuur desnoods een gore mop of zo. Heeey, kom op! :)
Vrijdag 30 augustus 2019 om 22:20 uur Quote

Advertentie

Riedel

Man, man, man er zitten hier toch een paar zielige figuren op die box als ze elkaar maar af kunnen zeiken zodat ze er zelf goed op staan, sneu volk.
Donderdag 29 augustus 2019 om 22:13 uur Quote

Jeffrey Van As

Info is altijd welkom dat zeker, maar patje heeft ook nog niet zoveel goed gehad op deze box kijk maar terug
Donderdag 29 augustus 2019 om 22:00 uur Quote

patje29

KingBek schreef:

Denk je nou echt dat er een speler wordt opgehaald op schiphol door een ADO busje?😂.

Zal dat niet gewoon met een normale taxi/chauffeur zijn. Vind het sowieso wel grappig dat de meeste hier patje als een of andere verlosser zien die tot aan ze schenen in t vuur zit zo dichtbij. Ik zeg nogmaals, als je 100 dingen roept/gokt is het sowieso wel een paar keer raak. De enige met echte primeurtjes is Frans, en zelfs Frans zit er (heel) soms naast. Als Frans wat post kan je je klok erop gelijk zetten dat er een dag (of paar uur) later nieuws is. Die meld het vaak alleen wanneer die het bijna zeker weet.
Als je goed kan lezen weet je dat ik totaal niet dicht bij het vuur zit. Ik krijg info en dat deel ik met jullie! Wat er waar van is heb ik geen flauw idee van, ik deel het graag omdat het gelukkig door sommige het wel waarderen. En klopt het niet ach gelukkig wel lekker een discussie op de box in plaats van stoere KFC verhalen
Donderdag 29 augustus 2019 om 19:43 uur Quote

Eagle187

Hij is geRUISloos weer verdwenen van de box...
Donderdag 29 augustus 2019 om 19:37 uur Quote

BLEISWIJK-1

fc4ever schreef:

Niks onzin, namen verzinnen en als die per toeval naar een andere club gaan de club de schuld geven. Vooral jij heb daar een handje van door overal complotten van te maken. En je zegt het zelf al, bevestigd door een regionale omroep. Ik heb er niks van gelezen in een officieel ado bericht. Bovendien zijn die namen die je nu opnoemt van een heel ander financieel kaliber als een ramselaar of een labyat en elia, vind je ook niet? En wat is het probleem dat kramer en misschien bilal hun zelf hebben aangeboden dan? Elia deed dat toch ook bij feyenoord. En wat moet er afgewacht worden waar die zweed vandaan komt, voor wat maak dat uit dan? En wat moet van as bewijzen dan, moet hij het zelf betalen soms? Wordt tijd dat de chinezen een keer wat bewijzen met een plan wat ze willen met ado. met hun leerling directeurtje aanstellen omdat hij met een leuk verhaal kwam zodat uvs geld kon verdienen. Zie je het voor je geld verdienen met een eredivisie middenmoter hahah.
Je manier van schrijven komt me bekend voor. Je kan me dan ook van alles betichten, maar een dubbel account niet!

Wat is het probleem van spelers die zichzelf aanbieden? Het zijn meestal niet de krenten uit de pap. En in het geval van Kramer en Bilal had iedereeen ze hier op de box kunnen bedenken. Maar ze werden zeker niet gezien als de zekerheidjes (lees v. As....echte versterkingen) die ons belooft werden. Voor deze spelers heb je v. As niet nodig.

Jij zegt dat nagenoeg elke naam verzonnen wordt door gebrek aan nieuws. Heb je daar bewijs van dan? Jij draait het om....dat is makkelijk. Ik geef je zo al drie namen die bevestigd zijn. Zoek jij maar meer bewijzen van spelers die echt niet benaderd zijn door v. As.

Ik heb het helemaal niet over Labyad, Ramselaar of Elia gehad. En ik heb nooit de verwachting gehad dat ze zouden komen. Al had ik Ramselaar graag gezien.

En voor de rest hou ik er over op. Kom maar weer op met alles onderuit halen. En alles wat v. As fout doet recht praten. Voor mij en vele andere shouters heeft hij gewoon 6 dagen de tijd om zijn meerwaarde te bewijzen. Anders gewoon snel afscheid nemen.
Dinsdag 27 augustus 2019 om 20:22 uur Quote

raymond adooo

Rossi schreef:

Waarom deed je dat niet dan?
Omdat ik mijn eigen mening heb en me bedenkingen erbij heb en als je logies nadenkt waarom zou die voor ado kiezen denk als die gaat gaat die of naar Utrecht of az of hij haat naar het buitenland kijk maaar naar ramselaar en El jebli met pijn en me hart welke speler kiest nou voor ado terwijl je weet er gebeuren gewoon rare dingen bij ADO het is gewoon heel slecht voor je imago ook als club zijnde ik begrijp dat spelers zeggen ado nee laat maar ziten niemand kan er wat aandoen voor de rest op de box maar is wel een gevolg wat de club zelf veroorzaakt
Dinsdag 27 augustus 2019 om 16:34 uur Quote

rijswijk hoekpolder

DHFC070 schreef:

@Thehague070 riep dat hier gister ookal een Goppel op rechtsback kan voor heel veel gevaar zorgen vooral als je zelf de bal hebt en de aanvaller van de tegenstander er achteraan moet lopen of een andere speler hem over moet nemen in de zonedekking. Voorwaarde hiervoor is wel dat je goede rugdekking hebt en laten we wel wezen een statische Beugelsdijk helpt daar niet bepaald bij.
Wat ik wel heel teleurstellend vind is dat er echt 0,0 progressie lijkt te zijn de afgelopen 1,5 jaar. We hadden toch een trainer speciaal voor aanvallers? Dan zijn ze er niet aan toegekomen om met hem aan de slag te gaan in ieder geval.

Overigens frapant dat er na een overwinning weer zoveel negativiteit is en een groot gedeelte van de shouts over Goppel gaan. Die jongen doet zijn best en krijgt zeer veer de bal (voor een groot gedeelte ook zijn verdienste) alleen de meest simpele eindpass gaat altijd fout. Oprechte vraag aan alle Hooi fans hier en op de tribune, wat is het verschil met Hooi? Soms een leuke actie maar als hij niet over zijn eigen benen struikelt dat maakt hij ook 99% de verkeerde keuze in de eindpass.
Kan me de frustratie van Necid goed voorstellen maar zowel Goppel en Hooi zijn geen eredivisie materiaal en daar kunnen ze ook niks aan doen. Doen in ieder geval allebei 100% hun best dat is alleen helaas niet goed genoeg.
@ DHFC070 ten eerste ik ben helemaal geen Hooi liefhebber hoor.
Wat je zelf al aangeeft Goppel (en dat zeg ik ook)kan je als rechtsback gebruiken.
Hooi daarin tegen is wel een `echte` vleugelaanvaller 80% van zijn eindpass slaat ook bijna nergens op.
Maar in tegenstelling tot Goppel heeft die wel meer overzicht en kan soms wel tot 3 man box to box bezighouden en eruit komen en nog één redelijke pass geven.
Maar het is allebei niet veel soeps dat zeker.
Goppel geeft zeker wel alles wat die heeft zeker weten!!!!
En dat is wel sneu voor die jongen.

Kortom Hooi vind IK meer aanvallend ingericht met drang naar voren en Goppel de bal langs de tegenstander kan tikken en achter de bal kan rennen en wanneer hij de achterlijn kan redden is het klaar daar is de Finish meer kan ik er echt niet van maken sorry dat ik zo `negatief` moet zeggen over één spelers die alles geeft voor ADO.
Dinsdag 27 augustus 2019 om 07:31 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

iDaan, adorob, Aad, pajam, Jos_Luguber, Haagsesjaak, FC Den Haag!, ton, Don, Bollie74, john 147, BramHarry070, oodh, Erik070, kipf, JB96, Marijn, Haagse Paulus, Pauladofan, Nees, ADOnieuwegein, JerryFC, T3, Kaos, ypenburg070, erwin en 96 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo RKC Waalwijk
2-0
19 januari 2020

Volgende wedstrijd

Logo FC Utrecht Logo ADO Den Haag
24 januari 2020 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 19 - 47
2 AZ 19 - 41
3 Willem II 19 - 36
4 PSV 19 - 35
5 Feyenoord 19 - 34
6 Vitesse 19 - 33
7 FC Utrecht 19 - 30
8 Heerenveen 19 - 28
9 Heracles 19 - 26
10 FC Groningen 19 - 26
11 Sparta R'dam 19 - 23
12 FC Emmen 19 - 21
13 FC Twente 19 - 20
14 Fortuna Sit. 19 - 19
15 PEC Zwolle 19 - 17
16 ADO Den Haag 19 - 16
17 VVV-Venlo 19 - 16
18 RKC Waalwijk 19 - 11