Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

barney0700

patje29 schreef:

Gaat om 3 clubs

1 uit Turkije
1 uit de zandbak
1 uit Frankrijk
Klinkt in ieder geval veel belovend dan als er zo en zo al een bod van 2.3 miljoen ligt. Nu maar hopen dat er wat opgeboden gaat worden en we zo eindelijk eens kunnen gaan verdienen. 1,3 voor Kahyati 2.6 uiteindelijk voor Kanon en we hebben toch mooi 4 miljoen binnen gehaald dit seizoen. Nu een paar leuke verassingen die we volgend jaar kunnen verkopen en het begint ergens op te lijken.
Woensdag 28 augustus 2019 om 22:56 uur Quote

BLEISWIJK-1

fc4ever schreef:

De namen die hier verzonnen worden volgens mij bij gebrek aan echt nieuws overgenomen door vi en voetbalprimeur en zo. Ik heb nog nergens een officieel bericht gelezen dat ado voor één van die spelers zich officieel had gemeld. Net zoals die onzin over ramselaar. Psv wilde niet verhuren maar alleen verkopen daarom hadden die feyenoord al een paar maanden geleden afgewimpeld. Nu is ramselaar voor ongeveer 1,4 miljoen naar utrecht(fc van seumeren) die hem eerder voor 4,3 miljoen aan psv hadden verkocht. En dan zijn er nog figuren hier die zich afvroegen waarom ramselaar niet voor ado had gekozen hahah. Ja zo kan je elke dag de schuld bij ado neerleggen en de zonen van als er uiteindelijk een fantasie naam niet komt.
Dat is te makkelijk...

Da Cruz, Zirkzee en Wehrmann zijn wel degelijk door ADO bevestigd. Omroep Gelderland was er zeker van dat ADO interesse had in El Jebli.

Kramer en Bilal hebben min of meer zelf contact gezocht.

En onze Zweedse Pool moeten we nog afwachten.

Tot nu toe allemaal niet heel bijzonder wat er gehaald is. En de verkoop van El Khayati was ook een lachertje. V. As heeft nog 6 dagen om te bewijzen dat hij goed gegokt heeft.
Dinsdag 27 augustus 2019 om 19:48 uur Quote

Law

Petah schreef:

Met alle respect voor patje lees zijn berichten graag

Maar ik vertrouwe vi in dit net ff wat meer kortom van as is ook gewoon een nietsnut
Vd week gehoord dat het 5 ton was daar waren dan bepaalde kosten al vanaf gehaald. Acht tussen de 9 en 5 ton zit 7 ton. Na deze soap wisten we ergens allemaal dat het sowieso niet de jackpot was
Dinsdag 27 augustus 2019 om 18:08 uur Quote

Advertentie

john 147

Wappie schreef:

Je heb het tegen sparta gezien gaat niet werken , gister hooi zien spelen? Dat word m ook niet , goppel zien spelen ? Word m ook niet , ould chick zien spelen ? Nog ff afwachten kortom wehebben geen goede vleugelspelers dus van as weet wattie te doen staat
Goppel en hooi zijn en blijven in mijn ogen wisselspelers.. Ould chick moeten we nog maar even afwachten maar heeft het verder ook nergens gered. Cibicki gehaald voor de basis daar mag er nog 1 voor bij komen. Het liefste zie ik er dus nog een buitenspeler bijkomen en goppel vertrekken of verhuren.
Maandag 26 augustus 2019 om 18:46 uur Quote

slash070

marcellino schreef:

Spelers als becker worden grmist omdat je brandhout terug haalt of njks.laten we nou niet doen of Becker alles uit zijn cariëren heeft gehaald bij ADO. Goppel komt nog tekort maar haal bijvoorbeeld. Roy Beerens mag weg bij Vitesse en 2klasse beter als becker
Volgens mij begrijp je mij verkeerd, ik bedoel dat Khayati en Becker bepalend waren voor de manier van spelen vorig jaar. Nu die er niet meer zijn zal er een speelwijze gezocht moeten worden met de spelers die er zijn.

En hoeveel vleugelspitsen moeten er gehaald worden dan? Cibicki en Ould-Chikh hebben ze pas gehaald, en Hooi, Goppel en Falkenburg kunnen daar ook spelen, of althans, die worden daar regelmatig opgesteld.
Maandag 26 augustus 2019 om 18:07 uur Quote

marcellino

slash070 schreef:

Spelers als Becker en Khayati werden uiteindelijk zo bepalend dat het niet eerlijk is om huidige spelers daarmee te vergelijken, is gewoon niet te doen. Om op zoek te gaan naar soortgelijke vervangers wordt met ons budget sowieso een moeilijk verhaal, en er zijn in de hele eredivisie zowat geen clubs die beide smaken hebben rondlopen in hun elftal.

Met andere spelers zal er anders gespeeld moeten worden. Vorig seizoen ging het ook pas laat een beetje lopen, en dat zal er nu niet gemakkelijker op worden. Ook op dit moment hebben we beslist niet de minste selectie, al wordt de fout om niet regelmatig te verversen elke seizoen meer zichtbaar.

UVS moet nu eens samen met het bestuur beleid gaan voeren, daar zijn ze voor, daar valt en staat alles bij. Op deze manier blijft het elk seizoen schipperen, financieel en dus ook sportief, alles wat afbrokkelt gaat nou eenmaal naar beneden.
Spelers als becker worden grmist omdat je brandhout terug haalt of njks.laten we nou niet doen of Becker alles uit zijn cariëren heeft gehaald bij ADO. Goppel komt nog tekort maar haal bijvoorbeeld. Roy Beerens mag weg bij Vitesse en 2klasse beter als becker
Maandag 26 augustus 2019 om 17:53 uur Quote

daveadodh

Was eerlijk gezegd allang blij dat Fons Falkenburg durfde te passeren. Waarom kramer trouwens is gehaald is voor mij een groot raadsel. Necid doet het goed en je hebt nu 4 opties voor een spits. Falkenburg Immers(liever niet) en Cibicki. Dus waarom is kramer dan gehaald?? Nog 1 echte buitenspeler erbij en 1 aanvallende middenvelder zou lekker zijn. Denk dat er verder niks komt..
Maandag 26 augustus 2019 om 13:34 uur Quote

Bolskie

Red schreef:

Als je het terugleest lees je dat ik hem ook heel slecht vond.

Maar minder slecht dan Hooi en Ould Chikh vandaag. Die sloegen echt helemaal nergens op. Goppel haalde nog een corner met een aardige schotpoging / zwabberbal en zorgde nog voor dreiging (poe poe)
Een 4 waar die anderen een 3 verdienen. Hij gaf tenminste nog voorzetten, al kwamen die bij De Efteling terecht :-D
Dat meen je toch niet? Kijk even de wedstrijd terug. Toegevend dat ould chikh en hooi niet sterk speelden gaat dat toch niet op tegen goppel. Weet 100pro zeker dat beide heren er meer uit hadden gehaald met de tijd en ruimte die goppel had als je met zoveel tijd en ruimte nog verkeerde keuzes maakt en geen 1 bal naar je medespelers kan krijgen dan gaat het nooit komen ook. Inzicht en overzicht heeft hij totaal niet.
Zondag 25 augustus 2019 om 23:28 uur Quote

john 147

Prima wedstrijd necid. Alleen moet er toch echt meer dreiging vanuit de flanken komen, de aanvoer is zeer matig met hooi en goppel. Ook immers een dikke voldoende gehaald vandaag.
Zondag 25 augustus 2019 om 14:18 uur Quote

Waht

ENW02 schreef:

Heren blijf vertrouwen houden in Van As.
Hij is ook afhankelijk. Maar wees gerust.
Er komen echt spelers bij. Helaas wel 4 of 5 wedstrijden te laat.
Met deze technische staf en Manders is het al jaren hetzelfde.
Tot aan augustus herhaaldelijk roepen dat er eerst spelers verkocht moeten wordend zodat er spelers gehaald kunnen worden.
Waarom nemen ze de supporters totaal niet serieus.

Nu ook transferbedrag wordt nooit genoemd om redenen die nog nooit bekend zijn gemaakt.
Zeg gewoon dat we technisch failliet zijn, want dat zijn we.
En zeg gewoon dat de 1,7 miljoen opbrengst van EK de begroting in gaat om de tekorten te dekken of te investeren in de grasmat. Oh ja we investeren de opbrengst van talent Kuipers in het huren van spelers die we nog nooit hebben zien voetballen (het gaat om 15.000 euro)
Dat pikken we dan toch allemaal omdat we daar begrip voor hebben.

En Fons maar excuses verzinnen na de 3 hopeloze wedstrijden dat we ook geblesseerden hebben.
Wat balen dat we pinas en ewijk moeten opstellen he Fons ipv goosens en Malone.
Zaterdag 24 augustus 2019 om 07:26 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

''Haagse Tsaar'', Tante Wil, Bleek, Kees, haagse jr, Rikkie, Aad en 67 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo Fortuna Sittard Logo ADO Den Haag
1-0
9 november 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
23 november 2019 om 20:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 13 - 35
2 AZ 13 - 29
3 PSV 13 - 24
4 FC Utrecht 13 - 23
5 Vitesse 13 - 23
6 Willem II 13 - 22
7 Heracles 13 - 21
8 Heerenveen 13 - 21
9 FC Groningen 13 - 20
10 Feyenoord 13 - 20
11 FC Twente 13 - 18
12 Sparta R'dam 13 - 16
13 FC Emmen 13 - 13
14 Fortuna Sit. 13 - 12
15 ADO Den Haag 13 - 10
16 PEC Zwolle 13 - 10
17 VVV-Venlo 13 - 9
18 RKC Waalwijk 13 - 4