Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

marcellino

H@@GenEES schreef:

Jij bent ook kansloos, je loopt hier maar te preken en alles wat uit je strot komt is negatief, jij weet alles beter, die moet weg, en die moet weg en die moet blijven....

Jij bent niets beter dan Marcellino die ook alles beter denkt te weten, ipv constant te zeiken bied jezelf aan, zet Den Haag op de rails want als we jou moeten geloven ben JIJ het haagse orakel met alle oplossingen waar de club al jaren op zit te wachten.

Dus waar wacht je nog op? Hop hop naar het hoofdgebouw...
zelfs een blind paard ziet dat je een elftal hebt voor het linker rijtje maar dat groenendijk verzaakt om in te grijpen.
gisteren heeft nac op vecht lust 1 punt binnen gehaald en dat hadden er 3 moeten wezen.je kan hier wel de linkse rakker uithangen op je zolderkamer maar als je dit goed gaat praten heb je totaal geen verstand van voetbal,maar dat wisten we al blijf lekker supporter maar bemoei je er dan niet mee als mensen gaan praten over voetbal en taktiek ,hou jij je dan lekker bezig hoe het bier was en hoe de sfeer was.

mensen krijgen er voor betaald om te voetballen zo wij betaald worden om te werken,dan moet je prestatie leveren en niet over het veld sjokken.het minste wat je kan doen is strijdlust tonen.
dat heeft becker niet,lorenzen ook niet,el kayati wil dat wel maar kan dat niet,falkenburgh niet en troupee niet ,als je dan tegen een nac speelt die met 11 man het gras opvreet weet je waar het probleem bij ado ligt.als jij dat allemaal goed wil praten vind ik dat best.waarom lukt het tegen betere tegenstanders wil juist dan vreten ze wel het gras op.het is gewoon een mentaliteit kwestie en daarom zeg ik lekker wegwezen allemaal.en mocht el kayati blijven bouw een elftal om hem heen met veel werk en strijdlust en een spits die kan scoren geen blinde hardloper op de links buiten en een redelijke rechtbuiten die de spits kan bedienen ,het is allemaal niet zo moeilijk.

en op je antwoord iets betekeken ze mogen mij bellen al word ik de ballen ophaler denk echter dat dit liever aan vriendjes word weg gegeven.
Zaterdag 26 januari 2019 om 16:43 uur Quote

slash070

Kees schreef:

Als alle uitslagen dit weekend stevig tegenzitten sta je op plaats nummer 15 na 19 wedstrijden.
Werkelijk schandalig in deze zwakke competitie met zo`n selectie.

Groenendijk is een prima trainer maar dan wel voor het rechterrrijtje clubs. Dat heeft ie prima bewezen maar net dat beetje extra ontbeert hem. De wijze van aanvallend voetbal, pressing of wat dan ook lukt hem niet in het elftal te krijgen.
Overigens ook behoorlijk opmerkelijk dat we de tweede helft ook op inzet zwaar werden overtroefd. Daar kun je als trainer tijdens de wedstrijd weinig aan veranderen. Tenzij je een paar slopers op de bank hebt.
We hebben dit seizoen een hele matige voorhoede, kunnen allemaal geen bal bij zich houden, geen individuele actie waarmee we in de 16 kunnen komen. Niet verwonderlijk dat we zelden of nooit een penalty of VAR moment in ons voordeel krijgen. Onze backs komen ook zelden mee op, die durven of kunnen het niet (meer). Er moet veel te veel van het middenveld komen, die kunnen dat niet een hele wedstrijd belopen, dan gaan er ruimtes vallen, loopt alles achteruit, kan je niet meer vooruit verdedigen en druk op de bal zetten. Bovendien gaat elke actie van onze middenvelders in één tempo, geen dynamisch type ertussen ala Toornstra, is geen verwijt, maar zo zijn Khayati, Immers en Bakker nou eenmaal.

Onze `tactiek` bestaat uit het aanspeelbaar maken van Khayati op het middenveld, plus vervolgens een lange bal achter de verdediging van de tegenstander waar Becker achteraan moet rennen. God zegene de greep. Dat weten de tegenstanders nu inmiddels ook wel. Bizar dat we zonder een echte centrumspits spelen, daarmee mis je een belangrijk aanspeelpunt op het veld. In plaats daarvan is er voor gekozen om Falkenburg daar neer te zetten, die zich alleen maar moet bezig houden door proberen de opbouw van de tegenstander te verstoren, en met Lorenzen op linksbuiten die zich ook vooral verdedigend bezig moet houden met opkomende tegenstanders.

Een trainer is er voor de korte termijn, een TD/TM is er voor de lange termijn. Kijk eens wat de alternatieven zijn op de reserve bank, wat er de laatste tijd aan variatie is gehaald kwa type spelers. Zal geen reet verschil maken voor de tactiek/spelbeeld of Goosens, Malone of wie dan ook invalt.
Zaterdag 26 januari 2019 om 16:14 uur Quote

wijstaanboven

Petah schreef:

In wat maak je stappen dan ?
In transferopbrengsten en prestaties , vorig jaar nog play offs gehaald zeik niet zo of wordt voor een andere club naar mijn idee maken we kleine stapjes . 5/10 jaar geleden had een Kishna, Zhang of een Kanon niet voor ons gespeeld.
Woensdag 23 januari 2019 om 20:53 uur Quote

slash070

Er zijn teveel spelers gehaald die helemaal niks toevoegen aan het elftal, en van sommige zullen we het zelfs nooit te weten komen omdat ze nooit spelen. Ook te gek voor woorden dat we bijvoorbeeld zonder een echte centrumspits spelen, of een reserve speler moeten huren van een andere middenmotor. Over die rooie kaart en strafschop of VAR wil ik het niet eens meer hebben, want zo is er altijd wel wat, we winnen thuis opnieuw niet van een mindere of gelijkwaardige tegenstander. We zijn ook tegen dit soort tegenstanders blijkbaar alleen afhankelijk van geluk aan onze zijde, anders houdt het op.

En dan te bedenken dat er bij een vertrek van spelers deze maand(waar het bestuur op hoopt om de kas aan te kunnen vullen, van `kijk ons `s goed beleid voeren, kas klopt weer`) het intern wel even wordt opgelost. Maar laat maar, ben gewoon doodziek van die kut resultaten, volgende thuiswedstrijd ben ik er gewoon weer, kan mij het verrotten. Tis m`n cluppie nou eenmaal.
Zondag 20 januari 2019 om 16:13 uur Quote

Advertentie

adotiel

Kees schreef:

Eens. Behalve die laatste alinea.
Heb weleens gelezen dat ado sinds de oprichting van de eredivisie de slechts presterende club is afgezet tegen prestaties en agglomeratie en dus mogelijkheden.
Ik geloof het nog ook. Zwaar ondermaats behalve eind zestig begin zeventig. Jammer!
Als je hierbij nog de wel positieve prestaties meetelt die tot circa medio jaren 70 zijn gehaald,
kun je wel nagaan hoe de ontwikkeling (de neergaande curve) daarna is geweest.
Jammer, maar men is kennelijk niet in staat om dat structureel om te draaien.
Zondag 20 januari 2019 om 13:28 uur Quote

Kees

Het chagrijn overheerst na een nederlaag en op zoek naar een zondebok. Het voetbal was bij vlagen redelijk tot behoorlijk.

Maar bij het aantrekken van spelers kun je absoluut je vraagtekens zetten. Veel te veel matige voetballers die niet in verhouding staan tot de begroting van de club. Zijn minimaal zeven spelers die weinig tot niks toevoegen. Kun je toch Van As kwalijk nemen.
Daarnaast vraag ik me sterk af waarom Zhang en Necid zijn gehaald. Veel bombarie over geweest maar de trainer stelt ze niet op. Hoe is de afstemming tussen Van As en Groenendijk over nieuwe spelers?

Begroting van rond de zestien miljoen, zo`n kutseizoen en een onwaardige klassering. Het wordt nooit wat met de club. Al tien jaar lang in het nieuwe seizoen en nog niet stabiel. Vergeet het maar voor de toekomst.
Stad en agglomeratie nummer drie en in de marge blijven voetballen.
Zondag 20 januari 2019 om 10:31 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

FOTO: nieuwe Chinees bij ADO-stadion
De nieuwe speler die ADO uit China heeft gehaald, is in Nederland.
Lees het nieuwsbericht
Maandag 14 januari 2019 om 15:43 uur Quote

marcellino

Tommy schreef:

Hahahaha ik snap al die poppenkast niet. Ik betaal altijd rustig 5 euro. 5 min. Lopen
En jij als rijke zakenman maakt zich toch niet druk om die paar rotte euro
Het gaat mij niet om de euros vind het gewoon belachelijk om 10 euro te betalen om voor 2 uur ergens te staan.en waar ik stond kan je iemand 10 jaar dood laten leggen vinden ze hem nog niet dus snap het probleem niet.althans ik snap het wel,vooral geen borden zetten en die plekken gebruiken als melkkoe als je de target niet heb gehaald en even nog 500 bekeuringen moet uitschrijven voor het einde van het jaar.zet dan een bord neer bij elke straat dat er een parkeerverbod van toepassing is maar dat doen ze ook niet
Zondag 13 januari 2019 om 10:12 uur Quote

Vak B

wijstaanboven schreef:

Omdat van der Veen sinds maart 2017 commercieel manager is en er vrijwel geen sponsors zijn binnen gehaald , zeker met het China verhaal erachter kan je daar kritisch op zijn.
Geen sponsoren binnen gehaald Ag Ag Ag ja niks uit China maar hij heeft heel veel nieuwe sponsoren binnen gehaald
Vrijdag 11 januari 2019 om 14:40 uur Quote

wijstaanboven

pajam schreef:

Manders heeft initieel de taken van commercie op zich genomen na het vertrek van Peter Berg, van Veen zit er nog maar relatief kort (weer).

Manders heeft ook zelf in de schijnwerpers gestaan als het onder meer ging om de shirtsponsoring. Zou dus niet weten waarom van Veen de zwarte piet zou moeten krijgen?
Omdat van der Veen sinds maart 2017 commercieel manager is en er vrijwel geen sponsors zijn binnen gehaald , zeker met het China verhaal erachter kan je daar kritisch op zijn.
Vrijdag 11 januari 2019 om 13:19 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

iDaan, Pauladofan, JoostJ, kojak1, daveadodh, sanndraa, haagse jr, Kees en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -