Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

Dappere dodo

Sprinkhaan070 schreef:

Heracles thuis is inderdaad heel bepalend. Zal denk een zeer spannende wedstrijd worden. Je moet er 90 minuten bovenop klappen.

Verder moet je dan Fortuna, Emmen en Zwolle thuis winnen. Uit moet je ergens bij VVV, Twente, Willem II en Groningen punten proberen te sprokkelen.

AZ en Feyenoord zijn een maatje te groot.
Prima analyse! We blijven er in! Al zie ik Vvv niet meer als concurrent die hebben 2 echte toegevoegde spelers gehaald in de winterstop en die hebben sinds begin januari alleen nog maar punten gepakt. We moeten de strijd aangaan met PEC en Fortuna wie er 15/16e wordt
Zondag 23 februari 2020 om 08:45 uur Quote

Vakkie-G

BLEISWIJK-1 schreef:

Twee van de drie hadden niet mogen spelen.

En wat lul je nou. Het zijn toch profs. Wat hebben ze de laatste maandenn gedaan dan.
Wat ze gedaan hebben? Geen idee iedergeval niet veel wedstrijden gespeeld maar dat was al bekend toen ze gehaald werden , heeft tijd nodig he
Zaterdag 22 februari 2020 om 21:54 uur Quote

jajoh

Vakkie-G schreef:

Was al bekend toch toen ze gehaald werden ? wat heeft het voor zin om het elke week te herhalen ze hebben iniedergeval gevochten vandaag
precies, dat en een punt gehaald maakt het toch een oke avond. Het spel zal echt niet opeens beter worden maar als de inzet zo blijft sprokkelen we de puntjes wel bij elkaar.
Zaterdag 22 februari 2020 om 21:51 uur Quote

Advertentie

Vakkie-G

BLEISWIJK-1 schreef:

Spence, Duffy en Bogle zijn gewoon niet wedstrijdfit.
Was al bekend toch toen ze gehaald werden ? wat heeft het voor zin om het elke week te herhalen ze hebben iniedergeval gevochten vandaag
Zaterdag 22 februari 2020 om 21:47 uur Quote

marcellino

Dennis72 schreef:

We hebben wel gevochten nu
2`-2 uit bij heereveen is gewoon goed hoe je het ook h3bt gehaald en als de scheids gewoon op tijd had afgefloten had je nog gewonnen ook.
Zaterdag 22 februari 2020 om 21:47 uur Quote

Langebach2

gillah schreef:

Ergens heeft het ook wel iets grappigs. Velen hier wilden een buitenlandse coach, mede omdat Meijers en Bakker dan op de tribune zouden zitten. En dan vindt Pardew nu Bakker beter dan Baluta :D

Dat Thomas op de bank zit begrijp ik wel, die kon lekker draven maar zelfs dat niet zo goed als Goppel.
Falkenburg, Bakker, Meijers die zijn echt niet slechter dan wat ze gehaald hebben hoor.
Zaterdag 22 februari 2020 om 19:06 uur Quote

slash070

Lellow schreef:

Die van Zweden was de aanstichter van de anti China campagne, nu is hij pro China .
Hij werkt niet voor de club, is niet in functie, is gewoon een supporter. Aanstichter weet ik niet, hij laat zich iblijkbaar wel makkelijk voor het karretje spannen. Richard de Mos heeft toen ook trouwens alle haagse synoniemen voor Chinees uit de kast gehaald in de media,. Maar goed, gaat nu over dat Van As van stal gehaald wordt om .nog wat sfeerverhogende tekstn in de ADO dip te gooien. Vanavond maar eens punten pakken, lijkt mij het beste medicijn tegen alles.
Zaterdag 22 februari 2020 om 17:16 uur Quote

gillah

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Kritisch AD niet welkom in ADO-stadion
ADO Den Haag heeft het AD de toegang tot het stadion geweigerd.
Lees het nieuwsbericht
De oudste trainerstruc om de neuzen dezelfde kant op te krijgen wordt uit de kast gehaald: de media als gemeenschappelijke vijand. Die sluwe vos Pardew is ook van alle markten thuis hè. Als het bij de spelers net zo goed werkt als bij Bolskie zijn we nu officieel veilig.
Vrijdag 21 februari 2020 om 19:11 uur Quote

marcellino

Bolskie schreef:

Je weet dat het een vermoedelijke opstelling is hè. Je wilt maar o zo graag je gelijk hebben en je eigen voordoen alsof jij hier de enige echte kenner bent. Maar je was de enige die niet zag dat hun juist niet presteerde, althans in ieder geval zwaar onder hun kunnen.
Ach als hij gewoon zich meer verdiept had hebben meerdere aangegeven dat er versterking is gehaald voor de breedte .dat betekend dus dat ieder bij ado hoopt dat de spelers die het eerste seizoenshelft alle vertrouwen hadden gekregen het nu met concurrentie wel gaan oppakken.en als dan ook de nieuwelingen in vorm kom3n gaan we nog een leuke 10 wedstrijden tegemoet
Vrijdag 21 februari 2020 om 18:03 uur Quote

DHFC070

rd.. schreef:

Dat is mijn punt mede. Maakt geen reet uit. Maar nu ook weer zo beleidloos... Van de regen in de drup.
Nu een aantal wedstrijden onder Pardew verder vind ik jouw reactie behoorlijk begrijpelijk. Stond zelf nog wel achter de actie van Hamdi / UVS om nagenoeg alle hogere functies eruit te flikken (afkoopsommen). Dat er dan nog maar zeer weinig geld overblijft voor spelers is inherent aan deze beslissing. Als ik dan zie dat er 8 spelers gehaald zijn is dat gewoon teveel ongeacht wat ze kwalitatief toevoegen. Rood / Zwart roulette beleid gewoon een wilde gok en sprong om er nog in te blijven.

De lijn van de eerste seizoenshelft doorzetten had sowieso ook degradatie opgeleverd met dit verschil geen grote uitgave zoals nu in de winterstop maar aan de andere kant nog wel alle incapabele mensen in dienst. De toekomst gaat uitwijzen wat een wijzere beslissing is geweest maar van beleid is geen sprake.

Denk dat degradatie voor ons nog nieteens zo heel slecht zal uitpakken maar dan moeten wel alle spelers transfervrij zijn na dit seizoen. Je moet er toch niet aan denken dat volgend jaar Meijers, Immers, Goossens, Falkenburg en Kramer nog in het groen geel te bewonderen zijn?
Tevens zal het wel heel sneu zijn voor de jan modaal personeelsleden die er al jaren zitten en ook gewoon hun vaste lasten en gezinnetje hebben.
Donderdag 20 februari 2020 om 08:22 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

derput, Haagse Sloopkogel, adorob, Aad, Mikebroekhuizen, barney0700, Madmax, SponsorWaarBlijfJe?, Leetje, KR96, ton, JoostJ, FC Den Haag!, Voodoo070, JB96, Rosagwenjes, Dennis72, haguhnees87, Ano-Niem, Haagsesjaak en 87 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Vitesse
22 augustus 2020 om 20:00 uur

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15