Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

Madmax

grijze gek schreef:

Heeft iemand de link van het AD ?? Kan niks vinden in het AD, of is het een AD van 1903 ? :D
Nou vooruit dan maar :D

Een frisse wind waait door ADO Den Haag. Met onder meer de komst van Dick Advocaat als technisch adviseur heerst er weer vertrouwen in de Hofstad. De assistent van Oranje borduurt bij ADO verder op zijn voormalige Feyenoord-rol.

"Ik zal zeker een paar keer per week op de club te vinden zijn, op de tribune tijdens de training, en ook betrokken bij de staf", legt Advocaat uit in het Algemeen Dagblad. "Zeg maar de rol die ik bij Feyenoord met Giovanni van Bronckhorst vervulde."

Ook maakte ADO vorige week de komst van trainer Zeljko Petrovic en commissarissen Kees Jansma en Martin Toet bekend. Tel daarbij ook nog de zittende commissarissen én Haagse iconen Martin Jol en Lex Schoenmaker bij op en het vertrouwen neemt toe in Den Haag. Advocaat: "We moeten zorgen dat daar iets los komt, want wat clubs als Heracles en Zwolle kunnen, moet bij ADO zeker mogelijk zijn. Kijk naar het enorme achterland en de potentie."

Wél benadrukt interim-directeur Mattijs Manders dat de middelen bij ADO beperkt blijven. "Maar ik ben ervan overtuigd dat nu ook spelers naar ADO komen die voorheen ondenkbaar waren", aldus Manders.
Maandag 20 juni 2016 om 08:55 uur Quote

Advertentie

haagse-Dick

Toontje070 schreef:

Ohja, want dan wordt Manders natuurlijk binnen nu en een maand tijd op straat gezet voor de grote verlosser met 2 D`s.
Manders is interim
Donderdag 16 juni 2016 om 18:16 uur Quote

pajam


Vitesse nadert akkoord met ADO over Fräser
Meerjarig contract ligt klaar voor nieuwe trainer


JOHAN INAN

Joost de Wit, algemeen directeur van Vitesse, was tot gistermiddag in gesprek met ADO-directeur Mattijs Manders. De beleidsbepalers bevestigden volop in onderhandeling te zijn over een overstap van de 49-jarige oefenmeester.
Manders liet weten pas na het weekend een overeenstemming te verwachten met Vitesse. De algemeen directeur van ADO Den Haag erkende tevens een afkoopsom te verlangen voor de coach. "Het spreekt voor zich dat wij Henk niet zo maar laten gaan. Vitesse zadelt ons wel op met een probleem. Wij willen hem ten eerste helemaal niet kwijt. Bovendien zitten we met de timing: We hebben weinig tijd om een nieuwe trainer aan te stellen."
Fräser, voor wie een meerjarig contract klaarligt bij Vitesse, was samen met Alfred Schreuder kandidaat om Rob Maas op te volgen als hoofdtrainer in Gelredome. De assistent-coach van Hoffenheim haakte af, waardoor Vitesse twee weken voor de start van de voorbereiding volop op Fräser inzet .
"Of we daarom de jackpot vragen? Nee hoor, wij moeten wel realistisch blijven. Na het weekend praten we verder en dan zullen we zien hoe het afloopt", aldus Manders.
Vitesse-directeur De Wit bevestigde met ADO in gesprek te zijn over de komst van de topkandidaat. Inhoudelijk wenst De Wit niet op het verloop van de onderhandelingen in te gaan.
Behoudend
Ook op vragen over de opmerkelijke keuze voor Fräser wil de algemeen directeur van Vitesse niet reageren. De Arnhemmers bombardeerden de aanvallende speelstijl de afgelopen jaren tot het fundament van de club, maar staan nu op het punt in zee te gaan met een hoofdtrainer die er bij ADO de voorbije jaren vooral een behoudende tactiek op nahield.
Fräser stelt resultaat voorop. De no-nonsens-coach hield ADO Den Haag daarmee de laatste seizoenen geruisloos in de eredivisie. In Den Haag verdreef hij het degradatiespook vooral met resultaatvoetbal en een doorgaans afwachtende speelstijl. Fräser gaat niet uit van balbezit, zoals Bosz en Vitesse het de afgelopen jaren graag zagen.
ADO had het afgelopen seizoen gemiddeld genomen net geen 47 procent balbezit in de eredivisie. Met slechts dertig procent (!) balbezit hield Fräser met ADO wel een punt over aan het bezoek aan Vitesse twee maanden geleden (2-2). "We gaan nu niet zeggen of hij bij Vitesse past. Daarvoor kennen we Henk nog maar te oppervlakkig", aldus Joost de Wit. "Zolang we geen akkoord hebben met een trainer, gaan we sowieso niet in op zijn werkwijze. Dat is voor later."
Henk Fräser kan als beoogd hoofdtrainer van Vitesse niet direct rekenen op massale steun in
Arnhem. 42 procent van de mensen die reageren op de vraag of Fräser een goede opvolger is van de opgestapte interim-trainer Rob Maas, antwoordt met nee.
Op onze website dg.nl reageerden 932 mensen. 58 procent vindt dat de huidige coach van ADO
Den Haag wel een goede keuze is van Vitesse.
42 procent ziet Fräser niet zitten
Maandag 13 juni 2016 om 06:52 uur Quote

Jacco

Tommy schreef:

Haguhnees87 zegt dat dewa een goede bekende is van de mensen die het bevestigt hebben aan hem.

Dus die weten allang dat ie hier shout en dikke kans dat die zeggen geen namen te noemen.
maar het zal allemaal wel nietvwaar zijn want alleen als je zegt dat stijn schaars hier tekent volgende week en een dag van tevore komt er een aanbod ui t de 2e bundesliga en kiest ie toch daar voorheb je weer iedereen over je heen

Iedereen loopt steeds te zeiken dat er geen info meer is zoals vroeger, maar dat komt door jullie zelf.
zelfs frans werd helemaal afgemaakt en ging er dus vandoor.
Dat zou dan wel te controleren en te begrijpen zijn. Overigens hoeven het inderdaad geen namen te zijn maar kan ook een omschrijving of raadsel zijn.

Dat laatste deed hij namelijk bij de zekere nieuwe AD met twee d`s. Die werd het uiteindelijk niet en ik weet nog wel dat het hier een grote wantrouwen was naar dewa na het nieuws dat Manders AD werd. Toen was de redding dat het om een interim AD schap. Nu het er op lijkt dat Manders AD blijft is de zekere AD pas over jaren in beeld.

Ik heb mijn bedenkingen, maar fijn voor de.mensen die wel achter Dewa aan willen lopen!
Zaterdag 11 juni 2016 om 16:22 uur Quote

Petah

GreenYellowTheHague schreef:

Hoe kan je nu blij zijn als een dewa het juist heeft ?

Wanneer is het mis gegaan in de relatie Wang vs Fonteijn?
Toen Wang met de eisen kwam richting Fonteijn, Fonteijn die zich zeer professioneel heeft opgesteld voor de club ADO.

Wanneer is het misgegaan in de relatie Wang vs Wigt....
Toen Wigt kenbaar maakte dat Wang zijn afspraken niet na kwam. Hier heeft hij toch een sterk punt, de club cultuur bewaken waarin hij met vlag en wimpel is geslaagd.

Nu hebben we Manders, en horen we van een coup die zich achter de schermen afspeelt. De enige die wat weet is een shouter ! Zeer professioneel . Een directeur die de club cultuur bewaakt is aan de kant gezet voor een persoon die achter de rug om naar China is gevlogen om aan de stoelpoten van Wigt te gaan zagen, terwijl Wigt hier zat te stoeien om uit de zorgen categorie te komen, en zat te wachten op het beloofde Chinese geld.


Bekijk toch eens de feiten. Ik wil dewa niet voor leugenaar uitmaken, integendeel. Het is gespreksstof hier, maar voor mij is het verhaal anders, Wang nam de club over en zou gaan investeren, heeft dit aan Gemeente bevestigd, dit staat allemaal zwart op wit, kwam met Wilson, en Iakovenko op de proppen en stopt vervolgens. Nu moet ADO gaan investeren in China.. Wat klopt er niet aan dit verhaal?
De reden dat fontein weg gepest is door wang is omdat iemand uit de rvc is gaan klagen bij wang over de salariseis van dhr fontein dat zo een salaris niet bij de club deed passen en dat het absurd was diezelfde persoon us later interim ad gewordenen vervolgens adv

Fontein heeft in het openbaar nooit diegene afgevallen altijd voor zich gehouden en dat wang fontein er zo heeft uitgewerkt is schandalig en dat neem ik hem nog steeds erg kwalijk

Onder fontein hadden wij er wel gekomen
Woensdag 8 juni 2016 om 09:18 uur Quote

Don


`Het lijkt wel alsof er bij ADO een coup wordt gepleegd`


Directeur ad interim Mattijs Manders is bezig aan een ingrijpende bezuinigingsoperatie die technisch manager John Metgod, keeperstrainer Arno van Zwam en scout Loek van Driel de kop kosten. Hun contract wordt niet verlengd.
Dennis Jansen 07-06-16, 09:54

De hamvraag: blijft Henk Fraser nog wel bij ADO Den Haag? De trainer die nog een contract heeft tot 2017, staat nadrukkelijk in de belangstelling van Vitesse, maar heeft voorlopig andere dingen aan zijn hoofd. Uit onvrede over de gang van zaken keert hij vandaag vervroegd terug van zijn vakantie in Suriname.

De oefenmeester wil onder meer opheldering over het vertrek van Arno van Zwam, zijn keeperstrainer en assistent. ,,Er gebeurt van alles, het lijkt wel alsof er een coup gepleegd wordt," zegt Van Zwam, die op z`n zachtst gezegd not amused was over de mededeling van Manders vorige week.
Dinsdag 7 juni 2016 om 09:58 uur Quote

Garcia

Weergave van gesprek tussen Wang Hui, Mattijs Manders en een afvaardiging van de supporters.
Gisteravond 31 mei had een kleine delegatie van de supporters een overleg met Mattijs Manders en Wang Hui.
Mattijs had bij het eerste overleg direct na zijn aanstelling beloofd zijn best te doen om een overleg te organiseren met Wang Hui zodra hij in Nederland was, Koos Roeg kon dinsdagochtend bevestigen dat er wat tijd voor was vrijgemaakt.
Mattijs begon globaal zonder inhoudelijke in details te treden te vertellen wat er de afgelopen dagen allemaal was gebeurd,en wat er was besproken binnen de directie van ADO en eigenaar Wang Hui. De bijeenkomsten hadden onder andere de agenda dat het door Mattijs opgestelde 5 jaren plan besproken zou worden. Er heeft een aandeelhoudersvergadering plaats gevonden en er is een vergadering met de Raad van Commissarissen geweest. Daarnaast heeft Mattijs ongeveer 4 uur met Martin Jol gesproken over onder andere het technisch beleid en de eerste selectie.
In de verschillende vergaderingen heeft Mattijs ook de begroting voor volgend seizoen besproken. ADO heeft een vrijwel gelijke begroting in vergelijking tot afgelopen seizoen in gediend bij de KNVB. Ook met de gemeente is overeenstemming bereikt over de gevraagde informatie en een sluitende begroting ingediend. Samen met Wang Hui is er gesproken over plannen als ambitie voor de komende 5 jaar qua budget en meer waarbij ook de samenwerking op het gebied van commercie en voetbal in China zal worden geïntensiveerd. Deze beslissingen, wat betreft China, staan los van de begroting welke samenhangt met de indeling door de KNVB in categorie 1,2 of 3. De weg omhoog inslaan met ADO is uiteraard van alle partijen de grootste prioriteit. Mooie woorden waren dat we dat gaan doen met Haags voetbal strijd en passie voorop.
Zonder dat alle partijen wilden terugblikken op de afgelopen periode kwam wel naar voren dat communicatie het “kernwoord” is. Dat hier de grootste winst te behalen is was voor iedereen duidelijk. Wang Hui en ook zijn zoon gaven aan dat hij zij veel geleerd hebben de afgelopen periode over hoe direct wij in Den Haag communiceren.
De door Mattijs en Wang Hui gezamenlijk uitgesproken ambitie is om met een goed onderbouwd plan stappen te gaan maken richting de toekomst.`
Eén plan waarin de directie en de eigenaar een zelfde visie en beeld voor de komende jaren hebben.
Op de vraag of het interim directeurschap van Mattijs nu omgezet wordt naar een definitieve aanstelling werd noch bevestigend, noch ontkennend geantwoord. De intentie is om met elkaar verder te gaan echter formeel is dit nog niet. Wij "de aanwezige supporters" hebben aangegeven dat het weer vervangen van een directeur niet verstandig is. De doelstelling en intentie is dan ook dat wordt door gegaan met Mattijs. Dit uiteraard in goed overleg en met goedkeuring van Wang Hui.
Zowel Wang Hui als Mattijs hebben er het volste vertrouwen in dat de toekomst er goed uitziet. Wang Hui heeft nog steeds de intentie om voor de lange termijn aan ADO verbonden te blijven. Er is door beide kampen (supporters / directie ) de wens uitgesproken dat Wang Hui vaker het gesprek zal aangaan met de supporters wanneer hij in Nederland is zoals de club dat al jaren doet via de OGS.
Wang Hui gaf ook aan vaker wedstrijden te willen bezoeken indien dit past binnen zijn agenda.
Al met al, goed om even gesproken te hebben waarbij een eerste stap is gezet naar het herstel van het vertrouwen in de eigenaar van onze mooie club.

Bron: Supportersvereniging Haagsche Bluf
Woensdag 1 juni 2016 om 16:45 uur Quote

priveopcadd

jajoh schreef:

Totaal idioot? En waarom? Hysterisch wijf ben je...
Als je als ad-interim om je tijdelijke baantje safe te stellen roept dat er 7 nieuwe spelers komen, er geen investeringen komen en je roept dat er n 5 jaren plan ingezet gaat worden dan heb ik er geen andere term voor. 7 nieuwe spelers zonder investeringen haha...wie dan en van welk geld, die transfer van Hansen en Havenaar die er eventueel aankomt?
Kom op, het is gewoon n lulverhaal.
Dinsdag 31 mei 2016 om 20:24 uur Quote

Madmax

Deetman en Manders maken kennis met HFC ADO

De leden van de vereniging HFC ADO Den Haag maken maandagavond kennis met de nieuwe directeur ad interim Mattijs Manders en commissaris Wim Deetman.

Het tweetal verschijnt op de ledenvergadering in het Kyocera Stadion. Daar wordt ook een nieuw bestuur gekozen. Voorgedragen zijn Michel Santbergen (voorzitter), Ward Swart (secretaris) en Rob Guffens (penningmeester).

De NV ADO Den Haag heeft drie aandeelhouders: 98 procent is in handen van United Vansen, het Chinese bedrijf van Wang Hui. De gemeente Den Haag en de vereniging HFC hebben beide één procent. De gemeente houdt toezicht, de vereniging is bewaker van de clubcultuur, zoals zaken als clubkleuren en de plaats waar profvoetbal in Den Haag gespeeld wordt.

Eind van deze week staat een aandeelhoudersvergadering gepland bij ADO Den Haag waar Manders deze week zijn nieuwe begrotingsplannen hoopt af te ronden. Zowel de RVC als de aandeelhouders moeten daar goedkeuring voor geven.

AD.
Maandag 23 mei 2016 om 19:17 uur Quote

pajam

Mattijs Manders: ‘Ik heb een directe lijn met Wang’

Het Chinese schimmenspel bij ADO Den Haag krijgt weer een nieuwe wending. Eigenaar Hui Wang gooide algemeen directeur Jan Willem Wigt op straat en vond in Mattijs Manders een ambitieuze opvolger. Na anderhalf jaar vol wantrouwen, miscommunicatie en achterdocht moet hij een brug slaan tussen Den Haag en Peking.

De eerste daad van Mattijs Manders als directeur van ADO Den Haag had direct veel weg van een ware vuurproef. Afgelopen donderdagmiddag, enkele uren voor het thuisduel met AZ, schoof hij aan bij de supporters. De fans waren vastberaden om ’s avonds de wedstrijd aan te grijpen voor een massaal protest tegen Hui Wang. Ze waren het spuugzat dat hun club alweer in de ban was van de Chinese soap, waarbij Wang twee dagen eerder zijn macht had getoond door de bij supporters populaire algemeen directeur Jan Willem Wigt eruit te werken.

Manders stond voor een zware taak om direct de afkeer weg te nemen. ‘In het begin zaten de supporters nog vol emotie, en begrijpelijk, maar gaandeweg werd het een goed en open gesprek’, aldus Manders over zijn eerste handelingen. ‘Fans willen duidelijkheid. Zij gaan met ADO naar bed en staan ermee op en maken zich zorgen. Het is aan mij om die zorgen weg te nemen. Ik heb geen geheimen, alles wat ik weet, zal ik gewoon communiceren. Volgens mij is dat cruciaal om ADO in deze tijd de juiste kant op te krijgen. Momenteel hebben supporters verwachtingen die zijn gebaseerd op verkeerde veronderstellingen. Dat brengt teleurstelling teweeg.’

‘De volgende keer als meneer Wang hier is, kunnen supporters vragen aan hem stellen, dat heb ik beloofd’
Manders slaagde voor zijn eerste opdracht. De anti-Wang-spandoeken werden weer opgeborgen en de emoties even geparkeerd. Voor een paar weken, totdat Wang voor het tribunaal van fans zal aanschuiven. ‘Dat heb ik de supporters beloofd, ja’, klinkt het overtuigend uit de mond van Manders. ‘Dat lijkt me ook een uitstekend idee. De volgende keer als meneer Wang hier is, kunnen supporters vragen aan hem stellen. Dan kunnen ze uit zijn mond zijn plannen horen. Ik weet zeker dat meneer Wang daar graag op ingaat.’

Manders begint opgetogen en vol goede moed aan zijn uitdaging, maar zal met de nodige erfenissen uit het verleden te maken krijgen. Twee jaar geleden was rond dit tijdstip de deal in de maak. De periode die volgde, is inmiddels overal bekend. De Haagse normen en waarden kwamen op geen enkel vlak overeen met de Chinese gebruiken en gewoontes. Waar Wang begon als knuffel-Chinees, die zelfs meetrainde met de selectie, werd hij voor veel Hagenaars de grote kwelgeest die de club in een wurggreep hield. ‘Onterecht’, meent Manders. ‘Ik begrijp de emotie, maar die emotie is niet op juiste gronden gebaseerd. Hij heeft de club gekocht en inmiddels al drieënhalf miljoen euro in de club gestoken. Het is dus niet zo dat hij ADO heeft gekocht en er vervolgens niet meer naar heeft omgekeken.’

Bedreigingen

Toch stapelden de problemen zich in de afgelopen maanden op. Manders kreeg het vanaf de zijlijn allemaal mee. De valse beloftes, de gebrekkige communicatie, het gezichtsverlies door een persconferentie en de financiële problemen. Wang had voor zichzelf allang het vertrouwen in Wigt opgezegd. Toch liet hij bij zijn bezoek in maart de algemeen directeur gewoon op zijn post zitten. Om hem een paar weken later alsnog de wacht aan te zeggen.

In de tussentijd werd het lijntje met Manders gelegd. Via een tussenpersoon werd hij uitgenodigd om in Peking langs te komen. ‘Een paar weken geleden ben ik op het hoofdkantoorvan United Vansen in China geweest. Dat ging niet direct over een functie, maar was een open gesprek waarin we van gedachten wisselden over de ontstane situatie in Den Haag. Ze wilden weten hoe ik als Hagenaar en voormalig directeur van de club tegen alles aankeek. Waar ik kansen en bedreigingen zag, en waar de focus moest komen te liggen. Daar heb ik mijn mening over gegeven. United Vansen heeft de club gekocht met de intentie om er voor tien jaar of langer een succes van te maken. Het is niet even instappen en uitstappen. Ze willen de club naar een volgende fase brengen en daar heb ik een goed gevoel bij.’

In het bezoek van Manders aan Peking schuilt een belangrijk detail van de Chinese soap. Hij bezocht het hoofdkantoor van United Vansen, waarna een uitstekend onderhoud volgde met de eigenaar van ADO. In een jaar tijd slaagde Wigt daar niet in. Vanuit Nederland schoot de Haagse leiding met regelmaat vuurpijlen de lucht in om aandacht te vragen over het beloofde geld. Wigt was radeloos, de organisatie in grote onzekerheid en supporters vol ongenoegen, maar waarom is de directeur in al die maanden vol twijfel en achterdocht nooit naar Peking gegaan?

VI stelde Wigt geregeld die vraag, maar dan werd er verwezen naar de gebrekkige communicatie, de drukke agenda van Wang en de beloofde komst van de Chinees naar Nederland. ‘In alle opzichten leek er sprake van een grote afstand tussen beide partijen’, zegt Manders. ‘Niet alleen ADO, maar ook vanuit China leven bepaalde verwachtingen en is er een kijk op het leidinggeven van een voetbalclub. Er is ruis in de communicatie ontstaan, die weer is overgegaan in irritaties. We hebben allemaal de bewuste persconferentie in december gezien, wat natuurlijk ook niet heel veel goodwill heeft gecreëerd in China. Op een gegeven moment kom je in een fase terecht dat je niet meer terug kan en dat het wederzijdse vertrouwen gewoon slinkt. Dat de afstand steeds groter wordt en dat er een conflictsituatie ontstaat. Overigens weet ik zeker dat Wigt altijd geprobeerd heeft de club vooruit te helpen.’

Mislukt

Cultuurverschillen vormen de rode draad in de troebele relatie. Het is wel heel ambitieus om te denken dat die met een nieuwe directeur opeens verdwenen zijn. Toch denkt Manders met zijn ervaring een slag te kunnen slaan. ‘In de afgelopen jaren heb ik met mijn bedrijf verschillende relaties opgebouwd met Chinese partners. Dan merk je cultuurverschillen, dat is logisch. Wij zeggen bijvoorbeeld alles wat we denken. Dat ligt voor een Chinees anders. Die glimlacht, maar misschien bedoelt hij met die glimlach wel iets heel anders dan wij zien. Daar moeten we ons toch in verdiepen. We kunnen wel heel flauw allemaal grappen maken over een Chinese aandeelhouder, maar dat is volgens mij niet zo slim. Het is een land en markt met een enorme potentie. Ik denk dat wij als ADO daar slim gebruik van moeten gaan maken in plaats van ons steeds ertegen af te zetten.’

‘We kunnen wel heel flauw allemaal grappen maken over een Chinese aandeelhouder, maar dat is volgens mij niet zo slim’
Na het ontslag van Wigt, na Fontein de tweede directeur die onder Wang het veld moest ruimen, was de grote vraag: wie stapt hier nog in en durft zijn lot te verbinden aan een mislukte samenwerking tussen twee totaal verschillende culturen? De vraag was nog niet gesteld, of Manders stond lachend de pers te woord over zijn nieuwe uitdaging. De zakenman, die de laatste jaren internationaal actief was met zijn bedrijf in het vinden van directeuren voor internationale organisaties, begint in een interim-functie, maar zoals vrijwel overal in de voetballerij, zal het etiket ‘interim’ spoedig verdwijnen.

Manders, die in 2011 ook al eens een half jaar directeur bij ADO was, denkt niet aan een afbreukrisico. ‘Er wordt nu van alles bijgehaald, maar volgens mij is de structuur vrij simpel. We hebben een directie, die heeft een algemeen directeur, en dat ben ik. Ik rapporteer aan de rvc en de aandeelhouder heeft een zetel in de rvc. Dat is een hele formele structuur, maar zo is het. Ik leg verantwoording af aan de rvc, daar zit Wang ook in. Maar het is niet zo dat ik naar de pijpen dans van meneer Wang. De dagelijkse leiding ligt in Den Haag. Het is aan mij en de organisatie om een plan en budget op te stellen, waar de rvc vertrouwen in heeft om daarmee aan de slag te gaan. Ik ben als directeur verantwoordelijk om de dagelijkse uitvoering van het plan in de praktijk te brengen. Als het goed gaat, is iedereen tevreden, en als het misgaat, zullen ze naar mij gaan wijzen. Dat is niet anders dan bij elke andere club in Nederland.’

‘Het is niet zo dat ik naar de pijpen dans van meneer Wang. De dagelijkse leiding ligt in Den Haag’
Met die insteek is Manders begin deze week van start gegaan. Er is geen tijd meer te verliezen. Voordat Wang tot een nieuwe investering overgaat, wil hij een plan zien voor de lange en korte termijn. ‘Ik zal meneer Wang moeten overtuigen in de ambities en plannen van ADO. Als hij daar met United Vansen in gelooft, dan is er veel mogelijk. Maar de belangrijkste opdracht is dat het bij ADO weer over voetbal moet gaan, met een goede relatie met alle sponsors en supporters. Ik hoor nu verhalen waarbij ik denk: waar komt het vandaan? Het gaat veel te veel over randzaken.Mijn primaire taak is het scheppen van rust, duidelijkheid en een open communicatie, waarbij een goed en gezond budget voor komend seizoen op korte termijn leidend moet zijn.’ En de communicatie? ‘Ik heb een directe lijn met de rvc, en dus ook met Wang. Ik kan hem bellen, en ja, dan neemt hij ook wel op, denk ik…’
Donderdag 28 april 2016 om 18:17 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

FCDHZwoude, Bolluhboeah, Rosagwenjes, ADO Boy , wijstaanboven, BLEISWIJK-1, Jordy, purnie&pino, MikeDH, Haagshart, Rob2002, Peppie, skrens, jbdh en 39 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Vitesse
22 augustus 2020 om 20:00 uur

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15