Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

JerryFC

Aad schreef:

Misschien lees ik er over heen maar wat is de reden dat het Manders (hij krijgt het voordeel van de twijfel van mij) en niet de door jou beschreven 12 letter naam met dubbel d ?

Was je info verkeerd of is afgehaakt of is Manders echt interim en krijgen we in augustus dus tranen in de ogen ?
ad-interim
Donderdag 21 april 2016 om 09:12 uur Quote

Advertentie

Aad

dewa schreef:

Laten we tot augustus achter de nieuwe mensen blijven staan. Wordt het niks zal ik als eerste mijn excuses aanbieden.
Misschien lees ik er over heen maar wat is de reden dat het Manders (hij krijgt het voordeel van de twijfel van mij) en niet de door jou beschreven 12 letter naam met dubbel d ?

Was je info verkeerd of is afgehaakt of is Manders echt interim en krijgen we in augustus dus tranen in de ogen ?
Donderdag 21 april 2016 om 09:10 uur Quote

GreenYellowTheHague

marcellino schreef:

Ja je hebt helemaal gelijk alles is ook binnenskamers gebleven
Dat er nu nog supporters zijn die niet door hebben dat wigt aan het proberen was dat wang de toko ging verkopen voor zeer weinig geld en dat van Zweden van der kallen en ja zelfs wigt in konden stappen.maar goed wang zit er nog en ik heb er het volste vertrouwen in heeft er al meer inzitten dan wie dan ooit.
Je ben weer lekker op dreef zeg, er is weer wat nieuws met die loempia en jij ben er weer als de kippen bij. Je haalt weer je zakelijke instinct tevoorschijn als je 10000 schuld heb moet je harder werken etc. Best grappig al die shouts, tekst en uitleg van je, alleen kost het me veel tijd ze te ontleden.
Even voor alle duidelijkheid, ik brand geen mens af want beide zullen wel fouten hebben gemaakt. Wigt heeft een zeer sterk punt, en dat is de jaarnota die ter inzage is. Wang als zwakke punt dat hij niks zegt, niet doet wat er in die jaar rekening staat. Het kan me me ballen schelen wie wat goed, en wie wat fout doet zolang ze maar niet mijn club de afgrond in helpen. Manders krijgt als interim mijn steun, al hoop ik wel op een hele zware jongen die het van hem over gaat nemen
Woensdag 20 april 2016 om 22:30 uur Quote

haagse-Dick

Hui Wang, mede-eigenaar van sportmarketingbureau United Vansen en eigenaar van ADO Den Haag, heeft met de aanstelling van Mattijs Manders als nieuwe interim-algemeen directeur snel gehandeld na het ontslag van Jan Willem Wigt. Het is volgens de Chinees de volgende stap naar `een succesvol plan voor de lange termijn`.
Dinsdag zette de Chinees, die inmiddels alweer is vertrokken uit Nederland, Wigt op een zijspoor. Wang is ontevreden over hoe ADO wordt geleid en kon het bovendien niet langer verkroppen dat hij gezichtsverlies had geleden. Manders krijgt de komende tijd het vertrouwen vanuit Peking om ADO naar wens van United Vansen te gaan leiden.

`De wijzigingen die wij moesten aanbrengen in het management waren helaas onvermijdelijk`, zegt Wang in een persbericht. `We denken dat wij met deze wijzigingen een grote volgende stap kunnen maken in het ontwikkelingsproces. United Vansen gaat verder met het opstellen van een succesvol plan voor de lange termijn voor ADO Den Haag. Stabiliteit en ontwikkeling zijn de speerpunten voor de club in de komende tien jaar. ADO Den Haag zal altijd op de steun van United Vansen kunnen rekenen.`


Duidelijke uitleg toch
Woensdag 20 april 2016 om 21:09 uur Quote

DHFC070

Voordeel van de twijfel, succes Matthijs.
Echt oordelen of het wat is kunnen denk ik maar weinig mensen maar hij heeft de schijn tegen door het Graydon mannetje bij VI en het is bepaald geen zwaargewicht. Misschien daarom wel de interim functie.
Vind het wel positief dat er snel een nieuwe directeur is zo is er ten minste dagelijkse leiding en geen mensen met dubbelfuncties waardoor zo overlopen.
Woensdag 20 april 2016 om 20:33 uur Quote

BLEISWIJK-1

Manders nieuwe (interim) directeur! Ha, ha.....wat een amateur die Wang. Die idioot heeft totaal geen idee hoe hij een voetbalclub moet leiden. Juist nu had hij er voor moeten zorgen dat er een nieuwe frisse wind zou gaan waaien.

Maar niet getreurd, het wordt een mooie zomer. NOT!! Maar blijf hoop koesteren. Na dit 2e tussenjaar gaat het echt gebeuren.

En ik hoor hem al komen...........heb geduld Bleis! Geef die beste man een kans.

Maar goed, blijven jullie vooral op die roze wolk zitten. Misschien komt er binnenkort weer een lachende Chinees voorbij die al zijn rijke vriendjes meeneemt!
Woensdag 20 april 2016 om 19:26 uur Quote

KR96

Ben ik de enige die Manders voor een ad interim klus wel een redelijke keuze vind?
Woensdag 20 april 2016 om 18:46 uur Quote

Kees

tanker070 schreef:

Jongens rustaaaaaaagh, het is op dit moment slecht op interim basis. Nu is het wachten op de nieuwe AD. Hopelijk een hele grote vis!

Maar alle 11 de laatste directeuren waren toch op interim-basis? Zo snel als die allen verdwenen waren.
Woensdag 20 april 2016 om 17:22 uur Quote

fransje1

Mattijs Manders is benoemd tot interim-directeur van ADO Den Haag. Hij volgt Jan Willem Wigt op, die afgelopen dinsdag door grootaandeelhouder United Vansen (UVS) werd ontslagen.
De Raad van Commissarissen, geleid door voorzitter Mr. Wang Hui, heeft Mattijs Manders gevraagd om voorlopig alle relevante uitvoerende taken op directieniveau voor zijn rekening te nemen. Met de aanstelling van Manders vult ADO Den Haag de leemte op die na het vertrek van Jan Willem Wigt is ontstaan. Manders zal de functie van directeur op interim basis blijven vervullen tot het moment dat er een formele benoeming van een Algemeen Directeur plaatsvindt. Manders heeft de opdracht om samen met de grootaandeelhouder UVS op korte termijn een budget vast te stellen voor het komende voetbalseizoen.
Manders: "ADO Den Haag is met United Vansen een goede weg ingeslagen. Helaas kent deze weg ook hobbels, maar het is aan ons, aan ADO Den Haag, om deze hobbels zo snel mogelijk weg te nemen. Er is veel gebeurd. Zo werkt de club inmiddels met een hoger budget dan in de periode dat ik ADO Den Haag verliet. Dat was in het succesvolle jaar 2011, waarin we zelfs Europa League speelden. Het hogere budget is een mooie prestatie van de hele organisatie ADO Den Haag en hier wil ik ook in het bijzonder Jan Willem Wigt voor bedanken. In een soms lastige periode heeft hij, een clubman in hart en nieren, er alles aan gedaan om de rust te bewaren en de doelstellingen te realiseren. Mijn benoeming als interim Algemeen Directeur zal ik met trots dragen, en ik zal er alles aan doen, met iedereen die ADO Den Haag een warm hart toedraagt, de komende periode succesvol te laten zijn in alle opzichten."
Mr. Wang Hui: "De wijzigingen die wij moesten aanbrengen in het management waren helaas onvermijdelijk. We denken dat wij met deze wijzigingen een grote volgende stap kunnen maken in het ontwikkelingsproces. UVS gaat verder met het opstellen van een succesvol plan voor de lange termijn voor ADO Den Haag. Stabiliteit en ontwikkeling zijn de speerpunten voor de club in de komende tien jaar. ADO Den Haag zal altijd op de steun van UVS kunnen rekenen."
Voor Manders betekent zijn benoeming een terugkeer in het Kyocera Stadion. Van april tot en met september 2011 was hij al actief als Algemeen Directeur van ADO Den Haag. De laatste jaren was Manders actief als ondernemer/investeerder.
Woensdag 20 april 2016 om 17:22 uur Quote

tanker070

Jongens rustaaaaaaagh, het is op dit moment slecht op interim basis. Nu is het wachten op de nieuwe AD. Hopelijk een hele grote vis!
Woensdag 20 april 2016 om 17:20 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

carbayon, DHFC070, ''Haagse Tsaar'' en 26 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo Fortuna Sittard Logo ADO Den Haag
1-0
9 november 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
23 november 2019 om 20:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 13 - 35
2 AZ 13 - 29
3 PSV 13 - 24
4 FC Utrecht 13 - 23
5 Vitesse 13 - 23
6 Willem II 13 - 22
7 Heracles 13 - 21
8 Heerenveen 13 - 21
9 FC Groningen 13 - 20
10 Feyenoord 13 - 20
11 FC Twente 13 - 18
12 Sparta R'dam 13 - 16
13 FC Emmen 13 - 13
14 Fortuna Sit. 13 - 12
15 ADO Den Haag 13 - 10
16 PEC Zwolle 13 - 10
17 VVV-Venlo 13 - 9
18 RKC Waalwijk 13 - 4