Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

marcellino

BLEISWIJK-1 schreef:

Onze club is ziek. Utrecht wint vandaag met 2-4 of 2-5 En is daarna koploper. Helaas!!
Ziek!!!
Utrecht hardop voorhand toch al de betere ploeg ,zeker nu je nog geen vervanger hebt voor el kayati.je komt op 2-0 voor en daarna ga je achteruit voetballen .Ja we scoren uit dode spel momenten maar dat kan alleen als je ook op de helft van de tegenstander speelt.vooraf had ik verwacht dat je deze wedstrijd had verloren .nu vind ik het onnodig.
Zondag 4 augustus 2019 om 18:16 uur Quote

jajoh

Ooievaar schreef:

Door een goed scoutingapparaat op te zetten. Dat verdient zichzelf vele malen terug. Kan je ook een speler goedkoop halen en duur doorverkopen. Schijnt erg ingewikkeld te zijn om oud spelers aan te spreken, als je zelf niet de moeite neemt om de eigen tribune af te komen.

Haal gerust eens de stofkam door je personeelsbestand. Zitten er veel voor veel geld en weten heel goed te maskeren wat ze uitvoeren. Dit leidt i.i.g. niet tot een goede selectie, een grotere sponsor, of een substantiële aanwas van het sponsorbestand, best wel leeg op de ere. Een prima Jeugdopleiding, veel betere afdeling commerciële zaken, of een goede AD met een goed functionerende RvC.

Neem nu het lachwekkende gehannes met de invulling van de positie van de AD terwijl zwaargewicht en droomkandidaat Kees Jansma zich beschikbaar stelt.

Als je dat gewoon een beetje normaal invult allemaal dan verkoop je heel wat meer scc`s dan die 5100. Wat natuurlijk heel erg matig is. Oh dat is waar ook, geen scc cultuur. Tijden veranderen, zeker als je een nieuw stadion bespeelt.

Dit is lachwekkend. Een elftal wat geen of nauwelijks restwaarde heeft. Van een al lang versleten keeper tot een spits die niemand meer wil hebben. Al heb ik voor Kramer wel een zwak, want die doet waar hij zelf zin in heeft en trekt zich van de hele wereld niets aan. Was in het verleden een kanjer, maar dat was toen. Nu is het maar afwachten. Al hoop ik dat hij zijn draai weer vindt, maar niemand wil hem -meer- hebben...

Nu weer een probleemgeval wat overal voor ellende zorgt, dus hier ook, daar hoef je geen psycholoog voor te zijn, en keeper nummer zoveel van PSV. Voorlopig komt van die versterkingen waar Van As mee zwaait weinig terecht. Oh ja, de transermarkt is nog open tot 31-08.

Dat zijn mijn aanbevelingen. Maar er zitten er veel te veel binnen de club die een club binnen de club vormen en geen donder presteren. Dan krijg je dus 5e rangs paniek aankopen al dan niet op huurbasis. Valt werkelijk geen lijn in te ontdekken. Hopelijk wordt het bij Utrecht vanavond verlengen bij 41 en worden ze naar 112 strafschoppen uitgeschakeld...
Deze shout van je ben ik het helemaal mee eens. Het lijkt wel alsof iets van hoog hoog bovenaf structureel tegenhoud dat we als club groeien. Jansma is simpelweg TE invloedrijk met al zijn ervaring EN ADO hart. Trieste constatering. Binnen de club schijten ze al in hun broek bij de naam Jansma. ADO zal altijd een kleine club blijven die tevreden is met 100 nieuwe seizoenkaarthouders waarmee ze zich ook nog eens op de borst slaan van hoe goed het wel niet gaat. Op naar een nieuw seizoen met nieuwe irritaties, onbegrijpelijke opstellingen en vreselijk spel. Maar hopen op het tegendeel mag altijd...
Donderdag 1 augustus 2019 om 19:39 uur Quote

Advertentie

JB

R.E. schreef:

De interesse van Benfica voor Ebuehi heb ik eerlijk gezegd nooit begrepen. Is hij onder Fons nou echt zoveel beter geworden? Becker heeft toch alleen in zijn laatste paar maanden echt naar zijn mogelijkheden gespeeld? Van Pinas durf ik nu niet al te zeggen dat die structureel echt veel beter is geworden. En dan is er ook nog een ander probleem met Van As: Ebuehi en Becker hebben geen transfersom opgeleverd omdat Van As ze niet tijdig verkocht of niet tijdig hun contract verlengde. Laten we hopen dat dat met Pinas niet gebeurt, naar ik vrees het ergste
Dit is de echte wereld, geen Fifa tweeduizend-en-nog-wat.

Van As heeft dus geen controller of toetsenbord waarmee hij willoze pionnen in het spel kan verlengen, kopen of verkopen.

Spelers hebben een eigen wil en bovendien (meestal) een zaakwaarnemer die alleen maar belang heeft bij zoveel mogelijk clubwisselingen per speler, bij voorkeur zonder transfersom zodat er meer tekengeld en dus meer commissie geïncasseerd kan worden.
Donderdag 1 augustus 2019 om 11:21 uur Quote

DHFC070

rd.. schreef:

Een spannende met betrekking tot die personeelslasten is, hoeveel zit er in de overhead. En hoeveel in het spelersmateriaal. En zat Manders hier met 240k in de personeelslasten, of zat die elders in de lasten.

Je weet bovendien niet of de clubs hetzelfde rapporteren. Maar het zal in grote lijnen met elkaar te vergelijken zijn.

ik weet niet of we ons kunnen en vooral mogen meten met clubs als Groningen en Utrecht. Als je naar de grootte van de stad kijkt, misschien wel. Maar als je objectief naar de clubs kijkt, dan zijn Utrecht en Groningen naar mijn idee echt een stuk groter. Dat idee kan cijfermatig geheel onderuit worden gehaald, maar toch. Groter stadion, organisatie redelijk op orde, hoger aangeschreven spelers op het veld (met waarde).

Ik zie ons meer tussen de Willem II`s, VVV`s en Heraclessen staan. Qua stadion. Qua waarde op het veld. Qua organisatie heeft Heracles het overigens heel goed voor elkaar, om er maar een te noemen.
Meten met Utrecht is natuurlijk helemaal niet terecht die staan mijlenver voor zowel qua organisatie, begroting, waarde op het veld etc. is gewoon een stabiele subtopper.

Groningen en Heerenveen zijn beide bezig met een vrije val. Toeschouwersaantallen lopen drastisch omlaag, minder waarde op het veld, terug in begroting. Van subtopper naar middenmoter. Maar beide liggen nog wel een stuk voor op ons zeker met begroting en waarde op het veld.

Willem II en Heracles is inderdaad wel een aardig graadmeter. Beide ongeveer 2,5 a 3 miljoen lagere begroting maar laat dat nou net ons jaarlijkse tekort zijn op de begroting.

VVV heeft bijna de helft van onze begroting daar mag je je niet mee vergelijken.

Buiten alle negativiteit en terechte kritiek op het financiële beleid en lelijke spel met lage amusementswaarde moeten we soms ook niet vergeten waar we vandaan komen. Want we zijn van een Goudengids/Jupiler ploeg een `redelijk` middenmoter in de eredivisie geworden zijn. Er zijn ook zat clubs die het veel slechter doen en dat vergeten veel mensen nog wel eens. Helaas is het e.e.a. wel een beetje gebaseerd op een te grote broek aantrekken en korte termijn. Op de lange termijn komen de leningen en overig vreemd vermogen nog om de hoek kijken.
Daarom zou het inderdaad lekker zijn om meer transfergeld binnen te harken want daar zijn de snelste slagen mee te maken en lopen we nog mijlenver achter op clubs zoals een Heracles en Willem II.
Donderdag 1 augustus 2019 om 09:45 uur Quote

grijze gekAltijd gezellig op twitter :D

Jacco van Leeuwen 🔰 🇳🇱‏ @HidehoJacco

Als antwoord op @johnvanzweden @DJS070 @ADODenHaag

Heb John gesproken. Hij heeft andere info. Na vakantie gesprek. Waren het over 1 ding sowieso eens dat we het beste voor de club willen, manier waarop verschilt maar komt goed!


John van Zweden‏ @johnvanzweden
Politieke mensen binnen een voetbalorganisatie is slecht. Wij hebben er 2. Hoe sneller ze weg zijn hoe beter !!! #melkertpakjebiezen en neem de rest mee.

John van Zweden‏ @johnvanzweden · 8 u8 uur geleden
De RVC van @ADODenHaag, lees Melkert, heeft boze mail van UVS gehad 3 dagen geleden. Logisch. Hoe kun je iemand naar voren schuiven die door eigen headhunter niet eens op lijst voorkwam. Ze moeten Hamdi niet, en proberen vies spel te spelen nu. UVS wil Hamdi en is 99% eigenaar.


John van Zweden‏ @johnvanzweden
Rinner stond op longlist van Headhuntersburo die door RVC (!!!) van @ADODenHaag was ingehuurd. Echt veel indruk niet gemaakt want stond niet op shortlist. Hamdi wel. Hamdi is zelfs de enig overgebleven kandidaat van de shortlist !!! Samenwerken met Rinner was optie. Nu niet meer!


John van Zweden‏ @johnvanzweden

Gesprek geweest @svHaagscheBluf vorige week met Rinner/van As en vd Holst. Zand in de ogen gestrooid !!! o.a. belachelijke opmerking dat Hamdi het onder Rinner kan leren. Kijk en vergelijk ff cv. Rinner voorsprong op Hamdi ??? Waarmee ??? Financieel misschien, rest totaal niet !
Dinsdag 30 juli 2019 om 17:51 uur Quote

MadmaxGesprek geweest @svHaagscheBluf vorige week met Rinner/van As en vd Holst. Zand in de ogen gestrooid !!! o.a. belachelijke opmerking dat Hamdi het onder Rinner kan leren. Kijk en vergelijk ff cv. Rinner voorsprong op Hamdi ??? Waarmee ??? Financieel misschien, rest totaal niet !

Rinner stond op longlist van Headhuntersburo die door RVC (!!!) van @ADODenHaag was ingehuurd. Echt veel indruk niet gemaakt want stond niet op shortlist. Hamdi wel. Hamdi is zelfs de enig overgebleven kandidaat van de shortlist !!! Samenwerken met Rinner was optie. Nu niet meer!

De RVC van @ADODenHaag, lees Melkert, heeft boze mail van UVS gehad 3 dagen geleden. Logisch. Hoe kun je iemand naar voren schuiven die door eigen headhunter niet eens op lijst voorkwam. Ze moeten Hamdi niet, en proberen vies spel te spelen nu. UVS wil Hamdi en is 99% eigenaar.

Politieke mensen binnen een voetbalorganisatie is slecht. Wij hebben er 2. Hoe sneller ze weg zijn hoe beter !!! #melkertpakjebiezen en neem de rest mee.

JvZ
Dinsdag 30 juli 2019 om 09:49 uur Quote

R.E.

Uit het bericht van Haagsche Bluf:
"ADO kan geen salaris van 5 ton betalen. Dit is niet anders dan in eerdere seizoenen en het spel dat gespeeld wordt tussen clubs, spelers en makelaars."
Dat wisten we natuurlijk allemaal al. De vraag is waarom andere clubs, die nog (veel) minder te besteden hebben, er wel in slagen om spelers aan te trekken. En nu niet wéér reageren met de grijs gedraaide plaat dat die spelers ALLEMAAL te slecht zouden zijn voor ADO (of zelfs dat "de statistieken" dat zouden bewijzen), want de statistieken (o.a de objectief vastgestelde transferwaarde) van diverse van die spelers bewijzen het tegendeel. En ook zonder vertrek van El Khayatti en/of Kanon zijn er genoeg plekken in te vullen. Want hoe weinig ze ook hebben gespeeld en hoe we ook over hen denken, de plekken van alle vertrokken spelers moeten toch ingevuld worden.
Zondag 28 juli 2019 om 02:21 uur Quote

slash070

Facebook:

Supportersvereniging Haagsche Bluf
19 minuten ·

Supporters van de mooiste club van Nederland!

Gisteren (26 juli) zijn er vertegenwoordigingen van FCDH, Fansupport, Haagsche Bluf en het supportershome uitgenodigd voor een gesprek met Henrik Jan Rinner, Jeffrey van As en Marcel van der Holst.
Aanleiding was de onrust die op social media is ontstaan onder supporters waardoor de club graag in gesprek wilde om het één en ander toe te lichten.

Het was een open en constructief gesprek waarbij de emoties soms hoog opliepen door alle verhalen die op social media verschijnen.
Algemeen directeur. Henrik Jan vervult deze functie momenteel ad interim. Er zijn meerdere gesprekken met kandidaten geweest waaronder ook met Mo Hamdi en Henrik Jan Rinner. De beslissing zal genomen worden door de aandeelhouders waarbij de RVC een adviserende stem heeft. Verwachting is dat uiterlijk 1 september de benoeming een feit is.
Staat de club dan stil nu ook Henrik Jan nog op vakantie gaat? Nee. Henrik Jan zal vanaf zijn vakantieadres gewoon bereikbaar zijn, waar nodig zijn handtekening zetten en dagelijks contact hebben met de club. Waarom heb jij je vakantie niet afgezegd? Toen de vakantie werd geboekt was nog niet bekend dat Manders zou vertrekken. Dit is een voor Henrik Jan en zijn gezin zeer belangrijke vakantie en er zijn meerdere persoonlijke redenen waarom hij dit niet kan maken t.o.v. zijn gezin. Doordat hij wel steeds bereikbaar is zal er operationeel geen probleem optreden wanneer de club op afstand wordt geleid.

Selectie. De samenstelling van de selectie is topprioriteit voor de club echter het is al langer bekend dat ADO Den Haag nog steeds operationeel verlies draait en dat er geen geld is voor transfers. De club zal het dus moeten doen met transfervrije spelers. Jeffrey van As winkelt al sinds zijn aanstelling met een lege portemonnee en dat heeft de afgelopen jaren best goed uitgepakt. De transferperiode duurt 3 maanden en men is nu iets over de helft. Voor ADO Den Haag is op dit moment de situatie zo dat clubs bij transfers te weinig bieden (El Khayati) of spelers teveel vragen. ADO kan geen salaris van 5 ton betalen. Dit is niet anders dan in eerdere seizoenen en het spel dat gespeeld wordt tussen clubs, spelers en makelaars.
Ja, elke club heeft het liefst bij de eerste training zijn selectie volledig maar het is ondertussen ook zo dat meer dan 50% van de clubs besluit om in september een nieuwe teamfoto te laten maken omdat de selectie flink gewijzigd is in de transferperiode.
De verwachting is dat er zeker nog spelers bij zullen komen in de komende periode.

De vertegenwoordigingen hebben wel bij de benadrukt dat de communicatie beter moet worden naar buiten toe en dat dit al langer een punt is van ergernis. Nee, ze hoeven niet op elk bericht te reageren maar wanneer er onrust ontstaat onder supporters door de berichtgeving op social media is het wel verstandig om te vertellen waar de club mee bezig is. Iets wat ook gedurende het seizoen gedaan zou moeten worden. Transparantie kan onrust wegnemen.
Maandag zal er een interview met Jeffrey van As worden uitgezonden via de site van ADO Den Haag waarbij hij ingaat op de vele vragen die leven onder de supporters.

FCDH, Fansupport en Haagsche Bluf zijn daarnaast van mening dat het verstandig zou zijn om de ad interim aanstelling van Henrik Jan Rinner om te zetten in een definitieve. Henrik Jan zit al 2 jaar bij ADO, kent de hele financiële situatie, heeft bestuurlijke ervaring en is goed op de hoogte van de verschillende dossiers. Daarnaast staat hij er (net als Mo Hamdi) ook goed op bij grootaandeelhouder UVS wat de rust ten goede komt. Op de meeste punten heeft Henrik Jan een voorsprong t.o.v. Mo Hamdi waarbij er mogelijk wel gekeken kan worden naar een samenwerking tussen beide heren waarbij Mo het vak leert en mogelijk in de toekomst doorschuift. Daarnaast zou het de stabiliteit ten goede komen.

SUPPORT OUR TEAM!

Fansupport, FCDH, Haagsche Bluf
Zaterdag 27 juli 2019 om 19:34 uur Quote

Red

Spel is dramatischm Totaal gebrek aan creativiteit en op halve kracht ook.
Vrijdag 26 juli 2019 om 20:27 uur Quote

Hagenees1972

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Laat ze maar lekker lullen man hun hebben nooit voor onze mooie club gewerkt en kennen waarschijnlijk ook niet de achterkant daarvan, ze horen hier en daar wat zogenaamde inside info en gaan dan hier helemaal los! Juist een echte insider houdt meestal zijn kaken stijf opelkaar totdat het echt faliekant mis dreigt te lopen dan trekken ze alle registers open om e.e.a. wakker te schudden of te waarschuwen over de neerwaarste ingezette spiraal van zogenaamde club belangverstrengelingen waar eigenlijk mee bedoelt wordt eigen zakken eerst vullen. Onze club staat er financieel nog steeds uiterst belabberd voor dat is de keiharde waarheid met zeer hoge salaris kosten posten waar weleens drastisch in gesneden mag gaan worden, wil onze mooie club niet ten ondergaan aan voetbal noobs en charismatische charlatanten.
Eens! De trieste werkelijkheid en de spijker op z’n kop. Wat door vele als emotie wordt beleefd is achter de schermen een koud en zakelijk spel. Zelfs het “hoognodige” vertrek uit het Zuiderpark was niet nodig geweest, al wel werd dat met een mooi rapport wel geadviseerd. Jarenlang was de drogredenen van structurele “financiële” groei het slechte imago van de supporters en het daarmee uitblijven van “grote” sponsors, ook niet waar. Club beter maken door grote transfers of grote klappers uit de jeugd, een utopie. En zo kunnen we nog even door gaan. FC DenHaag is de mooiste club die er is, maar verrot door zakkenvullers en luchtfietsers.
Woensdag 24 juli 2019 om 12:57 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

langnek, bimboembam en 51 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tom Beugelsdijk

Laatste wedstrijd

Logo PEC Zwolle Logo ADO Den Haag
3-1
20 oktober 2019

Volgende wedstrijd

Logo Vitesse Logo ADO Den Haag
26 oktober 2019 om 19:45 uur
Gelredome, Arnhem

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 10 - 26
2 PSV 10 - 23
3 Vitesse 10 - 23
4 AZ 10 - 20
5 FC Utrecht 10 - 17
6 Heerenveen 10 - 16
7 Willem II 10 - 16
8 Sparta R'dam 10 - 15
9 Heracles 10 - 15
10 Feyenoord 10 - 14
11 FC Groningen 10 - 13
12 FC Twente 10 - 12
13 PEC Zwolle 10 - 10
14 FC Emmen 10 - 10
15 VVV-Venlo 10 - 9
16 ADO Den Haag 10 - 6
17 Fortuna Sit. 10 - 6
18 RKC Waalwijk 10 - 1