Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

marcellino

Kamikaas schreef:

Ja dat doe ik, Al een aantal jaar. Vind Bakker echt onderschat.
Als je nog en eens tegen 10 man gewoon leuk voetbal te brengen dan houdt het op wat een schande.zit totaal nieta in ado.normaal ben ik blij als ze winnen en vergeet je het spel maar dit is echt drama.wat een mafketel is die groenendijk.
Vrijdag 15 februari 2019 om 21:56 uur Quote

Teeg070

Fons moet veel meer een pinas een polley een goppel de kans geven en spelers als lorenzen meiers en hooi eruit laten want dat kan echt niet meer en zie thuiswedstrijden je speelt veels te laf voetbal oke we waren tegen heracles ietsje beter maar het had ook 0-3 kunnen staan we kunnen het spel niet maken maar vecht dan voor elke bal en klap er vol op en dan zie je weer de 2e helft tegen emmen wat een schande dit moet heel snel anders anders vlieg je zo de nacompetitie in en dan weet ik het nog niet tegen een roda sparta enz dus fons veel meer bluf en de beuk erin en geef andere jongens ook is een kans het liefst vrijdag al want er moet echt gewonnen worden .
Maandag 11 februari 2019 om 18:02 uur Quote

Advertentie

jajoh

Ooievaar schreef:

Kom ook al een `paar jaar` over de vloer. Vroeger moest ik altijd van mezelf er naar toe. Zo niet dan voelde ik mezelf schuldig. Kon ze per slot van rekening niet in de steek laten. Althans die romantische gedachte hing ik aan.

Dus vond het ook volkomen logisch om met een forse longontsteking op Midden Noord te gaan staan in het Zuiderpark tegen Feyenoord. Tja, ik kon ze toch niet in de steek laten, gewoon een dubbele trui aan, shawl om en een muts van de club, supporteren dus, want je club heeft je nodig.

Nu kijk ik er toch iets genuanceerder tegen aan. De club wordt geleid door zakkenvullers, ijdeltuiten, zonen van, en daar weer de vrienden en kennissen van. Alsof een vegetariër een slagerij begint. Of een schriftelijke cursus kickboxen. Niemand wordt geleid door enige kennis van zaken, dat is dus ruim te merken. Wèl door een groot alles verwoestend ego. Ook dat is dus af te zien in de status en de toestand van de club. Dus - ja - ik bedank voor de eer. Mijn laatste match was tegen De Graafschap thuis. En dat laatste wordt spreekt me zeer aan. Thuis. Dat blijf ik dus ook. Zolang die onverlaten aan de macht zijn zal ik er geen cent meer naar toe brengen.

Het is trekken aan een dood paard.

Leg dus de schuldvraag neer waar die hoort. Bij diegenen die verantwoordelijk zijn voor dit wanbeleid, dat zijn dus ook diegenen die die onthutsend zwakke trainer hebben aangesteld. Waar ze dus ook alle belang bij hebben, zoals eerder vermeld. Oorzaak en gevolg dus.

Overigens ging ik toen niet voor niets naar het Zuiderpark. ADO - Feyenoord 2-0.
De club heeft ons helemaal niet nodig inderdaad. Hebben schijt aan alle supporters, zowel kids als lange zijde als op de ere. Hoe durf je week in week uit zulk spel op de mat te leggen of zoals vandaag als trainer weer met de voor iedereen zichtbaar zwakste spelers als een Meijers , troupee en Lorenzen te starten. En dan ook nog eens Malone op een plek waar je een goede vervanger voorlopig de bank hebt zitten. Dan heb je gewoon schijt. Ado is al jaren en jaren een ziek kind wat maar niet beter wordt. TD en AD komen en gaan alsof ze de beste remedie zijn voor genezing maar het gaat hun helemaal niet om de club. Eigenbelang, leuk baantje voor ernaast en vooral doen wat je zelf wilt en niets in het belang van de club. Niemand is groter dan de club, behalve bij Ado.
Zondag 10 februari 2019 om 17:29 uur Quote

H@@GenEES

Ik hou het op een gelijkspel, het spel was tegen Heracles ook niet geweldig en ik vind Emmen nu net zo`n vervelend clubje waarvan zij denken daar gaan we wel even over heen.
Vrijdag 8 februari 2019 om 20:09 uur Quote

ErwinFCDH

Hoop dat we het belang van vandaag terugzien in het spel !

Voorspelling 1-0
Zondag 3 februari 2019 om 15:22 uur Quote

Ron001

Lellow schreef:

Wat kost je jeugdopleiding ?
Denk dat de jeugd van HBS Quick en Westlandia net zo goed is.
Zorg gewoon voor 19 eredivsiewaardige spelers en 5 tal talenten die je onderbrengt bij een Jupiler club met een contract van 2 jaar plus 2 jaar met eenzijdige opties zoals vd Kallen in het verleden deed.
Doek het vrouwen elftal op.
Zorg voor goede samenwerkingsverbanden met de grote amateurclubs uit het Haagse en omstreken waarbij zij een goede vergoeding krijgen bij het leveren van een talent.

In de huidige situatie lopen de echte talenten op 14 jarige leeftijd toch weg.
Vrouwen voetbal vind ik ook niets, maar is wel in opkomst!! (Nu kan je nog leuke voetbalsters binnen halen en dan door verkopen!)

Maar het gehele voetbal is niet meer om aan te gluren!! Het is dat je fan bent van een club anders !!

Nu eerst pingelen, dan moet je in de E ineens samen spelen!!
En in de D groot veld en ingooien en de corner weer voorgeven in plaats van in dribbelen! En ja buiten spel regel en 11 tegen 11 ..

Gewoon back to basic, kinderen elf tegen elf op een gewoon (groot) veld in plaats van die kleine veldjes , keeper in de goal en de geldende regels toepassen!! Is voor iedereen te begrijpen!

Maar nee de knvb wil het anders en zie wat een zooitje het is geworden!!

Kwa voetbal gewoon de tegenstander op eigen helft laten ballen en zodra ze de midden lijn passeren er gewoon op knallen!!

Maar nee nu lopen ze allemaal naar hun 16 meter en laat ze maar op je goal schieten!! En de keeper mag het uitzoeken! In principe is de fout al gemaakt om de tegenstander te laten schieten, maar de keeper wordt hierop afgerekend!! Net zoals de trainer die afgerekend wordt op de wantvertoning van de spelers!!
Zondag 3 februari 2019 om 15:13 uur Quote

grijze gek

Ado MOET morgen en dus laat Heracles morgen ADO het spel maken, en als er 1 ding niet is wat ado niet kan is het .............................:shhht: :afraid:
Zaterdag 2 februari 2019 om 23:49 uur Quote

jajoh

DHFC070 schreef:

Kishna wordt hier wel heel erg gezien als de redder in nood en sommige hebben een weinig reëel verwachtingspatroon heb ik het idee. Net of hij de hele spelopvatting en algehele malaise in zijn eentje kan omdraaien. Zelfs een Messi zou er niet veel van bakken in dit elftal.
Ik verwacht er vrij weinig van eerlijk gezegd eerst maar eens meerdere hele wedstrijden spelen.
Denk dat je je vergist in hoe we het zien. De terugkomst van Kishna en zijn spel zijn eindelijk iets positiefs dit seizoen. Daar hebben wij als supporters en chronisch tekort aan.......

Hij gaat echt niet alles opeens 180 graedn draaien maar wij hebben tenminste wel iets leuks om naar uit te kijken als hij speelt.
Dinsdag 29 januari 2019 om 11:09 uur Quote

marcellino

Zuurkool met spek schreef:

Alle clubs pakken punten, wij gaan het schip in. In de play offs worden we afgedroogd
Ach volgende week is misschien wel de belangrijkste wedstrijd of je uit moet kijken voor play offs of dat we nog een kans maken oo het linker rijtje.en dan volstaat een gelijk spel zeker niet.mocht je verliezen of gelijk spelen moet er wat gebeuren en zou ik groenendijk de laan uit sturen.
Zondag 27 januari 2019 om 19:57 uur Quote

ypenburg070

Waht schreef:

Het liefst zou ik een speler of 12 willen vervangen van de huidige selectie maar begrijp dat het in 1 winter transferwindow moeilijk is.
Van As zal de lijstjes ongetwijfeld al klaar hebben liggen voor komende zomer.

Ben meer benieuwd wie ze allemaal willen verlengen na dit seizoen.
Grootste zorg is mijn inziens de aanvalslinie. Vooral de combinatie tussen een scorende spits en twee buitenspelers die een kans kunnen creeeren ofwel een voorzet kunnen geven.

Wij hebben nu een spits die geen bal kan vasthouden, laat staan door de verdediging van de tegenstander breken (Falkenburg) en twee buitenspelers die drukker bezig zijn met iemand een panna geven, hun Instagram-account en hun geblondeerde haar (Lorentzen & Becker).

Het samen spel tussen de buitenspelers, het middenveld en de spits is het hele seizoen al ver te zoeken. Wij mogen in ons handjes knijpen dat we onze Marokaanse baltovenaar nog hebben lopen, die elke wedstrijd nog een geweldig doelpunt en/of assist op zijn naam schrijft.
Zondag 27 januari 2019 om 13:29 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

kojak1, ''Haagse Tsaar'', Thommetjsh, Aad, Jordy, Pauladofan, rh_vakm, iDaan, Rob2002, hg, Tante Wil, kipf, Edwin, adorob, Don, T3, daveadodh, hagenees abroad, jeffcdh, langepino, JerryFC, Haagse Nol, Red, gillah, FC Jeff, BLEISWIJK-1, Kees, JoostJ, Kaos, Dennis72, pwr, LeoH, Petah, patje29, Madmax, john 147 en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -