Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

FCADODH

Vakkie-G schreef:

Zolang groenendijk trainer is zal er weinig veranderen

Hij kan de spelers niet meer motiveren( was duidelijk te zien tegen feyenoord en emmen ) spelers lopen als kippen zonder kop over het veld ( het blijft echt een raadsel waar ze op trainen door de weeks 😂
Inderdaad geen spelvreugde geen vaste patronen.Hier kun je op trainen. Als Tommy het spel moet opbouwen of de lange trap moet geven dan weet je het wel. Rest vh team heeft ook geen idee welk systeem we spelen. Met lange bal gewoon de bal in de ploeg houden om daarna met de lange bal te kunnen opbouwen. Zoiets. Spitsen zonder voorzetten gaan niet scoren. Waarom moet iedereen mee terug bij een corner tegen ? Misschien zorgt gebrek aan idee wel voor Groenendijks afscheid zondag. We gaan het zien maar ben best angstig voor afstraffing
Woensdag 2 oktober 2019 om 21:40 uur Quote

Advertentie

Ooievaar

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Fans protesteren tijdens ADO-Ajax
Een deel van de aanhang op Midden Noord protesteert zondag tegen het bestuur en de gemeente.
Lees het nieuwsbericht
Was al hoopvol. Dacht dat ze de resultaten en de toestand van de club aan de kaak wilden stellen. Gaat er blijkbaar om dat ze mekaar voor rotte vis willen schelden. En dit vanaf 100 meter.

Nou, de tijden van vroeger zijn voorbij, met z`n allen naar Amsterdam en ze de Stadionkade afjagen in een lange sprint. Dat was toen, en die tijd komt niet meer terug.

Nu is het zinloos en hersenloos gescheld en getier, en hoor je de meest afschuwelijke dingen, die m.n. zeer grievend zijn voor joodse mensen, iets waar ik me buitengewoon voor schaam en aan erger. Al blijft het voor mij verbijsterend dat dat slappe bestuur daar in Amsterdam er mee akkoord gaat dat die idioten de vlag van de staat Israël besmeuren, waardoor je de meest weerzinwekkende reacties krijgt.

Ik ben dus tegen. ADO krijgt ook ten allen tijden de schuld.

Het voetbal is al zo slecht, dan moet je dit er niet bij hebben. Wie vindt het nou leuk om in z`on opgefokte sfeer naar zijn club te kijken. Daar doe je niemand een plezier mee.

Dat supporters hun onvrede willen laten blijken is dringend gewenst. Elke week dat je die kreukelaars als Groenendijk en Van As laat zitten is er één te veel. Velen hier waren oprecht verrast dat we aan alle kanten van het veld werden gejaagd.

Dit ADO zal rechtstreeks degraderen, daar hoef je geen Happel voor te heten om dat te zien. Natuurlijk ben ik blij dat Jansma en Van Steenis binnen zijn, maar het ik z`on puinhoop, dat het dweilen is met alle kranen wijd open.

Prio 1 is de meubelen zien te redden. Er mag absoluut niet gedegradeerd worden. Dus na de vernedering tegen Ajax wat een parodie op een wedstrijd zal blijken te zijn, afscheid nemen van Fons en Jeffrey.

Het team hangt als los zand aan elkaar zonder enige beleving. Selectie is niet best, maar op papier natuurlijk geen degradatiekandidaat. Maar deze trainer bakt er niets van. Net als die TD en die scout bij nacht die er zit om zijn achternaam. Fons had Havenaar, Jonhson en Nasser. Die redden hem. Terwijl het spel toen al gewoon bagger was.

Lulverhalen als: ze werken zo hard net als die Lex jr die werkelijk nog nooit wat heeft gepresteerd, heb je geen donder aan. Er uit met die handel. Laat mij maar scouten denk dat ik het er een heel stuk beter vanaf breng dan die kantineprutser die er nu doelloos rondloopt.
Maandag 30 september 2019 om 18:49 uur Quote

LeoH

JerryFC schreef:

Een trainer word betaald om resultaten te halen, het liefst in combinatie met attractief voetbal.

Voetballend is het onder Fons echt 0,0. Ongelofelijk. Er zit he-le-maal niks in en achter. Balletje rond laten gaan in de hoop dat iemand ineens het licht ziet en wat leuks ermee doet. That’s it.
Leuk voetballen is een utopie en resultaten boeken is ook zwaar ondermaats. Tactisch is het niveau zondag 2e klasse.
Nu 3 jaar op rij lijfsbehoud door een mooie eindsprint, onder aanvoering van +- 2 spelers die het voortouw namen.
Nasser/Havenaar, Nasser/Johnson en Nasser/Becker.
Laatste jaren is het enige devies; inzakken en blind een peer naar voren geven in de hoop dat een snelle buitenspeler een keer een goeie voorzet aflevert die gepromoveerd word tot goal. Vriend Hooi is ‘wel altijd dreigend’ echter in 3 seizoenen 2 assists en 2 goals. Zelden dus effectief en dat als voorhoede speler.

Op het moment heb ik werkelijk geen idee met welk plan het veld word ingegaan.
Ja, hoog druk zetten en zodoende Beugelsdijk laten spelen met 50m in z’n rug.
Emmen deed het goed door de spitsen in de zone tussen back en centrale verdediger te laten opduiken.
Eerste kwartier staan ze 3x alleen voor de keeper en geen hond die ingrijpt of wat omzet!
Allemaal punten waar een trainer met zijn staf verantwoordelijk voor is. Ook het meerjarig verlengen van de contracten van Goossens, Meijers en Gorter was/is een gigantische miskleun.
Allemaal ondermaats en onvoldoende.
Dat het een fatsoenlijke man is en daarom mag aanblijven vind ik een ridicule redenatie. Stel dan Andre van Duin aan als je iemand gaat beoordelen op zijn karakter i.p.v. zijn prestaties.
Aan het materiaal ligt het echt niet. Fons heeft een bank met spelers als oa Falkenburg, Necid, Bakker en Haye.
Die zouden gewoon basis staan bij onze concurrenten, helaas bodem eredivisie.

Een geheel ervan maken met een duidelijke tactische opvatting is een must. Ik zie dat helaas niet meer gebeuren met deze hoofdtrainer.
top shout!

Aanvullend: Meijers loopt al jaren te schutteren door mensen uit zijn rug te laten lopen, zelfs niet te zien, de snelheid niet heeft tot compensatie etc. Hij is aanvoerder, waarom is onbekend want leiderschap moet je afdwingen met goed spel, dus je aanvoerder zou de beste man moeten, en dat zou normaal gesproken Immers moeten zijn, maar die faalt op dit moment ook, maar wie niet.

Je haalt een verdediger die centraal en linksback kan spelen, STEL HEM DAN OP!!
Iedereen hoopte op rood voor Meijers, zeg dat niet genoeg?
Maandag 30 september 2019 om 13:03 uur Quote

Een oudere supporter

Na de eerste wedstrijd onder leiding van Fons die we uit tegen GAE met 3-1 verloren, zei hij geschokt te zijn over het niveau van het spel van ADO.
Ik ben sindsdien al over heel wat wedstrijden geschokt.
Zaterdag 28 september 2019 om 19:03 uur Quote

Ooievaar

Tommy schreef:

Joh toen hier begin van het seizoen door mensen gezegd werd dat het wanbeleid was wat den haag deed. Was je negatief een weggooier nep supporter. Weet ik veel wat.

En nu schijnt het toch een beetje te kloppen. Al die over de hill 30ers kunnen het niet belopen. Zijn na 60 min op. Ja en nu ben je de lul.
Kut beleid.
En dan kan je wel de chinezen de schuld geven maar die dekken tenminste nog de tekorten af. Dat ze geen geld in een bodemloze put flikkeren hebben ze nog gelijk in ook.
Onzin. UVS valt weinig te verwijten, die worden trouwens van alles op de mouw gespeld. Met name door die gladjakker van een Manders. UVS staat niet voor de groep, is niet verantwoordelijke voor de spelersportefeuille, tactiek, opstelling, instelling en coaching. Houden wel de club overeind door de tekorten af te dekken, te korten die alleen maar zullen oplopen als er niet meteen drastisch wordt ingegrepen. Anders heb je met de kerst 11 punten. Als je die al haalt.

Als je waarschuwt voor een drama dan wordt je als negatieveling weggezet. Wel apart dat je die figuren nu niet hoort.

Laten we gewoon eerlijk zin. Het was de afgelopen jaren zeer matig, sommige spelers verbloemden een hoop ellende, maar het spel was vaak niet om aan te zien. Dez trainer heeft het niet en krijgt het niet. Jammer. Was een prima voetballer, maar als trainer totaal niet geschikt voor dit niveau. Hem en die TD laten zitten is schreeuwen om degradatie, dan ben je veel en veel duurder uit.

Dus op een nette manier afscheid nemen. Troost me met de geachte dat Jansma en Van Steenis nu binnen boord zijn. Al zullen die - uiteraard - naar buiten toe prediken dat het ontslaan van de trainer geen nut heeft en hij het vertrouwen heeft. Om vervolgens wegens gebrek aan vertrouwen te worden ontslagen.

Zou anders als Jansma Dickie even vragen om te hulp te schieten, die loodst je echt wel naar een veilige plek toe. Deze selectie is toch echt wel beter als wat hij bij Sparta had.
Zaterdag 28 september 2019 om 10:52 uur Quote

Mike

jajoh schreef:

Laat ik t zo zeggen, ik blijf me verbazen hoe slecht het is. En verbaas me dat het dan nog slechter kan..
Er zit totaal geen verbetering in het spel.
Vrijdag 27 september 2019 om 22:47 uur Quote

Ooievaar

Heel simpel redden wat er te redden valt. Per direct Fons en Van As op non-actief zetten.

Deze trainer is brandhout. Spel wordt met de dag slechter. Wellicht kan hij naar FC Houthalen.

TD verdient tonnen maar presteert het zelfs om zonder telefoon in de voorbereiding voor Piet Snot rond te hobbelen. Haalt troep en geeft versleten soldaten als Meijers, Immers en blind paard Beugelsdijk langlopende contracten en haalt niets van waarde terug, en laat zijn beste spelers gratis of ver onder de prijs vertrekken.

Beste man presteert helemaal niets, beide heren zijn hevig verongelijkt dat ze niet worden gevraagd wie er de nieuwe directeur moet worden. Dat dan weer wel.

Selectie is niet bijzonder, maar rechtvaardigt geenszins de rechte lijn naar beneden. Zo wordt je op zijn best 17e.

Volledig te wijten aan de twee pinten uit Leiden. Die lulverhalen over zwaar programma neem ik ook met 17 kg zout. Utrecht thuis, Sparta thuis en Emmen uit moet je 9 punten pakken en bij het ultra slechte Feyenoord had je best kunnen winnen. PSV uit en Ajax thuis zijn zekere nederlagen, de rest ben je kansrijk.

Mits je een elftal de wei instuurt wat conditioneel in orde is, de juiste instelling heeft, en dat gevolgd door een logische opstelling.

Deze trainer komt niet verder dan lulverhalen en stompzinnige excuses. gesteund door zijn maat in het kwaad, die nog minder presteert.
Vrijdag 27 september 2019 om 22:42 uur Quote

Mike

marcellino schreef:

goed uitgelegd.
probleem is dat hier gewoon trouwe voetbal supporters komen die alles door een rose bril zien.
als je gewoon goed naar het elftal kijkt en ook naar groenendijk moet je gewoon constateren dat ado het zeer moeilijk gaat krijgen ,je kan verliezen maar gewoon alle wedstrijden volledig weggespeelt worden is schikbarend.
hoor mensen hier ook zeggen met dit elftal daar kan groenendijk niks aan doen,nou ga het sterker zegen met elke andere trainer die durft te voetballen had je nu middenmoot gestaan.sorry maar het is tijd om te gaan.
Met dit team en de spelers op de bank had je never nooit mogen verliezen. Geen durf of Haagse bluf gezien. Armoedig spel. Geen vertrouwen. Er zit totaal geen lijn in. En nu niet klagen over het gemis aan een creatieve speler want die had ons vandaag ook niet gered. De chemie tussen spelers en trainer lijkt over. Er zal wel een praatsessie gaan komen om de spelers naar buiten toe stil te houden maar ik vraag me af hoelang het duurt voor de spelers gaan morren.
Fons is klaar hier.
Vrijdag 27 september 2019 om 22:17 uur Quote

Max

Max schreef:

Ja, ten onrechte volgens de scheids.
Zo zet je de deur open om alles via de VAR terug te kijken en te corrigeren. Bij twijfel terugkijken en dan geel geven. Of een vrije trap. Daar is dit systeem al helemaal niet voor bedoeld. Ligt het spel nog vaker stil.
Vrijdag 27 september 2019 om 21:24 uur Quote

Ooievaar

wijstaanboven schreef:

De selectie is armoedig kan je een trainer niet verwijten... toen het materiaal er wel was waren de resultaten er ook. Wie had jij vandaag opgesteld dan? Het enige wat ik anders had gedaan is Necid voor Kramer.
Trainer valt zeer veel te verwijten,. Met deze selectie speel je met een normale trainer rond plek 10.

Dit is met afstand de zwakste trainer die er rondloopt. Afgelopen seizoenen werdt het slechte spel verbloemd door de resultaten, door NelK, Jonhson Havenaar en Becker. Ondanks Fons het linkerrijtje gehaald.

Voetbal is hersenloos, ideeënloos, waardeloos, inspiratieloos, kortom hopeloos

Volledig te wijten aan Fons en die TD zonder netwerk die niet verder komt dan de ballenbak.

Zou Lex jr nu Emmen aan het scouten zijn?

Fons weg, Van As weg, Lex jr weg van Veen weg.

Vreven, Jol, Johnny van Zweden als commercieel directeur en Corrie Lems als hoofd scouting
Vrijdag 27 september 2019 om 21:16 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

yesyes, Aad, adorob, Pauladofan, janfcdh, Opa Bakema, Langebach2, Tante Wil, oodh, pajam, Jelle, erwin, Erik070, FC Den Haag!, bennyboy1960, malle eppie, rijswijk hoekpolder, T3, Dennis72, Hmmm, daveadodh, Michael1987, Tommie, JB en 106 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo RKC Waalwijk
2-0
19 januari 2020

Volgende wedstrijd

Logo FC Utrecht Logo ADO Den Haag
24 januari 2020 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 19 - 47
2 AZ 19 - 41
3 Willem II 19 - 36
4 PSV 19 - 35
5 Feyenoord 19 - 34
6 Vitesse 19 - 33
7 FC Utrecht 19 - 30
8 Heerenveen 19 - 28
9 Heracles 19 - 26
10 FC Groningen 19 - 26
11 Sparta R'dam 19 - 23
12 FC Emmen 19 - 21
13 FC Twente 19 - 20
14 Fortuna Sit. 19 - 19
15 PEC Zwolle 19 - 17
16 ADO Den Haag 19 - 16
17 VVV-Venlo 19 - 16
18 RKC Waalwijk 19 - 11