Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

supporter-noord

Rome schreef:

Het wordt nu zaak om ons de rest van het seizoen inzake joden en dergelijke in te houden. Bij de eerste de beste "en wie niet springt die is een jood" valt waarschijnlijk heel Nederland weer over ons heen.
 

Gewoon 100% achter de ploeg gaan staan en vooral positieve spreekkoren zingen (zoals we eigenlijk al de laatste maanden deden maar dat was Frits natuurlijk dan weer niet opgevallen).


Op naar Vitesse en de 3 punten! Ben ook benieuwd of JvdB tegen Alblasserdam al gaat experimenteren zonder Immers.

Ach, iedere club zingt dit liedje als die joden op bezoek komen. En zelfs vaak ook bij andere wedstrijden tussen andere clubs. Het is eigenlijk bijna gemeengoed geworden. Er gebeurt echt niks hoor, want dan is het eind zoek, anders word straks elke wedstrijd stilgelegd als er wat geroepen word. Scheidsrechters en spelers worden zo vaak uitgescholden, word amper tegen opgetreden, of het moet te vaak of te lang gebeuren.

0
Dinsdag 22 maart 2011 om 00:25 uur

jajoh

Bert schreef:

Het gaat er niet om wat jij en ik ervan vinden het gaat erom wat de buitenwereld lees sponsers hiervan denken.

 

Daarom zo snel mogelijk afstand van nemen als club.

 

Mag jij in dienst blijven bij je baas als je voor discriminatie wordt veroordeeld? Ik in ieder geval niet.

 

Je hebt blijkbaar nog steeds niet door dat we onder een vegrootglas liggen. m.a.w. ja wij moeten ons beter gedragen dan andere clubs. En niet 1x per jaar bij een geruchtmakend incident betrokken raken.

Kom op Bert, als we jouw manier moeten hanteren vliegen er wekelijks tig voetballers de laan uit bij de clubs.

Ene meneer janssen zuipt zich klem, rijdt iemand voor z'n flikker en loopt nog steeds vrolijk te ballen en bakken met geld te verdienen. De club heeft al afstand van alles genomen, vd Brom heeft zijn excuses aangeboden en Immers heeft een boete gehad, zijn excuses aangeboden en zal waarschijnlijk 2 a 3 wedstrijden geschorst worden.

Dat we onder een vergrootglas liggen klopt, maar den haag bestaat nou eenmaal niet uit enkelt koorknaapjes en dat weten de sponsoren etc ook wel. Ik heb uiteindelijk toch het idee dat dit soort incidenten overwaait en dat de geldschieters het belangrijker vinden hoe hoog we staan en hoe vaak ze in beeld komen tijdens de wedstrijd....

0
Maandag 21 maart 2011 om 19:09 uur

jajoh

kako schreef:

Weet iemand eigenlijk het amtwoord op de vraag in dit stukje. Waarom mogen daar die vlaggen hangen en waarom noemen zij zichzelf altijd zo? Belangrijker nog waarom wordt dit toegestaan?

dit speelt echt al jaaaren en jaaaren. Er is volgens mij 2 a 3 jaar geleden een oud bestuurslid van ajax geweest die opriep om te stoppen met de vlaggen , joden als geuzen naam etc. Toen had ik ff de hoop dat iedereen die zich een beetke interessant vind ermee zou bemoeien zoals dat nu ook gebeurd..... maar je snapt 'm al, niemand ging erin mee. ook ajax zelf niet.

 

onze neuzenvrienden voelen zich verheven boven de rest en de knjb houd dat lekker in stand. Andere clubs roepen ook al lange tijd dat als ze zichzelf joden noemen er ook niet gejankt moet worden door alles en iedereen als er dan t..jood, kkjood etc geroepen wordt. maar dan schijn je opeens heel de joodse gemeenschap te beledigen. Welkom in de wondere wereld van de logica...

 

Deze heisa duurt hoop ik maximaal een weekie en dan gaat iedereen weer verder. Mogen de joodjes met hun vlaggen blijven wapperen en is het wachten tot utrecht, feyenoord of Twente aangepakt wordt omdat ze gedurfd hebben ajaxieden te beledigen! O nee, de complete joodse gemeenschap bedoel ik

0
Maandag 21 maart 2011 om 19:03 uur

Bert

Haagsebluf schreef:

Ik ga er gewoon vanuit dat deze shout niet serieus is.

 

Mocht het wel zo zijn dan moet ik helaas concluderen dat je voortaan lekker beter naar Heerenveen moet gaan.

 

Begin me te ergeren als ik zie wat voor publiek er tegenwoordig ook rondloopt. Gelukkig ging die wave niet door het stadion afgelopen zondag.

 

Types zoals Immers zijn zeldzaam en jij suggeeert dat die maar weg moet gaan. Tief toch op. Kan ik niet serieus nemen.

 


Vandaar dat ik deze shout maar met een korreltje zout neem.

Het gaat er niet om wat jij en ik ervan vinden het gaat erom wat de buitenwereld lees sponsers hiervan denken.

 

Daarom zo snel mogelijk afstand van nemen als club.

 

Mag jij in dienst blijven bij je baas als je voor discriminatie wordt veroordeeld? Ik in ieder geval niet.

 

Je hebt blijkbaar nog steeds niet door dat we onder een vegrootglas liggen. m.a.w. ja wij moeten ons beter gedragen dan andere clubs. En niet 1x per jaar bij een geruchtmakend incident betrokken raken.

0
Maandag 21 maart 2011 om 19:00 uur

the mouse

ADODENHAAG schreef:

Zoveel uitsupporters gedragen zich slecht... overal zie ik wel gasten aan de schermen/hekken hangen... daar doe je weinig aan.

zeg ook niet, dat het niet bij andere clubs gebeurt, nu hebben we het over onze supporters.

 

maar een eigen supporter het ziekenhuis in slaan......

 

0
Maandag 21 maart 2011 om 14:40 uur

Advertentie

olaf1982

ADO Den Haag productiefste Eredivisieclub van 2011
21/03/2011 13:17

ADO Den Haag is dit kalenderjaar voorlopig de productiefste ploeg in de Eredivisie. De ploeg van trainer John van den Brom voerde het aantal competitiedoelpunten afgelopen zondag in het thuisduel met Ajax op naar 24 in negen wedstrijden.

ADO Den Haag kwam in 2011 alleen op bezoek bij De Graafschap (1-0 nederlaag) niet tot scoren. In de overige acht competitieduels bedraagt het gemiddelde van de Hagenaars drie treffers per wedstrijd.

Behalve ADO toont ook Heracles Almelo zich dit jaar bijzonder productief. Mede dankzij achttien (!) goals in de laatste vier duels bezetten de Almeloërs met 22 doelpunten de tweede plek op de ranglijst met productiefste Eredivisieclubs.

NAC Breda, VVV-Venlo en De Graafschap zijn vooralsnog de minst trefzekere clubs van dit kalenderjaar. NAC en VVV scoorden in 2011 pas zeven keer in respectievelijk negen en tien competitieduels, terwijl De Graafschap in negen duels pas zes keer het net vond. (Ramon Min)

0
Maandag 21 maart 2011 om 14:00 uur

Max

Aad schreef:

Ik heb ook begrepen dat ze dat gaan doen Max, maar ik zou even wachten: BP betaalt beter :)

 

Overigens een geweldige ochtend op de zaak. Ajax-supporters die mij proberen te ontwijken. F'noord en Utrecht-supporters die mij feliciteren en op weg naar mijn werk in de file wel 10 x de duim omhoog bij het zien van de ADO-vaantjes.

 

En ook nog lente ................. ze krijgen de grijns vandaag niet van mijn gezicht .....

Bij BP ben je wel veel tijd kwijt met de olie in de golf van Mexico, maar natuurlijk kunnen die ook altijd bellen.

 

Bij mij op het werk is het ook genieten. Iedereen is vrij neutraal wat betreft clubs, maar aan felicitaties geen gebrek :).

0
Maandag 21 maart 2011 om 11:14 uur

ADODENHAAG

Vicento en Toornstra allebei niet opgeroepen voor jong oranje. Dat is mooi voor ons voorlopig, de jongens hebben rust, en blijven nog enigszins uit beeld bij de grotere clubs. Wel onbegrijpelijk natuurlijk.. Toornstra zal in jong oranje zeker niet misstaan.. Vicento heeft gewoon wat meer ervaring nodig, die zie ik ook nog wel groeien.

0
Zondag 20 maart 2011 om 21:19 uur

ADODENHAAG

Wel leuk dat er 2 NL'se clubs bij de laatste 8 van de EL zitten.. Zenit is ook niet de minste ploeg. Prima gedaan!

0
Vrijdag 18 maart 2011 om 00:25 uur

Kees

Speciale aandacht Japan tijdens ADO DH - Ajax
Tijdens de wedstrijd ADO Den Haag – Ajax in het Kyocera stadion op zondag 20 maart aanstaande zal er een minuut stilte worden gehouden en het team van ADO Den Haag zal met met een rouwband spelen om hun medeleven te tonen met Japan en een signaal af te geven naar de naamgever van het Haagse stadion.
Het initiatief van ADO Den Haag wordt zeer gewaardeerd door Kyocera Mita Nederland, het Japanse bedrijf dat sinds midden vorig jaar naamgever is van het stadion van ADO Den Haag. General manager Etienne Hendriks: “Kyocera’s topmanagement is heel blij met het initiatief. Japan heeft een onvoorstelbare ramp te verwerken gekregen. Het menselijk leed is enorm. Gelukkig zijn de berichten die wij uit Japan ontvangen over het lot van de werknemers van Kyocera hoopgevend. Kyocera heeft 1,2 miljoen dollar gedoneerd om de getroffenen in het rampgebied te helpen”.

Europese initiatieven
Meerdere clubs in Europa die gesponsord worden door Kyocera besteden aandacht aan de ramp in Japan. Zoals Atletico Madrid die een inzamelingsactie heeft georganiseerd en voorafgaande aan de topwedstrijd tegen Real Madrid ook aandacht zal besteden aan Japan.

 

0
Donderdag 17 maart 2011 om 18:21 uur

Nu online

yesyes, Bolskie, morley, 10, wijstaanboven, James en 164 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24