Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Mr. FC DEN HAAG

Hierbij wil ik alle FC Den Haag/ADO Den Haag supporters/fans een gezond en sportief 2010 wensen!

Ik hoop oprecht dat onze mooie club voor de eredivisie behouden blijft en mochten wij alsnog onverwachts degraderen dan zie ik het helaas erg somber in dit kan dan ook de doodsteek zijn voor de Haagse prof club.

Maar laten we met zijn allen hoopvol en verwachtingsvol naar de toekomstige prestaties van ons elftal kijken. Hopelijk presteren ze boven verwachting en ontstaat er eindelijk een hecht collectief dat in het veld voor elke meter en met elkaar wilt strijden voor lijfsbehoud!

0
Dinsdag 5 januari 2010 om 08:56 uur

g

WE ZIJN NIET DE ENIGE:

 

FC Utrecht blijft nog in het rood
Uitgegeven: 4 januari 2010 18:47
Laatst gewijzigd: 4 januari 2010 18:47
UTRECHT - FC Utrecht heeft zich versterkt met Marko Maletic. Dat heeft Jan Willem van Dop maandag tijdens de nieuwjaarsreceptie bekendgemaakt. De voorzitter had echter ook minder positief nieuws te melden.
© ANP2

Het pas 16-jarige talent Maletic, dat een Bosnische achtergrond heeft, komt met onmiddellijke ingang over van De Graafschap.

Hij stond ook in de belangstelling van onder meer Celtic en Blackburn Rovers. Maletic heeft een contract voor drie seizoenen ondertekend.

Van Dop sprak opnieuw zijn waardering uit voor het werk van de trainers Ton du Chatinier en Jan Wouters. Utrecht wil het duo langer aan zich binden en hoopt de contractverlenging binnen afzienbare tijd bekend te kunnen maken.

Rode cijfers

Sportief gezien gaat het FC Utrecht tot dusver voor de wind, maar financieel nog niet. Van Dop liet tijdens de nieuwjaarsreceptie weten ook volgend seizoen nog rode cijfers te verwachten. Pas het jaar daarna denkt hij 'break-even' te kunnen spelen en pas op de langere termijn geld over te houden.

Van Dop presenteerde een strategisch plan met als belangrijkste doelstellingen: structureel bij de bovenste acht eindigen in de eredivisie, de begroting sluitend krijgen en vervolgens substantieel verhogen.

''We zijn op de goede weg, daarvan ben ik overtuigd, maar we zijn er nog lang niet. Dit seizoen gaan we financieel met een negatief resultaat afsluiten en ook volgend seizoen staat de begroting onder druk. We moeten de komend jaren scherp op de kosten letten. Bij het sluiten van nieuwe overeenkomsten gaan we echt de rem zetten op salarissen.''

VIP's

Van Dop maande de Nederlandse voetbalbond tot zuinigheid, vooral tijdens het WK in Zuid-Afrika. ''Het kan niet zo zijn dat de KNVB het geld over de balk gooit, terwijl er clubs in financiële problemen zitten. Het gaat wel om clubgeld, óns geld.''

''Dus KNVB, doe het dit keer maar eens wat rustiger aan met het uitnodigen van VIP's, artiesten, politici en al die andere mensen die het wel leuk vinden om op kosten van de KNVB ver weg te worden gefêteerd.''

0
Maandag 4 januari 2010 om 21:59 uur

JB

Haagse Roel schreef:

Volgens mij is Derby in handen van  een Amerikaanse investeerders groep ( GSE) ,  qua poen zal het dus wel goed zitten, ze willen in de winterstop zo'n 8 spelers !! halen.

Amerikaanse investeerders groepen, en de meeste Russische miljardairs en Arabische oliesheiks, zijn (meestal) net kleine kinderen met Sinterklaas of Kerstmis.

 

Als ze hun kadootje net hebben uitgepakt bestaat er niets mooiers in de hele wereld, maar voordat het januari is ligt het speeltje alweer onder in een kast of in de vuilnisbak omdat er een nieuwer speeltje is.

 

Bovendien, Amerikaanse investeerders die echt iets te investeren hebben doen dat in honkbal, basketbal, american football en ijshockey.

Een hele enkele uitzondering (zoals de eigenaars van Liverpool en Abramovich) daargelaten natuurlijk.

 

In de lagere leagues in Engeland zitten heel wat clubs die, dankzij buitenlandse eigenaars met cash,  in korte tijd omhoogschoten, maar vervolgens ook weer net zo hard omlaag duikelden.

Of nog wel in de Premier League zitten, maar daar het seizoen mischien wel niet kunnen afmaken. (Portsmouth, West Ham)

 

Overigens, met de meest recente geluiden uit bijv. Kerkrade en Arnhem zit er in de eredivisie misschien ook wel een "Moeskroentje" in dit seizoen.

 

 

0
Zaterdag 2 januari 2010 om 00:38 uur

g

rien1 schreef:

 In deze levendige en drukke regio zijn toch wel ergens sponsors/bedrijven die iets willen betekenen voor ADO?

Deze stad/club moet toch gelijk kunnen opgaan met clubs zoals NAC, Groningen enz? Er is allang geen ellende meer (tenminste niet anders dan bij andere clubs) met supporters. Waarom lukt dat nou niet.

Oke, misschien toch de crisis? In de bierliga houden we het met dit mooie stadion inderdaad nooit uit. Toch zie ik het wel die kant  opgaan. Of er moet geld geinvesteerd worden voor nieuwe spelers, maar jou verhaal spreekt wat dat betreft boekdelen.

Of deze "vijanden" van ADO ons graag zien verdwijnen weet ik nog zo net niet. Als de club een beetje redelijk zou draaien in de middenmoot of rond plek 12, zal het ook qua supportersaantallen best goed komen, en zal men best tevreden zijn. Nu er al wekenlang slecht wordt gespeeld, zaten er toch wederom 11.000 man op de tribunes tegen Heracles. Dus het kan zeker wel! Maar ja, 1 woord...... geld.     

Erg kort door de bocht om te stellen dat we in de Jupiler kapot gaan met dit stadion. We bungelen onderaan in de eredivisie en er zitten nog steeds wekelijks bijna 10.000 man in het stadion. Dat is gemiddels 3500 man meer dan toen we in het Zuiderpark zaten.

 

Er is helemaal niet gezegd dat het 'nieuwe' publiek wegblijft als we degraderen. Voor veel mensen is het misschien zelfs wel aantrekkelijker -minder gehannes, minder risicowedstrijden. Mijn dochters, bijvoorbeeld, interesseert het hoegenaamd geen flikker tegen wie ADO speelt, als zij er maar bij kunnen zijn. Het is maar net hoe je je club in de markt zet.

 

0
Vrijdag 1 januari 2010 om 22:02 uur

Vak Q

dirk schreef:

Wees eens eerlijk, hoe vond je destijds Bodde en Elia bij ons spelen?

Ze waren allebei toen natuurlijk niet hoe ze er nu voor staan.

Maar ze kregen ook verdomd weinig vertrouwen en als een actie niet lukte begon het publiek al te fluiten.....

Adelaar stond recht tegenover Bodde en Lex zag het in Elia

helemaal niet zitten....

Moet je nou zien wat voor BL-spelers we allemaal hebben....

Hese-Pique-Soltani-Immers-Verhoek etc zijn gewoon allemaal

spelers die niet Eredivisie-waardig zijn....heeft ook niemand belangstelling voor dit soort spelers.

0
Vrijdag 1 januari 2010 om 14:44 uur

kako

kojak1 schreef:

voor iedereen de beste wensen en een mooi jaar in het vooruitzicht.jammer van buys,maar zoals er hier al gesprokens is,er lopen vervangers zat in de rondte.vond hem de laatste tijd ook niet meer zo sterk.en hij is alleen om die reden bij ons komen voetballen dat hij voor een gelimiteerd bedrag naar het buitenland kon.ik vat het sportief op en zeg danny bedankt.saes dan maar terug en derijck een linie doorschuiven.dit gebeurt natuurlijk niet alleen bij ons.elke club heeft ermee te maken.liever nu dan op de laatste dag.hebben een maand de tijd om een vervanger te zoeken.

Seas terug, jeetje, dat mensen dat nog willen, degradeert in Engeland en voegt werkelijk niets toe aan Roda. Aub niet, als Buijs dus ook gaat zijn we volgens mij al afscheid aan het nemen van de Eredivisie. Lees ook dat mensen al vervangers zien rondlopen bij ons.

 

Pfff, gaat een zwaar 2010 worden voor ADO.

0
Vrijdag 1 januari 2010 om 12:15 uur

GroenGeel

Beste wensen aan alle shouters en supporters!

 

Danny Buijs weg? Het moet toch niet gekker worden! Ik kijk steeds in de hoop dat er iemand is gekocht maar het tegenovergestelde gebeurt...

 

Danny is de moter van DH, dit vangen we echt niet op, wie wil er nou bij ons komen spelen! Willem II en NEC halen wel weer versterkingen, wij geven versterkingen weg...

 

Danny bedankt, dankzij jou hebben we een jaar langer in de eredivisie gespeeld. Ergens geef ik je nog groot gelijk ook.

Als de Albert Heijn naar de klote dreigt te gaan en je kan naar Super de boer voor een hoger salaris, doen de supporters dat ook. Clubliefde bestaat niet voor profvoetballers.

 

0
Vrijdag 1 januari 2010 om 11:56 uur

Advertentie

Bert

g schreef:

Te zien aan de kolom rechtsonder is de hele eredivisie opgeheven ;)

 

 

Allemaal een veilige en goede jaarwisseling -en met opgeheven hoofd het nieuwe jaar in! Op naar de 40 punten (en dat is alleen tot aan het eind van dit seizoen:))!

Te zien aan de kolom rechtsonder is de hele eredivisie opgeheven

 

Klopt er zijn teveel belchinezen gesignaleerd langs de lijn.

Besluit KNVB:

Competitie wordt overgespeeld;)

0
Donderdag 31 december 2009 om 16:57 uur

g

Te zien aan de kolom rechtsonder is de hele eredivisie opgeheven ;)

 

 

Allemaal een veilige en goede jaarwisseling -en met opgeheven hoofd het nieuwe jaar in! Op naar de 40 punten (en dat is alleen tot aan het eind van dit seizoen:))!

0
Donderdag 31 december 2009 om 12:12 uur

g

Kees schreef:

Laten we in vredesnaam hopen dat er een TD aangesteld wordt. Met alle respect voor Atteveld maar om zo'n functie te combineren moet je toch wat meer ervaring hebben.

 

Zelfs vriend Wetzel brak het op ;(.

Laten we hopen dat er voldoende vertrouwen terugkomt in de selectie en de trainer zodat we in de eredivisie blijven.

 

En laten we hopen dat er pas in de zomer wordt gekeken naar het invullen van het hele plaatje. Om De Mos roepen is onzin -tenzij die het wil doen voor twee keer modaal -en dat geloof je toch zelf niet?

0
Woensdag 30 december 2009 om 23:11 uur

Nu online

Aad, kojak1, James, vakkiel, Franky, DenHaagFC17 en 118 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
20 april 2024 om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24