Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 11
Volgende pagina

LeoH

Worden jullie pessimisten nou niet moe om constant negatieviteit te uiten? Geen beleid, vriendjespolitiek omdat Pardew allemaal Engelsen binnen heeft gehaald etc etc
Realiteit is misschien wel dat er geen Nederlandse spelers te krijgen zijn omdat de direct concurrenten (dat is de vijver waaruit gevist moet worden) niets willen verkopen aan concurrenten, en dan kom je in de vijver van Utrecht, Groningen en Vitesse uit....vergeet het maar!

Jarenlang worden alle criticaster op de tv a la Derksen nagepraat dat wij een Mickey morse competitie hebben, maar nu is ineens de Championship al te laag voor ons?????

Pfffff
Zaterdag 1 februari 2020 om 13:55 uur Quote

Advertentie

Langebach2

Riedel schreef:

Mijn voorspelling voor vanavond is 1-3 verlies en bagger voetbal.
Zoiets op zeker ja. Het is allemaal gewoon paniek beleid en nergens op gebaseerd. Had drie echte versterkingen gehaald voor linksbuiten, aanvallend middenveld en verdediging en Mario Been of Fons Groenendijk voor de groep en het was ook gelukt.

Nu een vreemdenlegioen van derderangs engelse spelers. Volgend jaar KKD divisie en met talenten weer iets opbouwen. Dit slaat nergens inderdaad op zo.
Zaterdag 1 februari 2020 om 13:47 uur Quote

wijstaanboven

rd.. schreef:

We hebben geschoten met hagel en nu hopen dat er een ruwe diamant tussenzit die het gelijk laat zien.
8 nieuwelingen weinig speeltijd bij hun club en het varieert tussen league 1 one en bankzitters uit championship. We moeten geluk hebben dat er wat bij zit maar spelers die zo weinig wedstrijden in de benen hebben kan je niet veel van verwachten. Hopelijk wordt het een vechtmachine maar het heeft meer weg van een vreemdenlegioen en we weten allemaal hoe dat afliep bij Roda, NAC etc. Alle huurspelers willen spelen want daarvoor zijn ze gekomen en met zoveel verwachtingen ga je een hoop frustratie creeeren bij jongens die niet spelen. Dat is vergif in je selectie. Ik had 3 versterkingen gehaald inplaats van 8 middelmatige niet aan spelen toekomende spelers.
Zaterdag 1 februari 2020 om 00:36 uur Quote

marcellino

Riedel schreef:

Wat lul je nah met je twee maanden?

Het is alleen maar slechter geworden man, er zijn totaal geen aanknopingspunten waaraan je kunt zien dat er iets, iets van verbetering in zit.

Daar heb je geen twee fucking maanden voor nodig als je de juiste spelers aantrekt, wij hebben vierde garnituur bagger spelers gehaald die geen versterking zijn, nu komt weer een middenvelder van 34 en een spits die één keer in elf wedstrijden heeft gescoord.

Kom op man. dit is toch geen beleid? En nee dit is niet de schuld van Fons dit is de schuld van jarenlang die kut chinezen als eigenaar, er is geen enkele reden voor hoop of vertrouwen, geen enkel lichtpuntje op het veld, helemaal niets.

Dus sorry dat ik niet met jou in de polonaise ga lopen, zoals ik al zei er is geen enkele reden toe.
ik ben zeer slecht in mijn nederlands dus daar zal ik zeker niks over zeggen.wou dat ik het zo goed als jij kon opschrijven.

maar met bepaalde shouts kan ik echt niks en heb dan het gevoel dat ik met een emotionele supporter te maken heb niks mis mee.

spelers en trainer is een blauwe maandag bij de club wat verwacht je nou.
je kan een schrik reactie teweeg brengen waardoor spelers die de eerste helft van het seizoen de kantjes er af hebben gelopen wel hun best kunnen doen.

dat was in het jaar toen we op degradatie stonden en 2 spelers werden ingepast ook het geval,waren ook geen top spelers en stonden er echt ook niet altijd in ,maar brachten wel verfrissing en bereidheid.

de spelers die gehaald zijn zijn echt geen hoogvliegers maar wel van het type mouwen opstropen en gaan.
dat is op dit moment de beste remedie om uit een slop te komen.
denken dat je binnen 2 weken een team kan smeden verwijs ik naar het boek der fabelen ,geloof je het wel dan zou ik toch echt gaan twijfelen over je inzicht wat voetbal betreft.
Vrijdag 31 januari 2020 om 20:24 uur Quote

Max

Ronaldo schreef:

Krijgen wij nog een nummer 10, of heeft ADO deze al binnengehaald?
Pardew heedr het verkeerd begrepen. Hij heeft er 10 gehaald in plaats van een nummer 10.
Vrijdag 31 januari 2020 om 20:17 uur Quote

Eagle187

ADODENHAAG schreef:

Te bizar voor woorden toch :roflol: :roflol:

Dit gaat een gegoochel worden.. ik ben benieuwd. Hopelijk hebben die Engelse jongens veel bewijsdrang.
Meestal klagen we rond deze tijd dat er nog geen spelers zijn gehaald en dat er wel niets meer zal komen....
Dit keer kijk ik er niet van op als hij de reservebank ook nog even ophaalt voor morgen middernacht :roflol:
Vrijdag 31 januari 2020 om 16:11 uur Quote

Riedel

Tommy schreef:

Vorig jaar verloor je thuis van emmen en uit van emmen pakte je heel weinig punten tegen de onderste ploegen.
Je speelde wel met spitsen tegen utrecht alleen heet die spit toen geen necid en geen kramer.
Beide spelers houden namelijk geen bal vast en dat is nou precies wat je wel nodig heb.
Het was kut tegen utrecht maar ik kan nog wel 30 wedstrijden opnoemen die de laatste 30 jaar kut waren. En als ik me goed heriner hebben we gewonnen thuis van rkc toch? En waren we zwz gedegradeert met de spelers die er voor de winterstop waren.
Jullie verwachten dingen die niet kunnen in 2 maanden. Das jullie probleem
Wat lul je nah met je twee maanden?

Het is alleen maar slechter geworden man, er zijn totaal geen aanknopingspunten waaraan je kunt zien dat er iets, iets van verbetering in zit.

Daar heb je geen twee fucking maanden voor nodig als je de juiste spelers aantrekt, wij hebben vierde garnituur bagger spelers gehaald die geen versterking zijn, nu komt weer een middenvelder van 34 en een spits die één keer in elf wedstrijden heeft gescoord.

Kom op man. dit is toch geen beleid? En nee dit is niet de schuld van Fons dit is de schuld van jarenlang die kut chinezen als eigenaar, er is geen enkele reden voor hoop of vertrouwen, geen enkel lichtpuntje op het veld, helemaal niets.

Dus sorry dat ik niet met jou in de polonaise ga lopen, zoals ik al zei er is geen enkele reden toe.
Vrijdag 31 januari 2020 om 15:58 uur Quote

Riedel

Tommy schreef:

Ik.hoop wel dat al die jankerds hier de langebach2, aad, kees etc net zo bijdehand zijn als we er wel inblijven. En hamdi er wel in slaat volgend seizoen een goed team samen te stellen.
Net als ze zo bijdehand zijn om alles af te branden wat net pas in werking is gezet.

Na jaren van afbraakbeleid komen er een paar nieuwe mensen. Lees hamdi jol pardew.
Die moeten met 1 miljoen alle rommel opruimen die de laatste 10 jaar ( sinds het vertrek van vd brom) is gecreert.
En worden hier binnen een maand helemaal afgemaakt.
Terwijl de haagse helden allemaal niet thuisgeven.
Worden de engelse spelers nu al neergezet als zakkenvullers die niks met de club hebben en zich toch niet 100% zullen inzetten.
Vervolgens moet er maar weer een bejaarde keeper in het doel en moet die houthakker van een beugelsdijk er weer in.
Want ja er is met 4-0 veloren van utrecht met slecht spel.

Dat er al jaren slecht wordt gespeeld en spelers van 30+ voor 2 tot 4 jaar zijn verlengt door one jef en fons zijn we allemaal weer vergeten.

Dat fraser met 11 man in de eigen 16 stond zijn we weer vergeten.

Dat we vorig seizoen met 7-1 ofzo van psv thuis verloren. Dit seizoen met 6-0 van ajax maakt niet uit.

We gaan deze engelse trainer gewoon afrekenen op2 of 3 wedstrijden. Want vitesse thuis sparta uit en psv thuis komen nu. En die verliezen we ook.
Weten we al op voorhand

Pffff
Deze trainer heeft helemaal geen idee wat die moet doen man, hoe kun je nu naar Utrecht gaan en dan ZONDER spitsen te spelen om daarna als het uiteraard misgaat totaal GEEN IDEE te hebben om hoe het om te draaien? En ik weet dat je daar meestal verliest, maar de manier waarop dit ging, trainer had totaal geen in idee en uit pure wanhoop gooit die Falkenburg er in.

Leuk voor je hoor dat je er nog in gelooft maar ik zie gewoon de realiteit en dat is dat RKC 80% balbezit had in een thuiswedstrijd en dat er naar Utrecht is gegaan met een plan zonder aanvaller.

Dat de TS wordt afgebrand is naar mijn mening dan ook volkomen terecht en dat zooitje spelers dat ze gehaald hebben gaan ons ook niet redden, want die hebben het nergens anders gered.
Vrijdag 31 januari 2020 om 14:02 uur Quote

Bolskie

Tikki Takka schreef:

Dat er iets moest gebeuren, daar is het iedereen het wel over eens. Er is nu echter sprake van blinde paniek en wordt de huidige spelersgroep neergezet als een elftal die niet beter is dan pakweg WIK of ODB.

Met nagenoeg dezelfde selectie zijn de laatste seizoenen onder Fons acceptabele eindklasseringen behaald. Dat het voetbal in die tijd wel beter zou kunnen met ik met iedereen eens. Nu is iedereen blij als we er in blijven, het niveau van het spel is de rest van dit seizoen niet meer van belang. Wel een beetje dubbele moraal, vind je niet?

Hamdi heeft niet de tijd genomen om te kijken op welke 2,3 posities versterking gehaald zou kunnen worden maar hij was zo blij dat een `naam` als Pardew naar ADO wilde komen dat we nu met 10 koopjes zijn opgescheept.

Onzinverhaal dat die 10 Engelse koopjes aan salaris goedkoper dan 2.3 echte versterkingen, per saldo ben je nu wel misschien duurder uit. Toen een paar seizoenen huurspelers als Jakovenko en Eduardo in de winterstop kwamen zag je het spel met sprongen vooruit gaan.

Gokken dat we een Engelse tovenaar in huis hebben gehaald, lijkt me een wat naieve gedachte.
Nu is iedereen blij als we er in blijven, het niveau van het spel is de rest van dit seizoen niet meer van belang. Wel een beetje dubbele moraal, vind je niet?

Nee vind ik niet meer als logische, als fons gewoon de punten had gepakt zat hij er nu nog. Maar het spel moest zeker beter want dat was niet om aan te zien en nog steeds niet en gaan we dit seizoen niet meer zien ook denk ik maar is toch wel van belang dat we erin blijven en dan hopen dat het van aankomend seizoen heel anders gaat.

Hamdi heeft niet de tijd genomen om te kijken op welke 2,3 posities versterking gehaald zou kunnen worden maar hij was zo blij dat een `naam` als Pardew naar ADO wilde komen dat we nu met 10 koopjes zijn opgescheept

Hamdi is ook geen technische directeur, hamdi en de rest van ADO hebben blijkbaar zoveel vertrouwen in Pardew dat ze hem de vrije hand hebben gegeven om te doen wat die denk te doen moet om erin te blijven, of dat goed uitpakt zou moeten blijken.

Onzinverhaal dat die 10 Engelse koopjes aan salaris goedkoper dan 2.3 echte versterkingen, per saldo ben je nu wel misschien duurder uit. Toen een paar seizoenen huurspelers als Jakovenko en Eduardo in de winterstop kwamen zag je het spel met sprongen vooruit gaan.

Hoezo is dat onzin je zit er een half seizoen aan vast, spelers bijv vastleggen of 2 a 3 duurdere spelers huren is ook geen garantie dat het daarmee veel beter zou gaan daarbij hadden we na mijn mening echt wel meer als 2 a 3 zwakke plekken in het elftal.

Wat ik wel apart vind is dat ieder kon zien dat we creativiteit miste en vleugel arm waren en dat er veel spelers worden aangetrokken behalve op die posities op van buren na..
Vrijdag 31 januari 2020 om 12:40 uur Quote

DHFC070

Bolskie schreef:

Ja dat zou de wens van iedereen zijn. Maar wat zijn echt direct een versterking, welke zekerheid heb je dat die er wel direct staan, en was daar wel geld voor directe versterkingen?
Precies dit dus.
3 echte versterkingen klinkt leuk maar wie dan? scoutingloos en netwerkloos...
Halverwege het seizoen is de spoeling nog dunner dan de zomerstop....
en zo kun je nog wel even doorgaan.
De Necid`s, Immers`en en Malone`s van deze wereld werden ook gehaald als echte versterkingen.

Overigens ben ik ook niet dol enthousiast over de karrevracht aan spelers die nu voor 5 maanden binnenkomen. Maar dat er wat moest gebeuren is iedereen het wel over eens en het is nu een beslissing die goed of fout uit kan pakken.
Kortom zwart of rood op roullette iets wat onder Manders bewind natuurlijk niet anders was. Jaarlijks gokken op een grote Johnsen transfer.
Vrijdag 31 januari 2020 om 12:37 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

071, pwr, ADO LAAK, Bert, Remon - Capelle, Jos_Luguber, Vakc, SponsorWaarBlijfJe?, Heino, langnek, FFL, Franky, FC Den Haag!, Thommetjsh en 50 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 11
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15