Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Aad

Vlakko schreef:

Die rus leest toch nog geen Nederlandse kranten.

 

En dit is denk ik geweest na zijn eerste oefenpot.

Er zijn genoeg russen in Den Haag die Nederlands spreken en lezen en die contact hebben of gaan hebben met Dmitri.

 

Ik zou het niet in de krant hebben laten zetten als ik v/d Brom was maar je kan het positief zien.

Dmitri kan nu duidelijk zien dat hij juist zijn contract te danken heeft aan het feit dat de trainer volledig achter hem is gaan staan.

0
Vrijdag 6 augustus 2010 om 10:01 uur

Aad

Johannes schreef:

Bak Nielsen weg bij Heerenveen, ai ai en Ron Jans heeft ooit al laten weten dat hij Timothy Derijck wel ziet zitten... Laten we toch hopen van niet...

Hij gaat terug naar zijn oude club in Denemarken ondanks een doorlopend contract. Jans had hem nooit laten gaan als hij al niet iets achter de hand had gehad.

Het lijkt er meer op dat Groningen ook de tering naar de nivelering (Koot & Bie) gaat zetten en een dure jongen de deaur uitwerkt.

0
Vrijdag 6 augustus 2010 om 08:18 uur

ADODENHAAG

Höcher is een vleugelspits, dat heeft niet echt de prioriteit bij ADO. Nu we een spits hebben zal vd Brom waarschijnlijk alleen nog zoeken naar een verdedigende middenvelder en dan zal er nog evt een vleugelspeler kunnen worden aangekocht. Ik zie Höcher graag naar ADO komen maar hij heeft nog één jaar contract en ik heb liever dat ze nog proberen een verdedigende middenvelder aan te trekken. Daarbij te denken aan Wuijtens van PSV of Kljestan van Anderlecht.(samenwerking met Anderlecht wordt steeds leuker)

0
Donderdag 5 augustus 2010 om 18:06 uur

ADOnieuwegein

Kees schreef:

Op de officiële site nu het nieuws dat Buly is vastgelegd.

offiiceel bevestigt door adodh.nl:

Dmitry Bulykin wordt jaar gehuurd
Het was de laatste dagen al onderwerp van gesprek in diverse kranten en op websites, maar de overeenkomst is nu echt officieel: Dmitry Bulykin speelt dit seizoen voor ADO Den Haag. De spits wordt gehuurd van het Belgische Anderlecht.
Met Dmitry Olegovich Bulykin, 30 jaar, krijgt ADO Den Haag er een international bij. Een ervaren speler die vijftien caps bij het Russisch elftal op zijn naam heeft staan en iemand die op hoog clubniveau heeft gespeeld, bijvoorbeeld bij Lokomotiv Moskou, Dinamo Moskou en RSC Anderlecht. Bij deze laatste club staat hij nog tot de zomer van 2012 onder contract. Bulykin kiest er dit seizoen echter voor in zichzelf te investeren, hij wil zich weer laten zien en ADO Den Haag gaf hem het goede gevoel dat hij daarvoor nodig had.

Bulykin speelde zijn eerste interland voor het nationale team van Rusland op 9 september 2003 tegen het Iers voetbalelftal. Al in zijn tweede interland kwam hij tot scoren. In de wedstrijd tegen het Zwitserse nationale team vond hij maar liefst driemaal het net. Bulykin maakte deel uit van de selectie die afreisde naar Portugal om daar op EURO 2004 te spelen. In zijn vijftien interlands scoorde hij zeven keer.

De in Moskou geboren aanvaller won met Lokomotiv Moskou twee maal de Russische beker. De afgelopen weken was Bulykin op proef bij ADO Den Haag en hij liet met zijn inzicht en balvastheid een goede indruk achter bij de staf. De onderhandelingen met Anderlecht werden donderdag 5 augustus afgerond, wat ADO Den Haag nog de tijd geeft om Bulykin toe te mogen voegen aan de spelerslijst voor zondag, wanneer de ploeg afreist naar Arnhem voor het openingsduel met Vitesse.

0
Donderdag 5 augustus 2010 om 13:50 uur

dh-fan

komt dh nou ooit nog eens met een goede spits. i.p.v. al die afdankertjes?

 

deze "nieuwe" 30 jarige spits heeft sinds 2004 maar 10 doelpunten gemaakt. En nu moeten we blij zijn met zo'n "versterking".

Kom op zeg, had je net zo goed Powel een contract aan kunnen bieden

0
Donderdag 5 augustus 2010 om 09:39 uur

Drama

Johannes schreef:

Kweenie waar je dit vandaan haalt, maar ik vind het briljant gevonden! Linkspoot, snel, middenvelder en nog maar 28... Wat mij betreft prima idee.

De Graafschap laat komst Hersi afhangen van sponsor
De Graafschap hoopt komend seizoen de beschikking te hebben over Youssouf Hersi. De Achterhoekers moeten echter eerst een nieuwe shirtsponsor vinden, alvorens het aan versterking kan gaan denken, meldt De Gelderlander.

De Graafschap is nog op zoek naar een creatieve middenvelder. Hersi is een van de kandidaten en bovendien een bekende van directeur voetbalzaken Leen Looyen. De voormalig speler van Vitesse, NEC en FC Twente staat op dit moment onder contract bij het Griekse AEK Athene.

Om de komst van Hersi mogelijk te maken moet De Graafschap eerst wel een nieuwe shirtsponsor vinden. Daar is de promovendus tot op heden niet in geslaagd. Maar commercieel directeur Henk Bloemers geeft niet op. "Ik ben in gesprek met een kandidaat. Ik had dinsdag gehoopt dat hij ja zou zeggen, maar hij heeft nog een dag bedenktijd gevraagd. Alleen als we een shirtsponsor voor komend seizoen vinden, kan er nog een speler bijkomen. Anders lukt dat niet", aldus Bloemers tegen De Gelderlander.


 

0
Woensdag 4 augustus 2010 om 10:44 uur

Vincent

Hoop dat we de constructie tzt gaan snappen.

 

- Hij heeft een contract voor 2 jaar, maar mag transfervrij weg.

- Hij heeft salaris ingeleverd

- Ado huurt hem.

 

Het zal dus zo zijn dat hij voor het salaris dat hem bij ado werd geboden niet weg wilde. 2 jaar op de bank voor een goed salaris prima toch?

 

Uiteindelijk heeft hij qua salaris ingeleverd (bij zijn werkgever) en wordt hij verhuurd voor de prijs die ado aan salaris wilde betalen

Zal ook wel een clausule in zitten dat als hij echt belangrijk wordt voor ado de club hiervan mee profiteert. (hogere huurprijs?)

 

persoonlijk hou ik niet zo van spelers huren, omdat je bij goed resultaat nog niks in handen hebt, maar ja gezien de financiele situatie zullen we het er mee moeten doen.

 

 

 

0
Woensdag 4 augustus 2010 om 00:57 uur

Kees

Ik mag die Iwan nu al. Levert een stuk salaris in, voelt zich niet te groot (ondanks dat hij een contract bij het grotere Anderlecht heeft) om eerst anderhalve week hier op proef te komen en ondermeer tegen een amateurcluppie (VVSB) zich moeten bewijzen.

0
Dinsdag 3 augustus 2010 om 23:11 uur

Advertentie

Don

VI brengt het toch anders:

 

Den Haag en Anderlecht akkoord over transfer Bulykin

03/08/2010 21:51

ADO Den Haag en Anderlecht hebben dinsdag overeenstemming bereikt over de overgang van Dmitri Bulykin. De 30-jarige spits mag transfervrij vertrekken bij de regerend Belgisch kampioen. In Den Haag ligt een éénjarig contract voor de Rus klaar.

Bulykin maakte de voorbije weken indruk tijdens een proefperiode in Den Haag. De aanvaller beschikte over een doorlopend contract bij Anderlecht waar hij de afgelopen twee jaar weinig aan spelen toekwam.

In zijn eerste seizoen in Brussel was de Rus nog goed voor tien duels én drie goals, het jaar erop werd hij verhuurd aan Fortuna Düsseldorf. Ook in Duitsland waren speelminuten schaars voor Bulkyin.

Als international kan Bulykin overigens wel aardige cijfers overleggen. Voor de Russische ploeg maakte hij zeven doelpunten in vijftien interlands.

Anderlecht-trainer Herman Van Holsbeeck is ervan overtuigd dat de Rus zijn loopbaan weer op de rails krijgt in Den Haag. 'Het professionalisme van Dmitri Bulykin is bewonderenswaardig. Hij gaat naar Nederland om weer een volwaardig profvoetballer te worden na zijn blessures in Duitsland vorig seizoen. Daar doet Dmitri een ernstige financiële inspanning voor, een zeldzaamheid in deze tijden.'

Trainer John van den Brom hoopt naast Bulykin nog een speler voor de linkerflank aan te trekken, vertelt hij aan Voetbal International. 'We hebben nu te weinig linkspoten in de selectie. Een speler die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan, zou ideaal zijn.'

0
Dinsdag 3 augustus 2010 om 22:40 uur

tmvnstn

dirk schreef:

In aansluiting op een al dan niet serieuze opmerking van Kees over een Hongaar bij het stadion en ook in aansluiting op wat Frans hier zinspeelde over een gesprek, vanmiddag,  van Van den Brom met een "onbekende'' speler. Zou dit de kandidaat-linkermiddenvelder zijn.(bron www.voetbalprimeur.nl)

 

'Toth in belangstelling van Eredivisie-club'
De Hongaar Balasz Toth vertrekt mogelijk naar de Eredivisie. Zijn Belgische werkgever Racing Genk zou een bod hebben ontvangen van een Nederlandse club.

Toth zit bij Racing Genk op een dood spoor. Onder trainer Frank Vercauteren is hij pas de vierde keuze op het middenveld, na David Hubert, Daniël Töszer en Fabien Camus. Genk wil een eventuele transfer van Toth nu intern bespreken.

De voetballer zelf zou niet onwelwillend tegenover een overstap naar Nederland staan. De 28-jarige Hongaar speelde in drie seizoenen 65 duels voor Racing Genk, daarin vond hij acht keer het net. Eerder speelde hij enkele seizoenen in Turkije.

 

 

heeft een contract tot 2012 en moet volgens tranfermarkt.de 1.200.000 kosten. niet altijd even up to date maar geefet wel een idee van het prijskaartje...

of de heren moeten weer een mooie constructie bedenken.

0
Dinsdag 3 augustus 2010 om 21:52 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 163 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Vandaag om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 Graafschap 35 - 59
6 ADO Den Haag 34 - 58
7 NAC Breda 35 - 51
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 34 - 45
13 VVV-Venlo 34 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 35 - 33
17 TOP Oss 35 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 34 - 24