Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Michelvb

Aad schreef:

En Twente kan hem betalen???? Hij heeft een contract doorlopen tot 2014. De afkoopsom daarvan kan/wil/mag geen ene Nederlandse club (behalve Ajax misschien) betalen. Bovendien heeft Twente net Janssen van Roda gekocht.

 

Als Jens vertrekt is het naar het buitenland en in Engeland bij voorbeeld hebben ze (met alle respect voor Jens) 100 Toornstra's rondlopen.

Op het moment dat twente geintresseerd was had jens nog een contract van niks. Die is inmiddels flink opgewaardeerd! 8 miljoen gaan we never nooit krijgen want dat betalen alleen europese topclubs of russische clubs, nou zie ik jens niet voor CSKA kiezen zoals die geblondeerde jap van VVV. En Jens is goed maar er gaan dit jaar echt geen topclubs van europa voor hem in de rij staan. Als Jens zelf echt hogerop zou willen zou je 5 miljoen kunnen krijgen van .j.x/psv/twente en heel misschien groningen. maar meer gaat echt niet lukken

0
Zaterdag 19 februari 2011 om 12:46 uur

JB

Kees schreef:

Niet iedereen begreep dat je het grappig bedoelde met betaald parkeren voor fietsers!

 

Dat van dat programmaboekje vind ik een mooi idee. Mail het naar ADO. Zeker is het prettig voor de mensen die van ver komen dat er nog iets behoorlijks te eten is, i.p.v. het voer dat er nu is. Zal op termijn ook wel komen.

 

De stoelen op de eretribune die bedekt zijn met een groen zeil zijn volgens mij allemaal kapot. Heeft te maken met een garantie kwestie waarover men nog aan het bakkeleien is.

 

Als er überhaupt ooit een tweede ring komt dan is het volgens mij sowieso na het WK hockey in 2014. De internationale hockey federatie was op zoek naar een intiem stadion met tussen de 15 a 20.000 toeschouwers. Zullen best wel afspraken overgemaakt zijn.

 

Volgens mij zis er wel al, onder voorbehoud, toestemming voor die tweede ring. Wie weet dat? En wie weet hoe lang de bouwtermijn daar ongeveer van bedraagt? De fundamenten liggen er al en verder zal het een bouwpakket systeem zijn. Of niet?

Ik weet niet of het nog steeds actueel is, maar er waren plannen om voor het WK hockey een speciaal hockeystadion te bouwen NAAST het ADO-stadion.

Dat moet dan wel op het huidige parkeerterrein zijn.

 

Volgens mij had de VVD er zelfs 15 miljoen euro voor over.

 

0
Woensdag 16 februari 2011 om 10:36 uur

ADODENHAAG

Joop schreef:

Je hebt toch niet de illusie dat hij naar Den Haag komt he?

Nee.. dat wij een deel van zijn transferbedrag krijgen. Kan wel eens een salaris van Bulykin betekenen. Je denkt toch niet dat wij 15 miljoen voor hem neer gaan tellen?

0
Maandag 14 februari 2011 om 14:47 uur

ADODENHAAG

tuinfc schreef:

Sterker nog als Toornstra zo doorgaat wrodt van de brom op zijn wenken bediend

Toornstra is gewoon 7 tot 10 miljoen waard.. ik hoop echt dat er goed beleid wordt gevoerd en hij niet voor 1,5 miljoen vertrekt. Met zo'n jongen heb je echt goud in handen!

0
Zondag 13 februari 2011 om 02:30 uur

<FCDH>

Bijzondere donatie van VriendenLoterij!
Vorig jaar kregen we al 67.500 euro van de toenmalige SponsorBingoLoterij. Nu van de nieuwe VriendenLoterij krijgen we maar liefst 92.604 euro voor onze Jeugdopleiding!
Per 5 januari 2011 heet de Sponsor Loterij de VriendenLoterij. In 2010 verdeelde de VriendenLoterij ruim 45 miljoen euro. Sinds 1998 ontvingen de aangesloten goede doelen, clubs en verenigingen in Nederland zelfs bij elkaar bijna 490 miljoen euro!
Hoe het kan dat ADO Den Haag geld krijgt van deze loterij? Mensen die meespelen aan deze loterij betalen daar wekelijks voor. Zij kunnen zelf kiezen naar welk goed doel hun geld gaat en dat mag ook een sportvereniging zijn.


 

0
Dinsdag 8 februari 2011 om 21:10 uur

Bert

Het blijven joden. Stank voor dank nadat wij 3 punten pakten van PSV

Ajax-directeur wil eredivisie niet langer 'subsidiëren'
Uitgegeven: 8 februari 2011 07:58
Laatst gewijzigd: 8 februari 2011 08:59

AMSTERDAM - Rik van den Boog heeft er genoeg van dat Ajax een hogere bijdrage aan de eredivisie levert dan andere clubs. De technisch directeur overweegt daarbij nieuwe spelers voortaan enkel uit het buitenland te halen.
© ANPDe Amsterdammers ontvingen onlangs voor de transfer van Luis Suarez 26,5 miljoen euro. Van dat 'bizarre bedrag' werd uiteindelijk niets uitgegeven.

Een overgang van aanvaller Bas Dost van Heerenveen naar Ajax ging niet door omdat de twee clubs het niet eens konden worden over de hoogte van het transferbedrag.




"Wij kunnen niet kunnen doorgaan met het subsidiëren van de eredivisie", stelt Van den Boog in het nieuwe magazine van NUsport.


TV-gelden

"Wij betalen al meer dan de rest. Een percentage van alle inkomsten gaat naar de KNVB. Dat is bij ons twee miljoen euro, terwijl ADO Den Haag misschien een ton betaalt", verklaart de Amsterdammer.

"De tv-gelden worden keurig verdeeld over alle clubs terwijl er veel meer mensen naar Ajax kijken dan naar de meeste andere clubs."


Buitenland

"De derde wijze waarop wij extra betaalden gebeurde doordat een dikke transfer van ons doorstroomde naar de andere clubs. 'Hé Ajax komt langs, we vragen even zeven, acht miljoen.' Daar komt dus een knip in. Dat doen we niet meer."

"Dan krijgen die andere clubs een probleem met hun begroting, dus ik hoop dat ze nu normale prijzen gaan vragen. Zo niet, nou ja dan halen wij onze nieuwe spelers uit andere landen", besluit Van den Boog.

 

0
Dinsdag 8 februari 2011 om 09:11 uur

<FCDH>

ado-kenner schreef:

wie kijkt studio sport?

 

jan mulder zei: die toornstra is een wereldspeler 1 van de echte toppers voor de toekomst.

en

Ado samen met groningen ook een titelkanidaat :P

en in doordekken

johan derksen: Ado nog iets te vroeg om europees te worden want ze zullen er niet tegen kunnen.

Dus als ik het goed begrijp is toornstra in 1 klap 10 miljoen waard ?haha

0
Maandag 7 februari 2011 om 08:03 uur

Advertentie

<FCDH>

rien1 schreef:

Als ik zo hier en daar lees, heeft ADO inmiddels de juiste mensen met verstand van (voetbal)zaken. Natuurlijk komen er nog een berg wedstrijden, maar er ligt een behoorlijke uitdaging voor de toekomst. Want dit moet hoe dan ook vastgehouden worden. Ik mag echt hopen dat we niet een Heracles 2 zijn, dat nu ineens weer ver in het rechterrijtje meedraait. Daarom is het zo belangrijk dat ADO als eerste Brommetje behoudt. Natuurlijk zijn spelers als Verhoek, Dereijck en Toornstra (wat een goeie speler toch) bijna niet te behouden, maar je zou tegelijkertijd ook moeten kijken naar het vastleggen van spelers als Kubik en Bulykin. Ik ben echt benieuwd hoe zich dit gaat ontwikkelen. ADO is daarnaast ook geen club die zwemt in het geld.

Ik zie verhoek en toornstra niet zo snel gaan want ze kosten verhoek 6 miljoen en toornstra kost toch wel wat ? welke club in nederland kan dat nog betalen? Het bestuur moet er voor zorgen dat rado kubik en buly vast komen te liggen want dat vind ik op dit moment veel belangrijker

0
Zondag 6 februari 2011 om 12:43 uur

ADO500

Vak B schreef:

even wat anders het contract van fit for free loopt af wie denken jullie dat de nieuw sponsor word ik denk zelf kpmg nieuw kantoor van hun staat aan de andere kant van de snel weg of kumotyres frans weet jij meschien iets en wat zou een nieuwe hoofdsponser moeten betalen ?

Denk dat een nieuwe sponsor ongeveer € 1 miljoen per jaar moet betalen. Dat is dubbel zoveel als F4F nu betaald.

0
Donderdag 3 februari 2011 om 19:08 uur

<FCDH>

Teeg070 schreef:

 WAT ZAL DAT MOOI ZIJN

als derijck bij tekent en als je rado kan houden en kubik ik denk dat buly een ander verhaal wordt al hoop ik het natuurlijk wel maar de 1ste 3 zijn heel belangrijk met verhoek samen .tegen vvv fff een groot spandoek voor brom en vd kallen ?????????????

Ik snap best waarom verhoek en dereijck behouden zijn verhoek moest 6 miljoen opbrengen en dereijck 2,4 miljoen ;))

0
Dinsdag 1 februari 2011 om 15:35 uur

Nu online

Ronaldr2603, Renearmand56 en 138 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24