Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

rien1

Bert schreef:

Je hebt weer eens helemaal gelijk Ooievaar. De jeugdopleiding draait dus niet echt. De C2 van Ado doet het overigens wel goed.

 

Kijk als we geen talentvolle spelers meer hebben en we hebben ook geen geld ga ik het toch zwart inzien.

 

Je vraagt je inderdaad af waar dat positieve gedoe vandaan komt. Een kalf is al verdronken als het aan Wetzel ligt (Ricky vd Berg) Een van de betere spelers dus.

 

Ik maak me zorgen net als jij en Rien als er mensen zijn die daar niet tegen kunnen jammer voor hun. 

 

Als je hier kritisch bent te zijn proberen ze je hier met pek en veren af te voeren. Dat gaat ze toch niet lukken. 

 

Het seizoen is natuurlijk nog best lang, maar we zitten nu echt in een moeilijke tijd. En voor je gemoedstoestand werkt het ook niet echt positief als je ziet dat de nummer 18 weer 3 punten pakt (6 uit de laatste 2), en met rasse schreden dichterbij komt. Er zal ondanks de nog lange competitie nu alweer een hoop van morgen afhangen. Maar de heren van het opperbevel zullen nu natuurlijk wel blij zijn dat men (minimaal tot de kerst) eindelijk verlost is van die ellendige, lastige "dwarsligger" R. vd Bergh. Dan kan men (las ik ergens) eindelijk gaan eens met de eindelijk herstelde Resodihardjo gaan spelen.

0
Zaterdag 21 november 2009 om 23:37 uur

Bert

rien1 schreef:

Gespreksstof genoeg inderdaad. Maar ik zei inderdaad al eerder in een shout (of meer shouts), dat ik me zeker zorgen maak over de club. Ik zie Wetzel dingen doen, waarvan ik denk dat ie dat nooit en nimmer in de (vijandige) pers moet gooien. Houdt al die rommel nou binnenskamers! Ja, en aan de andere kant willen wij dan weer alles weten wat we niet te horen krijgen. Maar laat hij nou eens de cameras en microfoons aan Atteveld geven. Of aan de persvoorlichter voor mij part. Er komt veel teveel op straat door hem. En je zegt het goed Bert, ik maak me zorgen omdat ik van die club houdt. Ik heb een hele brede rug en ook best schijt aan alles, maar ik doe echt niet mee aan een hetze om me eigen cluppie af te branden. Dat vind ik echt zwak van Kojak. 

We hebben geschorsten er hangt nog een boete boven ons hoofd vanwege die sprekkoren. Ricky vd Berg loopt in het tweede te trainen. Derrijck is uit vorm We staan bijna op een degradatieplek. De snor die Wetzel te kijk zet:/

 

En dan zou je geen kritiek mogen hebben.

 

Ik heb geen zin meer in die Jupiler Leage. Kunnen we zeker weer op maandagavond tegen Cambuur. Laatste keer zat ik bijna in mijn eentje met mijn kinderen op die F tribune. Of met 50 man uit naar Helmond sport gezellig hoor 

 

Feit is dar er gauw punten gepakt moeten gaan worden. En met die gemankeerde backs zal het nog een heel karwei gaan worden. Ik hoop dat we weer snel punten pakken. Maar het blijft wel bij hopen.

0
Zaterdag 21 november 2009 om 13:58 uur

Vlakko

Je zou bijna denken dat we dit weekend niet voetballen het gaat over van alles maar niet over de wedstrijd.

 

Als je morgen eindelijk weer eens wint in Tilburg ben je gewoon lekker op weg als Den Haag.

 

Volgende week thuis tegen Feyenoord zijn we gezien de historie zeker niet kansloos tegen deze club.

 

Sterker nog als we in het resterende progamma tot de winterstop minimaal 3 punten halen doen we het beter als vorig seizoen tijdens dezelfde wedstrijden reeks( VVV is De Graafschap en RKC is Volendam) . Dus er is dan verbetering zichtbaar.

 

Ik zou ook graag verterkingen willen maar niet ten koste van het opdoeken van de club, en ik denk dat als er zich een buitenkansje aandient (zie vorig seizoe; Buijs, Derijck & Powel) ze die toch wel pakken en nu de verwachtingen temperen.

0
Zaterdag 21 november 2009 om 11:49 uur

Kees

Positief kritisch zijn is prima en heb ik geen enkel probleem. Echter de opmerkingen over voornamelijk Wetzel en in mindere mate Atteveld missen steeds vaker enige onderbouwing.

 

Hadden we twee of drie punten meer gehad dan was de discussie heel anders verlopen.  Mijn zegen hebben beide absoluut en probeer eens op de lange termijn te denken zonder direct op incidenten terug te vallen.

 

Stel je voor dat de grote bedrijvens op deze wijze geleid worden zoals jullie voorstaat, Nou, dan wisselt men elke week van directie kan ik je verzekeren.

0
Zaterdag 21 november 2009 om 10:55 uur

Danny

Jongens morgen is er weer een belangrijke wedstrijd. En op elke fansite die ik kom word er alleen maar geouwehoerd over Wetzel. (Vooral op HCF). Laat dat ff varen en concentreer je op de wedstrijd. Ik hoop dat we morgen een positief sfeertje meebrengen naar Tilburg en dat die gasten er weer vertrouwen in krijgen. Willem II kreeg de laatste wedstrijd 4-0 klop van NAC, die gasten kunnen wij ook oprollen.

 

Nu weten we wel dat 70% tegen wetzel is en de andere 30% vind dat het na behoren doet. Laat het nu rusten en droom alvast over 3 punten van morgen!

0
Zaterdag 21 november 2009 om 07:25 uur

Vlakko

Ooievaar schreef:

Zeven keer op rij verloren? Volgens mij hebben we achter elkaar de wedstrijden tegen Sparta, Heerenveen en PSV verloren. Is vervelend genoeg, maar zijn er toch echt vier minder.

En dat soort onzin bedoel ik dus wat er in de media staat en dit moet dan een serieuze krant voorstellen uit de Haagse regio die goed ingevoerd is.

 

En wij geloven alle verzinsels van diezelfde media en de mensen van onze club niet..

 

Mooier voorbeeld als hierboven kan niet.

 

Rijen sluiten wij met zijn allen tegen de buitenwereld, op naar 3 punten.

0
Vrijdag 20 november 2009 om 16:49 uur

Vlakko

Iedereen loopt hier als makke lammetjes achter de media aan die iets neerkalken waar we ineens in geloven.

 

Of het nu over v/d Bergh, Wetzel of Soltani gaat..

 

Wij, juist wij, moeten toch weten dat de media een dikke duim heeft in heel veel gevallen een heel gekleurd beeld brengen.

 

En nu in bovenstaande gevallen geloven we ineens alles.

Denken mensen hier nou echt dat Soltani de illusie heeft in het Franse eltal te spelen maar sterker nog dat ie het uit in de media?

 

Hetzelfde geldt voor het verhaal v.d Bergh dat ie weg moet/mag.

Laten we de media zeker niet geloven, V/d Bergh heeft nu al meerdere keren aangegeven niet 1,2,3 weg te gaan bij Den Haag hij heeft al veel opgegeven om hier terecht te kunnen en loopt niet zomaar weg.

 

Realiteit nu is: Rijen sluiten blik op WII en de media buiten sluiten. Enige wat telt zijn die 3 punten zondag en volgende week.

We hebben niets aan onrust door supporters omdat mensen binnen de club het hoofd er niet bij houden, laten wij dat wel doen.

0
Vrijdag 20 november 2009 om 10:19 uur

yesyes

Jacco schreef:

Allereerst hoef je je absoluut niet te verontschuldigen voor het feit dat je Fransje gelijk geeft...

 

Maar wat ik bij de meeste shouters wel merk is dat alle negatieve berichten op conto komen van Atteveld en Wetzel en alle positieve dingen niet, die waren nou eenmaal zo en daar zijn zij dan ineens niet meer "verantwoordelijk" voor.

 

Als we zometeen van Willem II winnen en van Feyenoord wil ik nog wel eens horen wie er dan nog roept dat Atteveld weg moet?

 

Verder snap ik het oeverloos verdedigen van Ricky niet. Wetzel wordt totaal afgebrand door sommige vanwege bepaalde fouten, echter de goede dingen worden heel snel vergeten.

 

Ricky daarentegen heb ik echt op nog geen 1 goed punt kunnen betrappen, en wordt toch verdedigd? Er zijn zelfs mensen die roepen dat ze niet meer naar Den Haag gaan als Ricky daadwerkelijk vertrekt in de winterstop.

 

Van die mensen vraag ik me af of ze enige realiteitszin hebben.

Ja, als we winnen van w2 en feyenoord is het toch logisch dat niemand meer negatief ouwehoert,  we staan in de gevarenzone dus het is meer dan terecht dat commentaar op atteveld/wetzel. Ze moeten snel punten gaan [pakken anders kunnen ze zelf wat anders gaan inpakken. pak je 0 punten uit deze 2 wedstrijden dan mogen ze wat mij betreft lekker heel gauwe opkkruh, win je er 1 dan geef ik ze nog het voordeel van de twijfel

0
Woensdag 18 november 2009 om 23:53 uur

Advertentie

Jacco

Fransje schreef:

Oren trekken is helemaal geen harde aanpak, dat is een zielige aanpak die niet thuis hoort in de werksfeer. En als je denkt dat dit de enige werkbare manier is om deze jongens op het juiste spoor te krijgen ben je een erg beperkte trainer en zal je zeker niet in het door jou genoemde rijtje thuishoren.

En jij bent in mijn ogen een zeer beperkte shouter.

 

Net of Atteveld dag in dag uit elke training 1,5 uur aan oren staat te trekken om spelers in het gareel te krijgen?

 

Het gebeurd een keer (misschien 2 of 3 x), het wordt door een gefrustreerde speler ( die 0,0 heeft toegevoegd aan de club ADO maar wel op handen wordt gedragen door een gedeelte van de supporters) de wereld in geslingerd en nu is Atteveld niets meer dan een amateur trainertje die alleen aan oren kan trekken.

 

Hou toch op man, kwamen die punten tegen AZ dan ook door het oren trekken? Raar dat ik er toen niets over hoorde.

0
Woensdag 18 november 2009 om 09:55 uur

JB

Een paar shouts eerder gelezen dat we voornamelijk clubs uit het linkerrijtje hebben thuis gehad.

Als we van een planning uitgaan om bovenin het rechterrijtje te eindigen moet je er vanuit gaan dat je thuis wint van de clubs uit het rechterrijtje en uit gelijk speelt.

Op die manier haal je tegen Heracles, Vitesse, Willem II, RKC, VVV, Sparta, NEC en Roda 8 x 3 + 8 x 1 = 32 punten.

De rest is bonus.

Als je dan de uitslagen tot nu toe bekijkt:

Van dit rijtje hebben thuis van Sparta verloren, lever je dus 3 punten in op de planning. Daar staan een overwinning op AZ en een gelijkspel tegen Groningen tegenover. Zijn dus 4 extra punten.

Uit tegen Nec en VVV is gelijk gespeeld, dat klopt met de planning.

Maar er is ook gewonnen bij Vitesse en RKC, dat levert dus nog eens 4 extra punten op.


Sta je, op dit moment!, dus 5 punten voor op een schema van 32 punten!

Die 32 punten hebben ons afgelopen seizoen de 14e plaats opgeleverd, 5 punten extra, 37 dus, was vorig seizoen goed voor de 12e plaats.

Hé, waar heb ik dat vaker gehoord? ;)

En natuurlijk weet ik ook wel dat het nog tegen kan zitten, maar met een gelijkspel tegen Willem II en verlies tegen Feijenoord blijven die 5 extra punten nog steeds staan.

 

Dus waarom eigenlijk alle paniek?

Zeker nu Waterman, Knopper en Rankovic op de weg terug zijn en Soltani op weg is naar de uitgang.

 

0
Woensdag 18 november 2009 om 02:18 uur

Nu online

Wahter, troje, Heino en 120 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Vandaag om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 Graafschap 35 - 59
6 ADO Den Haag 34 - 58
7 NAC Breda 35 - 51
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 34 - 45
13 VVV-Venlo 34 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 35 - 33
17 TOP Oss 35 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 34 - 24