Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 12
Volgende pagina

marcellino

Tommy schreef:

Ranko out
Rara opmerking hij heeft de spelers niet gehaald.
Je gaat degradatie voetbal spelen dat is wel een ding wat zeker is of kishna moet wonderbaarlijk na de winterstop zijn rentree maken en de pannen van het dak spelen.
Laten we hopen dat we er in blijven
.
Zaterdag 7 november 2020 om 17:49 uur Quote

Advertentie

rd..

pajam schreef:

Nuance is natuurlijk dat je een leeg portemonnee heb en nóg minder salarisbudget. Dan kon je doorgaan met veteranen of ommezwaai maken en talenten / spelers met een deukje halen.

Meer smaken waren er niet denk ik.

Halen van jeugd / spelers met een deukje is net zo riskant als het halen van ervaren spelers die op 29-32 jaar zijn. Curve is alleen het omgekeerde ; daar waar je met een Duplan achtige een directe versterking had en naarmate tijd vorderde steeds minder werd & met het huidige beleid zullen we eerst matig voor de kiezen krijgen voordat jeugd / spelers zoals Morisson beter gaan worden.

Ben wel met je eens dat enige uitleg voor het weghalen van de 2 assistenten is om Rankovic z`n wens in te willigen om het zelf voor het zeggen te hebben (en daarmee ook zelf aan de galg te gaan als hij niet genoeg punten haalt).

Worden spannende weken ; Hollywood achter de Duinen season 11
Nou ja. Meer smaken... Kritiek die je kan hebben is dat een hele Peter Langhout-bus vol spelers natuurlijk nooit een bus vol toppers kan zijn. Het zijn geen buitenkansjes, waar in het begin over gesproken werd, die kwamen niet of zijn er gewoon niet. En anders zouden ze niet naar ons komen.

Had nou twee/drie echte versterkingen gehaald. Met Bijen dacht ik echt even dat ze de juiste weg in gingen slaan. Maar daar bleef het een beetje bij. De rest is veel van hetzelfde waarvan je moet hopen dat het goed valt. Je had er 10 kunnen pakken ipv 18, en dan 3 `versterkingen`. Je verhaal was op zich steengoed, bouwen aan iets nieuws. Jol kan verkopen als geen ander. Je moet alleen iets met dat salarisplafond voor de echte versterkingen. Daar zal geen talent moeite mee hebben gehad.
Vrijdag 6 november 2020 om 11:13 uur Quote

Fan abroad

Bolskie schreef:

Kan iemand dat artikel van de Telegraaf hier plaatsen?
Komt dat zien, kom dat zien, het paladijnencircus van Martin Jol is in de stad. In Den Haag bij ADO. De oud-trainer van onder meer Ajax is hoofd van het technisch hart bij ADO Den Haag en heeft een team met vazallen en slippendragers om zich heen verzameld binnen de club, daarbuiten en in de media.

Van assistent-trainers Santoni en Hoogendorp tot performance & operational director youth Van der Dussen en chief-scout en data-analist Taco van den Velde en van enkele plaatselijke stukjesschrijvers, mensen van TV West en zelfs Voetbal International tot de onvermijdelijke schreeuwlelijk John van Zweden en directeur Mohammed Hamdi aan toe. Die laatste doet het in z’n broek voor Jol.


Alleen de Chinese eigenaren hoor of zie je niet. Die worden door Jol slim buiten beeld gehouden. Hij zei dat de club in Den Haag geleid moet worden. Na hun miljoenendonaties kon je de Chinezen niet langer lastigvallen. Toch zal Hamdi op financieel gebied zijn hand moeten ophouden in Peking na de zware verliezen vorig jaar (2,7 miljoen euro) en het verwachte miljoenenverlies dit seizoen.

Na Jols mislukte Engelse coup met Alan Pardew en een half dozijn miskopen, koos hij voor de 42-jarige onervaren Aleksandar Rankovic als nieuwe hoofdtrainer. Op Pardew had Jol weinig grip, maar de beginnende Rankovic – in december krijgt hij zijn diploma cursus coach betaald voetbal – zou zo in zijn web komen. Alleen distantieerde de trotse Serviër – bij zijn presentatie door Jol gekenmerkt als krijger – zich van de man die hem aanstelde. Snel kreeg Rankovic door dat de enige optie om te overleven was te dansen naar Jols pijpen. Voetbaltactisch en qua aankopen. Op papier mocht de Serviër meepraten in het technisch hart, gehoord werd hij niet.

"Het terugtreden van Santoni en Hoogendorp is een pyrrusoverwinning voor Rankovic"
Twee spelers kwamen op zijn voorspraak. De rest van de buslading met ’versterkingen’ kwam uit alle windstreken, bleek jong, onervaren, niet Eredivisie-waardig, niet wedstrijdfit of geblesseerd. Ondanks ronkende persberichten. Vandaar koos Rankovic z’n eigen pad buiten Jol om.

Intussen ziet Nederland met welk armoedig stelletje Rankovic ronddoolt door de Eredivisie. Wat hij ook probeert, op een enkele opleving na valt er nauwelijks een winnende formatie te formeren of een winnende tactiek te bedenken. Met handen en voeten gebonden aan gebrek aan kwaliteit en fitheid kreeg Rankovic via de band te horen dat Scheveningen (Jols geboorteplaats) vindt dat hij de verkeerde spelers opstelt, een onbegrijpelijke tactiek hanteert en zich doof houdt voor adviezen uit Jols entourage.

Het idee was dat het ’ongeleid’ projectiel Rankovic weg moest als hij niet meer dan één punt zou halen uit de eerste zeven duels. Uit het niets won hij in de 93e minuut bij VVV en vond hij een punt tegen AZ.

Uitgezonderd Richard Knopper vertrouwt Rankovic niemand bij ADO. Alles ligt zo in Scheveningen op tafel. Als rookgordijn zijn nu Santoni en Hoogendorp als Jols ogen en oren in de selectie van het eerste afgehaald. Oud-speler Teixeira – trainer van Jong ADO – zou doorschuiven. Rankovic zit echter niet te wachten op de speler, die in 1998 door Jol naar RKC werd gehaald en daar zes seizoenen onder hem speelde. De ambitieuze Teixeira – hij rekent in december evenals medecursist Rankovic op het diploma coach betaald voetbal – stak nooit onder stoelen of banken dolgraag de nieuwe hoofdtrainer te willen worden van ADO Den Haag.

Het terugtreden van Santoni en Hoogendorp is een pyrrusoverwinning voor Rankovic. Het mes staat juist scherper op z’n keel. Wellicht kan hij zich zaterdag tegen FC Twente een slecht resultaat permitteren, maar zeperds na de interlandbreak tegen concurrent Sparta en Heerenveen zullen z’n einde betekenen. Dan is de weg vrij voor Teixeira om z’n droom te realiseren, terwijl ook Santoni en Van der Dussen in bezit zijn van het hoogste trainersdiploma om hoofdtrainer bij ADO te kunnen worden.

In dat geval is sowieso alles weer Jol wat de klok slaat bij ADO. Paradoxaal genoeg valt Rankovic alleen te redden als hij resultaat boekt met de kwalitatief arme, onsamenhangende selectie van mislukkingen, samengesteld door Jol. Hoewel dat Jol zwaar valt aan te rekenen, zal hij daarvoor geen verantwoordelijkheid nemen. Na ex-directeur Manders, technisch manager Van As, trainers Groenendijk en Pardew schuift Jol nu Rankovic de schuld van ADO’s wanprestaties in de schoenen. Zelf blijft hij buiten schot als schuldige dankzij het paladijnencircus.
Vrijdag 6 november 2020 om 09:25 uur Quote

Wahter

Edwin Post schreef:

Ik weet niet of de club geld heeft of extra geld van onze chinees krijgt of niet. Met deze vage grootaandeelhouder weet je het maar nooit. Zij zijn nu eenmaal zelf schuldig aan deze janboel. Zoals al eerder gezegd zolang de geldstromen wegblijven kan je nooit normaal beleid maken of kwaliteit spelers halen. Maar Zuiverloon is voor onze club een goede speler op dit moment (mits fit). Zaterdag mag onze trainer zich bewijzen nu hij zijn collega’s heeft weggestuurd die een andere mening hadden (wat overigens belachelijk is en normaal gesproken in het bedrijfsleven van een miljoen bedrijf onmogelijk). Ik had liever gehad dat hij het spelersbord met systemen uit het raam had gegooid.
Ach zo makkelijk om de Chinezen aan te wijzen voor de financiële en sportieve jabboel bij de club.
We hebben de laatste jaren een begroting van rond de 15 miljoen en komen structureel miljoenen tekort.
Geldstroom is gewoon redelijk.
De mensen die het voor het zeggen hebben gehad sloten veels te grote en dure contracten af. Begon vlak na de overname al met duplan, havenaar en schaken, vervolgens kwam Manders en zijn de structurele Tekorten gewoon net zo groot gebleven of zelfs groter geworden.
Sportief zijn we alleen ook nog afgegleden naar niveau Roda en NEC of NAC.
Geen aandacht voor de jeugdopleiding en geen lange termijn visie.
Ondanks de wens van de Chinezen de jeugd serieus te nemen. Manders zou al jaren een 3,4 of 5 jarenplan presenteren maar daar is hij nooit mee gekomen. Of ik heb het gemist.

De club is al jaren nog slechter georganiseerd dan een redelijke amateur club.
De soapserie gaat gewoon lekker door. Nu weer Zuiverloon gehaald. Zwaar op zijn retour en wij halen hem weer binnen.
Donderdag 5 november 2020 om 16:35 uur Quote

GroenGeelHart070

pajam schreef:

echt hoor! Wat een eikel is het ook
Misschien kwam het wel vanuit de club. Met zo`n grote, sterke selectie wordt er absoluut nog niet uit gehaald wat erin zit
Donderdag 5 november 2020 om 14:15 uur Quote

Mr. FC DEN HAAG

Haagse Haas schreef:

Zuiverloon halen.... :D :D :D
Ach baat het niet dan schaadt het niet en hij is voor een minimum bedrag gehaald ook zijn de salariskosten zijn zeer redelijk! De tijd van betaal maar raak voor een knaak zijn gelukkig voorbij en er worden nu tegenwoordig realistische betaalbare contracten afgesloten.
Donderdag 5 november 2020 om 11:08 uur Quote

rijswijk hoekpolder

Michele Santoni

DEN HAAG - `Ik heb besloten om mijn handen ervan af te halen. Ik heb er vooral geen zin in dat er onrust gecreëerd wordt van buitenaf. Dat maakt het niet makkelijker`, zegt Michele Santoni. De assistent-trainer van ADO Den Haag-coach Aleksandar Rankovic besloot woensdag een stapje terug te doen, nadat er dit weekend onrust onstond bij de club.

Wat er precies aan de hand is binnen ADO, wordt in eerste instantie niet duidelijk. `Er wordt van alles gezegd en geschreven over de club. Dingen die de onderlinge samenwerking niet bevorderen`, zegt Santoni bij de NOS.

`Er zouden mensen binnen de club zijn die Rankovic weg zouden willen hebben, ik zou azen op zijn plek en we zouden als technische staf niet goed samenwerken. Dat is niet waar, maar zulke berichten maken het wel lastig. Het gaat de club niet helpen.`

`Absoluut geen ruzie`
Naar aanleiding van deze berichten in de media had de clubleiding maandag een gesprek met een deel van de spelersgroep over de huidige situatie binnen de club. De spelers hebben aangegeven achter hoofdtrainer Rankovic te staan.

Dat Santoni en Hoogendorp zich terugtrekken, betekent niet dat er sprake is van ruzie. `Nee, absoluut niet. Niet met Rankovic en ook zeker niet met Jol`, benadrukt Santoni.

`Er moet rust komen`
`Jol heeft mij hiernaartoe gehaald. Ik wil voorkomen dat er straks echt problemen ontstaan en er moet rust komen bij de club. ADO moet in de eredivisie blijven. Ik ga mijn energie steken in Onder 21, al is het nog niet precies duidelijk hoe mijn rol er daar uit komt te zien. Ik ga daar met plezier aan de slag.`
Woensdag 4 november 2020 om 19:58 uur Quote

jajoh

rijswijk hoekpolder schreef:

❌ | De leiding van ADO Den Haag grijpt na onrustige dagen in. Assistent-trainers Michele Santoni en Rick Hoogendorp maken per direct geen deel meer uit van de technische staf van de Haagse club. Het tweetal vervolgt hun carrière bij de jeugdopleiding.
Respect. Meteen ingrijpen en hopelijk de rotte appels meteen eruit hebben gehaald. Nu alles weer richten op het voetbal en graag met een vaste basis starten de komende weken. C’mon The Hague!!
Woensdag 4 november 2020 om 09:39 uur Quote

Bolskie

pajam schreef:

Nu ben ik natuurlijk alleen maar een stuurman aan wal, maar met een relatief onervaren team waar 70% van je selectie nieuw is en je jezelf opnieuw moet uitvinden na een dramatisch seizoen, zijn zekerheidjes (duidelijkheid) toch de fundering waar je eventueel daarna op verder bouwt?

Vele wisselingen in spelers kan voor een deel aan fysieke gesteldheid te maken hebben, maar is daar zeker niet altijd de aanleiding toe.
Ja daar ben ik het met je eens. Je bouwt eerst een basis en van daaruit bouw je verder dat je altijd ergens op terug kunt vallen als het niet loopt. Al denk ik wel dat ranko wel een basis voor ogen heeft maar die gewoon simpelweg niet mogelijk is nog vanwege fitheid. Neem zn morisson denk dat die echt wel voor de basis was gehaald.
Dinsdag 3 november 2020 om 09:15 uur Quote

Jurriën

Denk dat sommigen uit de spelersgroep ook maar al te graag Jol of Hamdi willen pakken. Doordat ze de oude garde uit elkaar hebben gehaald in hun beleving
Maandag 2 november 2020 om 22:20 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Heino, Mr. Happy, Madmax en 68 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 12
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Boy Kemper

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Emmen
0-0
23 januari 2021

Volgende wedstrijd

Logo FC Groningen Logo ADO Den Haag
26 januari 2021 om 21:00 uur
Euroborg, Groningen

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 17 - 41
2 Vitesse 18 - 41
3 PSV 18 - 40
4 Feyenoord 17 - 35
5 AZ 17 - 34
6 FC Groningen 18 - 31
7 FC Twente 17 - 28
8 Heerenveen 18 - 22
9 Sparta R'dam 17 - 21
10 FC Utrecht 17 - 21
11 Heracles 18 - 21
12 PEC Zwolle 18 - 20
13 Fortuna Sit. 17 - 19
14 VVV-Venlo 17 - 16
15 RKC Waalwijk 18 - 14
16 ADO Den Haag 18 - 11
17 Willem II 18 - 10
18 FC Emmen 18 - 6