Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 12
Volgende pagina

Tikki Takka

Bolskie schreef:

Dat heeft niemand, vertrouwen kan je denk beter verworden met hoop.
Maar op basis van wat denk jij dat je het met de spelers had gered die je had??
Dat er iets moest gebeuren, daar is het iedereen het wel over eens. Er is nu echter sprake van blinde paniek en wordt de huidige spelersgroep neergezet als een elftal die niet beter is dan pakweg WIK of ODB.

Met nagenoeg dezelfde selectie zijn de laatste seizoenen onder Fons acceptabele eindklasseringen behaald. Dat het voetbal in die tijd wel beter zou kunnen met ik met iedereen eens. Nu is iedereen blij als we er in blijven, het niveau van het spel is de rest van dit seizoen niet meer van belang. Wel een beetje dubbele moraal, vind je niet?

Hamdi heeft niet de tijd genomen om te kijken op welke 2,3 posities versterking gehaald zou kunnen worden maar hij was zo blij dat een `naam` als Pardew naar ADO wilde komen dat we nu met 10 koopjes zijn opgescheept.

Onzinverhaal dat die 10 Engelse koopjes aan salaris goedkoper dan 2.3 echte versterkingen, per saldo ben je nu wel misschien duurder uit. Toen een paar seizoenen huurspelers als Jakovenko en Eduardo in de winterstop kwamen zag je het spel met sprongen vooruit gaan.

Gokken dat we een Engelse tovenaar in huis hebben gehaald, lijkt me een wat naieve gedachte.
Vrijdag 31 januari 2020 om 12:27 uur Quote

Thommetjsh

rijswijk hoekpolder schreef:

🔜 | ADO Den Haag verhuurt de komende maanden rechtsback Milan van Ewijk aan SC Cambuur Leeuwarden. De 19-jarige Van Ewijk is momenteel derde keus achter Dion Malone en Jordan Spence.


Nu breekt mijn klomp
Vind t ook raar, maar zie het zo: Die jongen is net gehaald van de amateurs, moest gelijk presteren, denk dat het voor zijn fysiek, mentaal en ervaring goed is om een stapje terug te doen
Vrijdag 31 januari 2020 om 10:35 uur Quote

JB

ADOHARRY schreef:

Gelukkig had hij de eerste seizoenshelft ook zo’n fantastische verdediging voor z’n neus. Had idd een mindere wedstrijd tegen U maar is op het moment voor ons de beste optie in het doel. Zwinkels wordt te oud om iedere week nog op dit niveau te presteren en is ook blessuregevoelig. Krijg je een soort Russisch roulette in de goal om de zoveel weken als je voor hem kiest. Moet je ook niet willen. Een degelijk elftal begint bij een betrouwbare keeper die gewoon iedere week speelt en dat is Koopmans op het moment. Ze zijn in ieder geval allebei beter dan die hete krokettenvanger Groothuizen en die grabbelaar uit Litouwen Setkluts want die konden er allebei echt helemaal niets van.
Je draait oorzaak en gevolg om.

De verdediging presteert zo zwak omdat er geen keeper maar een matige tegenhouder achter staat, die niet coacht, alleen reactief is ipv proactief en basistechniek mist. Waardoor voortdurend hectische situaties vlak voor de goal ontstaan.

Je ziet nu de verdediging op precies dezelfde manier door het ijs gaan als toen Setkluts er was.

Zoals Pardew al heel snel concludeerde:
Beugelsdijk doet veel te veel wat eigenlijk zijn taak niet is.

En binnen een week heeft degene die is binnen gehaald om leiding te geven binnen het team al dezelfde conclusie getrokken.
Kijk wat Stubbs doet behalve heel veel wijzen en roepen naar de veldspelers.
Bij elke situatie dicht bij de goal kruipt hij het 5m gebied in om als een soort extra keeper de ballen te blokken omdat hij geen enkel vertrouwen heeft in degene achter hem.
En hij dus, net als Beugelsdijk, zijn eigen taak slechter kan uitvoeren omdat hij verantwoordelijk moet nemen voor iemand anders.

Een muur bouw je op een stevig fundament, niet op los zand....
Vrijdag 31 januari 2020 om 07:34 uur Quote

Advertentie

DHFC070

* Dit maximale bedrag is afgelopen seizoen of eind begin van dit seizoen hoe je het noemen wilt gehaald.
Donderdag 30 januari 2020 om 21:57 uur Quote

DHFC070

ADO LAAK schreef:

Ik had altijd de mening dat clubs die veel huren / kopen in de winterstop de zaakjes niet op orde hadden bij de start van het seizoen. En had zelf "slechts" 3 a 4 gerichte aankopen verwacht.

Ik hoop echt dat de nieuwe spelers een boost geven aan het 11 tal en wellicht lopen er een paar onverwachte pareltjes tussen.

Blijft toch ook bijzonder vreemd dat er nu kennelijk veel financiele ruimte is? Fons kreeg nog geen jeugdspeler.
Of is het de zoveelste achtergestelde lening.
Er mag maximaal 5 miljoen achtergestelde lening uitstaan van de eigenaar aan de eigen club. Dit is zo beschreven in de jaarrekening dus zal ook wel in de statuten/overname documenten beschreven zijn. Dit maximale bedrag is afgelopen seizoen of eind van dit seizoen hoe je het noemen wilt gehaald. Iedere euro die UVS er nu nog instopt betekend dat ze een eerdere achtergestelde leningen moeten omzetten naar een agio storting.
Hoe er nu dan ineens geld is? Geen idee misschien met 1 of andere constructie? Aad? Vergis je niet dat spelers huren normaal een stuk goedkoper is zeker van spelers die bij clubs nergens aan de bak komen. Iedere euro die er dan binnenkomt is voor die clubs ook mee meegenomen onder de noemer salarisbesparing zoals wij nu met Haye bijvoorbeeld hebben gedaan.

@Ooievaar
Mochten we erin blijven zitten we helaas na dit seizoen nog met de erfenis van Manders, v.As en Groenendijk in de vorm van dure lopende contracten voor 30+. Enkel Malone en Necid lopen af en laat dat nou net de 2 spelers zijn waar je nog zo af en toe wat aan hebt. Lekker nog een jaar naar Falkenburg, Goossens, Kramer en Beugelsdijk kijken en nog 2 jaar naar Immers en Meijers.

@ThieR
Sentimentele reactie die, wat ik me kan voorstellen, onder meer oudere leeft. Kom zelf pas sinds het seizoen met Leonardo in de punt van de aanval maar kijk toch liever naar een club in de eredivisie zonder Haagse jongens / identiteit dan in de kelder van de gouden gids destijds wat door velen nogal geromantiseerd wordt.
Je hebt het over een schande met al die huurspelers maar ik mis in je betoog duidelijk een verhaal hoe we in deze positie terecht zijn gekomen. Laat dat nou voor een groot gedeelte op het veld komen door alle oudgediende (haagse) spelers. Lekker hoor die Haagse mentaliteit en lekker schoffelen en hard rennen maar verder helemaal niks kunnen laat staan voetballen terwijl we het toch over een voetbalclub hebben nietwaar?
Deze karrevracht aan huurspelers is een noodgreep die zowel goed als fout kan uitpakken. Op dezelfde voet doorgaan zoals de eerste seizoenshelft kon natuurlijk echt niet en had ook een grote kans dat het fout zou aflopen.
Donderdag 30 januari 2020 om 21:54 uur Quote

Riedel

Petah schreef:

Er is al commentaar op de beoogde nieuwe spits voordat ie Hier getekend heeft

En dan zeggen mensen dat ik moet terug nemen dat ie het aantal neuzen groter is op de box als in de arena

Nou nee
Omdat al die "versterkingen" die gehaald zijn, helemaal geen versterkingen zijn of heb je de afgelopen twee wedstrijden met je ogen dicht zitten kijken?

We zijn er geen moer mee opgeschoten en dan die "ik ga lekker zonder spitsen tegen Utrecht spelen" trainer die overal is uitgekotst, mag men dan commentaar hebben voordat die door de vaste sekte leden zoals jij voor jood worden uitgemaakt, mag dat???
Donderdag 30 januari 2020 om 11:37 uur Quote

FC Den Haag!

Het is nog erg rustig deze laatste week voor transfers. Zullen er vandaag of morgen nog één of meerdere nieuwe spelers worden gehaald?
Donderdag 30 januari 2020 om 10:14 uur Quote

Bert

slash070 schreef:

Náh, ik zie met al die huurlingen door de bomen het bos niet meer om daar voor een paar maanden een elftal van te breien, ken er geen één van :S

En voor de meelezende Pardew: Well, with all those loaners i can`t see the fuckin` trees to the fuckin` forest anymore to knit a team of them for a few bloody months, i don`t know one of them wankers :cheers:
Ik ken er ook geeneens van. Maar wat er in de zomerstop is gehaald was nou ook niet bepaald een versterking. Haye weg nou lig er geen nacht van wakker.

Hopelijk gaat Bakker ook nog weg. Waarom Hooi nog niet weg is is een raadsel. Totaal overbodig haal daar nou iemand voor die de ballen goed voor swiept.

Haal die Koopmans eruit staat hier bovenaan maar dat zegt mij geen reet. Gewoon Zwinkels op de goal brengt een stuk rust. Keepen is een ervaringsvak.
Woensdag 29 januari 2020 om 21:34 uur Quote

yesyes

Kees schreef:

De club is compleet gestoord geworden. Zesderangs spelers uit Engeland huren en de in potentie één van de betere spelers wegdoen. Onvoorstelbaar en een hoop mensen maar blij zijn dat er zoveel spelers zijn aangetrokken.

We gaan echt naar de klotuh of misschien zijn we het al........?
Zal wel een toppertje gehaald worden nu kan niet anders. Ze moeten ook wel degradatie is einde verbaal China. Totaal geen waarde meer dan
Woensdag 29 januari 2020 om 18:42 uur Quote

Law

rd.. schreef:

Tja. Dat is jammer. En bijzonder amateuristisch van een BVO. Je verwacht zulke praktijken bij amateurclubs ed. Maar niet bij ADO.

Overigens werkt het zo ook bij andere clubs. Quick weet ik een voorbeeld, of dat eenmalig is of exemplarisch... Geen idee. Dat het bij ons al jaren ontbreekt aan beleid en visie op dat gebied, dat is wel duidelijk. En is zonde, want gaat en hoop geld en tijd in zitten.

Van Gaal had ooit het fenomenale maar ook megalomane Masterplan. Heel NL voetbal moet uitkomen, bij uiteindelijk, de eerste 11 van Oranje. Dat is veel te groot en te ver doordacht. Denk wel (Hamdi, lees je mee?) dat zoiets regionaal goed kan werken, waar de cultuurverschillen kleiner zijn en de omgeving eigen. Je gaat een samenwerking aan, leidt op dezelfde manier op en maakt een goed gedegen plan voor talentontwikkeling en begeleiding. Maar hoe houd je de aasgieren buiten de deur.
Tot op zekere hoogte zorgt de KNVB er voor dat voor de kleinere clubs dit vrijwel een onhaalbare missie word. Gentle-men agreement is ingevoerd dus kleinere clubs zijn ten allen tijde de sjaak. De grootste talenten mogen bij ons wel weg gehaald worden voor een habbekrats. Doelstelling lijkt erom te gaan om gecentraliseerd alle grote talenten bij de top 5 a 6 te huisvesten en de rest delft het onderspit.

En de zgn Beneliga gaat inprincipe ook ten koste van clubs zoals die van ons. Als je het zo bekijkt zouden alle middel kleine clubs en kleine clubs met tegenstand dit tegen moeten gaan met daarbij de supporters...wat mij betreft zijn de gang van zaken op dit moment desastreus
Woensdag 29 januari 2020 om 00:15 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Haagse Sloopkogel, GroenGeelHart070, Vakc, Ooievaar, adorob, SponsorWaarBlijfJe?, langnek, ADO LAAK, Bert, oodh, pwr, Wallace, Jos_Luguber, daveadodh, Haagse Paulus en 47 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 12
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15