Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 121
Volgende pagina

G

ADHD schreef:

                                Zwinkels

Rijaard        Bunjecovic        Saavreda       Bakkatti

     Delorge    Hakkanson   Knoppert    Schwiebbe

             Hoogendorp              Elia

Zwinkels en Knoppert zijn herstelt volgende week. 
Rijaard en Bakkatti op de back posities. (vreven en tihnino worden zeker het bos in gelopen door de Mul en Babbel) 2 snelle jongens voor in voor een spetterende counter en om heitinga te dollen.
MOLS? 

en rijaard asjeblieft zeg, die gozer kan nog geen aanvaller van fortuna sittard de baas zijn!

schwiebbe? doe maar bosschaart
Maandag 5 februari 2007 om 13:17 uur Quote

Ooievaar

Zou onderhand ook wel eens willen weten wat de exacte redenen zijn om niet met La Ling in zee te gaan. Rob Jansen ziet het denk ik niet zitten, want dan is zijn spelersportefeuille niets meer waard waarschijnlijk. En wij als fans moeten gewoon onze bek houden en jubelend achter het wanbeleid van de club blijven staan. `Pollemans` neem ik niets kwalijk dat is de loopjongen van Jansen en Ringeling. Met dit wanbeleid gaan we Fortuna Sittard achterna. Het zou de club sieren als ze eens klare wijn zouden schenken, ik meen dat we daar toch wel recht op hebben...
Dinsdag 30 januari 2007 om 10:12 uur Quote

FCDH

Wat een wanprestatie van jewelste weer zeg.. lekker allemaal op die scheids gaan en. Je ken beter die ``spelers``verrot schelden als je met zo`n dramatische instelling in een geel groen shirt durft de spelen. Wat een bij mekaar geraapt zooitje valderabbus zeg ach ach.

Wij spelen echt verruit het meest belabberde voetbal uit de eredivisie en ook qua supporters horen we gewoon in de 1e divisie thuis. Ik geloof dat we de minste supporters van iedereen hebben op excelsior na en de tijd dat Midden Noord nog een wedstrijd voor de ploeg kon winnen is allang niet meer. Wat een Willem II sfeer weer vandaag!

Over het niveau van het bestuur hoef ik al helemaal geen verdere uitleg te geven..

We degraderen keihard en ik kan helaas niet anders concluderen dat het niet meer dan terecht is. Het Fortuna Sittard (ook geel groen, toeval?) syndrome dreigt ook ons te overkomen.

Vandaag huil ik geel groenen tranen!

Vrijdag 19 januari 2007 om 22:49 uur Quote

vrolijk

De laatste jaren worden alle betaald voetbalclubs op financieel gebied gecontroleerd door de licentiecommissie van de KNVB. Uit onderzoek van AD Sportwereld blijkt dat acht verenigingen in de enigszins zorgelijke categorie 1 vallen. Dit zijn Feyenoord, NEC, FC Dordrecht, FC Eindhoven, RBC Roosendaal, De Graafschap, Cambuur Leeuwarden en Fortuna Sittard.

De redenen waardoor de clubs in de problemen zijn geraakt verschillen per geval. De licentiecommissie hanteert gedurende het jaar drie meetmomenten. De halfjaarcijfers, de jaarcijfers en de opgestelde begroting worden dan bestudeerd. Volgens Edwin Lugt, voorzitter van de Eerste Divisie CV wil het echter niet zeggen dat de competitie ongezond is met acht verenigingen in de hoogste categorie. `Een plek in categorie 1 impliceert niet dat een club acuut in financiële problemen zit. Je moet het als een signaal zien: het moet anders, zodat echte problemen voorkomen worden.` 

HIER ZIT DEN HAAG DUS NIET BIJ DUS GELD VOOR SPELERS IS ER DUS WEL

Woensdag 17 januari 2007 om 10:56 uur Quote

Advertentie

w v

je kan wel gaan zeuren dat den haag niks koopt maar als het geld er niet is dan is het geld er niet!
wil je dat den haag een club word die dik in de schulden zit en uiteindelijk een 2e fortuna sittard word ergens onderaan de gouden gids. we moeten het gewoon met deze selectie doen en hopen op een financiele groei in het forepark

w v
Donderdag 11 januari 2007 om 15:35 uur Quote

Midden-Oost

fc hageneez schreef:

adelaar moet de eer aan ze eigen houden hij snapt toch ook wel dat dit niet meer goed komt ?en het bestuur moet harde maatregelen nemen wat is dit voor een bestuur als ze geen maatregelen durven te nemen ?
Als het bestuur geen maatregelen neemt, dan doet Deetman dit wel. Immers zijn veiligheid en de orde in de stad komen in het geding als die kk Vogel in het Zuiderpark verschijnt en na weer een verloren wedstrijd verdwijnt. 

Dat weet JvR ook wel, ik heb medelijden met die man. 10 jaar knokken en dan voor de finish degraderen en 1 grote pleuris zooi. Vergeet ook niet dat de sponsors maar 50% betalen in de Jupilair Liga en je hele selectie wegloopt. 

Kijk naar Fortuna Sittard, die ook met een nieuw stadion degradeerde en nooit meer terugkomen. Nieuw stadion zegt geen ene fuck. 

Ons wordt een lekkere worst voor gehouden, alleen het linkerrijtje zit er nooit in. Als ons stadion klaar is heeft iedereeen zijn capacitiet alweer verdubbeld en komen we weer niet in het linkerrijtje.
Maandag 13 november 2006 om 12:58 uur Quote

Midden-Oost

vincent schreef:

Geen inzet en vooral geen scorend vermogen.
volgens mij de basis om een wedstrijd te kunnen winnen.
En weer gewoon de berusting dat 1 punt voldoende was, en dan in de 90+ op je bek gaan.
Als je de rest van nederland ziet voetballen is er geen club waar dit ado van kan winnen (zie willem 2 en rkc.. onze concurenten? laat me niet lachen)
Ik geloof er helemaal niet meer in, maar ja vlgd weekend nieuwe ronde nieuwe kansen zullen we maar zeggen


Helemaal mee eens en zou er nog aan toe wilen voegen, geen geld om de trainer te ontslaan en om versterkingen te halen. 

Het is of de duivel ermee speelt maar typisch Den Haag om te degraderen in het laatste jaar Zuiderpark, 100 jaar history naar de klote. 

Fc Den Haag wordt een 2e Fortuna Sittard verhaal...

Over & Sluiten, Iedereen Blij behalve Wij !! 

Zondag 12 november 2006 om 23:33 uur Quote

FCDH

Net terug uit zuiderpark. Nog geen 5 man!!

Het is ook gewoon goed zo. We horen qua alle facetten in de eredivisie. Zeker gezien de supporters! Allemaal janken op internet over acties NOOIT doet er iemand wat.

Lekker je altijd druk maken over spreekkoren die de club kapot maken. Ik kan wel wat andere dingen bedenlen die de club kapot maken..

De stekker is eruit het Fortuna syndroom zal ons ook treffen EN TERECHT!!!!!!!!!!

Zondag 12 november 2006 om 16:35 uur Quote

Ooievaar

Haagse Roel schreef:

Optimistisch blijven........over 3 jaar gevraagd...........routebeschrijvingen naar :

Lyon, Moskou, Sevilla...
Ik zal er bij zijn. Overigens niets mis met Veendam uit. Heb me daar die Alphons (Groenendijk) een goal zien maken!!! Vrije trap, hij schoot hem geloof ik vanaf de parkeerplaats er in. 0-1 seizoen 85/86. Met het nieuwe stadion wordt het de hoogste tijd voor nieuwe europese avonturen. Moskou lijkt me wel wat, prima wodka Fortuna. Met z`n allen terug lam in de trein met een overwinning op zak, heeft wel iets
Dinsdag 24 oktober 2006 om 23:15 uur Quote

fc hageneez

ADO en Sparta evenaren slechtste start sinds 1996

24/10/2006 11:28

ADO Den Haag en Sparta Rotterdam presteren zeer matig. In de laatste tien jaar was er slechts één club die net zo pover begon aan het seizoen in de Eredivisie als de ploegen van Frans Adelaar en Wiljan Vloet.
Met één punt uit de eerste acht competitieduels bezetten ADO en Sparta de laatste twee plaatsen. In de laatste tien seizoenen startte alleen FC Groningen zo beroerd als de Rotterdammers en Hagenaars nu doen. In 2002/03 moesten de Groningers zelfs wachten tot de twaalfde speelronde, voordat zij hun eerste overwinning boekten. Toch lukte het de ploeg van de destijds net aangestelde coach Ron Jans om zich te handhaven op het hoogste niveau.

Daarmee is FC Groningen dan ook de enige club in de laatste vijf seizoenen die na acht speelronden de laatste plaats bezette en zich uiteindelijk toch veilig speelde. RBC Roosendaal, De Graafschap, FC Zwolle en Fortuna Sittard slaagden er niet in, ook al hadden zij na die eerste wedstrijden iets meer punten.

Van de elf ploegen die de laatste tien jaar de laatste plaats bezetten (in 1999/2000 hadden Cambuur Leeuwarden en MVV evenveel punten), degradeerden er aan het einde van het seizoen zes naar de Eerste Divisie, terwijl twee ploegen zich pas via de nacompetitie wisten te redden.

En van deze elf hekkensluiters waren er slechts drie die al een overwinning hadden geboekt na acht duels. RBC kende de meest dramatische start. Vorig seizoen moesten de Roosendalers tot de 26ste ronde wachten op hun eerste zege.

Dinsdag 24 oktober 2006 om 11:33 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Kleddah, buurmanBrutus, Superjantje, Vakc, ADO LAAK, AllesDoorOefeningDH, fcdh_inside, Madmax, Voodoo070, Jos_Luguber, Kaos, GroenGeelHart070, Dennis72, Ronnie, ErwinFCDH, Mikebroekhuizen en 60 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 121
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15