Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

boere575

steijn is een leuke trainer voor het tweede maar niet voor het eerste
0
Maandag 12 september 2011 om 09:14 uur

Haagse_Aad

Je kan van Van den Brom trouwens vinden wat je wil en ik moest ook lachen dat Vitesse met 4-0 verloor... maar hij neemt wel gelijk maatregelen.. dus daar trainen ze gewoon vandaag..

Dat zie ik Steijn nog niet doen.. en dat komt omdat hij niet de baas is.. dat zijn Immers, W. Verhoek en Toornstra...
Daarom durft ie ze ook niet te wisselen.. en daar gaan ze niet beter van voetballen want hoe slecht ze ook spelen, ze weten dat ze toch wel blijven staan..

Enige manier hoe ADO dit om kan draaien is door een trainer voor de groep te zetten die op een natuurlijke wijze boven de groep staat.. dus ja zoals Van den Brom dat deed... en zoals F. de Boer dat doet..
0
Maandag 12 september 2011 om 09:00 uur

Mr. FC DEN HAAG

Ik zeg het nog 1 keer met ferme nadruk dit ADO Bestuur is wel degelijk verantwoordelijk voor de tot nu toe behaalde resultaten van ons voormalig parade paardje FC/ADO Den Haag! Waarom? Omdat men toen in paniek is geraakt met de confrontatie van John van den Brom naar Vite$$e, moest men snel handelen. Waardoor het resultaat nogal lachwekkend is te noemen, een zeer onervaren goedkope (dat dan weer wel!) Hoofdcoach die gewoon op deze plek absoluut niet tot zijn recht komt!
Men had dit kunnen weten en doelgericht ernaar moeten handelen, helaas heeft men dit om diverse redenen nagelaten en ziehier het resultaat waarmee we zitten opgescheept. Waarom gaat bij RKC wel alles op rolletjes met een begroting van lik mijn vestje? Komt dat door het technisch gevoerde voetbalbeleid, door de trainer en zijn technische staf of het scoutingsapparaat? Hetzelfde geldt min of meer voor VVV waarom kunnen hun wel een waardeloze speler (die niemand ziet zitten) voor een habbekrats overnemen en vervolgens voor enkele miljoenen euro`s winst verkopen? Waarom is het al die afgelopen jaren/decenia`s bij onze club nooit gelukt.... ligt ons scoutingsapparaat te slapen of roest het weg in een koffiehuis? Hoe dan ook als het middelmatige eredivisie clubs lukt om mislukte spelers aan te trekken en die te laten opbloeien, vervolgens met zeer goede winst te verkopen, waarom lukt het dan niet bij ons???
"I rest my cause!"; zoals Ooievaar al eens zei: Het gevoerde bestuurlijke beleid bij FC/ADO Den Haag is om te huilen zo slecht!
Misschien moeten wij onze Ooievaars koppen niet te diep in de duinen steken maar eens bezien hoe bijvoorbeeld VVV en RKC die spelers die eerst vergruist waren en nu opbloeien cq transfer geld opleveren, voortaan eerst richting Den Haag krijgen! Koop die verantwoordelijk scouts maar eens op of uit, als ze desbetreffende spelers maar eerst bij ons mooie club achter de duinen aanbieden en/of Max.... ;-D
0
Maandag 12 september 2011 om 00:43 uur

DHFC070

Haga schreef:

Yep Wallace, onderschrijf dat helemaal. Diep treurig dit soort gedrag :-(
Wat ik alleen niet begrijp is waarom hier niets aan gedaan wordt. Dan heb ik het niet alleen over sociale controle maar vooral ook de club / politie.
Je krijgt voor een scheet bij ons een SV maar racisme is dan weer niet erg.


Als technisch directeur Aadje de Mos dan ook een trainer mag aanstellen ben ik voor (heeft ook nog eens een groot netwerk). Ooievaar heeft gewoon groot gelijk dat er geen enkele know how in de organisatie zit op dit moment.
0
Zondag 11 september 2011 om 20:22 uur

D.H.zuid-west

haagse jr schreef:

Het vertrek van Maurice Steijn bij ADO Den Haag is echt geen optie. Die blijft langer bij de club verloren dat alle succes supporters.

Always Look At Te Bright Side Of Live.
De club wil stapjes naar boven maken maar stelt een onervaren coach aan. Een coach moet m.i. juist de meest ervaren man in het team zijn wanner je geen TD hebt. Helaas heeft Steijn met zijn wisselbeleid laten zien niet de juiste man te zijn voor deze groep.
Steijn hoeft van mij niet weg maar hij moet wel een stapje terug maken zodat een ervaren trainer de groep kan leiden en Steijn hiervan kan leren.
0
Zondag 11 september 2011 om 18:13 uur

kako

Shouters, geloof me, ADO is dit seizoen alleen maar te redden als Steijn de eer aan zichzelf houdt en niet anders. We hebben niet veel ingeleverd, hebben goed ingekocht maar hebben een trainer /coach die in zijn broek schijt voor zogenaamde vedetten en deze niet aan durft te pakken en steeds met een wisselende opstelling komt. Zie liever dat ze investeren in een goede coach dan in een nieuwe spits. Oh ja Kees na VVV 7 uit 7, wij waren kansloos tegen PSV, VVV laat zien over ballen te beschikken, wij niet.
0
Zondag 11 september 2011 om 17:58 uur

Midden-Oost

DHFC070 schreef:

Faber of Menzo graag.
Hebben beide bewezen over ongeveer dezelfde kwaliteiten te beschikken dan vd Brom (werkt bij dit elftal is wel gebleken). Namelijk het tussen de groep staan maar op momenten dat het moet er ook boven staan en spelers / team beter maken en boven zichzelf uit laten stijgen.
Ik denk dat het probleem meer zit in het niet doorgaan van transfers van onze `toppers`. Verhoek, Vicento, Immers en Toornstra willen allemaal weg maar kwamen niet weg. Je hebt nu een complete as rondlopen die teleurgesteld is en geen 100% meer geeft.

Tel daarbij op dat we onze 2 belangrijkste pionnen wel zijn kwijtgeraakt (Brom en Buly) en zet daar een onervaren trainer voor en het verhaal is compleet.

Dit gaat niet meer goed komen. Kijk naar Groningen en NAC die hun beste spelers kwijt raken, die doen het nog slechter. Feit is dat de spelers die zijn gebleven, niet de kwaliteit hebben om het gemis van een Buly op te vangen. Je hebt met Buly 21 goals ingeleverd en dito punten. We mogen echt blij zijn als we 15e worden en geen NC hoeven te spelen.

Het bestuur kan je winig verwijten, Nottingham en utrecht waren al akkoord met VDK, helaas zijn beide spelers met hangende pootjes terug gekomen en liep ADO € 5 mln mis. Logisch dat VDK Imers niet laat vertrekken voor een fooi maar feit is dat die jongens niet de mentaliteit hebben om de knop om te draaien en volluit te gaan. Vorig jaar viel alles goed op zijn plaats (nadat Buly ging meedoen), dit wordt een lang en verloren seizoen.

En dan Steijn, ja heeft de uitstraling van een assisiten maar ga er maar aan staan om met zo`n groep verder te moeten na zo`n topjaar....
0
Zondag 11 september 2011 om 17:27 uur

Advertentie

jajoh

GroenGele schreef:


die KOMT NIET !!! is simpelweg te duur voor ons...

zelfde verhaal als buly .... niet te betalen...

buiten dat heeft VoF zelf al aangegeven liever in het buitenland te
blijven dan in de `mikey Mouse` competitie te spelen...

Koc.... tsjaaa... kweenie.... categorie Platvoet/Caraciolo lijkt me

Faber mag van mij zo koemen.... ken die hangjas van een steijn weer lekker normaal gaan doen... ipv de schoolmeester uit hangen

als ze Bulykin konden betalen, lijkt het mij sterk dat ze VOH niet kunnen betalen.
Maar we kunnen hoog en laag springen hier, tot de winterstop gebeurd er echt helemaal niets. geen andere trainer, geen ervaren spits. Alleen meer ergernis, gerommel op de tribunes en een plek ergens rond 17/18.
0
Zondag 11 september 2011 om 17:21 uur

<FCDH>

rien1 schreef:

Waarschijnlijl gaat het pas weer stukken beter draaien als er een echte ervaren spits wordt ingepast ala Vennegoor. Daarmee win je "alles". De 3 van Den Haag die nu geen schim meer zijn van vorig seizoen gaan op zeker beter presteren, en worden wederom een paar nullen meer waard. En je stadion zal 15 of 16 x tot de nok vol zitten ipv lege hoeken en 9000 man.

Volgende week weer gezellig naar twente, en het schijnt dat daar een werkeloze spits
zijn conditie op peil houdt die wij hard nodig hebben.
Gewoon een ervaren trainer die verstand van voetbal heb en die naar voren durf te spelen
Wel gek dat een jonge ploeg als feyenoord 1-3 voor sta en vvv gewoon 3-3 staat tegen psv terwijl wij kansloos waren tegen het kleine rkc
0
Zondag 11 september 2011 om 16:25 uur

Moi

GroenGele schreef:

`onze` afrikanen ??
Deze trainer zou goes passen bij ADO. Hij doet het zeer goed bij zijn club.
http://fc-eindhoven.nl/content/library/shared/media/Wedstrijdbeelden/20071026%20FCE-TOp/MVS_7061%20Ernest%20Faber.jpg
0
Zondag 11 september 2011 om 14:35 uur

Nu online

GroenGeelHart070, zuiderwijk, yesyes, superfcdenhaag2 en 148 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24