Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

BLEISWIJK-1

supporter-noord schreef:

Roda gaat gewoon winnen bij NEC want het is gewoon een vieze counterploeg. En wij bij Heracles winnen ??? Die hebben amper verloren thuis en gaan steeds beter voetballen. Ik ben een optimist maar niet zooooo optimistisch. We hebben het gewoon laten liggen bij Feijenoord uit, de Graafschap uit, AZ uit, NAX uit, tja ........... TOTAAL onnodig puntenverlies. Jij bent een optimist, ik een realist. 

Kom op....niet zo negatief! Komende zondag gaat het weer ergens om. Als we winnen gaat het dak er af. En kunnen we sowieso zeggen dat we tot de laatste competitieronde om de 4e plek (mee)gestreden hebben. Wie weet wat er allemaal op de laatste speeldag kan gebeuren. Bij een laatste wedstrijd zal de spanning en het geluk ook een rol gaan spelen. Als je het niet erg vind, blijf ik nog even dromen!

 

Az en Roda die de laatste wedstrijd punten verspelen. Immers die 5 minuten voor tijd de winnende goal tegen Heracles scoort. Supporters die vanaf Gouda tot het stadion de A12 in beslag nemen om de bus op te wachten.........

 

In iedergeval zal er zondag veel op de mobiele telefoontjes gekeken worden!

      

0
Zaterdag 23 april 2011 om 23:17 uur

Ferdy

Haagse Roel schreef:

Wat een seizoen mensen, dat nemen ze ons niet meer af.........maar willen we weer niet wegduikelen naar het rechterrijtje moet er toch wel wat gebeuren. Kubik is pleite, jammer , leuk ventje met potentie maar om dan maar ff 7 ton aan Ling over te maken en dan nog eens zijn salaris lijkt mij idd te veel van het goede. Vicento lijkt mij een goede vervanger.

 

Blijven er 3 steunpilaren over waar tumult over is : Derijck , Verhoek en Buly.

 

Derijck : Gaat op zeker pleite. Kan ik me wat bij voorstellen, kan bijtekenen onder dezelfde voorwaarden.....snap het van DH wel maar erg veel waardering spreekt er niet uit. Bolton, momenteel subtopper in de premierleague schijnt belangstelling te hebben. Leuk voor hem en voor ons, zit meer geld dan bij NL clubs of Brugge. Het geld wat je vangt volledig investeren in een vervanger, cruciaal wil je volgend seizoen weer een rol van betekenis spelen.

 

Verhoek : Moet nog zien of ie wel weggaat . Speelt de laatste wedstrijden vrij matig, is meer met transfers bezig dan FCDH. Moet wel wat duiten opleveren en ik vraag me af wie dat ervoor over heeft.

Ajax heeft zijn zinnen gezet op Boerrichter, PSV heeft geen geld, enige optie in NL is wellicht Twente maar die heeft nooit laten blijken belangstelling te hebben.

 

Bulykin : Topspits, sinds de jaren 70 geen betere gehad. Nadeel is z'n leeftijd. Levert na een evt. contract weinig tot niets meer op. Echter laat je hem gaan dan haal je nooit dezelfde kwaliteit meer terug........Brouwer ?? Boymans ?? leuk maar niet van het niveau Buly.

FCDH zit nu in de omslagperiode, gaan we door of haken we af......

Wil je door dan moet je m.i. Buly behouden , je kan dan doorpakken, ik zie hierin een vergelijking met Twente en N'kufo.

 

Kost wat maar je krijgt er ook wat voor terug...om vervolgens je organisatie verder uit  te bouwen.

 

Al met al mooie tijden, de afgelopen jaren waren we meer bezig met de nacompetitie onderin.....

Perfect, je hebt helemaal gelijk

-Kubik, laat maar lopen of eventueel voor 3,5 ton behouden.

-Verhoek komt echt geen andere club voor, speelt heel matig de laatste tijd.

-Derijck, het is jammer maar nu kan je er nog wat geld voor vangen.

-Bulykin is onschatbaar, letterlijk en figuurlijk, qua leeftijd zullen clubs afhaken maar om een jaartje zo'n spits in huis te halen is ook niet gek. ADO moet er alles aan doen om m een jaar, desnoods 2 te behouden.

-Bossie goedkoop verlengen.

-Piquee behouden.

-Ammi mag retour Limboland.

-Buys,die hoort hier thuis maar flink wat geld vangen zou lekker zijn.

 

 

Al met al zijn we aardig op weg, Immers, Toornstra, Rado; de as ligt al vast dus: "Als we t doen komt t goed, komt t goed!"

 

Geen zorgen en gewoon lekker genieten nu, desnoods van de Milfs op de tribune die we tegenwoordig ook weer zien!

 

 

 

0
Zaterdag 23 april 2011 om 18:01 uur

BLEISWIJK-1

Karel KLaver schreef:

Het zou me niets verbazen als ADO hem 'dezelfde' aanbieding heeft gedaan omdat zijn zaakwaarnemer aan die gelimiteerde afkoopsom wil vasthouden. Dan zou ik als ADO ook niet hoger gaan, want dan is je risico alleen maar groter: én een hogere salarispost, én een speler die nog steeds voor een schijntje tussendoor weg mag.

Ik denk dat je wel eens gelijk kan hebben. Het is inderdaad niet interessant als een speler vast blijft houden aan een gelimiteerde afkoopsom.

Stel ze verhogen zijn salaris met 20% en daarbij gaat zijn afkoopsom 20% omhoog, dan nog is dit niet zo interessant. Hij kan dan nog weg voor circa 8,5 ton. Het nadeel blijft! Je maakt hem belangrijk, maar hij kan vlak voor de transferwindow wel weg. Hierdoor wordt het lastig om nog snel een andere speler te vinden. Het wordt pas interessant als hij wil verlengen tot 2013 of 2014 en daarbij wil afzien van een gelimiteerde afkoopsom.

Ook deze keer sta ik weer achter het bestuur. Zo had ik een hoge pet van Derijck op. Maar nu brengt hij in korte tijd voor de tweede keer naar buiten dat onze club niet goed handelt. Volgens mij hadden Van de Kallen en Van de Brom aangegeven dat de spelers zich hier niet mee bezig moesten houden.
Heb je Rado dit horen doen, toen ze er voor de winterstop niet uitkwamen?

Zo zal er achter het verhaal Ling / Kubik ook wel een verhaal zitten!
 

0
Zaterdag 23 april 2011 om 17:44 uur

BLEISWIJK-1

Timothy gaat volgens mij niet bijtekenen!!!

 

 

Derijck: "Duidelijk dat er dingen spelen"
ADO Den Haag-verdediger Timothy Derijck mag zich in de belangstelling weten van verschillende clubs. De laatste naam werd vrijdag aan het rijtje toegevoegd: Bolton Wanderers. Een vertrek van Derijck uit de Hofstad lijkt onvermijdelijk.

Frans Raaijmakers
DEN HAAG

Namens de club uit de Premier League was hoofdtrainer Owen Coyle vrijdagavond aanwezig in het Kyocera-stadion tijdens het duel tussen ADO Den Haag en FC Twente (1-2). Daarbij ging zijn aandacht in het bijzonder uit naar Derijck, die zowel persoonlijk als met zijn club bezig is aan een ijzersterk voetbaljaar. Derijck is op de hoogte van het feit dat er op de achtergrond naar hem geïnformeerd wordt, maar de naam van Bolton is ook voor de Belg nieuw.

"Dit is het eerste wat ik er van hoor", zegt een verraste Derijck in gesprek met VoetbalPrimeur. "Die interesse is natuurlijk leuk. Eerder las ik al dat Club Brugge belangstelling had. Het is een fantastisch jaar, zowel voor mij als voor de club, voor iedereen eigenlijk. Dan word je automatisch wel met clubs in verband gebracht. Hoe concreet die belangstelling is, dat moeten we dan nog maar zien. Het is duidelijk dat er dingen spelen, maar daar houd ik me nu nog niet mee bezig."

'Bewijzen dat ik die stap aankan'

"Als er zulke clubs uit de Premier League, een enorme competitie, naar je komen kijken moet je altijd vereerd zijn, vind ik", gaat Derijck verder. "Ik hoop dat ikzelf het niveau blijf halen dat ik het hele jaar heb gehaald. Lukt dat, dan moet het allemaal wel in orde komen. Van ADO Den Haag naar de Premier League overstappen, dat kunnen niet veel spelers zeggen. Het is dan aan mij om te bewijzen dat ik die stap aankan."

Derijck heeft in Den Haag nog een contract tot de zomer van 2012. De oud-Feyenoorder sprak reeds twee keer met zijn huidige werkgever over een mogelijke nieuwe verbintenis, maar beide partijen kwamen niet nader tot elkaar. In tegendeel zelfs. "ADO Den Haag heeft dit seizoen al twee keer met mijn zaakwaarnemer gesproken, ik was daar zelf niet bij. Die gesprekken zijn niet goed verlopen, wij waren er niet tevreden over."

Derijck noemt aanbod Den Haag 'zonde'

De verdediger legt de situatie uit. "Je kunt moeilijk verlangen van de club dat het alle spelers weet te behouden. Dat is niet mogelijk. Er zijn veel dure spelers, spelers die een topseizoen draaien. Wesley Verhoek heeft nog een contract voor een jaar, spelers als Dmitry Bulykin en Frantisek Kubik zijn waarschijnlijk niet te behouden."

"Voor mijzelf was het gedane voorstel in financieel opzicht niet wat ik er van verlangd had. De club wilde met twee jaar verlengen tegen hetzelfde salaris en ik denk dat dat geen goede uitgangspositie voor mij is. Je probeert een heel jaar te knokken en zo goed mogelijk te spelen. De club zegt heel tevreden over je te zijn, alleen laat ADO dat niet merken in het contractvoorstel. Dat vind ik zonde."

'Absoluut geen goed gevoel'

"De club beloofde mij in eerdere gesprekken dat het een extra inspanning zou doen voor mij, maar nu puntje bij paaltje komt hebben ze dat niet gedaan. Op dit moment ligt het niet voor de hand dat ik hier bijteken, ik heb absoluut geen goed gevoel overgehouden aan de gesprekken. Ik heb nog een jaar te gaan en er zijn wel wat dingetjes die spelen."

"Met de play-offs erbij, want het wordt nu wel heel moeilijk om die vierde plek te grijpen, hebben we zeker nog vier wedstrijden te gaan en die wil ik goed afsluiten. Als er clubs komen kan het snel gaan. Maar aan de andere kant wil je je ook concentreren. Je bent bezig aan zo'n fantastisch seizoen, dat wil je niet zomaar weggooien", aldus Derijck.

Concrete belangstelling

De Belg wil een situatie waar hij eerder in verzeilde voorkomen. Een transfer naar Club Brugge leek voor zijn komst naar ADO Den Haag in de maak, maar viel uiteindelijk in het water. Een fikse streep door de rekening van Derijck. "Voordat ik naar ADO ging kon ik ook naar Brugge. Die stap ging op het laatste moment niet door. Daar had ik me toen wel op ingesteld. Dat was niet goed voor mij. Mijn prestaties hadden daaronder te lijden en dat wil ik nu absoluut niet hebben."

"Ik wil het liefst aan het einde van het seizoen beslissen over mijn toekomst, omdat dat het meest eerlijke naar de club toe is. Als je daarvoor al gaat praten met andere clubs denkt men misschien dat je met andere dingen bezig bent. Dat wil ik niet. Mijn zaakwaarnemer is met wat dingen bezig. Ik heb hem gezegd dat ik er nu niets over wil horen. Ik hoor het liever aan het einde van het seizoen of als het echt concreet is."







Gerelateerde nieuwsberichten:
Derijck in beeld bij Bolton; Derby bekijkt Buijs
Van den Brom: "Vol goede moed verder"
Preud'homme: "Bij vlagen wel goed"
De Jong: "Hopen dat PSV punten verliest"
De Jong houdt Twente bij ADO in titelrace


Terug naar de homepage

Advertentie:
Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's!


Stuur dit bericht door
Nieuwsoverzicht van Zaterdag 23 April 2011
09:49NieuwsReorganiserend PSV wil tien miljoen bezuinigen09:42NieuwsStrihavka speelt niet meer voor Willem II09:38ReactieKruys zou Sparta wel heel leuk vinden09:25ReactieMourinho: "Speculaties uit Italië zijn onzin"09:18NieuwsLodeiro: "Ik hoop op meer speelminuten"09:00NieuwsZinderende ontknoping in Jupiler League08:57ReactieSlot: "We zijn gewoon weggespeeld"08:50ReactieRutten: "Hadden beter met 1-0 kunnen winnen"08:45ReactieDe Jong: "De scherpte is er misschien wat van af"08:32ReactieJanssen: "Ze zullen niet lekker zijn gaan slapen"08:26NieuwsScheidsrechtersbaas eist optimale scherpte08:19NieuwsDopingarts verrast Ajax met onaangekondigd bezoek08:12NieuwsPSV: titel ook belangrijk voor transferkansen05:34ReactieBuijs heeft wel trek in buitenlands avontuur05:18ReactieDerijck: "Duidelijk dat er dingen spelen"00:22VideoJens Toornsta: 'Plek vier uit ons hoofd zetten'00:21VideoLuuk de Jong: 'Maakt nu niet uit of zege terecht is'

Nieuwsoverzicht van Vrijdag 22 April 2011
23:50ReactieVan den Brom: "Vol goede moed verder"23:33ReactieZwolle-coach Langeler: "Dit is een deceptie"23:27ReactiePreud'homme: "Bij vlagen wel goed"23:12ReactieDe Jong: "Hopen dat PSV punten verliest"22:51TransfernieuwsSC Cambuur haalt De Leeuw weg bij RBC22:40WedstrijdverslagDe Jong houdt Twente bij ADO in titelrace22:10WedstrijdverslagRKC klopt FC Zwolle en vergroot spanning22:00NieuwsBlom legt topper FC Zwolle - RKC stil21:56WedstrijdverslagAlmere City wint en mag blijven hopen21:53NieuwsNieuwe tegenslag voor Dortmunds Owomoyela21:29ReactieJans wil Heerenveen zonder druk zien spelen21:16NieuwsDerijck in beeld bij Bolton; Derby bekijkt Buijs21:12NieuwsSparta wil door met Van den Bergh en Rutjes21:03ReactieVitesse ontkent naderende komst Advincula20:50NieuwsMourinho hoopt toch nog op Khedira20:33NieuwsVoormalig toptalent Smit naar amateurs20:25VoorbeschouwingBosz: "Denk niet dat FC Utrecht alles wint"20:09ReactieFerrer vindt 'uitcomplex' Vitesse onzin19:59OpstellingenFC Twente start met Tiendalli tegen ADO19:47NieuwsNomade Chimbonda alweer weg bij QPR19:26NieuwsReal rest van het seizoen zonder Khedira19:11Nieuws'Vitesse concreet voor aanvaller Advincula'19:00NieuwsExtra duel schorsing voor Zwolle-goalie Boer18:49Aan het woordTegenkandidaat Blatter wil Afrika helpen18:40NieuwsWest Ham maakt seizoen af zonder O'Neil18:30ReactieBarça-preses rekent op succesvolle eindfase18:22ReactieLeonardo wil nieuwe reactie zien bij Inter18:12ReactieLennon laat zich niet afleiden door dreiging17:59NieuwsClub en Cercle uiteen omtrent nieuw stadion17:50ReactieKlopp rekent niet op medewerking Hoffenheim17:41Aan het woordPastoor: "We zullen ons eigen spel spelen"17:33NieuwsOranje-internationals loven methodes Coerver17:23Aan het woordFeskens: "Echt alles zal moeten meezitten"17:11ReactieRedknapp: "Vierde plek zou een bonus zijn"17:02ReactieMancini maakt zich geen zorgen over Dzeko16:50ReactieWenger weigert Man Utd al te feliciteren16:38ReactieDe Ridder: "Het risico is mij te groot"16:31ReactieGuardiola: "Competitie is het belangrijkste"16:22NieuwsDoorgebroken Te Wierik (18) tot 2015 Heraclied16:21VoorbeschouwingVreman: "Kunstgras niet ideaal met warm weer"16:19Aan het woordAllegri: "Het hangt van onszelf af"16:09ReactieBekerfinale staat op het spel voor Tévez16:08ReactieRoom: "Deze lijn moeten we doortrekken"16:06VoorbeschouwingBeen: "Die 10-0 staat in mijn ziel gekerfd"16:02NieuwsAjax-testers laten uitstekende indruk achter15:52ReactieVan Veldhoven: "Het is uitkijken tegen NAC"15:52NieuwsArsenal toch zonder Diaby wegens blessure15:46NieuwsSchweinsteiger herstelt snel en lijkt fit15:42VoorbeschouwingBrood: "Bij zege ligt de strijd helemaal open"15:34ReactieHoullier hoeft niet geopereerd te worden15:26Voorbeschouwing"Veilig spelen zou een hele opluchting zijn"15:23ReactieReo-Coker ziet vertrek naar Napoli zitten15:21VoorbeschouwingDu Chatinier: "Niet vergeten te verdedigen"15:16Nieuws"Het is niet eenvoudig om Drogba te passeren"15:04ReactieEriksen hoopt op 'goede Goede Vrijdag'15:04NieuwsAGOVV wil tien nieuwe spelers halen14:57VoorbeschouwingHuistra wil 'ware gezicht' FC Groningen weer zien14:52NieuwsReal heeft replica van gevallen Copa al in huis14:51NieuwsSibum verlaat NEC: "Toe aan nieuwe uitdaging"14:48VoorbeschouwingDe Boer: "Ajax moet 'geiler' voor de goal zijn"14:44ReactieMeulensteen: "Altijd geloofd in methode Coerver"14:43VideoDe Boer: 'Geiler zijn voor de goal'14:38VoorbeschouwingRutten rekent op 'zeer gemotiveerd Feyenoord'14:25TransfernieuwsGroningen gaat aan de haal met jonge Ajacieden14:17VoorbeschouwingBoessen: "We moeten poetsen tegen Heerenveen"14:16NieuwsDe Boer rekent op entree van Cruijff14:12Reactie"Ik wil net zo succesvol worden als Guardiola"14:09VoorbeschouwingVerbeek: "Willem II een kwetsbaar en labiel team"13:58NieuwsAnita tekent komende week nieuw Ajax-contract13:58NieuwsHeerenveen bekijkt Zweeds international13:57ReactieDon Balon: 'Alles was waarheidsgetrouw'13:54ReactieWenger: "Ik heb het geld voor een toptransfer"13:44VoorbeschouwingJans houdt vast aan winnende elf namen13:35NieuwsAdebayor prijst 'broer en vader' Vieira hemel in13:32NieuwsDjuricic verkozen tot grootste talent van Servië13:22VoorbeschouwingKarelse zet play-offs nog niet uit het hoofd13:16VoorbeschouwingVloet: "FC Groningen is niet onklopbaar"13:14NieuwsPSV wil aflopend contract Cocu verlengen13:07NieuwsCabral en Bruins ontbreken; Leerdam 'zeer onzeker'13:06ReactieZidane adviseert: "Juve moet Hazard halen"13:04Aan het woordPastoor: "Een trainer moet een inspirator zijn"12:54Nieuws'Man Utd heeft Genk-goalie Courtois op het oog'12:48Nieuws'Fiorentina heeft eerste optie op Vossen'12:45NieuwsRug houdt VVV'er Leemans aan de kant12:43NieuwsIbrahim sluit volgende week aan bij PSV12:40ReactieOtten wil via voordeur vertrekken bij NEC
headlines

Derijck: "Duidelijk dat er dingen spelen""Absoluut geen goed gevoel overgehouden aan gesprek met ADO"

De Jong houdt Twente bij ADO in titelraceFC Twente-spits zorgt vlak voor tijd voor beslissing: 1-2

RKC klopt FC Zwolle en vergroot spanningKoploper kansloos na rood Drost, RKC op gelijke hoogte


Barcelona - Real Madrid
features

Wil jij naar een topwedstrijd van Barca, Inter of Liverpool?Kijk dan hier voor de scherpste aanbiedingen en tofste reizen!

VoetbalPrimeur ook op je iPhone?Download hier de nieuwste versie van de VoetbalPrimeur-applicatie!

Probeer Sport1 Internet TV: Kijk LIVE via je mobiel of pcVanaf € 3,99 per maand mis je geen seconde topvoetbal meer!

Ben jij fan van NBA, NFL, NHL of MLB?Je dagelijkse portie Amerikaanse sporten vind je op SportAmerika.nl!
Zoom.IN
Jens Toornsta: 'Plek vier uit ons hoofd zetten'
Interview

Özil: 'Het doel is simpel; ik wil alles winnen'Mesut Özil (22) beleefde op het WK in Zuid-Afrika zijn definitieve do...
transfervrijevoetballers.nl

Van Haeften: "Je weet niet wat er nog komt"Toekomst vooralsnog onzeker voor talentvolle doelman Excelsior
Grenzeloos

Heije geniet van onverwacht avontuur op BaliNederlandse profvoetballers komt men tegenwoordig tegen in alle delen ...
aan het woord

Tegenkandidaat Blatter wil Afrika helpenBin Hammam reageert op uitspraken Blatter

Pastoor: "We zullen ons eigen spel spelen"Excelsior op bezoek bij titelkandidaat Ajax
Unibet
forumtracker
Algemeen Eredivisie
Tussenstand-Topic

Jupiler League & Topklasse
Jupiler League tussenstand topic

Nederlandse Eredivisie
Ajax - Excelsior

Ajax
Ajax Overig

VP-er van de week
VP'er van de week 16: Ids36109

nieuwsarchief | livescore | tip de redactie | contact | vacatures | adverteren | colofon | privacy statement | sitemap | algemene voorwaarden | mediakit | webmasters | rss | voetbal headliner

 

0
Zaterdag 23 april 2011 om 10:00 uur

Haagse Roel

BZHT schreef:

Je kan wel merken dat Twente dicht bij Duitsland ligt. Bijvoorbeeld bij dat gevalletje met Bulykin z'n sliding tegen Douglas aan. Eerst die Douglas om een kaart vragen, daarna die keeper en toen kwam ook nog eens Landzaat. Nee, dan meer respect voor Theo Janssen. Lekker provoceren richting het publiek. Toen dat gebeurde heb ik hem ook de pestpokken gescholden. Maar eigenlijk verdiend die gast veel respect, want hij naait lekker de boel op, maar kan ook incasseren en is niet zo'n huilebalk als een aantal van z'n ploeggenoten.

Wat een kutzooi, zat voor m'n werk vandaag in Groningen....dacht wel op tijd te zijn om naar  DH af te reizen.........nee dus, kreeg om16.00 uur een belletje dat ik nog een paar adressen moest rijden... Was om 19.00 thuis..maar goed ........Heb een heerlijk FCDH gezien op EL. Als we zo spelen in de playoffs heb ik er alle vertrouwen in. Toppers vandaag : Buly, Kum en Buys. Hulde voor de fantastische pot voetbal......rechtvaardigheid bestaat niet in het leven dus ook niet in het voetbal......gelijkspel was terecht geweest. Borst vooruit, de groengele brigade gaat die playoffs winnen!!!!

0
Zaterdag 23 april 2011 om 00:38 uur

harry

Laten we de zaak Gino eens van de positieve kant bekijken.

Onze keeper heeft door ons goede spel zo weinig te doen gehad,dat hij zelfs tijd had om een neven klus erbij tedoen.Misschien was hij op zoek naar een nieuw grassoort,zodat we de discussie over kunstgras kunnen vermijden.

0
Donderdag 21 april 2011 om 17:04 uur

BLEISWIJK-1

Taki schreef:

Wat heeft Rado in de VI precies gezegd dan??? 

Het is niet dat er letterlijk in het interview staat dat Bulykin blijft. Als je alleen het verhaal van Rado leest, besef je dat zaken vaak anders in elkaar zitten dan jij en ik denken. Zo geeft hij aan dat hij het rondzwerven zat was. Dat hij in het verleden al genoeg verdient heeft en daarom niet de hele tijd naar zijn bankrekening hoeft te kijken. En met zijn gezin gewoon gelukkig is in Nederland.

 

Zonder dat je dit verhaal gelezen hebt, zou je verwachten dar Rado een contract in het buitenland getekend zou hebben. Dit omdat hij daar, in de nadagen van zijn carriere, veel meer geld had kunnen verdienen. Maar het is juist het omgekeerde. Omdat hij in het verleden juist al zoveel verdient heeft, beseft hij dat hij het hier goed heeft!

 

En is het niet zo dat voor Bulykin hetzelfde geldt. Hij heeft ook aangegeven hier erg gelukkig te zijn. Heeft genoeg geld verdient en is ook bereid in te leveren.

 

Aan het einde van het interview geeft Rado nog aan, dat hij hoopt dat andere zijn voorbeeld volgen. Waaronder zijn vriend Bulykin!!!

 

Mijn conclusie is dan ook, dat het niet spaak zal lopen op de salariseisen van Bulykin. Een probleem zou alleen kunnen zijn dat Anderlecht een hele hoge transfersom wil hebben. Even afwachten daarom..... 

0
Donderdag 21 april 2011 om 11:01 uur

Advertentie

ADO supporter Leidschenveen

FC Twente-groep helemaal fit Van onze Telesportredactie
ENSCHEDE - FC Twente-trainer Michel Preud’homme heeft de luxe om in de beslissende fase van de titelstrijd over een vrijwel complete selectie te beschikken. Behalve de langdurig geblesseerde Nicky Kuiper is op dit moment iedereen inzetbaar.


Luuk de Jong en Rasmus Bengtsson op de training. Foto: Hans van Tilburg Gisteren hervatte ook Rasmus Bengtsson de training. De Zweed stond enige tijd aan de kant met een enkelblessure, maar is normaal gesproken tijdig fit voor de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag van morgen. Voor die wedstrijd is alleen Roberto Rosales nog geschorst. Theo Janssen en Bart Buysse hebben hun straf inmiddels uitgezeten

0
Donderdag 21 april 2011 om 07:40 uur

BLEISWIJK-1

marcellino schreef:

ben het helemaal met je eens dereijck en bulykin zijn je twee belangrijkste voetballers en die dreigen we kwijt te raken.

 

en dan kan je spelers halen voor de toekomst maar dat is geen zekerheid.

komt ook nog eens bij dat ze gewoon weg de ervaring missen die een dereijck en bulykin wel hebben.

 

hoe goed spelers als toornsta,kubik,verhoek en immers het ook doen door hun jeugdige en onervarenheid kun je gewoon op deze spelers niet bouwen.

 

als je deze twee spelers niet kan behouden zijn we nog lang niet waar we naar toe willen (elk jaar bij de beste 8)

 

Jongens, julie slaan helemaal door. Het bestuur heeft het dit jaar hartstikke goed gedaan!
-Ze hebben John v.d. Brom aangesteld.
-Ze hebben goed ingekocht. Kan je niet alleen aan de trainers ophangen. Het moet financieel ook mogelijk gemaakt worden.
-Het bestuur heeft het optionele jaar in het contract van Verhoek opgenomen.
-Ze hebben Immers en Rado voor langere tijd hun contract laten verlengen.
-Met uitzondering van Kubik blijft op dit moment iedereen nog aan boord.
-En als je het stukje van Rado in de voetbal international leest. Dan trek ik de conclusie dat Bulykin ook wel zal blijven. Of Anderlecht moet een onmogelijk bedrag gaan vragen.
-Met Hocher, De vogel en Chery erbij worden we alleen maar sterker. Sowieso in de breedte.
En zo kunnen we wel doorgaan…...
 

0
Woensdag 20 april 2011 om 21:31 uur

Aad

UEFA van start met invoering Financial Fair Play
Uitgegeven: 20 april 2011 12:09
Laatst gewijzigd: 20 april 2011 13:08


AMSTERDAM - De Europese voetbalbond gaat vanaf komend seizoen gefaseerd testen met het nieuwe Financial Fair Play-systeem, dat de excessen in de voetbalwereld aan banden moet leggen.
© NU.nl

Dat stelt de nieuwe voorzitter van het Club Financial Control Panel, Jean-Luc Dehaene, in weekblad HP/De Tijd. De voormalige Belgische premier gaat met zijn panel in opdracht van de UEFA de licenties van Europese voetbalclubs controleren.

"We gaan van start met een voorbereidende fase van twee seizoenen", verklaart Dehaene. "We doen een representatieve steekproef onder grote en kleine clubs die Europees voetbal spelen. Zij moeten meerdere keren per jaar door accountants gecontroleerde cijfers naar de UEFA sturen."

Regels

De UEFA is sinds het aantreden van de nieuwe voorzitter Michel Platini voornemens om een aantal regels en sancties in te voeren om ervoor te zorgen dat de financiële misstanden in het Europese voetbal worden aangepakt.

Zo mogen clubs niet langer schulden hebben aan andere clubs of aan de fiscus. Daarnaast mogen de uitgaven aan transfers en salarissen niet hoger zijn dan de inkomsten van een club en mag de maximale schuld over een periode van drie jaar niet meer bedragen dan vijf miljoen euro.

Als clubs in overtreding blijken, kan uitsluiting van Europees voetbal het gevolg zijn. "Als clubs de regels overtreden gaat dat gevolgen hebben", waarschuwt Dehaene, "maar daarbij hoeven we niet meteen te grijpen naar de atoombom van Europese uitsluiting."

Speelverbod

Zo wordt er ook gekeken naar mildere opties. "Je kunt er ook aan denken dat nieuw gekochte spelers niet mogen spelen als blijkt dat clubs hun eigenlijk niet konden betalen."

In het interview, dat werd uitgevoerd door FTM, benadrukt Dehaene dat de regels voor alle clubs zullen gelden, dus ook voor topclubs als Manchester United, Real Madrid en FC Barcelona, die momenteel gebukt gaan onder een grote schuldenlast.

 

Dit gaat volgens mij vele grote clubs met overvolle reservebanken en torenhoge schulden treffen.

Hoe dan ook ADO is door haar financiële beleid een voorbeeld voor heel wat europese clubs.

0
Woensdag 20 april 2011 om 13:23 uur

Nu online

Marcie, adotiel, James, Franky, vakkiel, Erik070, Aad, S6 AD0, malle eppie, frans swa, ADO079, MikeDH, viarijn, Martgroen, ps070 en 113 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Morgen om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24