Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 14
Volgende pagina

Ronaldo

Vak B schreef:

Martin jol terug top gedaan volgende is justin goetzee of hoe je het ook schrijft althans dat is wat ik hoorde
Justin zou een een goed commercieel manager zijn. Laatste club was toch, oh jee, NAC?
Dinsdag 24 december 2019 om 16:36 uur Quote

Kaos

Corleone070 schreef:

Ongelovelijk gun die summerville lekker die pingel ja.. wat een onzin
Precies. De enigste die nog wat laat zien.
Geef die jongen die bal lekker.
Maar ja afspraken zijn afspraken, maar soms gaat gevoel en gunnen dat te boven...
Zeker in een team, oh wacht tis geen team...
Zondag 22 december 2019 om 14:15 uur Quote

slash070

GroenGeelHart070 schreef:

Er moeten nog wat veranderingen doorgevoerd worden. Ook de opkomstmuziek bijv., Liberté vervangen door een harde Eye of the tiger, ook als eerbetoon aan Barney, maar voornamelijk lekker intimiderend.
Veranderingen waarmee een geheel nieuwe weg wordt ingeslagen en dat we van onze thuishaven een onneembare beste maken. Tegenstanders weer onzeker onze mat op laten komen :megaphone: :flag:
De opkomst van de spelers wordt alweer een aardig poosje begeleid door Oh Oh Den Haag, daar gaan we toch niet aan klooien?
Zaterdag 21 december 2019 om 14:23 uur Quote

Advertentie

barney0700

Ooievaar schreef:

Ha ha. Hij`s fijn. Maar de club is inderdaad een deel van mijn leven. Dat zal ik niet ontkennen. Kost me zelfs ook mijn pauzes.

Maar hoe dan ook ik wordt een stuk minder pessimistisch. Ik werd er om verguisd door menigeen, maar z`on beetje iedereen waarvan ik vond dat die weg moest is ook of gaat weg. Dus (...)

Zoals gezegd eerst breken dan bouwen. Van ADO valt zo veel meer van te maken. Vind het ook erg goed nieuws dat we weer enigszins normaal gaan doen. Spelen op gras, en trainen in het Zuiderpark. Hoe ingewikkeld kan het allemaal zijn?

Waarschijnlijk een trainer die een shockeffect teweeg weet te brengen. Geld voor versterkingen. Al zullen Groenendijk en Van As wel gaan janken gesteund door Jansma dat dat bij hun niet mogelijk was.

Dat is vrij simpel te duiden anders.
Groenendijk had ze niet opgesteld, omdat ze zes maanden aan het niveau zouden moeten wennen.

Van As had ze met zijn netwerk - lees het gebrek daarvan - waarschijnlijk helemaal niet gevonden.

En Jansma zou het te druk hebben met verongelijkt - duur betaald, dat dan weer wel - op TV te gaan zitten klagen, dat hij niets weet, en dat hem niets wordt gevraagd. Kan je beter mij laten adviseren, want ik doe het nog gratis ook

Ik verwacht wèl zondag een klinkende overwining, anders brandt ik alles af:megaphone:
Bedoelde het overigens helemaal niet verkeerd hoor. Hoop niet dat je het verkeerd opgevat hebt.

Ben het verder hel vaak met je eens. Mijn jaar zou ook gemaakt zijn met een overwinning zondag maar zie het helaas deze keer niet gebeuren. Ook niet belangrijk. Mag snel voorbij zijn en dan de volgende anderhalve week kijken waar Hamdi mee aan komt zetten. De Trainer is al bekend, nu de andere posities nog.

Zie mensen ook maar zeggen oh een miljoen is niks. Als het enkel voor deze winter is, al zijn het huurspelers dan kan je echt leuke jongens halen hoor. Denk dat die Pardew wel een hoop leuke jongens weet en zoals ik Van Zweden hoorde gister zullen ze wel uit Engeland gaan komen. Kijk er best vaak naar en die competities zijn een stuk zwaarder als hier in Nederland. Ook duidelijk te zien dat vaak de beste hier uit Nederland het in Engeland niet eens redden. En zoals ik in mijn eerdere shout al zei, die hopelijk voor de helft werkelijkheid word komt er ook wel wat van Manchester City af.
Vrijdag 20 december 2019 om 18:30 uur Quote

rooney

Bolskie schreef:

Hoop wel dat de schoonmaak door gaat naar de scouting/jeugd want dat loopt al jaren niet.
Zou mij niets verbazen als onze grote vriend Mo hier gewoon mee zit te lezen en denkt: Oh ja fuck die was ik bijna vergeten. Die moet er ook nog uit :roflol: :roflol:
Vrijdag 20 december 2019 om 13:13 uur Quote

janfcdh

Aad schreef:

Wat gaat er gebeuren? Tot nu toe alleen sloopwerkzaamheden maar van de renovatie nog geen spoor. En dat gaat ook niet met een lege portemonnee want dat "UVS wel wat wilde doen" is net zo vaag als dikke mist op een smal bruggetje: je loopt alle kans dat je in het water pleurt.

Je mag toch echt vrezen dat je direct zit opgescheept met een aantal gelukszoekers op de bank en in het veld waarvan je moet afwachten of ze echt iets gaan bijdragen. Ik houd nog steeds mijn hart vast omdat alles erop lijkt dat er alleen maar vage plannen zijn en een duidelijk plan van aanpak ontbreekt.
Beste Aad onze zorgzame vader ;) Heb begrip voor jou ongerustheid, we weten allemaal niet WAT er gaat gebeuren, dit is al jaren zo sinds de overname en als je naar deze geschiedenis kijkt is het denk 90% negatief nieuws geweest door allerlei vreemde zaken, ik ben voorstander van Mo Hamdi en er moest toch wat gebeuren Aad ? OK volgens jou is het sloopwerk in volle gang maar wordt er niks opgebouwd, misschien is het allerbelangrijkste wel dat Mo, wel of geen stroman van UVS de relatie tussen de grootaandeelhouder en de club heeft hersteld, we zullen het allemaal gaan zien wat het ons gaat brengen, ik denk zowel positief als negatief, qua voetbal OK we staan 17e maar in principe is het gat naar de 15e plek slechts 3 punten, naar de 14e 5 punten, het IS nog NIET verloren, mocht het helemaal fout gaan en we gaan onverhoopt degraderen dan is dit het cadeau wat we verdienen door jaren lang wanbeleid en amateurisme, ik denk dat UVS er ook niet bij gebaat is om de club te zien afglijden naar de KKD, ik weet dat geld overmaken uit China naar Den Haag niet zo makkelijk en soepel verloopt maar via Hong Kong ging dat wel snel wat ik mij herinner, hou vertrouwen en houdt de moed erin Aad, voor en tegenstanders van wat er NU zich allemaal afspeelt.....we zitten allemaal in hetzelfde schuitje en we kunnen alleen maar toezien, sterkte allen en hopen op verbeteringen......
Oh ja....misschien krijgt de nieuwe trainer wie het ook mag worden wel de boel aan de praat....laten we eerlijk zijn degenen die wekelijks door de ondergrens zijn gegaan kunnen veel beter en zijn het ondanks hun leeftijd echt nog niet verleerd.
Vrijdag 20 december 2019 om 10:22 uur Quote

Ooievaar

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO neemt meer tijd voor Pardew en assistent
De uitwedstrijd tegen Ajax komt te vroeg voor beoogd ADO Den Haag-trainer Alan Pardew.
Lees het nieuwsbericht
Prima toch? Hij wil zijn eigen staf samenstellen. Logisch.
Belangrijker lijkt me dat hij spelers weet te halen. Ajax uit moet je de schade beperken. Zou wel aardig zijn als we daar met 13-1 winnen, hebben we gelijk de hoogste uitslag ooit neergezet. Maar het zou zo maar kunnen dat we daar de bietenbrug opgaan.

Hopelijk is dat mantra van geen budget dadelijk ook vergeten. Die luie Van As zal wel een podium krijgen in VI. Hij presteerde het om zonder telefoon tegen Kletsnat Vooruit met zijn handen op zijn rug te staan. Bij VI zwetsen ze ook maar een eind weg. Al jaren niet meer gelezen. Blijkbaar vraagt niemand zich af wat je met de 9e begroting zoal uitvoert als dit niet op het veld is terug te vinden. Oh ja. Overhead (...)

Winterstop komt prima uit. Puinruimen, en doorschakelen. Haal mensen met verstand van zaken. En of die nu Haags, Pekinees of Cockney spreken ik vind het prachtig mooi allemaal. Zolang we maar gaan presteren. Dat dan weer wel (...)
Woensdag 18 december 2019 om 19:39 uur Quote

slash070

Bolskie schreef:

Zal dan wel heel apart zijn gezien zijn verlening van 1 jaar?
Oh, heeft al bij getekend dan? Heb ik dan effe gemist
Woensdag 18 december 2019 om 12:00 uur Quote

T3

DHFC070 schreef:

@pajam en Ado Zuidplas 6 ton een sigaar uit eigen doos?
UVS pompt er al jaren velen miljoen in en afgelopen seizoen 1,5 miljoen dan kun je toch niet spreken over een sigaar uit eigen doos voor Den Haag?
UVS heeft afgelopen seizoen 1,5 miljoen overgemaakt i.p.v. 2,1 waar ze zelf op aandrongen? Het is maar net hoe je zaken uitlegt en verwoord natuurlijk.

Overigens een nachtje slapen verder vind ik de plannen ambitieus maar om de 1 of andere manier komt die Hamdi wel goed en geloofwaardig over als ik hem zijn interviews zie geven en heb ik er voor het eerst eigenlijk wel vertrouwen in. 100% anders dan bij die aal Manders die ons als hoofdverantwoordelijke in deze positie heeft gebracht i.t.t. UVS waar velen maar naar blijven wijzen.

Wat ik wel zeer negatief vind is dat het weer allemaal plannen zijn gestoeld op meer geld uitgeven en een eigenaar die er eerst weer eens een paar miljoen in moet pompen. Heeft met bedrijfsvoering en beleid echt helemaal niks te maken maar begrijp wel dat er een kickstart moet zijn om uit deze negatieve spiraal te komen.

Buiten deze plannen hoop ik dat er ook nog naar de uitgave kant gekeken gaat worden waar het jaarlijks gruwelijk misgaat. Veel te hoge spelers salarissen en allerlei managers ingehuurd met een hoog ZZP uurloon.
Eerst in de eredivisie blijven, volgend jaar minimaal een miljoen terug in de begroting en alleen nog maar spelers halen van <25 jaar.
Of hebben we allemaal de illusie dat we aan de inkomstenkant de komende 2 jaar het structurele tekort van 3 miljoen gaan dichten?
Zonder peperdure rechtszaken, bewindvoerders en adviseurs is het tekort al een stuk lager uit dan die 3 mln. Scheelt al minimaal een mln per jaar. Alleen al door alle neuzen dezelfde kant op te zetten!

Vernieuwing jeugd opleiding hoeft ook niet automatisch te betekenen dat het budget fors omhoog gaat. Eerst maar eens kritisch kijken hoe het geld nu besteed wordt. Er gaat op jaarbasis al heel wat naar toe. Het is in ieder geval duidelijk dat opleiding nu te weinig oplevert naar wat je er aan financiële middelen instopt, dus het moet sowieso drastisch anders. Want volgens mij zijn er genoeg clubs die minder geld in de jeugdopleiding steken en er toch meer uithalen.

Inkomsten kunnen ook wel degelijk omhoog. De hoofdtribune is nog steeds behoorlijk leeg en is er bovendien ook nog genoeg ruimte in het stadion voor extra reclameborden. Daar moet je op termijn toch echt 1 a 2 mln extra uit kunnen halen ( reclame + duurste stoelen). De aanstelling van een Chinese account manager vind ik wat dat betreft een goede zaak, alleen al voor de in Ned gevestigd Chinese bedrijven. En hopelijk op termijn ook echt de Chinese markt.

Natuurlijk, het zijn nog plannen allemaal, en we moeten uiteraard nog afwachten wat er echt van terecht komt ( gezien de praatjes in de afgelopen jaren begrijp ik alle sceptici heel goed), maar heb nu toch wel het idee dat er van alle plannen aan tenminste een deel al begonnen is.

Oh ja, en mochten de plannen beetje gaan lukken dan zou ik de extra tafeltjes van Manders op de tribune - voor de bakjes met bitterballen - maar weer weghalen en stoelen voor in de plaats zetten. Ruimte in het stadion wordt dan schaars en die plekken heb je dan hard nodig ....
Dinsdag 17 december 2019 om 10:43 uur Quote

Kees

VeronIca Inside. Oh oh oh
Vrijdag 6 december 2019 om 20:42 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Hamlap1, Bolskie, Franky, Dennis72, barney0700, GroenGeelHart070, Max, wijstaanboven en 101 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 14
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Peet Bijen

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Vitesse
0-2
18 oktober 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo AZ
25 oktober 2020 om 20:00 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 PSV 5 - 13
2 Ajax 5 - 12
3 Vitesse 5 - 12
4 Feyenoord 5 - 11
5 FC Twente 5 - 11
6 Heerenveen 5 - 10
7 FC Groningen 5 - 7
8 FC Utrecht 4 - 6
9 VVV-Venlo 5 - 5
10 PEC Zwolle 5 - 5
11 AZ 4 - 4
12 Willem II 5 - 4
13 RKC Waalwijk 5 - 4
14 Heracles 5 - 4
15 FC Emmen 5 - 3
16 ADO Den Haag 5 - 3
17 Fortuna Sit. 5 - 2
18 Sparta R'dam 5 - 2