Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Aad

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Dat is niet te hopen, want we hebben absoluut geen buitenspeler aan de rechterkant om hem te vervangen.

Maar in dat geval wel een miljoentje of twee. Maar helaas ook weinig tijd om ze weer uit te geven.

0
Zondag 23 januari 2011 om 17:30 uur

Ferdy

ADODENHAAG schreef:

En ff over de poll: Mensen komen niet omdat de kaartjes relatief duur zijn. Dat ten 1e. Maar op vrijdagavond moeten ook veel mensen werken en kunnen dus ook niet komen. Maar met de familie ff naar het stadion zit er niet in met deze prijzen. Als je een beetje kortingsbonnen verzamelt gaat het gezin liever een hele dag naar de Efteling. Reken maar uit.. met z'n 3'en een stoeltje.. ongeveer 60 euro. Reiskosten.. ongeveer 7.50 euro. Met z'n 3'en ben je dus 67.50 euro kwijt en dan heb ik het nog niet over eten en tijd.(tijd is ook geld, relatief weliswaar!)

t is maar net hoe je rekent, als je met zn 3-en gaat kan je op t kidsvak zitten (met kind dus) en kost t de helft. Vervolgens zie je een spektakelstuk waar t kind meer van opsteekt dan in die godvergeten droomvlucht zitten waarvoor je 3 kwartier in de rij moet staan en na 1 minuut over is. Holle Bolle Gijs blijft lachen maar zo hebben we er ook een rondlopen in t stadion. Gisteren was zn broer er trouwens..ene  Martin J.

Brengt me op de discussie om t kids vak te verkleinen met die zwaar gesubsidieerde kaartjes met eendagsvliegen en tevens t uitvak te verkleinen (niet dat die kids niet welkom zijn trouwens) Ik heb op dat uitvak nog nooit meer dan 100 supporters gezien. Trek die scheidingswand 10 meter door en maak eventueel het kidsvak kleiner (of verplaats) en je hebt veel meer plek voor supporters van ADO..Op dit moment zit de lange zij vol, vakken rond G zitten vol en de ere zit vol,  t uitvak 80% leeg. Over t algemeen zitten die kidsvakken best vol maar zet dit nou echt zoden aan de dijk? Sociaal maatschappelijk geneuzel is me een zorg..als je naar ADO komt en dat wil je dan betaal je desnoods maar 10 euro ipv 5. En zoals vorig jaar op T tegen 020...zitten er een paar subsidie-neuzen nog te juichen ook toen 020 0-1 maakte.

Zo langzamerhand wordt t tijd die vakindelingen eens te herzien lijkt me zo. Er kan veel en veel meer geld gemaakt worden in t stadion. Om over patat-pinda maar te zwijgen;)

0
Zondag 23 januari 2011 om 00:17 uur

Haagse Roel

Kees schreef:

Ben ik niet met je eens. Dat legioen blijft na afloop in het stadion en blijft elke wedstrijd trouw komen. Meer sympathie voor Feijenoord dan voor Ajax, PSV, Vitesse en ga zo maar door.

Van Ooievaar mag ik het niet zeggen, hij heeft een pleurishekel aan die club, maar ik ben het met je eens Kees. Echte volksclub. Al snap ik als (ex) hagenees niet dat je als hagenees ( en dat zijn er velen) naar die Kuip afreist..........stamt wsl nog uit de ouwe tijd toen 010 nog veel successen beleefde.

 

Over vanavond........NEC-NAC gelijk , prima , Vitesse .....Heerlijk , grafclub.

En tsja Feyenoord, het begint zolangzamerhand zielig te worden.......

 

 

0
Zaterdag 22 januari 2011 om 23:54 uur

ADODENHAAG

En ff over de poll: Mensen komen niet omdat de kaartjes relatief duur zijn. Dat ten 1e. Maar op vrijdagavond moeten ook veel mensen werken en kunnen dus ook niet komen. Maar met de familie ff naar het stadion zit er niet in met deze prijzen. Als je een beetje kortingsbonnen verzamelt gaat het gezin liever een hele dag naar de Efteling. Reken maar uit.. met z'n 3'en een stoeltje.. ongeveer 60 euro. Reiskosten.. ongeveer 7.50 euro. Met z'n 3'en ben je dus 67.50 euro kwijt en dan heb ik het nog niet over eten en tijd.(tijd is ook geld, relatief weliswaar!)

0
Zaterdag 22 januari 2011 om 23:52 uur

Kees

ADODENHAAG schreef:

Waarom zouden jongens niet in de A van ADO willen spelen? Ze komen van de amateurs toch, dus het is voor de jonge jongens toch altijd een stap vooruit? Waar gaat dit over.. er worden geen jongens van Barca A1 naar ADO A1 gehaald.

Je hebt ook nog Feijenoord/Excelsior en Sparta in de omgeving. Je uitstraling is toch minder als je op het hoogste niveau speelt. Ook de stap van bijv Quick/Haaglandia/Forum Sport naar ADO is dan toch een stukje minder aantrekkelijk. Zeker als de B-jeugd ook degradeert.

 

In mijn tijd(ja, als ouwe lul) kozen jeugdspelers zels voor Excelsior i.p.v. ADO vanwege de uitstraling.

0
Zaterdag 22 januari 2011 om 20:42 uur

Ferdy

ADO supporter Leidschenveen schreef:

ho ho, je mag terecht superlatieven gebruiken, maar die wedstrijd thuis tegen NAC was er ook een om je vingers bij af te likken.

 

Gallery play in het Forepark, ik moet nog een keer in mijn ogen wrijven of dat echt waar is.

Nac was er inderdaad een om je vingers bij af te likken maar ik leef maar bij t moment :) vanavond was toch echt sinds lange tijd een pot waarbij ik na 10 minuten stiekem al afdaalde om een biertje te pakken. Hulde lijkt me sowieso voor vd Br die t wederom flikt en een winnnend team neerzet, andere hulde voor de club dat ze Immers vastgelegd hebben. Die gozer speelde echt als een beest. Om dr nog maar een een virtuele veer in zn reet te steken is Toornstra...wat een ziener is dat zeg, constant op de juiste plek en ach ach ach...die pass met binnenkant rechts eerste helft rond de 30ste minuut..ongekende schoonheid. Dit soort passes doen me het verlangen naar een patatje pinda van Henk Patat vergeten!

0
Vrijdag 21 januari 2011 om 23:53 uur

morley

ADODENHAAG schreef:

Nou... Youssef is toch inmiddeld wel miljonair dus is het zo raar dat je dan iets inlevert? Vind ik wel heel makkelijk te zeggen. Ik heb grenzeloos vertrouwen in Piqué, die toch weinig onder voor Youssef. Youssef heeft alleen een aardige spelhervatting, verder vallen zijn kwaliteiten allemaal reuze mee. Youssef verdedigt echt niet beter als Mitchell.

sterker nog; el akchaoui heeft het vooral in nijmegen heel goed gedaan maar ik vind piqué (als ie inzetbaar is ;)) bij ons beter dan el akchaoui in zijn haagse tijd.

0
Vrijdag 21 januari 2011 om 13:37 uur

Frans

 

Beste shouters,

 

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan.

Door mijn verblijf in de bezemkast kan ik helaas niet meer

de info verstrekken omdat ik geen gebruik meer kan maken van

de computer.

Ik heb Max gisteren dan ook verzocht om mijn opvolger

hier te introduceren....

yesyes gaat jullie vanaf heden helemaal bijpraten en hij zal

dan als eerste het nieuws naar buiten brengen dat de onderhandelingen met FC Zwolle uiterst stroef verlopen omdat zij gaan voor het kampioenschap en dat zij Danny Schreurs liever niet afstaan op dit moment....maar wat (nu) niet is kan altijd nog komen.

yesyes zet hem op....je kan het en ik denk dat veelshouters met

smart op jouw info zitten te wachten...;)

 

groeten Frans

0
Donderdag 20 januari 2011 om 16:46 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Kubik en Kum niet op tijd fit
ADO Den Haag kan tegen SC Heerenveen geen beroep doen op Frantisek Kubik en Christian Kum. Beide spelers zijn niet op tijd hersteld van blessures, aldus Omroep West.
Lees het nieuwsbericht
0
Donderdag 20 januari 2011 om 14:11 uur

yesyes

Frans is zeker die Belg die bijgoogem met ze ballengezicht, die heeft nu de tijd van ze leven en ligt dubbelkrom achter ze pc"tje. Maar goed voor ieder wat wils he
 

0
Woensdag 19 januari 2011 om 19:11 uur

Nu online

Tante Wil, opper, Renearmand56, Franky, adorob, Alle ballen op Jort, viarijn, tjapi01, Ronaldr2603 en 131 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Morgen om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24