Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Ooievaar

Aad schreef:

Ik zal je niet honen (hooguit in mijn vuistje lachen).

 

Maar misschien heb je al door dat ik minimaal 70 % van je irritaties deel. Wel irriteert mij vaak aan jou dat je kritiek niet gevolgd wordt door een praktische en betaalbare oplossing.

 

Enig groot punt van verschil is jouw mening over van der Kallen. Ik denk dat hij echt het beste met ADO voor heeft. Maar door de crisis heeft hij zich teveel met zijn grafische bedrijven moeten bezighouden en bij ADO teveel aan mensen overgelaten die dat vertrouwen niet verdienden.

Nu hij zich, om wat voor reden dan ook, wat afstand heeft genomen van het bestuur van zijn bedrijven zal hij wel snel inzien dat de organisatie zoals die nu bij ADO staat een levensgroot risico vormt voor zijn geïnvesteerde geld.

Ik verwacht dan ook wel maatregelen van zijn kant.

 

En als dat niet gebeurt mag jij in je vuistje lachen. Al vrees ik met tranen in je ogen want dan ligt onze club echt op zijn gat.

Ik lach alleen als het de club goed gaat. Al lijkt het wel zo, maar het laatste wat ik wil is mijn gelijk halen. De begroting omlaag is een teken aan de wand. Dat is geen doemdenken, ieder weldenkend mens weet waartoe dit gaat leiden. Althans als dit bestuur en RvC blijft zitten.

 

De club is hardstikke ziek, maar er worden alleen noodverbanden aangelegd en naar mijn smaak moet er diep gesneden worden.

 

Maatregelen kan je inderdaad over twisten althans over de financiële onderbouwing. Dan kom je ten allen tijden uit bij de gemeente, zoals het altijd gegaan is. Maar diezelfde gemeente kan onmogelijk tevreden zijn met de gang van zaken.

 

Ondanks al die mooie verhalen wordt er helemaal geen progressie geboekt. Dramatisch bestuur, RvC idem, lachtwekkend vol met oprettte figuren. Een eigenaar die zich opsteld als een sfinx Selectie is overbetaald, onwillig, gespeend van welke vorm van kwaliteten op een enkele uitzondering na - Toornstra, Luickx, Verhoek, Derijck - dan heb ik het wel gehad - en hebben lekken als hoogste doel verheven. Openlijke minachting van hun supporters, Een grof schandaal!!

 

 Er is binnen noch buiten het veld sprake van leiding. We hebben nog steeds een naamloos stadion. Last but not least wederom een exploitatietekort. Dat lees je nergens tot nu toe in de goed nieuws show.

 

Of de boel rigoreus op de schop nemen, wat de gemeente dus inderdaad wederom een aantal miljoenen gaat kosten. Zie mijn eerdere aanbevelingen.

 

Of de gemeente laat de boel de boel, met als levensgroot risico dat er hooguit wat cosmetische veranderingen worden doorgevoerd, de club komend seizoen degradeert en dan zijn voor diezelfde gemeente de rapen nog veel meer gaar.

 

Dus de gemeente moet kiezen - naar mijn smaak - tussen twee hele kwade opties en aan hun de taak de minst slechte er uit te kiezen. De kost gaet voor de baet uit.

 

Overigens lijkt me die v.d. Kallen niet zo naïef dat hij er zo maar in is ingesprongen zonder enige garantie van gemeentewege. Anders had hij vast wel mensen om zich heen verzameld die wel van toeten en blazen weten.

 

Kijk, hadden we nu nog in het Zuiderpark gezeten dan was het al lang einde oefening geweest. Dat we nog leven ligt aan het nieuwe stadion, dat is evident.

 

Dat kan natuurlijk ook je redding zijn. Ook een kwestie van logisch nadenken. Alleen moet je dan wèl mensen aan de knoppen laten draaien die verstand van zaken hebben.

 

Ringeling of Kallen. Op deze manier doorgaan is het heel snel einde oefening. FC Twente daarentegen is kampioen geworden. Ook zij zijn gedegradeerd, en waren niet zo lang geleden ook bijna failliet. Maar daar zijn mensen aan het roer gekomen die hart voor de club hebben en handelen in het belang van de club. Of denk je dat Munsterman - een kanjer trouwens - het helemaal in z'n uppie doet? Die man laat zich omringen door mensen die kennis van zaken hebben, en hem ook durven tegenspreken. Het kan dus wel, maar dan dien je eerst een goede organisatie neer te zetten. Dan kan ook een club als Twente kampioen worden ondanks dat ze niet de hoogste begroting hebben. En om in Tukkerland te blijven. Ook Heracles is op organisatorisch gebied een verademing. Zo weinig middelen, en zo subliem presteren. Chapeau

 

Ons laatste echte succes 1975 ligt al een aardige laag stof op. Dus de hoogste tijd dat we weer eens aan het venster gaan kloppen. We zijn natuurlijk wèl de derde stad van Nederland. met een achterland waar je u tegen zegt. Daar moet véél en véél meer uit te halen zijn. Daar blijf ik op hameren. Dat is een kwestie van beleid en echt niet anders. 

 

p.s. overigens een mooie uitspraak van tukker Tom Egberts. Dit n.a.v. de vreugdedansen van o.a. de Utrecht supporters omdat Ajax geen kampioen werd. "je kan ook gewoon voor je eigen club zijn"(...)

 

Ook ik heb een hekel aan Ajax maar hou toch veel en veel meer van m'n eigen club. En dat een stel laffe misdadigers ons honk hebben overvallen, dat reken ik de club Ajax niet aan. Dit voor alle duidelijkheid!

 

 

 

0
Zondag 2 mei 2010 om 22:31 uur

<FCDH>

Kees schreef:

Waar ik zo bang voor ben is dat het lang, erg lang gaat duren voordat er duidelijkheid is m.b.t. de technische staf.

 

Daarna duurt het weer lang, tot zeer lang voordat de selectie op orde is. Gevolg weer een leger aan proefspelers en op het eind van de rit een paar paniek aankopen of gehuurde spelers waar je niet helemaal van op aan kan.

 

Stel binnen 1 a 2 weken een gelouterde TD aan die van start kan. Liever 1 selectiespeler minder en kennis aan de top dan nog zo'n seizoen met het "ontslag"van Atteveld en Wetzel.

We hebben dik 4 maanden de tijd om een goede organisatie neer te zetten ik zou zeggen

 

TD DE MOS

TRAINER EVERSE OF MAURICE/LEX

VOETBALMENSEN MET VERSTAND BIJ DE CLUB BETREKKEN

 

SPELERS WEGDOEN SOLTANI

SPELERS PROBEREN TE HOUDEN DEREIJCK IMMERS VERHOEK

SPELERS HALEN ERVAREN SPELERS MET 1 OF 2 JEUGDIGE TALENTEN

0
Zondag 2 mei 2010 om 17:48 uur

Aad

Ooievaar schreef:

Overigens koester ik geen enkele wrok tegen jou, dat kan ik wel scheiden hoor. Je zal ongetwijfeld wel een beste brave man zijn maar jouw romantische efteling beleving hier strookt niet met de mijne. Je mag van mij hoog en laag springen, en ja zeggen waar het nee is en andersom. Maar dit bestuur en deze RvC is totaal ongeschikt:)

 

Een oprecht fijn weekend toegewenst,

 

Gegroet,

 

Ooievaar

Het gaat er niet om dat ik het niet met je eens zou zijn maar ik zou eens een echte oplossing van je willen zien.

 

Voorbeeld:

 

Van der Kallen is jou een doorn in het oog en zou weg moeten. Dan zou hij wel graag zijn geïnvesteerde euro's of althans een groot deel er van terug willen zien. Dat betekent dat er zo'n 6 miljoen zou moeten worden opgehoest door een nieuwe geldschieter. Wie en hoe dacht je die binnen te halen? (En dan blijft er nog geen euro over voor echte verbeteringen).

 

Nog een voorbeeld:

 

De RvC is incompetent en moet worden vervangen.

Zeer zeker ook mijn mening !! omdat een RvC een controlerende en adviserende taak heeft en geen beleidsvormende of beleidsuitoefende taak. Die regel is door de huidige RvC regelmatig overtreden.

Maar ........ wie zou er wel in moeten? Hoe bestrijd je de invloed van de gemeente die een vertegenwoordiger hebben zitten die geen enkele voetbal-feeling heeft maar alleen als schatkistbewaarderoptreedt. Hoe vind je mensen die zich wel op de achtergrond willen blijven houden, knettergek zijn van ADO, verstand van voetbal hebben en ook nog de directie van een bedrijf met specifieke eigenaardigheden (een soort familiebedrijf) kunnen coachen. Die mensen zijn op een hand te tellen en als je ze al vindt: Willen ze dan wel?

 

Voorbeeld 3:

 

De overhead is bij ADO inderdaad gigantisch. Zowel bij hoog- als laagbetaalde functies. Maar mensen loodsen kost geld en dat hebben we niet. En dan is het nog zo dat de goeien het eerst gaan en je blijft zitten met mensen die je eigenlijk kwijt zou willen.

 

Zo zou ik ook kunnen ingaan op de technische organisatie etc.

 

Maar alles draait om de mogelijkheden die er zijn om veranderingen te realiseren. Ik zou zo gauw niet weten hoe en hoop daarom dat tijd de oplossing geeft.

Jij predikt revolutie zonder met oplossingen te komen voor ná de revolutie. Oplossingen die uitvoerbaar zijn.

 

Ik dus ook geen enkele wrok maar ik zou wel graag wat meer realiteitsbesef van jou kant willen zien met echte plannen voor oplossingen in plaats van weliswaar gefundeerde maar niet met oplossingen gelardeerde kritiek.

 

Groetjes,

 

Aad

0
Zaterdag 1 mei 2010 om 12:59 uur

g

Ooievaar schreef:

Je slaat de spijker op z'n kop. We hebben overigens maar liefst dertig punten waaronder maar liefst vier thuisoverwinningen tegen: Willem II, RKC, AZ, en Heerenveen. Proficiat!

Ik ben allang blij dat 30 punten tegenwoordig genoeg is om je te handhaven :D...

 

Overigens ben ik het met je eens dat er veel zaken moeten veranderen, maar wij kunnen niet altijd zien wat er speelt. Bereidheid van bestuur/RvC om naar anderen te luisteren, is een grote stap voorwaarts, maar wezenlijke veranderingen kosten tijd en geld. Geld is er nauwelijks, en de tijd wordt de beleidsbepalers niet altijd gegund, omdat de supporters ongeduldig zijn -dat is geen verwijt, maar dat ligt opgesloten in het supporter zijn. Als een bedrijf reorganiseert, kost het ook vaak jaren voordat je het resultaat echt ziet. Op dit moment lijkt rust in de tent mij het belangrijkste -samen met het snel op sterkte brengen van de selectie. Wie dan de poppetjes zijn, maakt niet zoveel uit (al vermoed ik dat de onrust blijft als RA aan de club verbonden blijft). Al staan we met 11 Oempa-Loempa's in het veld -als ze vijftig punten bij elkaar ballen, vind ik het prima.

0
Zaterdag 1 mei 2010 om 12:12 uur

Ooievaar

Jensen schreef:

Afgelopen vrijdag zag ik drie van onze jongens bij Vak W.
Een antwoord op de vraag “hoe nu verder en hoe kan het beter” konden ze niet geven. Hieruit blijkt maar weer eens dat dergelijke spelers alleen in het spelen geïnteresseerd zijn. Ach, ik neem het ze niet kwalijk.
Ik wil ze wel helpen met dit antwoord.
Wat de club nodig heeft is stabiliteit. Dat geeft rust. De rust die we nodig hebben.
Dat kun je krijgen door een trainer aan te stellen die oog heeft voor het nu EN de toekomst. Een td hebben we niet nodig. Volgens de RvC komt die er ook niet.
Verder is een denktank/adviesgroep nodig. Die adviseert de RvC op technisch gebied. En is sparringpartner van de technische staf. Ik heb begrepen dat die groep adviseurs er ook komt. Dat is goed nieuws.
We hebben een trainer nodig die op zijn Haags wil voetballen. Dus met lef, en aanvallend en verzorgd voetbal. Net als ons symbool de ooievaar. Die staat hoog op zijn poten en heeft een grote bek. De tegenstander moet weer met poep tussen de billen naar Den Haag komen. Net als vroeger.
Dat spel zorgt voor meer toeschouwers, meer en grotere sponsors dus meer inkomsten. Dan kun je betere spelers halen die weer zorgen voor beter spel …… enz. enz.
Als trainer zou ik Jan Everse halen. Ik lees vaak over hem dat hij spelers beter maakt en verzorgd aanvallend speelt. Precies! Verder is het een man waar je niet om heen kunt. Een man met “ballen” die zegt waar het op staat. Richting spelers en bobo’s. Zo iemand hebben we nodig.
En a.u.b. geen Aad de Mos. Die leeft van 14 is 3, 21 is 8 en heeft meer van die wartaal. Hij heeft wel een paar successen behaald. Maar dat is wel héél lang geleden. Daar teert hij bij een aantal shouters nog steeds op. Na die successen heeft hij alleen maar voor hommeles bij zijn clubs gezorgd en is met de nodige afkoopsommen via de zijdeur afgevoerd.
Ook wordt regelmatig Cor Lems genoemd. Met alle respect, dat is niet een man die een BVO kan trainen-coachen. Daarvoor komt veel en veel meer kijken dan alleen het technische aspect dat iemand als voetballer had. Hij mist al die dingen.

Verder hoop ik dat van de huidige selectie in ieder geval blijven: Dereijck, Kum, Verhoek (toch wel), Bosschaart (ook hij toch wel), M. Piqué, Rankovic, Ditewig, Vicento, Coutinho en op STIP natuurlijk Jens Toornstra. Wat een talent heeft die jongen.

Jongens, ik heb al weer zin in de voorbereiding van het volgend seizoen.

Ik hoop dat Frans snel met nieuws komt en ons op de hoogte houdt.

Aardig verhaal ben het goeddeels met je eens. Rust hebben we zeker nodig na dit desastreus verlopen seizoen. Denktank die de techische staf en RvC adviseert spreekt me zeker aan. Zolang er maar mensen inzitten met kennis van zaken en die hun mening kunnen en durven geven en nog belangrijker er wat met die mening wordt gedaan.

 

Ik zou persoonlijk wèl graag een TD aanstellen. Iemand die voor het transfergedeelte zorgt, de rode draad van de club in de gaten houdt, zorgt voor aansturing jeugd, scouting en je uithangboord is richting, supporters en media.

 

Everse zou een mogelijkheid kunnen zijn, maar het valt of staat met het materiaal wat hij heeft,  en wordt hij niet voor de voeten gelopen door Kallen, Jagersma, Vierling en andere nulliteiten, doordat zij - niet gehinderd door enige kennis van zaken - oliedomme uitspraken te doen die alleen maar druk opleveren door een verwachtingspatroon te creëren wat niet realistisch is. Want dan kan je de naam Atteveld vervangen door Everse, en begint het spel weer van voor af aan.

 

Lems daarentegen zou een echte versterking zijn. Dat is een vakman pur sang. Alleen moet je die man een rol in de schaduw laten vervullen, bij de jeugd of bij het 1e als assistent.

 

De Mos zou ik zeker niet als trainer halen, maar als TD zou het wel eens een geslaagde greep kunnen zijn. Groot netwerk, kan een goede organisatie neerzetten, en heeft een goed verhaal.

 

Maar ik vrees dat het ook in de voorbereiding weer onrustig is omdat de selectie op geen stukken na rond is, met alle gevolgen van dien. Ze zullen ongetwijfeld het WK als excuus aandragen, en met de dooddoener: de andere clubs doen ook niets vind ik een zinloos argument, omdat die z'on beetje allemaal boven ons zijn geïndigd(...)

 

Tijd kost geld!!

 

 

 

0
Vrijdag 30 april 2010 om 17:37 uur

g

gonz2 schreef:

Tuurlijk.

De mensen die het probleem aankaarten zijn het probleem.

Voorlopig speelt jouw club al drie jaar in de eredivisie door dit soort mensen.

We hebben AW juist veel te lang de credits gegeven en hadden achteraf gezien zijn wanpresteren veel eerder onder de aandacht moeten brengen maar hebben dat niet gedaan om geen onrust te veroorzaken.

Gelukkig heb je hier veel steun aan mensen die ook lullen over zaken waar ze niets vanaf weten.

Waarom is AW volledig uitgekotst door ADO DH? Alleen maar omdat de HCF wat over hem zei?

Doe toch niet zo dom.

Voor alle duidelijkheid: ik ben geen grote AW fan en geen familie van hem.

 

Maar:

AW was de enige trainer die in het vrijwel gezonken schip ADO Den Haag wilde en durfde stappen. De HCF kon niets anders doen dan blijven roepen om Jol, die ACHTERAF ineens aanhaf heeeeel graag bij ons aan de slag was gegaan (want het blijft toch je club (sic))...toen hij dus al een vet Ajax-contract op zak had.

 

AW heeft goede dingen gedaan (ja, hij heeft bijgedragen aan de imagoverbetering, zijn 'paniekaankoop' Dietwig heeft meer punten opgeleverd dan RA's paniekaankoop Adries Oper, hij heeft een aantal prima spelers gehaald (w.o. Derijck, Buijs), hij heeft minder goede dingen gedaan (w.o. het halen van Milic en RvdB); en hij is zich op zijn ego gaan voorstaan omdat de Rvc zich met zijn werk is gaan bemoeien. Dat laatste is een beetje een 'kip en ei' verhaal, maar het blijft een feit dat beide partijen daarin fouten/blunders hebben begaan. Al die tijd heeft de HCF geen enkele keer de indruk gewekt 'neutraal' te zijn in dit verhaal.

0
Woensdag 28 april 2010 om 10:18 uur

Ooievaar

Vind het onderhand wel merkwaardig dat supporters die wèl met ideeën komen om tot een betere bedrijfsvoering en daardoor tot betere resultaten te komen hier stelselmatig worden weggezet als schreeuwers, opruiers of dat hun voorstellen hoe realistisch ook worden afgedaan als niet haalbaar, zonder enige onderbouwing.

 

Zelf komen ze met geen enkele suggestie, om de club omhoog te brengen. Ja, geen geld. Nee, lekker zo doorgaan dan gaat het vast wèl wat worden. Jammer dat er zo weinig mensen in de gaten hebben, dat we van deze machtthebbers bitter weinig te verwachten hebben. Die zitten er louter en alleen voor hun eigen ego, en belangen. Kan iemand hier dan uitleggen waarom het z'on bende is, er absoluut geen mensen met kennis van zaken bij de club zijn, en mensen die dat wèl hebben buiten de deur worden gehouden? Blijkbaar heeft bijna iedereen hier aandelen in deze machthebbers, ik wil die zegeningen maar niet zien. 15e plek, let's tango!!!

 

Sinterklaas bestaat en die heet de gemeente Den Haag, Mark v.d. Kallen. Hij doet het allemaal uit clubliefde, echt waar(...)

 

Als deze pruters blijven zitten dan kunnen we ons weer opmaken voor een seizoen billen knijpen, en dan niet of we europa ingaan, niet z'on rare sugestie voor de derde stad van nederland met een nieuw stadion, nee, maar om niet te degraderen.

 

Kijk, dat is nog eens stappen maken. Het zou onderhand eens tijd moeten worden voor lange rijen voor de kassa's en elke keer een volle bak. Ben bang dat het zwaaien wordt met zakdoeken, en met name buiten het stadion naar een taxi om zo snel mogelijk naar huis te kunnen, na de zoveelste hopeloze achterstand.

 

Overigens Vincent: ik ben het hele 1e seizoen - in het naamloze stadion wat het nog steeds is, ook z'on staaltje vernuft van deze voor zich zelf zittende prutsers- niet geweest. Ik besloot me niet te laten terroriseren door rovers als Ringeling, Jansen, De Boer en hun geldverslindende ongeïnteresseerde hulptroepen, what's new?

 

Dus ben ik het hele seizoen inclusief nc niet geweest

Kwestie van ballen hebben. Overigens schiet je wederom in je oude reflex door je kop in het zand te stoppen, en je je medesupporters de schuld geeft van deze malaise, want dat is het.

Ik zou zeggen: kom zelf eens met een zinvol idee.En niet met dooddoeners als deze machthebbers de  tijd geven, waarvoor om de club definitief naar de kloten te helpen?

 

p.s vrije kaarverkoop vond je ook zo onzinnig want Ruurd de Boer vond dat absoluut niet nodig. Stel je voor zeg, dat er mensen naar het stadion komen, nee zittend tennispubliek moest er komen, die zwijgzaam het gepruts gade dienden te slaan.

 

Midden Noord staat weer waar het hoort in het midden dus, en je kan een kaartje halen als je de behoefte voelt om met je buurman of wie dan ook naar een niet risicowedstrijd te gaan. Je kan toch moeilijk beweren dat dàt geen goede zet is geweest.

 

Dat hebben we niet te danken aan het bestuur, AD/HC maar aan Midden Noord. Smaken verschillen maar daar voel ik me thuis!

 

 

 

 

 

0
Maandag 26 april 2010 om 23:39 uur

gonz2

Johannes schreef:

Het probleem is alleen dat die namen niet de oplossing geven. Leuke man hoor, Lems, en een echte oude Haagse Held voor velen. Maar een intelligente tekst over voetbal komt er niet uit. Goed om in je organisatie te hebben als assistent maar niet om de boel te leiden.

Meppelink idem. RBC was een brandende puinhoop toen hij er uiteindelijk uitgeflikkerd werd. Vriendje van de Wotte/Wetzel clan ook, en daar wilden we toch juist vanaf?

Jeffrey van As heeft een klein stukje Haags verleden, doet het nu bij NAC niet onaardig in zijn functie als ??? maar is daar zeker géén technisch verantwoordelijke; Maaskant heeft veel - zo niet alle touwtjes in handen. Geen ervaring als TD en als enige pluspunt dat hij bij ons gespeeld heeft. Dat had Atteveld ook. En Wetzel.

Je moet op die plek een zwaargewicht zetten. Als dat dan ook nog iemand is die een binding heeft met onze club is dat een pluspunt. Zet er iemand neer die rashagenees is maar er geen klote van kan, dan heb je weer wat geld weggegooid. Wat Hoogendorp bijv. op de commerciële afdeling loopt te doen kan niemand tot nu toe echt duidelijk vertellen. Ik hoop er het beste van, maar vrees het ergste.

 

Kwaliteit kost gewoon geld. Als je daar niet zoveel van hebt dan moet je een lichtgewicht of onervaren type neerzetten. Dat is dan weer een rottige combinatie met de nieuwe trainer, want die moeten het met elkaar doen zonder elkaar tegen te werken. Ik weet het antwoord niet, maar weet wel dat alléén een 'haagse' achtergrond het niet is.

Waar en wanneer heb jij Cor onzin horen praten over voetbal??

 

Lems promoveerde met Gentile met jong ADH.

Het jaar erop werd hij kampioen met de amateurs van ADH.

Vervolgens promoveert hij met RVVH in 2 jaar tijd van de 2e klasse naar de hoofdklasse en werd hij in het eerste seizoen bij RVVH ook nog eens uitgeroepen tot trainer van Rotterdam en omstreken door zijn collega trainers.

 

Dit alles in de 1e 4 jaar van zijn trainers carriere.

 

Wat voor een CV moet je dan hebben volgens jou?? Maar erger nog; volgens DH?

Tis gewoon een grote schande dat hij niet eens trainer is bij de jeugd. Maar daar hebben we toppers als Alkemade.

 

Alkemade die Wetzel geadviseerd heeft Lems niet te laten komen omdat het zo'n moeilijke jongen is. Ja Alkemade zou wel gevoeld hebben dat Cor hem niet helemaal serieus kon nemen en dat is niet in het belang van Alkemade.

En zo houden die koekebakkers uitzonderlijke talenten als Cor buiten de deur.

Of ken jij een trainer met zo'n staat van dienst over zijn hele carriere?? Laat staan in de eerste 4 jaar van zijn carriere?

 

Nee joh Cor kan niks. Was ook een kutvoetballer ook trouwens.

 

pfffff...

 

 

 

 

 

 

 

 

0
Maandag 26 april 2010 om 23:31 uur

Advertentie

ton

Johannes schreef:

Verdraaien is ook een kunst. Zijn ijdeltuiterij heeft een hoop kapotgemaakt, maar wat de capuchonnies en de veldbestormers hebben aangericht is niet eens meer in geld uit te drukken. 

Sommigen hebben inderdaad een tunnelvisie.

Wetzel had een goeie kunnen blijven/worden, maar het manco van te veel

kapiteins op het schip heeft hem, in mijn ogen, de das omgedaan.

Als de huidige RvC  ook weer weggejend wordt, stapt er helemaal niemand meer in ( je doet in  Den Haag, volgens de supporters, toch alleen maar de eerste tijd goed).

0
Maandag 26 april 2010 om 15:36 uur

Kees

Ooievaar schreef:

Hetzelfde verhaal als Everse, die zwiept die hele RvC opzij. Dat is niet de bedoeling uiteraard.

Zal het dan toch Groenendijk worden?

 

Of Atteveld voor de lange termijn visie op het technische vlak en Kootwijk tezamen met Steijn (als ie tijd heeft) als veldtrainers.

 

Zeg nooit nooit

0
Zondag 25 april 2010 om 22:34 uur

Nu online

Aad, BigMac, Voodoo070, Rooie91, rh_vakm en 127 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24