Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

marcellino

net van mijn werk,de wedstrijd gevolgd via teletekst ben maar naar huis gegaan zo woedend was ik .

Gisteren nog rekenen als we van haarlem en emmen winnen doen we weer mee,ik kan mij herinneren dat ik vorig jaar ook zo zat.

maar verloren tijd,nee den haag is dood en dood ziek iedereen zegt of roept dat we jonge honden willen in het veld alleen het bestuur en de technise staf denkt daar anders over.

En ons maar druk maken over staan of zitten en dreigen dat je een stadion verbod krijgt

Wat is nu weer het excuus we zijn nog niet gewend aan het niveau.

Hou toch op ,we hebben vorig jaar al gezien dat er te veel spelers zijn die het niet meer op kunnen brengen of tegen hun zin bij den haag voetballen na vier wedstrijden mag je toch verwachten dat je een beetje gewend bent alleen bij den haag is dat anders de twee thuis wedstrijden gemiddeld 5000 man.

Wordt het geen tijd dat we laten zien dat we dit niet pikken,ik heb mede lijden voor de mensen die een seizoenkaart hebben aangeschraft ,ik zat er ook aan te denken maar omdat ik regelmatig moet werken op de tijden dat den haag moet voetballen heb ik het niet gedaan.

We hebben ook geen scorend vermogen en dat brak je vorig jaar al op en dat gaat je nu ook opbreken
en niemand die dat ziet het bestuur niet,de trainer niet en ook de sponsors nee die maken zich meer druk wat de supporters doen.

De eerste twee maanden zien ze mij niet in het nieuwe stadion in ieder geval niet om de heren te zien ,ik denk dat we beter naar de dames kunnen gaan dan zien we tenminste onze ploeg winnen.

En voor de seizoenkaart houders je hebt met je kaart toch 2 wedstrijden gratis ,laten we nu eens achter elkaar staan en twee wedstrijden niet gaan.

Dan weten ze dat we het nu echt meenen alleen dan veranderd er wat
Zondag 2 september 2007 om 16:54 uur Quote

haagskwartiertje

ik begrijp trouwens niet van wiljan vloet hoe hij gedacht had om met een veteranen elftal binnen 1 jaar terug te kunnen zijn in de eredivisie dan hadden ze wel eens betere spelers mogen scouten ze hadden ook spelers moeten scouten die voetballen en niet spelers die op damen of schaken of op bingo zitten is toch fucking niet normaal dat je het moeilijk hebt met haarlem heel dat bestuur deugt niet van den haag en ik had van peter hofstede die zelf wel vaak het net wist te vinden betere spelers verwacht met scouten en niet die gozer met die dildo is zijn reet in het goal en ook niet zo oude lul als victoria en boschaard en knopper en rankofiets en ga zo maar door want we hebben meer oude lullen als goede jonge voetballers wij moeten in januari een compleet nieuw elftal kopen met spelers als immers en coster die wel alles willen geven geven voor fc den haag omdat dat hun club is en niet spelers die nog even een zakcentje willen komen verdienen het bestuur is te oud maar de spelers zijn ook te oud 

zo ben zo boos zou nog wel 3 pagina`s vol kunnen schrijven maar als ik dat doe wordt ik steeds kwader kk bestuur nu is het jullie tijd om te vertreken en nooit meer terug te komen en die spelers die niet voor fc den haag willen voetballen wees zo sportief pak je tas en ga ook pleite
Zondag 2 september 2007 om 16:16 uur Quote

Advertentie

Supporter

Optimist schreef:

Zelf  met  n a m e n   komen  ?????  !!!!!
Steven Broers( in 8 jaar tijd van een bijstandsconsuulent tot directeur bestuursdient.)

Het College van Burgemeester en Wethouders heeft vandaag besloten drs. Steven Broers (50) - per 1 september 2006 - te benoemen tot directeur Bestuurszaken bij de Bestuursdienst van de gemeente Den Haag.

De heer Broers is op dit moment directeur Integratie en Hulpverlening bij de dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) van de gemeente Den Haag. Daarvoor vervulde hij diverse managementfuncties bij diezelfde dienst.

Benoemingen van directeuren bij de gemeente Den Haag gelden steeds voor een periode van vijf jaar. 


NB: een nadeel: deze man heeft niets met voetbal.

Zondag 2 september 2007 om 13:17 uur Quote

Supporter

Optimist schrijft:
Updeetje nieuwe namen bovenaan de lijst: 
Robert Langenbach   (mogelijk)

Harry Mens        (optie 1/MKB)
Pieter Winsemius  (top-manager)
Hans Dijkstal        (netwerker)
Wilbert Stolte        (liever Burgervader)
Ed Maas              (zijn wonden zijn nog niet gesteld) 
Martin Jol             (ADO en Jol gaan nooit samen.)
Erwin Koeman    (geen affiniteit met DH)
Ruud Gullit      (geen tijd ivm zijn andere activiteiten)
Hilbrand Nawijn (te veel ballooooontjes
Dick Advocaat   (heeft al een baan)
John Arzbach     (wie?????)
Pieter den Dulk (history)
Kees Jansma (samen uit samen thuis/van Basten)
Zondag 2 september 2007 om 11:53 uur Quote

Haagse Roel

Ik heb Jansma genoemd als plv voor die seniel van de Boer. Jansma is ook druk met andere zaken en kan dat mooi combineren. De baan van Pol vergt meer tijd en dat zal hij zeker niet doen.

Voor die baan is Langenbach of Arzbach de meest serieuze kandidaat. De rest is allemaal wishfull thinking. Ik pak er een paar uit :

Maas : Zal alles voor het zeggen willen hebben. In de huidige structuur ondenkbaar....Denk ook aan de Gemeente DH die veel geld in de club heeft gestoken.

Advocaat : gaat lekker Kangeroevlees eten en Australie coachen.

Gullit : Die willen we toch zelf niet zeg !!!!

Jol : Zou mooi zijn, maar als hij bij de Spurs eruit wordt geknikkerd ( wat een pech had ie vandaag) heeft hij direct een  paar aanbiedingen in de Premier League.

Belangrijkste blijft nu dat De Boer opzout........Deze man kan en mag toch onze club niet blijven beschadigen......Zag AZ thuis spelen.......iedereen met een Klapperflyer in de hand zittend ........tsjonge tsjonge wat een zielig gedoe.....Niet spontaan en emotioneel achter je club staan Nee BRAAF ZITTEN 

Dat hele overleg ( als het er al komt ) is een farce en de uitkomst is nu al bekend.
Zondag 2 september 2007 om 00:12 uur Quote

Supporter

Robert Langenbach      mischien
Kees Jansma               niet   te dominant
Ed Maas                       te rijk 
Martin Jol                      te arrogant
Erwin Koeman               vermoedelijk
Ruud Gullit                     geen tijd
Hilbrand Nawijn              niet serieus
Dick Advocaat                heeft al een baan
John Arzbach                  wie?
Wilbert Stolte                  wilt burgermeester worden

Nog meer suggesties ?
Zaterdag 1 september 2007 om 23:38 uur Quote

Boggel

Hey Max!!

Is nu tijd voor de stelling:

De RVC moet opstappen

of

Langebach moet terug komen

gr
Boggel
Zaterdag 1 september 2007 om 16:56 uur Quote

<FCDH>

kojak1 schreef:

dat is nou ook weer niet nodig vind ik.dat het nou rommelt ok,maar dan voor alles uit te maken gaat mij iets te ver,maar dat is mijn mening hoor.en ed maas laat die ook maar wegblijven,heeft geld genoeg,maar als hij geen zin meer heeft gaat de stekker eruit,zie rkc.
ach hij had ons veel meer moeten steunen dat heeft ie niet gedaan ben gewoon klaar met hem tijd voor frisse windt in ons bestuur kees jansma lijkt mij ook goed of ed maas
Zaterdag 1 september 2007 om 11:58 uur Quote

DE BOER OPZOUTUH

Pauw schreef:

Wat een kip-zonder-kop ideeen hier! Langenbach heeft 5 jaar met geld van de gemeente alleen maar gedaan wat Jansen hem opdroeg. In het voetbal onbenullige types als Van Ringelenstein en De Boer (met niet meer kennis dan de gemiddelde krantenlezer of supporter)waren voor Deetman en de media de verantwoordelijke mannetjes. Zij vinden het nou eenmaal machtig  interessant om zogenaamd de baas te zijn bij een club als FC Den Haag, waar door de hele organisatie heen niet capabele mannetjes en vrouwtjes het werk moeten doen. Voorbeeld? Wie wel eens een scc of cc heeft aangevraagd en nagevraagd heeft bij de club weet wat ik bedoel. Niks loopt gesmeerd, allemaal tweedehandsjes. Al die mensen zijn door Langenbach neergezet en ze steunen hem. Van der Pol is een goedgelovige man die dacht dat hij met goedwillende idealisten te maken had die net als hij het beste van hun baan wilden maken. V.d. Pol had geen schijn van kans in de slangekuil. Gewoon weggepest, zoals vakmensen als bijvoorbeeld Baan door Langenbach. De vakman Baan ging er net als Van der Pol tegen in en werd door Langenbach aan alle kanten alleen maar tegengewerkt. Langenbach kon niet worden gehandhaafd omdat hij een bepaald probleem heeft, wat in het Haagse uitgangsleven geen geheim is. Er zijn nog heel wat meer mensen die bij club werken met hetzelfde probleem. Happy hour. De Boer kon niet anders dan hem wegsturen omdat de directeur geen vuist meer kon maken tegen voor FCDH belangrijke sponsors. Dat kost de club tot op de dag van vandaag heel wat geld en alleen een nieuwe directeur kon de touwtjes weer aanhalen. Als je dat gaat doen maak je bij die businessmensen geen vrienden, vooral omdat achter de rug van v.d. Pol de stapmaatjes van de vorige directeur de poten onder zijn stoel vandaan zaagden. Van binnen en buiten de organisatie lag hij onder vuur.
Daar is niemand tegen bestand en zeker een onervaren man als v.d. Pol niet. 

En nu willen jullie de klok weer terugdraaien? Gebruik je verstand. HELEMAAL SCHOON SCHIP MAKEN, dat moet gebeuren. Wie kan dat nog in Den Haag? Langenbach is, jammer voor zijn fans en voor hem, alleen nog maar op lager niveau geloofwaardig. De poppenspeler zal niet zo dom zijn om "die krullebol" terug te halen maar eerder voor een ander vriendje kiezen. En dat vreten wij met z`n allen onder aanvoering van AD/HC gewoon weer als zoete koek. Derde stad, derde divisie, zei Ed Maas. In alle geledingen van de club komt het naar voren.
Een borrel op z`n tijd moet kunnen.

Past ook wel een beetje bij onze club.

Zo`n 80 % van de supporters heeft een verslaving, dus alleen in dat opzicht past Langebach bij ons.

Langebach pleegde altijd overleg met de supporters en werd nog is wat geregeld. Denk aan een groot scherm en altijd een leuke open dag.

Ik zeg:

Langebach terug anders krijgen we straks weer zo`n mongool die de supporters niet begrijpt.

Dat risico neem ik liever niet.

DE BOER OPZOUTUH 
Zaterdag 1 september 2007 om 09:43 uur Quote

<FCDH>

Piet van der Pol verlaat ADO Den Haag
Piet van der Pol legt met ingang van 1 oktober 2007 zijn functie als algemeen directeur van NV ADO Den Haag neer.
Ruurd de Boer (voorzitter Raad van Commissarissen NV ADO Den Haag): “De Raad van Commissarissen en Piet van der Pol hebben in goed overleg besloten de arbeidsovereenkomst van de algemeen directeur met ingang van 1 oktober 2007 te beëindigen.”

“De Raad van Commissarissen betreurt het vertrek van Piet van der Pol en is hem zeer erkentelijk voor zijn integere en degelijke wijze van aanpak van de veeleisende nieuwe taken voortvloeiende uit de overgang naar een nieuw stadion. De onverwachte degradatie en het tot tweemaal toe staken van een thuiswedstrijd hebben tot een buitengewoon zware belasting geleid. De Raad van Commissarissen bedankt hem dan ook voor zijn diligente aanpak als crisismanager in deze fase van de ontwikkeling van de club.”

Voor de invulling van de interim-periode zal door Stichting Stadion Ontwikkeling op korte termijn in samenwerking met de Raad van Commissarissen een oplossing worden gezocht. Tot die tijd zal met ingang van heden marketing & communicatie manager Steven de Haseth fungeren als aanspreekpunt voor de organisatie.


bron www.adodenhaag.nl
Vrijdag 31 augustus 2007 om 17:38 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

buurmanBrutus, Tante Wil, john 147, morley en 62 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Peet Bijen Milan van Ewijk

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
0-1
20 september 2020

Volgende wedstrijd

Logo Feyenoord Logo ADO Den Haag
27 september 2020 om 12:15 uur
De Kuip, Rotterdam

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Heerenveen 2 - 6
2 Ajax 2 - 6
3 PSV 2 - 6
4 Vitesse 2 - 6
5 VVV-Venlo 2 - 4
6 FC Twente 2 - 4
7 Feyenoord 2 - 4
8 Willem II 2 - 3
9 FC Groningen 2 - 3
10 Heracles 2 - 3
11 AZ 1 - 1
12 FC Utrecht 1 - 1
13 PEC Zwolle 2 - 1
14 FC Emmen 2 - 0
15 ADO Den Haag 2 - 0
16 Sparta R'dam 2 - 0
17 Fortuna Sit. 2 - 0
18 RKC Waalwijk 2 - 0