Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Ferdy

Kinderwijsheid

M'n dochter durfde nooit mee naar ADO. Ze was gewoonweg bang.
Als rechtgeaard Hagenees maakte ik me zorgen.
Vaak ondernam ik na school met haar de trip naar het stadion, gewoonweg eens laten zien dat t allemaal niet zo eng is en dat Immers in t echt niet zo lelijk is als op TV, Vd Brom niet echt Bromsnor is, maar telkensweer was de enige shout van haar:
Papa..ik wil niet zo hoog!
Vanzelfsprekend zochten we hulp, van psychotherapeut tot Ted Troost, het mocht niet baten.
De laatste tijd lijken haar problemen minder, er is weer een gezond verlangen naar alles wat met het Haagse sportgebeuren te maken
heeft en telkens weer zie ik die pret-oogjes als papa zn vrienden ontvangt om met de mannen naar t stadion te gaan voor de wedstrijd.
Als zorgzaam ouder zoek je telkens weer naar oorzaken...heeft ze een aangeboren afwijking dat ze niet zo "hoog" wil? Is ze bang voor de massa, sterker nog..je twijfelt of dat kinderhart wel groengeel is.

Afgelopen zondagavond, het verplicht bord op schoot gebeuren, Studio Sport. Ultiem family-moment en toen ging voor mij het licht aan..."O papa, spelen ze nu maar 5 hoog!!!
Wanneer mag ik een keer mee?

A fan is born!

0
Dinsdag 8 februari 2011 om 17:48 uur

ADO Vrouwen

Lees nu de voorbeschouwing van de TOPPER FC Twente - ADO Den Haag Vrouwen op www.adodenhaag-vrouwen.nl, hier vind u naast de voorbeschouwing, ook leuke interviews, filmpjes, foto's en het laatste nieuws van de ADO Den Haag Vrouwen.

0
Dinsdag 8 februari 2011 om 13:57 uur

supporter-noord

We hebben de laatste 4 eredivisie wedstrijden op rij gewonnen.

Ik vraag me af wanneer we voor het laatst 4 wedstrijden achter elkaar gewonnen hebben. Dat moet denk ik ook wel ergens uit de 70er jaren zijn. 

En met 2 thuiswedstrijden tegen degradatie kandidaten in het vooruitzicht kan dat alleen maar beter worden.

0
Dinsdag 8 februari 2011 om 11:28 uur

ADO-Westland

Alloa,

 

Blijf het een mooi gezicht vinden om dit te zien.

 

Vorm laatste 10 Eredivisie
Nr. Club Vorm
1 ADO Den Haag W-X-W-V-V-X-W-W-W-W
2 PSV Eindhoven W-W-X-V-W-X-W-W-W-V
3 FC Groningen W-V-W-V-W-W-X-V-W-W
4 FC Twente W-V-V-W-W-V-W-W-W-X
5 Ajax V-V-X-W-X-W-W-V-W-W
6 AZ Alkmaar X-W-W-X-W-V-X-X-W-V
7 FC Utrecht X-W-X-V-W-V-W-W-X-X
8 SC Heerenveen W-X-W-X-V-W-W-V-V-X
9 NAC Breda V-W-V-W-W-W-X-X-V-V
10 Vitesse X-W-W-X-V-V-X-V-W-X
11 De Graafschap X-W-W-X-V-X-V-W-X-V
12 Roda JC X-V-X-W-W-X-V-W-V-V
13 NEC Nijmegen W-X-V-V-X-W-X-X-X-X
14 Heracles Almelo V-W-V-W-V-X-V-X-X-W
15 Feyenoord X-X-V-W-X-W-V-V-V-X
16 Excelsior V-V-W-X-V-V-X-V-V-W
17 VVV-Venlo W-V-V-V-V-X-V-V-V-W
18 Willem II X-V-V-X-X-V-V-W-V-VVorm laatste 10 Eredivisie

0
Maandag 7 februari 2011 om 21:22 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ik weet niet of het al geplaatst is, maar hier heb ik een tekst van de FC Groningen website over de play offs.

 

 


Play-offs

Door het verlies van een Europees ticket in het seizoen 2011/2012 moesten de KNVB en de eredivisie-clubs wel naar een nieuwe opzet voor de play-offs van volgend seizoen zoeken. Uiteindelijk is besloten dat de nummers 4 tot en met 7 van de eindrangschikking play-offs spelen om één Europees ticket. Mocht de bekerwinnaar bij de eerste vier clubs op de ranglijst eindigen, zullen de nummers 5 tot en met 8 om het laatste ticket spelen.

 

0
Maandag 7 februari 2011 om 19:14 uur

rien1

ADODENHAAG schreef:

Roda weer puntjes verspeeld, mijn weekend kan niet stuk!

Verspeelt veel punten de laatste tijd. Sinds de winterstop gaat het daar een heel stuk slechter. Ook tegelijkertijd met de slechte prestaties kwam het moment dat Martin van Geel zou weggaan naar Feijenoord. Ze zijn daar (volgens VI) in Kerkrade ook nog eens doodsbang dat hij de (bijna) complete spelersgroep van Roda meeneemt naar de havenstad.

0
Zondag 6 februari 2011 om 18:36 uur

lulijzer

Om voor de plaatsen vier en vijf in aanmerking te komen waren de afgelopen vijf voetbaljaargangen respectievelijk gemiddeld 58,2 en 57,4 punten nodig.

 

Naar verwachting hebben we dus nog 20 punten uit de laatste 12 wedstrijden nodig voor een zeker Europees avontuur...

 

Kijkend naar ons schema:

Za 12/02/2011 ADO Den Haag - VVV-Venlo (3)

Zo 20/02/2011 ADO Den Haag - Feyenoord (3)

Za 26/02/2011 NAC Breda - ADO Den Haag (1)

Za 05/03/2011 ADO Den Haag - NEC (3)

Zo 13/03/2011 De Graafschap - ADO Den Haag (1)

Zo 20/03/2011 ADO Den Haag - Ajax (1)

Zo 03/04/2011 FC Utrecht - ADO Den Haag (1)

Za 09/04/2011 ADO Den Haag - Vitesse (3)

Zo 17/04/2011 AZ - ADO Den Haag (0)

Vr 22/04/2011 ADO Den Haag - FC Twente (0)

Zo 01/05/2011 ADO Den Haag - FC Groningen (1)

Zo 15/05/2011 Heracles Almelo - ADO Den Haag (3)

 

Ik heb geprobeerd er met een nuchtere blik wat puntjes achter te zetten en kom zo op exact 20 punten uit....

De afgelopen jaren was ik ook puntjes aan het tellen, om te kijken hoeveel we er nog nodig hadden om.... Ach laat maar...

 

FORZA DEN HAAG!!!

 

0
Zondag 6 februari 2011 om 14:11 uur

Advertentie

Ferdy

Filmpje van Alberto..vooral de laatste 2 minuten kijken..wat een ontlading in dat uitvak!

 

http://www.youtube.com/user/adojournaal
 

0
Zondag 6 februari 2011 om 13:25 uur

<FCDH>

reakties uit heel nederland over ADO DEN HAAG

 

Ik ben geen ADO supporter, maar wat doen die gasten het goed dit jaar. Deze ploeg kan alleen maar beter worden. Dit jaar zal het naast alle prijzen grijpen, maar als dit team bij elkaar blijft met v/d Brom als trainer dan zie ik ze in het volgende seizoen in de EL voetballen en misschien nog de beker of zelfs de titel veroveren.
Dennis, Den Haag

 

Schitterende foto van Van de Brom en z'n team! Ado jullie hebben het verdiend ik ben trots op jullie. pisvee heeft lekker een koekje van eigen deeg gehad. De dappere helden van psv worden nu meegenomen door ome Fons Spooren en een voor een uitelkaar getrokken.
au dat doet pijn, lampenstad

 

het grootste vermaak heet leed vermaak. Al die reacties hier, de kift, de scheidsrechter, het geluk, het laffe voetbal, etc. Ik was erbij, ADO speelde een felle, slimme wedstrijd. Belette PSV om te voetballen. Gelijk de wedstrijden in Enschede en Amsterdam zat ADO er met het hele team van minuut één bovenop. Daar kunnen de 'echte' topteams nog wat van leren. En, ja, helaas, de engel-aar liet weer zien dat hij op dit niveau niet mee kan.....
Anton, Eindhoven

 

Het geld heeft verloren van kracht! ADO gefeliciteerd en PSV lik je wonden, probeer eens iets voor jullie publiek te betekenen!
Daan, Almere

 

Toppie ado en wesley wees maar blij dat je bij ado speelt en niet bij psv klasse jongen
Remco , leiden

 

mooi bericht nu krijg PSV ook eens sigaar uit eigen doos , heel vaak scoort PSV in de laatste minuut en nu zijn hun spekkoper en nu is Ado Den Haag de winnaar en ik als Ajax supporter wil hier dan ook mij felicitatie kenbaar maken aan Ado Den Haag.
Ajax Fan, Amsterdam

 

nu kan ik weer met trots zeggen ado is me cluppie
aad caffa, zoutelande

 

SUPER ADO! Klasse gedaan! De laatste weken (dit seizoen) kan ik als FC Twente fan ook genieten van jullie team, vanavond zelfs dubbel! Morgen moet mijn club aan de bak tegen FC Utrecht, ik hoop op een mooie wedstrijd! Eindstand eredivisie 2011??? 1 FC TWENTE 2 FC Groningen 3 PSV EINDHOVEN 4 ADO DEN HAAG 5 AJAX AMSTERDAM
Maurice Vak 106, Enschede FC Twente stad

 

Het hele land is trots op ADO. Iedereen gunt Den Haag de titel.
G., te F.

 

En Rutten maar zeggen,wij zullen ADO eens bang maken,ha ha ha.
Januzke, Eindhoven

 

met een groen geel haags hart ga je huilen van geluk. ado ado ado ado ado ado ado iedere haagse voetbalfan kan z,n ogen niet geloven. ado ado ado ado ado ado ado van marwijk mag wel eens komen kijken naar de spelers,....voor oranje ado ado ado ado ado volgend jaar:ado-bayern munchen? ado-real madrid?
ton h, residentie

 

Geweldig dit !!!!! Allemaal van harte gefeliciteerd. Groet ADO supporters groep/ Flevoland
Joep, Lelystad

 

Respect aan ADO en de trainer die daar goed werk verricht. PSV en Twente en Ajax zitten even in een zware fase, blessureleed en verkopen, dat levert even een verslapping op. Ga niet moeilijk doen, de competitie wordt er alleen maar spannender op. Nu even Petje Af voor Ado, proficiat Den Haag.
Ron, enschede

 

Jammer maar helaas, als we moeten verliezen dan maar van Den Haag. Hoop wel dat PSV op tijd wakker is geschud nu. Heb nog steeds alle vertrouwen in het kampioenschap.
Haagsche, Harry

 

Terecht dat ADO heeft gewonnen. En dat werd dan wel in blessuretijd,maar psv verdiende het echt niet. Kinderachtig geval en getrek ook weer aan psv zijde vooral van Toivonen,echt bar en boos die man. Rutte zou als psv coach er beter aan doen om Toivonen maar niet meer in de basis te zetten. Grote hulde voor Ado en voor John Vd Brom,hij doet het super als trainer bij Ado en dat mag best veel gezegd worden.
drechtlady, zwijndrecht

 

Ik feliciteer Ado met dit suc6 en hoop dat ze eind van dit seizoen het team bij elkaar kunnen houden als ze hopelijk Europa ingaan. Alleen de trainer mag wel bij Ajax komen. Beste heer v.d. Brom u heeft er een goed en compact team van gemaakt, zonder een speler met sterralures. Chapeau!!!
frans, Amsterdam

 

ADO.... gefeliciteerd. Verdiend. Lach me tranen om al die zogenaamde toppers bij de tegenpartij. Speel zo door en blijf vooral Haagsch. Enig.....
Carmen, Dordrecht

 

Een overwinning voor teamspirit! Gefeliciteerd ADO,
Guido, Wassenaar

 

van der Brom mag dan een man met Ajax roots zijn maar deze Hagenees is blij met hem. En ik moet toegeven dat ik het in eerste instantie niet eens was met zijn aanstelling. Ooit kwamen ploegen met de schrik in het lijf naar Den Haag omdat ADO thuis moeilijk te verslaan was. Als JvdB dit gevoel weer kan brengen mag hij wat mij betreft ook burgermeester worden. Over de discussie stad / dorp kan ik alleen zeggen dat Den Haag sinds Lodewijk Napoleon al een stad is.
Ed., Den Haag

 

ADO GAAT EUROPA IN!!!
lennard, scheveningen

 

Ik weet niet wat ik meemaak dit seizoen!!!Jarenlang zit ik naar degradatievoetbal te kijken en dan dit!!Wat een mooie dag weer voor alle FC Den Haag supporters!!!Benieuwd waar Den Haag uiteindelijk gaat eindigen dit seizoen!COME ON THE HAGUE!!!
Erwin, Voorburg

OhOh Den Haag mooie stad achter de duinen ben echt een trotse hagenees. Eerst Ajax en nu PSV!!!! Wie volgt. Gefeliciteerd ADO.
Ado fan , Den Haag

 

Toppie Den Haag Jullie hebben betere trainer als wij.
Feijenoordfan, amersfoort

 

Den Haag is de club van het jaar...fantastisch
Pepe, edam

 

 

0
Zondag 6 februari 2011 om 09:04 uur

Haagse Roel

Ik zou het contract van Toornstra opnieuw openbreken tot 2017.

 

Mocht Buly niet haalbaar zijn dan zou ik die Boymans halen, weliswaar mist ie een pingel vanavond, ik let de laatste tijd extra op hem, echt een handenbindertje en gevaarlijk in de zestien....

 

Voor de rest .........het maakt me geen klote uit.......mooie zondag in het verschiet......laten we de complimenten van Studio "neuzen"voetbal en VI maar weer over ons heen laten komen hehehehe.

0
Zondag 6 februari 2011 om 00:16 uur

Nu online

Tante Wil, Alle ballen op Jort, ton, GroenGeelHart070, derput, Franky, frans swa, Erik070 en 128 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Morgen om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24