Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Mike

morley schreef:

grappig om te zien dat een aantal mensen denkt dat we ons met het huidige spelersmateriaal moeiteloos gaan handhaven. doet me denken aan dat ik gisteren van der gijp en derksen op tv hoorde schreeuwen dat nederland absoluut zonder enig probleem wereldkampioen zal worden. wat een genante vertoning was dat zeg. je zag die carl huybrechts zich afvragen of hij in de maling werd genomen.... kan me nu heel goed voorstellen wat de belgen bedoelen als ze zeggen dat wij 'dikke nekken' hebben!

 

on topic; inormaal gesproken zouden we de graafschap en excelsior volgend seizoen achter ons moeten kunnen houden. hoewel de graafschap ook wel eens kan verrassen. maar goed, dat zou dus betekenen dat je ook zomaar onder de streep kunt belanden.... want er is verder geen club in de eredivisie die aantoonbaar slechter is dan wij. wel een stuk of vier clubs dat gelijkwaardig is. maar als je nu al gaat roepen dat wij zeker beter zijn dan pakweg een vvv of een vitesse dan heb je weinig geleerd van de afgelopen seizoenen.

Grotendeel mee eens.

Er is geen enkele reden te veronderstellen dat ons team versterkt is tov vorig jaar.

Misschien dat spelers op een ander plek beter tot hun recht kunnen komen maar in principe worden de wat oudere spelers er niet zomaar beter op.

Jongere spelers kunnen wel vooruitgang boeken maar dan zul je een trainer moeten hebben die hun beter kan maken en die hebben we, in ieder geval de laatste jaren, niet gehad. Met mooie praatjes (AW) of oren trekken (RA) en hard treainen breng je spelers misschien wat bij op fysiek en psychisch vlak maar niet op het technische en tactische.

Ik geef vd Brom het voordeel van de twijfel en hoop voor hem dat ie nog wat (2?) goede spelers mag halen, want ik vrees dat dit materiaal niet voldoende is om niet weer met samengeknepen billen de laatste speelrondes af te wachten

0
Zaterdag 26 juni 2010 om 12:24 uur

Ooievaar

Johannes schreef:

Immers hoort hier, zo simpel is het. Hij is erg gegroeid de afgelopen seizoenen. Toch zou ik hem vooral niet op de Luijckx-positie zetten; die jongen heeft een drang naar voren en het is zonde om dat niet te gebruiken + hij komt verdedigend echt tekort. De stofzuiger voor de verdediging met een goede pass in de benen kan zomaar Derijck zijn, of hopelijk nog Rankovic. Ik zie een centrale verdediging met Derijck en Kum nl. ook heel erg zitten.

Of: Kum met Bosschaart en Derijck ervoor.

Het zit achterin helemaal zo slecht nog niet bij ons ADO.

 

Voorin is het een heel ander verhaal; ik ben benieuwd met welke opstelling John vd Brom het gaat doen. Bij een 4-3-3 MOET er een linksbuiten bij. Vd Bergh kan en/of wil dat niet; als hij blijft zet hem dan in godsnaam maar als aanvallende middenvelder neer. Als centrumspitsen beschikken we over Oper en Powel; is dat voldoende vraag ik mij af? Gelukkig hebben we als joker ook Vicento nog in huis.

Daarom zeg ik ook als niets bij zou komen.

 

Maar v.d. Bergh is net als het verhaal Immers, hij is zeer sfeergevoelig. Maar ook hij heeft vorig jaar opzichtig gefaald, maar dat zal hij zelf ook wel snappen. Voor hem geldt: laaste kans anders kan hij terug naar Haaglandia en is zijn profloopbaan afgelopen. Topklasse is veredeld amateurniveau.

 

Maar v.d. Bergh hoeft anders als Verhoek niet de achterlijn te halen, hij heeft de traptechniek om een bal te plaatsen zonder zijn tegenstander uit te hoeven spelen.

 

Vicento moet het nu maar eens gaan laten zien, dan wordt het een geduchte concurrent voor Oper.

 

Maar ook met dit materiaal moet je beter zijn dan VVV, Graafschap, Excelsior, Willem II, NEC, Vitesse.

 

Ik heb er vertrouwen in dat het gedonder nu afgelopen is, zeker in de wetenschap verkerende dat de clubs niet zitten te wachten op o.a. de spelers van ADO, en een talentvolle trainer als v.d. Brom.

Win- win situatie dus, wat met name thuis voor meer spektakel zal zorgen.

 

Nu Kyocera aan boord is gestapt, reken ik er op dat dat een aanzuigende werking heeft. Nu kan je langzaam maar zeker omhoog gaan kijken. En daar is dat stadion ook voor neergezet.

0
Zaterdag 26 juni 2010 om 10:57 uur

Ooievaar

oodh schreef:

Volgens mij heb ik ergens gelezen dat van den Brom had gezegd dat het uitgesloten was dat Kolk naar ADH zou komen.

Klopt, kan ook tactiek zijn. Het is wat schimmig als Kolk zelf aangeeft dat Kallen hem heeft gebeld, Kolk gaat blijkbaar ook niet naar Duitsland anders zou hij nu niet bij Vitesse trainen, lijkt me.

Maar wat mij betreft welkome versterking. Met Kolk, Oper, Verhoek Vicento en een te halen linksbuiten Kubik? zou je een aardige voorhoede hebben, wellicht het proberen waard om v.d. Bergh wat meer hangend op links te laten spelen, die jongen heeft toch een lekker trap hoe je het ook wend of keert. Hoe meer keuze hoe liever het me is.

 

Middenveld en achterhoede zijn zeker door de terugkeer van captain Ranco en 'tuinman' Piqué redelijk op orde.

 

Denk al met al dat we er dan toch sterker op worden, en vele andere clubs nou niet bepaald, er bij opgeteld dat we met de nieuwe trainer, en de adviezen van de adviseurs de rust in de tent is weergekeerd, we daarom rond plek 11/12 zouden moeten kunnen eindigen. Zeker als de loop er dadelijk er een beetje inkomt als de mensen wat vermakelijkere wedstrijden in het Kyocera stadion -heel belangrijk - krijgen te zien.

0
Vrijdag 25 juni 2010 om 13:58 uur

Ooievaar

Kees schreef:

VAN DE OFFICIËLE SITE:

 

Vier spelers tekenen contract
Woensdagmiddag kwam een bijzonder gezelschap bijeen in de Senaatskamer van het Kyocera Stadion. Wesley Verhoek, Gino Coutinho, Jens Toornstra en Pascal Bosschaart tekenden hun nieuwe contracten.
De spelers kwamen naar het stadion met hun zaakwaarnemer en andere belangrijke mensen die zij graag bij dit moment aanwezig wilden hebben. Namens ADO Den Haag waren directeur Dick Vierling, commissaris Mark van der Kallen en John van den Brom present. De eerste twee spraken de spelers toe en gaven aan blij te zijn deze jongens te kunnen behouden voor de club. Van den Brom wilde dit moment met een viertal van de voor hem nieuwe jongens niet missen.

Bosschaart en Coutinho ondertekenden een verlenging van een jaar, Verhoek eentje van twee jaar en Toornstra blijft tot 2013 aan ADO Den Haag verbonden.

Icoon Henk van Leeuwen sprak de jongens voor de ondertekening toe en vertelde over de gouden tijden van FC Den Haag en vooral over de teamspirit van zijn periode. 'Wij vochten door dik en dun voor elkaar en als jullie dat ook doen komt het helemaal goed, want het talent is er.' Na afloop poseerden de heren, uiteraard met een glaasje bubbels, voor de historische foto van Van Leeuwen na de bekerwinst.

 

Henkie "mooi" is m.a.w. waarschijnlijk ook adviseur op de achtergrond. Slimme vent, uitstekende spits en goed zakenman. Is een aanwinst als adviseur.


 

Helemaal mee eens Kees. Mooie -zonnebank- Henkie, dat was nog eens eens spits, kom er nu maar eens om. Kon werkelijk alles, en ging bijna nog mee naar het WK '78. Dacht dat hij een makelaarkantoor had in het rotterdamse.

 

Mooi dat ook hij blijkbaar één van de adviseurs is.

 

Blijf van mening dat we absoluut niet bij de laatste drie vier hoeven te zitten .

 

Mij kan je niet wijs maken dat wij niet beter zouden zijn dan Willem II, Vitesse, Nec, Graafschap, VVV en Ecelsior. Onze selectie is goeddeels in tact gebleven, alleen jammer dat Luickx weg is, en die andere clubs zijn of minder of raken spelers kwijt zonder zich te versterken. En dan reken ik NAC, Heracles en Roda nog maar even niet mee.

 

Als de sfeer goed blijft in de spelersgroep onder leiding van de nieuwe trainer, dan moeten we maar eens richting plek 12 gaan, en dan doorgroeien. Daar is dat stadion -met mogelijkheid tot uitbouw - namelijk voor neergezet.

 

Basis voorwaarde hiervoor is: blijven luisteren naar mensen met kennis van zaken.

 

Heb geen last van een zonnesteek, en dat ned elftal interesseert me geen reet  ook al gaat iedereen op z'n kop staan, dus daar vergelijk ik het ook niet mee, maar dat is een kwestie van plussen en minnen. En voor de beeldvorming is het heel belangrijk dat we een stadionsponsor hebben.

 

Rust in de tent en luisteren naar de juiste mensen, dat is het devies. Kan je volgend jaar doorselecteren opdat de selectie beter wordt. Voor komend seizoen, meer punten, meer televisiegelden, meer toeschouwers meer goodwill.

 

Competitie zal er niet bepaald sterker op worden om me heel mild uit te drukken, dus omhoog met die handel!!

 

 

 

 

 

0
Woensdag 23 juni 2010 om 22:55 uur

Jensen

Ik ben heel benieuwd naar Supusepa.

Onze trainer kent hem nog uit zijn 020-tijd als hoofd opleidingen.

Hij is echter heel erg blessuregevoelig.

Die jongen is heel lang geblesseerd (geweest).

Hij heeft het afgelopen seizoen 5 x meegespeeld in het 2e van 020 waarvan 1x in de basis.

0
Woensdag 23 juni 2010 om 15:22 uur

Advertentie

<FCDH>

ADO-spelers willen onder Van den Brom wel in Den Haag blijven23 juni '10 07:40 door David Kuipers


ADO Den Haag hoeft niet langer te vrezen voor een leegloop nu John van den Brom is aangesteld als trainer. Tijdens het vorige seizoen, met Raymond Atteveld als coach, zeiden verschillende spelers nog te willen vertrekken bij de Residentieclub.

Onder Van den Brom zien de spelers de toekomst bij ADO weer positief tegemoet. Zo wilde Ahmed Ammi eerder nog vertrekken uit Den Haag, maar gaf hij vorige week opeens aan zijn contract te willen verlengen. "Ammi vroeg of wij de optie wilden lichten in zijn contract, dat pas over een jaar afloopt", aldus commissaris Mark van der Kallen in VI. "Hij had goede verhalen gehoord over John van den Brom, onder meer van de Marokkaanse jongens bij AGOVV Apeldoorn, en ziet het weer helemaal zitten."

Ammi is niet de enige die toch bij ADO wil blijven. "Ook jongens als Ricky van den Bergh en Danny Buijs hoor je nu niet meer over een vertrek. Daaruit blijkt dat onze spelers zich helemaal over de periode-Atteveld hebben gezet. Ze zijn er natuurlijk ook achter gekomen dat geweldige aanbiedingen van andere clubs ook niet zomaar aan komen waaien."
 

0
Woensdag 23 juni 2010 om 08:36 uur

ADODENHAAG

Ik vond vd Brom wel goed overkomen in het interview van GGH, zn houding was anders omdat het een heel ander soort interview is dan normaal (informeler) en net na de training wordt je er natuurlijk een beetje door overvallen. Ik denk dat het een zeer goede trainer bij ons wordt.

0
Dinsdag 22 juni 2010 om 22:56 uur

Ooievaar

Zo, ff zitten kijken naar GGH, die jongens verdienen ook een dikke pluim voor hun fantastische pr voor de club!!! Mag ook wel eens gezegd worden.

 

En ik heb een heel goed gevoel bij v.d. Brom. Sommige dingen kan je niet goed duiden, maar ik heb het gevoel dat we een hele talentvolle trainer hebben aangetrokken. Hij heeft geen kapsones, goede kop met dito verhaal, en komt over als iemand die niet al te snel in de war raakt. 

 

Zoals gezegd: vele clubs moeten terug of liggen bijna aan de dallas. En daar moeten we ons voordeel mee doen, zeker met die stadionsponsor - zeer goede zaak - en de nieuwe trainer heb ik het gevoel dat er nu een frisse wind gaat waaien. Eindelijk.

 

We moeten het nu niet meer hebben over handhaven, maar de lat hoger leggen, en mikken op plek 11/12, dan  zou ik zeer tevreden zijn.

 

De spelers zijn nu aan zet, niet lullen maar poetsen. En als je onverhoopt niet speelt, niet de kop laten hangen maar de mouwen opstropen en een tandje bijschakelen. Als je goed genoeg bent stel je je zelf op.

 

En hou Henk uit de pers

 

0
Dinsdag 22 juni 2010 om 21:35 uur

Ooievaar

super fc denhaag schreef:

1 ding begrijp ik niet echt. we zijn nu 4 jaar opzoek naar een stadion sponser. iedereen kon weten dat je dan de naam van het stadion niet voor het uitkiezen hebt. ja ik had ook liever shell gehad. maar we mogen blij wezen dat er nu iemand geld neerlegt voor het stadion. kan je toch weer een leuke speler van betalen. of weet ik t wat. alle inkomsten zijn welkom.

Ber er zeer tevreden mee, is wel een multinational heeft een aanzuigende werking. Vele clubs moeten fors terug, en voor ons betekend dit groei. Met dank aan het nieuwe stadion, dat is onze redding. Ben ik van overtuigd. Daar gaan we echt wel de revenuen van plukken.

 

Als de rest zwakker wordt en wij niet, stijg je ook op de ranglijst.

 

De banden met Ling worden ook weer aangehaald, je weet nooit wat het op kan leveren, al vond ik die Horvath puur als verdediger helemaal geen slechte optie om er bij te hebben.

 

Als je niet al te veel te besteden hebt, dan kan het geen kwaad om je oud spelers te raadplegen.

 

Als het verhaal Immers niet door zou gaan, dan heb je daar een hele bruikbare kracht aan, als die jongen goed in z'n vel zit. Tel daarbij op de rentree van een fitte Ranco, Piqué en Oper, opgeteld bij het feit dat er een nieuwe trainer voor de groep staat, dan zouden we wel eens een aardig seizoen tegemoet kunnen gaan met z'n allen.

 

Wij zijn niet minder dan Vitesse, dat uitverkoop houdt, Willem II, Nec, Heracles, VVV, Roda wat ook spelers kwijt raakt, Excelsior en Graafschap. Moeten allemaal of terug, of hadden al weinig kwaliteit.

 

Zaak is nu dat het bestuur geen rare fratsen meer uithaalt, dus blijven luisteren naar ome Kees e.a. en deze trainer de kans krijgt om in alle rust - waarom niet? - aan de gang te gaan, de spelers dit jaar gewoon doen wat ze vorig jaar goeddeels verzuimden door allerlei omstandigheden.

 

Alles bij elkaar opgeteld, ben ik er van overtuigd dat we met name thuis veel betere resultaten gaan halen. Plek 11/12 waarom niet?

0
Maandag 21 juni 2010 om 22:20 uur

christian

Ammi wil niet meer weg bij ADO Den Haag
Ahmed Ammi aast niet langer op een vertrek bij ADO Den Haag. Dat heeft de rechtsback laten weten in een persoonlijk onderhoud met commissaris Mark van der Kallen.


De 29-jarige Ammi had het absoluut niet meer naar zijn zin bij ADO onder Raymond Atteveld en diende een transferverzoek in bij de clubleiding. Nu Atteveld is vertrokken ziet de Marokkaan echter weer brood in een langer verblijf bij ADO, waar John van den Brom volgend seizoen aan het roer staat.

Volgens Van der Kallen staat Ammi zelfs open voor een contractverlenging. "Ammi vroeg ons of wij de optie wilden lichten in zijn contract, dat pas over een jaar afloopt. Hij had goede verhalen gehoord over onze nieuwe trainer John van den Brom, onder anderen van de Marokkaanse jongens bij AGOVV, en ziet het weer helemaal zitten bij ADO."

Het vertrek van Atteveld heeft sowieso een positieve uitwerking op de groep, merkt Van der Kallen. "Het blijkt dat onze spelers zich over de periode-Atteveld heen hebben gezet, ook jongens als Ricky van den Bergh en Danny Buijs hoor je nu niet meer over een vertrek. Ze zijn er natuurlijk ook achter gekomen dat geweldige aanbiedingen van andere club niet zomaar komen aanwaaien."




 

0
Maandag 21 juni 2010 om 14:40 uur

Nu online

guru, DHFC070, Baco070, Hansiehansie en 106 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24