Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

Het spel van ado staat voor valse hoop tegen beter weten in...

 

Ik zeg het al weken gooi ie trainer eruit vorig jaar deed ie het aardig maar de laaste 3 maanden is het een drama.jan van halst zei het al in de rust ado speelt tikkie breed en dan weer terug er zit totaal geen aanval in het spel ze spelen om niet te verliezen...

0
Vrijdag 26 maart 2010 om 22:37 uur

supporter-noord

kako schreef:

Wat een slappe hap zeg, ongeloofliijk, in de Jupiler win je daar nog geen wedstrijden mee. Go ahead gezien gisteren, veel meer emotie, wil en durf in hun spel als je daar in de nacompetitie tegen moet kan je het wel schudden.

 

Ado stelt geen fuck meer voor, Knopper opzouten, Verhoek opzouten Swinkels k keeper. Geen goede aanval gezien, thuis winnen we echt niet van rkc en nec.

 

Bah,

Deze ploeg wint inderdaad ook niet van RKC en NEC. Durf ik ook nog wel te stellen. Creeren werkelijk helemaal niks. Alleen nog ( alweer ) een geplaatst schot in het begin van de 2e helft van Ricky. En dan die Zwinkels, hahahaha, ik moet er gewoon om lachen. Weer zo'n domme fout van die trainer om hem te laten staan, een keeper hopeloos uit vorm. Zelden zo'n armoe gezien. 

Nacompetitie is echt een feit.   

0
Vrijdag 26 maart 2010 om 22:35 uur

supporter-noord

the mouse schreef:

hahahahahaha......

super hoor!

lekker veel vastigheid, nog geen 2 weken de zelfde mensen in het veld!

 

goed voor het vertrouwen en het op elkaar ingespeeld raken!

 

Tja, wat wil je, de trainer is in paniek, hij probeert alles. Zoals deze ploeg speelt, win je nooit. Balletje achterin breed, nog eens breed, weer breed, terug naar de keeper, naar Ammi, weer terug. Het gaat allemaal zo traag als dikke stront door een trechter. Deze ploeg valt niet aan, al maanden niet, alleen als ze achter komen word het iets beter. Voor de 1-0 viel, één geplaatst schot van Ricky, goh wat een opwinding.

0
Vrijdag 26 maart 2010 om 21:39 uur

Davidovic

ongelooflijk de trainer is misschien toch verstandig geworden. Zeer goede opstelling voor vanavond. ik vind dit echt de beste opstelling.

 

Ik wens iedereen succes en op naar een mooie uitslag

0
Vrijdag 26 maart 2010 om 20:26 uur

Johannes

Resterend programma in kelder van Eredivisie
26/03/2010 10:26

Minimaal zes clubs zijn nog verwikkeld in een hevige strijd voor handhaving in de Eredivisie. Achtereenvolgens zijn dat VVV-Venlo (twaalfde), NEC (dertiende), Sparta Rotterdam (veertiende), Vitesse (vijftiende), ADO Den Haag (zestiende) en Willem II (voorlaatste).

Van alle ploegen onderin de ranglijst heeft ADO Den Haag op papier het gemakkelijkste programma. De ploeg van trainer Raymond Atteveld krijgt met NEC een directe concurrent op bezoek en staat op de voorlaatste speelronde tegenover hekkensluiter RKC Waalwijk.

Willem II krijgt nog drie hooggeklasseerde ploegen voor de kiezen. De formatie van trainer Arno Pijpers komt in het restant van de competitie nog PSV, Ajax en AZ tegen. Licht voordeel daarbij is dat de Tilburgers in die drie duels voor eigen publiek mogen aantreden.

RKC Waalwijk kan rechtstreekse degradatie uit de Eredivisie nog slechts in theorie ontlopen. De Brabanders hebben met nog zes duels te gaan elf punten achterstand op de nummer zeventien, Willem II.

Resterend programma VVV-Venlo (28-29)

Datum Wedstrijd
28 maart VVV-Venlo-PSV
3 april VVV-Venlo-FC Twente
11 april Ajax-VVV-Venlo
14 april Roda JC-VVV-Venlo
18 april VVV-Venlo-NEC
2 mei RKC Waalwijk-VVV-Venlo

Resterend programma NEC (28-28)

Datum Wedstrijd
28 maart NEC-Feyenoord
4 april Heracles Almelo-NEC
10 april NEC-AZ
14 april ADO Den Haag-NEC
18 april VVV-NEC
2 mei NEC-Ajax

Resterend programma Sparta Rotterdam (28-25)

Datum Wedstrijd
27 maart FC Twente-Sparta
3 april SC Heerenveen-Sparta
10 april Sparta-Heracles Almelo
14 april Feyenoord-Sparta
18 april Sparta-FC Utrecht
2 mei FC Groningen-Sparta

Resterend programma Vitesse (27-24)

Datum Wedstrijd
27 maart Vitesse-Willem II
31 maart Feyenoord-Vitesse (restant)
3 april Vitesse-FC Groningen
9 april RKC Waalwijk-Vitesse
13 april Vitesse-NAC Breda
18 april Vitesse-Roda JC
2 mei FC Utrecht-Vitesse

Resterend programma ADO Den Haag (28-24)

Datum Wedstrijd
26 maart NAC Breda-ADO Den Haag
4 april ADO Den Haag-Ajax
11 april FC Utrecht-ADO Den Haag
14 april ADO Den Haag-NEC
18 april ADO Den Haag-RKC Waalwijk
2 mei Heracles Almelo-ADO Den Haag

Resterend programma Willem II (28-23)

Datum Wedstrijd
27 maart Vitesse-Willem II
4 april Willem II-PSV
11 april FC Groningen-Willem II
14 april Willem II-Ajax
18 april Willem II-AZ
2 mei Roda JC-Willem II

0
Vrijdag 26 maart 2010 om 10:55 uur

Ruudje16

Bert schreef:

De handigheid waarmee Wezel acteert suggereerd een bepaalde dommigheid. De zaak Ricky als je hem koopt weet je wat je in huis haalt. Handig om een interview te geven als je nog in dienst bent. Ik krijg bijna medelijden met Wetzel.

 

Ricky vd Berg jongen van de gestampte pot die wel een gebruiksaanwijzing heeft. Maar wel van de juiste tongriem is gesneden. Zegt gewoon wat hij vindt.

Maar dat heeft Derrijck ook die gebruiksaanwijzing is een Belg. Ik doe dagelijks zaken in België maar dingen gaan anders als hier.

 

Atteveld en voorheen Wetzel zien dat niet. Als ik Atteveld op GGH zie praten dan denk ik je trapt alleen open deuren in.

 

Atteveld is wel goed in het brengen van nieuwe spelers.

Omdat die wel luisteren naar dat dictatorgedrag.

 

Als we geen geld hebben zou ik zeggen haal Cor Lems maar en maak Lex technisch directeur wat moet die bij die dames doen? Die kunnen ook onder shouter Kojak trainen.;)

Waarom heeft iedereen Lex zo hoog zitten?

Hij was een fantastische voetballer maar als (assistent)trainer twijfel ik best wel aan z'n capaciteiten. 

0
Woensdag 24 maart 2010 om 23:38 uur

Advertentie

oodh

Ruudje16 schreef:

Het zou raar zijn als er na zo'n wedstrijd niets gebeurd was in de kleedkamer.

Ik maak me er niet zo'n zorgen om.

 

"Zonder wrijving geen glans"......... 

Precies! Dat gebeurt ook bij Balophetdak 8 als ze moeten winnen en het gebeurt niet. Logisch dat er dan wat gevloekt wordt over en weer. 

Wanneer je hoopt negen punten uit drie relatief gemakkelijke thuiswedstrijden te halen en het worden er twee dan wordt ook altijd en overal de trainer op de korrel genomen.

0
Dinsdag 23 maart 2010 om 18:44 uur

dh-fan

jajoh schreef:

Lees net op HCF dat afgelopen zondag de bom is gebarsten na de wedstrijd en dat de spelers uitgesproken hebben niet verder te willen met Atteveld. Dit omdat de spelers zich niet kunnen vinden in zijn strijdwijze, zolang je van strijd kunt spreken uiteraard :)

 

Ook gaat het gerucht dat vd Kallen de handdoek in de ring wilt gooien en dat ringeling en z'n maatjes weer staan trappelen om opnieuw het roer over te nemen. Dit lijkt allemaal wel een kopie van vorig jaar! Krijgen we weer een trainerswissel 5 wedstrijden voor het einde? Of laten ze Ome Lex de laatste wedstrijden leiden? ben benieuwd, maar ik heb zo'n donkerbruin vermeoden dat de wedstrijd tegen NAC wel eens Atteveld z'n laatste zou kunnen zijn.

Tja of dat nou weer verstandig is..


Atteveld is niet alleen de schuldige van dit speelgedrag.

Veel spelers zouden ook eens wat vaker in de spiegel moeten kijken.

Sommige wissels zijn gewoon terecht. Al ben ik t niet altijd eens met zijn speelwijze.

 

Het is een team en laat ze het nou gewoon is oplossen met een trainer, ipv gaan zeiken en moddergooien als het niet lekker gaat

 

wordt zo moe van sommige verwende kereltjes

0
Dinsdag 23 maart 2010 om 17:15 uur

Bert

Kees schreef:

Ach Bert, ik heb gekeken. Zelfs ik word er een beetje moedeloos van alle negatieve berichten en steeds weer ouwe koeien uit de sloot halen.

 

Het is toch diep en diep triest dat die vier snuiters enkel het voetbal in Nederland belachelijk maken. Daarmee nemen ze jou en mij, en al die honderdduizenden toeschouwers, ook in de zeik.

 

Wij betalen ons goeie geld er aan terwijl zij aan ons verdienen. Heel snel van de buis dat programma.

 

Is aan de ene kant wel zo Kees aan de andere kant er viel weinig te genieten dit weekend. Het Nederlandse voetbal gaat wel naar de klote als we zo doorgaan. Of vond jij die actie bij Rkc normaal die speler die in eigen doel schiet. Of die ingooi van die VVV speler gisteren. Of die actie laatst van Milic.

 

Schreef het gisteren al in de basis gaat het al fout. Het een keer raken wordt tot een kunst verheven. Je moet die E en F jes lekker laten pingelen. Maar dat kan niet want de ouders en trainer willen kampioen worden.

 

Vraag me dan wel af of we nog een nieuwe Robben en van Persie krijgen.

0
Maandag 22 maart 2010 om 22:40 uur

jajoh

Ooievaar schreef:

Dat heb ik meen ik genoeg gedaan. Door mensen te consulteren die verstand van zaken hebben. Alleen dat kan het ego van v.d. Kallen, wat ziet iedereen toch in die sluwe zakenman?, papagaai, praatjesmaker en huisjesmelker Jagersma, en ijsmeester Vierling met z'n cricketvrienden niet aan.

 

Rob Jansen is een dusdanig type supporter dat hij wil verdienen aan de club, je moet hem natuurlijk niet verwarren met z'n vader Karel dat was een oer ADO man. Ringeling begon inderdaad voortvarend, maar de macht steeg hem als snel naar het hoofd en dulde geen enkele inmening. Ook van hem heb ik geenzins de indruk gekregen dat hij het allemaal belangeloos heeft gedaan.

 

Iemand als Aad de Mos zou je TD moeten maken, lijkt me een betere optie als die badmeester Wetzel die lekker in z'n surinaamse zwembad bleef liggen met z'n telefoon uit. Dat was nog eens zakendoen met een selectie die nog lang niet op orde was.

 

De Mos zou niet goedkoop zijn, dat geef ik onmiddellijk toe, maar voor hem zouden vele deuren opengaan die voor Wetzel gesloten bleven. Voorts heeft de man een netwerk, al dan of niet met behulp van z'n dochter Tessa wat klinkt als een klok.

 

Hij zou er zeker voor zorgen dat het scoutingapparaat zou worden opgezet, door jongens als Berg, Hestad, Fugslset, Kila, Perazic te laten scouten.

 

Jongens als Lems, Roeleveld te betrekken bij de jeugd.

 

We hebben z'on beetje dezelfde begroting als een club als Nac, alleen wordt de mensen daar wèl vermaak geboden. Hier is het al jaren brandhout. Alrecon, Ringeling of Kallen het eindigt altijd in tranen.

 

Ik pleit voor mensen met verstand van zaken op de sleutelposities, die zijn er momenteel in geen velden of wegen te bekennen. Omdat zij buiten de deur worden gehouden.

 

Deze club heeft veel en veel te veel overhead, ook daar zou flink in gesneden moeten worden, dat zou ten gunste van het spelersbudget moeten komen. Daar zouden in elk geval de supporters van profiteren. Een goede commerciële man/vrouw zou heel wat kunnen beteken. Te gek voor woorden dat iedereen op kantoor maar op z'n handen zit en dat er nog geen stadionnaam is? merchandise zou eindelijk eens echt op poten gezet moeten worden, ook dat leidt een slapend bestaan. De club zou veel meer wervend moeten zijn, de straat op dus. Vechten voor elke fan.

 

Voors ben ik er een voorstander van dat de gemeente een grotere vinger in de pap zou krijgen, dan ben je van dit soort avonturiers af die de club - lees de gemeenschap - met een miljoenentekort opzadelen met hun wanbeleid en cliëntelisme. Diezelfde gemeente die er ruim vijfig miljoen heeft ingestopt, die heeft relatief verdomd weinig in de melk te brokkelen, ik waag daar mijn twijfels bij te hebben. Wat de zegeniningen zijn van meneer v.d. Kallen ontgaat me volledig. Of denk je werkelijk dat zonder v.d. Kallen ADO niet meer had bestaan? Nee, de gemeente zet voor de lol dat stadion neer, na eerst vele miljoenen in de club te hebben gestoken.

 

Maar het valt en staat met professionals aan het roer, dat is niet goedkoop, maar de kost gaet voor de baet uit. Met deze cowboys aan het roer gaan we binnenkort RKC achterna.

 

Natuurijk is betaald voetbal ook in Den Haag levensvatbaar, dankzij het nieuwe stadion trekt de club beduidend meer toeschouwers dan in het Zuiderpark, alleen moet je de mensen natuurlijk geen flauwekulverhalen op de mouw spelden wat deze sprookjesvertellers doen. Daar trappen de mensen niet -blijvend - in. ADO heeft alleen kans van slagen als er mensen met verstand van zaken en hart voor de club aan de knoppen draaien, met een duidelijke rol voor de gemeente als grootste sponsor. Dus de club absoluut niet in private handen!!! 

 

Dàt zijn mijn aanbevelingen beste Johannes,

 

 

 

zeer goed verwoord allemaal, ben het er 100% mee eens.

 

Ikzelf ga al ruim 25 jaar, heb altijd een seizoenskaart gehad en naast het voeltballende deel, is het ook een relaxt uitje waar een beetje bijgekletst wordt etc. maar de hoofdmoot blijft natuurlijk ons cluppie en de prestaties. Nu heb ik na de wedstrijd van afgelopen zondag echter ECHT de moed helemaal verloren. De lol van naar het stadion gaan, de spanning voor een wedstrijd begint etc etc is allemaal beetje bij beetje wegge ebt bij mij. Ik heb gisteren en vandaag eens goed nagedacht en eigenlijk is het al 25 jaar een zooitje bij de club. Op een paar uitzonderingen daar gelaten is het slechte beleid, verkeerde mensen op de verkeerde plekken een rode draad door al die jaren. En vandaag, 22 maar 2010, is het nog steeds ellende. Ondanks de vele miljoeneninjecties en mooie beloftes staat de club op een na competitieplaats en leven de trainer en spelersgroep in onmin met elkaar. Afgelopen zondag was te beschamend voor woorden en nu blijkt des te meer dat de spelers een hele andere kijk op het spelletje hebben dan de trainer.

 

Wat iedereen in die mooie stoeltjes aan de overkant schijnt te vergeten is dat alles valt op staat met de prestaties van het eerste team. Want alle mooie/dure woorden en interessant doenerij is het allemaal niet zo moielijk. Goede prestraties= meer sponsoren= meer publiek= een gezonde betaald voetbalclub. Ook ik heb met 500 man thuis tegen Emmen gestaan in het Zuiderpark, Ook ik heb me verschrikkelijk gevoeld na de zoveelste degradatie en het wanbeleid wat ook toen vevoerd werd. Maar elke keer was het de liefde voor de club die mij elke keer weer overtuigde om te blijven gaan. Maar de maat is vol, het houdt een keer op en helaas betrap ik mijzelf erop dat de liefde er gelukkig nog wel is, maar het geloof niet meer. Geen geloof in een goede afloop, geen geloof in de mensen die nu zogenaamd het beste voor de club over hebben. Maar het allerergste vind ik dat wij als hondstrouwe supporters letterlijk in de maling genomen met mooie beloftes elke keer weer voor lul gezet worden (zie afgelopen zondag) en dan nog hebben ze het lef om de prijzen voor volgend jaar te verhogen, want ja dat tekort moet toch ergens mee opgevangen worden, dus laten we die idioten op de tribune daar wel voor opdraaien. Want die komen toch wel! Nou, dat houdt een keer op, dat we toch wel komen. En dat kan wel eens sneller zijn dan de heren verwachten!! Ipv een stadionnaam te krijgen waardoor tekorten opgevangen kunnen worden, krijgen wij het weer op ons bordje.

 

Ik ben een supporter in hart en nieren, dus laat niemend zich hier verleiden om tegen mij te zeggen dat ik ALTIJD achter de ploeg moet blijven staan. Mijn liefde is er nog steeds, maar helaas zie ik daar van de andere kant niets van terug.... al jaren niet.

0
Maandag 22 maart 2010 om 16:00 uur

Nu online

Peter87, Edje, Franky, Ano-Niem, wijstaanboven, strijpie, yesyes en 147 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24