Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

K.B

Wat excelsior van plan is met Pellatz snap ik ook niet.

Gehuurd voor hun doen denk ik een hoop geld en dan die ouwe lul paauwe erin zetten of die andere grabbelaar.

Had pelattz net zo goed hier op de bank kunnen zitten en met het 2e meedoen.

0
Zaterdag 19 februari 2011 om 18:37 uur

charder

De voorlichting over de nog beschikbare kaarten ontbreekt geheel op de officiele side. Omdat er geen vrije verkoop aan de kassa is, vind de club het blijkbaar niet de moeite waard om zijn supporters op de hoogte te houden of er nog kaarten zijn. Resultaat is dat veel mensen denken dat er geen kaarten meer zijn, terwijl die er nog wel gewoon zijn(vak k en s). Dat gaat de club dus geld kosten. maar blijkbaar zit men daar niet mee. Het zijn tenslotte de busines plaatsen die nu vol zitten en daar gaat het tenslotte om. De gewone supporter is maar matig interessant en behang.

0
Zaterdag 19 februari 2011 om 16:06 uur

ADO supporter Leidschenveen

Aad schreef:

En Twente kan hem betalen???? Hij heeft een contract doorlopen tot 2014. De afkoopsom daarvan kan/wil/mag geen ene Nederlandse club (behalve Ajax misschien) betalen. Bovendien heeft Twente net Janssen van Roda gekocht.

 

Als Jens vertrekt is het naar het buitenland en in Engeland bij voorbeeld hebben ze (met alle respect voor Jens) 100 Toornstra's rondlopen.

Lijkt me zeer onwaarschijnlijk inderdaad dat Twente nu interesse heeft, na de aankoop van Janssen.

En helemaal eens met de shouts, Jens heeft net bijgetekend tot 2013 met een optie tot 2014, die door ADO gelicht kan worden. Met zijn huidige ontwikkeling moet hij minimaal 8 mio opleveren, en dat gaat niemand in Nederland betalen voor een middenvelder.

Ik kan me herinneren dat Strootman een stormachtige ontwikkeling doormaakte bij Sparta, toen vroeg Sparta 5 mio en dat was ook niemand bereid te betalen. Dus ik zie Jens ook naar het buitenland verdwijnen.

Iedereen maakt zich ( terecht ) zorgen om Rado, Buly en Kubik. Die baas van Elf Voetbal acht de kans dat Rado blijft 0%, omdat hij bij clubs in de Bundesliga 800K kan verdienen. Ik wil het nog wel eens zien wat hij doet, als we ons echt plaatsen voor EL en in een poule komen zoals Utrecht, met Liverpool, Celtic en Napoli. Dan ben je echt niet goed snil als je weg gaat. Buly schijnt bij Anderlecht 800K te verdienen. Als we EL gaan spelen, zie ik ook niet in waarom Buly geen genoegen zou nemen met 500K bij ADO ( als non-EU moet je dat sowieso betalen ). Kan me niet voorstellen dat dat tot scheve gezichten leidt bij de overige spelers, die snappen dat ook wel en zijn dolblij dat Buly in de spits blijft spelen.

Kubik heb ik gemengde gevoelens bij. Die jongen kan ADO natuurlijk geld opleveren in de toekomst als je hem weet te contracteren, maar we moeten ons niet blind staren op die jongen. Ik vind Vicento namelijk helemaal niet onderdoen bij Kubik in de laatste wedstrijden.

0
Zaterdag 19 februari 2011 om 11:31 uur

Bert

ADODENHAAG schreef:

Ik hoop wel dat Ling zich een beetje positief naar ons opstelt en gewoon voo een normale prijs Kubik gunt.. die jongen heeft het juist zo naar zijn zin in Den Haag. Als Vlaar niet meedoet dan zijn de 3 punten sowieso van ons; dat is de enige leider van Fey en positieve schakel.

Ling wil 50% van een eventuele doorverkoop. Dat ziet VD Kallen niet zitten. Als er geen water bij de wijn door beide partijen gedaan wordt is Kubik weg.

 

Heel vervelend. Alleen zijn Rado en Bulykin voetbaltechnisch gezien meer onmisbaar. Economisch gezien kan je Kubik uiteraard later meer geld opleveren.

0
Vrijdag 18 februari 2011 om 21:27 uur

Haegsche Nees

Bres ? Dat is toch die gozert die zijn geld verdient met iets wat we allemaal kunnen: Haags lullen ?? Wat een genie. Waarom ben ik daar nooit opgekomen ....

0
Donderdag 17 februari 2011 om 10:52 uur

Advertentie

JB

ADODENHAAG schreef:

Je moet het idd zoeken in fanartikelen aantrekkelijker maken, supportershome meer aantrekkelijk maken, horeca verbeteren.. op lange termijn zijn dat mooie winstbronnen. Met een betaald fietsenrek wordt niemand blij; velen zouden dat rek vermijden, zelfde geld voor betaald parkeren; mensen gaan dat vermijden. Je moet oplossingen zoeken die aantrekkelijk zijn voor de consument (supporter dus), dat extra geld betalen voor faciliteiten die er al zijn houden de mensen niet van. Dat vind ik rotmaatregelen.

Een goed idee zou wat mij betreft zijn om ook voor het parkeren een seizoenkaart te maken.

 

Dus 17x parkeren, 1x aan het begin van het seizoen voor 10 of 12x betalen.

 

- Levert de club aan het begin van het seizoen aardig wat geld op

- De vaste supporters hebben het gevoel dat ze gematst worden door de club

- Minder parkeeroverlast in de buurt (mensen hebben al allerlei sluipwegen ontdekt om toch gratis te parkeren) zeker als je het parkeren goedkoper maakt

 

Als er dan ook nog een tweede parkeerdek wordt aangelegd (hoeft niet eens zo heel veel te kosten) heb je gelijk voldoende (parkeer)capaciteit voor als de tweede ring er eenmaal.

Want met dank aan de gemeente heeft het OV (Randstadrail) die capaciteit niet.

Blijf je nog wel zitten met de door de gemeente belachelijk slecht geplande aan- en afvoerwegen.

Waarom geen uitrit vanaf het parkeerterrein naar de flyover zodat verkeer naar de A4 (bijv. Bert en kornuiten) niet over die rotonde en dat eenbaansweggetje eerst terug naar de A12 moeten.

0
Woensdag 16 februari 2011 om 10:31 uur

ADODENHAAG

ADODENHAAG schreef:

Laat mensen lekker gratis parkeren en lopen als ze willen, en fietsen mag ook best wel gratis zijn.. dat zijn van die GroenLinks oplossingen, doe maar niet!!

Je moet het idd zoeken in fanartikelen aantrekkelijker maken, supportershome meer aantrekkelijk maken, horeca verbeteren.. op lange termijn zijn dat mooie winstbronnen. Met een betaald fietsenrek wordt niemand blij; velen zouden dat rek vermijden, zelfde geld voor betaald parkeren; mensen gaan dat vermijden. Je moet oplossingen zoeken die aantrekkelijk zijn voor de consument (supporter dus), dat extra geld betalen voor faciliteiten die er al zijn houden de mensen niet van. Dat vind ik rotmaatregelen.

0
Woensdag 16 februari 2011 om 01:49 uur

Johannes

Het klonk leuk, dat plan van het afmelden per mail en dan die n iet bezette SCC-plek nog een keer verkopen, maar... bij nader inzien door de kritische reactie van medeshouters kom ik toch tot andere gedachten.

 

Hoe goed het ook gaat nu, het blijft wel ADO. Oftewel organisatorisch gaat er wel 's wat mis. Het risico is levensgroot dat je geblokkeerde SCC ook de tweede wedstrijd nog geblokkeerd kan zijn. Zie de drama's die we de afgelopen jaren met dat fijne biometrische systeem gehad hebben.

 

Als je allemaal heel positief rekent dan zou het de club maximaal 6000 euro op kunnen leveren. Daar komt bij wijze van spreken onze commercieel manager nog niet eens zijn nest voor uit. Die 6000 euro ben je voor een deel al weer kwijt aan het extra werk dat het oplevert om die hele administratie bij te houden. Als we even Feyenoord erbij pakken: daar mag je je SCC zonder veel gedoe gewoon aan iemand anders uitlenen (in elk geval op dagen dat er geen risicowedstrijd is). 0 administratie, 0 klachten, tòch een volle bak.

 

Als je wat wil met de bezetting van het stadion (en daar nog geld aan verdienen ook) dan moet je echt aan de slag met een statribune achter het goal en natuurlijk met die roemruchte tweede ring erop. Ik kan niet wachten...

0
Dinsdag 15 februari 2011 om 21:25 uur

DHFC070

Klinkt leuk JB maar met het oog op de begroting en mogelijke aankopen en dergelijke is het natuurlijk 10x beter om zoveel mogelijk scc te verkopen. Het grote voordeel daarvan is natuurlijk dat je een groot gedeelte van het geld al aan het begin van het seizoen binnen hebt en je zeker bent van het geld, iets wat bij vrije verkoop natuurlijk niet zo is wie zegt dat het dan telkens uitverkocht is?

Was het niet vd Pol die in de eerste divisie uitging van 10.000 supporters gemiddeld? Waar we maar net aan de 4.000 kwamen?

0
Dinsdag 15 februari 2011 om 20:58 uur

JB

JB schreef:

Met een scc betaal je 10 van de 17 thusiwedstrijden.

 

In theorie worden er met 15.000 scc's dus 150.000 kaartjes verkocht in een seizoen.

 

Met 7.000 seizoenkaarten verkoop je:

 

7.000 x 10 =       70.000 kaartjes

8.000 x 17 =     136.000 kaartjes

 

Oftewel 206.000 kaartjes ipv 150.000.

 

Is dus 56.000 kaartjes meer à gemiddeld € 20,00 = € 1.120.000 aan extra recettes.

Zakelijk gezien is er natuurlijk wel 1 voordeel aan 15.000 scc's:

 

je hebt al het geld al binnen aan het begin van het seizoen, ipv de helft van je recettes verspreid over de periode augustus t/m mei binnen komt.

0
Dinsdag 15 februari 2011 om 20:57 uur

Nu online

Haago, yesyes, bert1953, ADOZoetermeer, Bolskie, fcdh-denhaag, carbayon en 81 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23