Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

fcthehague

Kees schreef:

Aldus V.I.:

 

De leiding van ADO Den Haag is logischerwijs erg te spreken over Van den Brom. Commissaris Mark van der Kallen speelt met de gedachte om op korte termijn gesprekken te openen met de trainer over het openbreken van diens contract.

Daar is geen haast bij, aangezien de Amersfoorter nog tot medio 2012 vastligt in de residentie. 'Daarover heb ik nog niks gehoord, maar ik heb het hier goed naar mijn zin en sta daar in principe zeker voor open', reageert Van den Brom. (Geert-Jan Jakobs)

 

Heb liever dat VD Brom langer word vast gelegd. Erg belangrijke vent voor ons team en hoop ook echt dat die het naar zijn zin blijft houden.

0
Woensdag 22 december 2010 om 16:06 uur

marcellino

zo de winterstop is begonnen.

 

Den haag op plek 8 wie had dat kunnen denken.

willem2 thuis maar gauw vergeten.

 

op naar de tweede helft van het seizoen.

 

Wat ik al langer dacht blijkt uit te komen.

de spelers die we graag willen behouden zijn niet te houden.het is te hopen dat rado ook na de winterstop bij ons voetbald want de kans dat hij nu bij een andere club wel gelijk een jaar contract kan krijgen met het bedrag wat hij graag wil hebben is groot.Toch jammer als je weet dat hij graag bij ado had willen blijven en zelfs zijn gezin wou laten overkomen naar den haag(heeft den haag gewoon geen geld!!!!)

 

Bulykin tsja als rado niet te houden is hij zeker niet.

raken we Immers kwijt of Verhoek

en Kubik!!!,het is te hopen dat Kubik zijn oude vorm weer gaat terug pakken want de laatste wedstrijden was het niet best ,met de wedstrijd tegen willem 2 als dieptepunt.

 

Zijn we niet iets te vroeg geweest met spelers afschrijven en roepen dat alleen de eerste 11 het moeten doen.

Jordy brouwer leuke voetballer maar heeft het nergens waar gemaakt en is nog te jong om een elftal te dragen,Nijland zie ik niet komen zeker niet nu reis gebleseerd en affelay is vertrokken.

 

Ik hoop dat we de laatste 16 wedstrijden het met het zelfde elftal kunnen doen en dat we niet te veel spelers gaan verliesen anders denk ik dat dit jaar weer een hoogtepunt word en moeten we weer een lange tijd wachten voordat we het weer mogen mee maken.

 

0
Woensdag 22 december 2010 om 11:26 uur

willem

Midden-Oost schreef:

De termijn is verstreken waarbij Rado had kunnen aangeven dat hij vertrekt in de winterstop. Als hij dus niet 'raar' gaat doen speelt hij iig dit seizoen gewoon voor ADO.

 

Zaterdag zater er scouts van MB op de tribune voor Immers. Er is alleen nog geen contact opgenomen met ADO en/of echte concrete belangstelling.

 

bron: papieren AD vanmorgen

 

De club moet alles op alles zetten omdit jaar 8e te worden. Grote kans dat we dan playoffs gaan spelen. Dit zou de club een prima uitstraling geven waardoor andere spelers ook onze club weer zien zitten. Ook legt dit natuurlijk weer wat centjes in de la.

 

Ik ga er vanuit, ook gezien ons programma en het feit dat de selectie ws gewoon bijelkaar blijft, dit jaar playoffs kan gaan spelen.

ik hoop dat de selectie bij elkaar blijft en eventueel versterking bij komt en als we playoffs gaan spelen ga ik zeker uit men dak

0
Woensdag 22 december 2010 om 11:00 uur

Haagse Roel

Ruudje16 schreef:

ik was niet serieus hoor........................

 

Vind het alleen af en toe, op z'n zachtst gezegd, overdreven hoe hier soms op nieuws gereageerd wordt.

Alsof het einde der tijden nabij is.

 

ADO is een bijna financieel gezonde club die in de lift zit.

En hoe !!!

Daar konden we vorig jaar alleen nog maar van dromen.

 

En bij vooruitgang hoort verandering.

Dus heb vertrouwen en het zal allemaal goed komen !!

Ik heb het in de sterren gezien !!!

Alleen geld red het je ook niet mee, voorbeelden zat van.

Zie, ook vanavond weer Vitesse.....met z'n Jordania en z'n poen....5-0 afgedroogd door Twente voor de beker en een beschamende 15e plek in de eredivisie op een respectabele achterstand van 11 pnt op FCDH.

 

Tuurlijk is geld belangrijk , hoop dan ook , zoals Kallen graag wil , dat er meer geldschieters instappen. Minstens net zo belangrijk is een goede scouting en visie voor de toekomst.....jongens binnen halen die potentie hebben om door te groeien en die vervolgens geld opleveren zodat je langzaam door kan bouwen naar een positie als club met de status die Twente , Groningen en H'veen nu reeds hebben.

0
Dinsdag 21 december 2010 om 23:55 uur

ADODENHAAG

Ruudje16 schreef:

Prijzen van de toegangskaarten verhogen???

Toegangskaarten hoeven echt niet duurder, ze moeten af en toe al die 10 euro actie doen, want 18 euro voor een plekkie op een normale tribune voor een normale wedstrijd is niet niks, daar kan je ook een weekend van zuipen.

 

Ik hoop dat Rado in ieder geval dit seizoen afmaakt maar ik heb eigenlijk wel vertrouwen in Buijs. Toch wel een van onze belangrijkere schakels, indien hij zijn best doet. Met alle respect, ik zie liever Dimitri nog een extra jaar blijven dan Rado. Aanvallers zijn een stuk schaarser.. en wie zegt nu dat Rado een club vindt in de winter? Hij blijkt onbetrouwbaar want zei zelf graag te willen blijven, en Larissa wilde zijn contract niet verlengen. En dat is echt geen hoogvlieger hoor!! Ik vraag me af wat zijn zaakwaarnemer wel niet allemaal denkt.. Moet hij terug dan naar de Sloveense competitie? Lijkt me ook niet alles.

0
Dinsdag 21 december 2010 om 22:04 uur

Aad

Marcel schreef:

Echt weer ADO op zijn smalst, nu doorpakken nu het eindelijk eens aardig gaat maar nee hoor zanikken over geld tja goede voetballers kosten geld en je had er ook een provissie in kunnen bouwen voor die jongen zoals eindstand ranglijst, wel of geen europees voetbal, dienen als "ambassadeur" in oost europese landen enz zitten we straks weer naar weggooiers te kijken die we de afgelopen jaren hebben zien passeren.

 

Als je echt wil bezuinigen flikker je een stapel van die lellebellen en pipos op kantoor eruit die kosten niet zo veel maar presteren helemaal niets en zo zijn er nog wel 1000 dingen te benoemen en /of regelen daar !

Hoeveel lellebellen en pipo's denk jij dat er zijn?

 

Ado heeft per 30 juni 2010 100 personeelsleden. Dat zijn full- en parttimers.

A-contracten, jeugdcontracten, trainers, dokter, verzorger, fysiotherapeut: Zullen we dat op pakweg 60 houden?

Dan directie, financiele mensen, commerciele mensen, supporterscoordinator. Allemaal mensen die hard werken voor jouw en mijn plezier. En, ja joh, je hebt gelijk. Net als in ieder bedrijf lopen er misschien wel 10 de kantjes er van af en zou je het werk over 5 man kunnen verdelen. Maar gelijk zijn dat ook de minder verdienenden en wat zal je dan besparen? 150.000 euro.

Ook daarmee houden we mensen als Rado, Bulyjin, Verhoek, Derijck en noem er nog maar een paar niet binnen de poorten.

Dat vraagt aanzienlijk meer inkomsten of mensen die hun geld in een spelersfonds stoppen in de hoop hun centjes dik terug te krijgen bij een transfer. Ik denk dat je maar aan van der Kallen moet overlaten hoe je kunt besparen. Daar is best aardig mee bezig.

0
Dinsdag 21 december 2010 om 19:59 uur

Haagse Roel

willem schreef:

das klote want dat is echt de stofzuiger en verstuurd goede passes en zorgt ervoor dat toornstra en immers hun ding kunnen doen

Idd zwaar balen en de omschrijving "de onderhandelingen zijn uitgelopen op een mislukking " geven ook geen hoop dat men elkaar nog zal vinden.

0
Dinsdag 21 december 2010 om 16:59 uur

Advertentie

krm

Onderhandelingen ADO en Radosavljevic ketsen af op financiën
Dinsdag, 21 december 2010 om 15:58

Volgens Voetbal International zal ADO Den Haag na dit seizoen alweer afscheid moeten nemen van Aleksandar Radosavljevic. De 31-jarige middenvelder uit Slovenië is middels een eenjarige verbintenis actief in het Kyocera Stadion, maar de onderhandelingen over een langer verblijf zijn uitgedraaid op een mislukking. Daarom eindigt de samenwerking na dit seizoen.
/

De club was al enige tijd in gesprek met Radosavljevic over het openbreken van diens kortetermijncontract. De 24-voudig Sloveens international speelde tot maart voor Larissa uit Griekenland en meldde zich daarna met de nationale ploeg in Zuid-Afrika. Op het WK speelde hij de drie groepswedstrijden tegen Algerije, de Verenigde Staten en Engeland bijna allemaal uit.

De onderhandelingen tussen club en speler zijn echter afgeketst. “Heel jammer”, zegt trainer John van den Brom in de weekeditie van het medium. “Want Aleksandar is een heel belangrijke speler in ons elftal. Ik hoop maar dat hij de rest van dit seizoen toch hier kan blijven, hoewel hij nu de mogelijkheid heeft te vertrekken.” In het contract van Radosavljevic is een clausule opgenomen, die hem de gelegenheid biedt in de winter gratis uit Den Haag te vertrekken.

0
Dinsdag 21 december 2010 om 16:30 uur

Kees

Aad schreef:

Handje, kusje en cashen zou ik zeggen. Welke club zou geen centen willen vangen voor een speler die het "aardig" doet maar niet meer dan dat.

Niet zo moeilijk een vervanger te vinden lijkt mij.

Ik kan bij benadering niet schatten hoeveel Immers moet opbrengen. Is dat een half miljoen, is dat een miljoen. Of meer? Ik weet het echt niet.

 

ps @Ooievaar. Tuurlijk hoop ik ook dat Nijland komt. Is een hele goeie, maar scouting wordt inderdaad steeds belangrijker.

0
Dinsdag 21 december 2010 om 11:48 uur

;)

'ADO-aanvaller Verhoek kan de stap naar een topclub maken'
Maandag, 20 december 2010 om 07:55

Volgens John Rep zal het lastig worden voor ADO Den Haag om Wesley Verhoek voor de club te behouden. De aanvaller heeft een uitstekende eerste seizoenshelft achter de rug en Rep, een voormalig buitenspeler, is Verhoek in de afgelopen maanden met meer belangstelling gaan volgen. “Ik ben enorm onder de indruk van hem”, zei Rep.
/

Verhoek werd in de zomer al genoemd bij Ajax en moet een stap hogerop volgens Rep wel aankunnen. “Hij is voor elk elftal een geweldige kracht door zijn inzet, acties, snelheid en goede voorzetten. En dan maakt hij af en toe ook nog zijn goaltje", zegt de buitenspeler van weleer in De Telegraaf. Topclubs hoeven volgens Rep niet te aarzelen: "Hij heeft fysiek een hoop dingen mee en wat betreft inzet en mentaliteit zit het ook goed."

De ex-Ajacied en oud-international denkt zelfs dat Verhoek een goede kans maakt om ook aan het einde van het seizoen bovenaan te staan. "ADO speelt hartstikke leuk voetbal. En als ze zo doorgaan, zie ik Wesley een eind komen", aldus Rep. Bij het ingaan van de winterstop staat de ploeg van John van den Brom achtste in de Eredivisie, met 29 punten uit achttien competitieduels.

0
Maandag 20 december 2010 om 08:13 uur

Nu online

guru, Law en 129 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24