Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 186
Volgende pagina

Vincent64

slain schreef:

Leer lezen.

oh?
Waar ging het fout?
Maandag 18 juni 2007 om 23:08 uur Quote

Advertentie

Ooievaar

Haagse Roel schreef:

Jongens, neem jezelf niet in de maling..........Polletje kan zoveel zeggen. Hij kan moeilijk met het bericht komen dat de SCC verkoop voor geen meter loopt......dat heeft met een mooi woord geen aanzuigende werking.

Kom op, iedereen weet dat de gemiddelde FCDH supporter geen SCC houder is, men kijkt de kat uit de boom, is kritisch en zit in principe niet te wachten op potjes tegen Haarlem en AGOVV. 
Het nieuwe stadion zal misschien kort een zuigende werking hebben op mensen met een CC.
Pas als FCDH stijf bovenaan staat en heerst in de Jupiler zullen de CC houders ook weer komen

Ik hoor hier geluiden dat M & Q " aardig " vollopen.

Als je de plattegrond ziet blijven er nog zo`n 15 !!!!vakken over hoor.......Lees ook dat het Nieuwe MN op de Aad Mansveldtribune voor geen meter loopt.

Al die hosannaverhalen geloof ik dus geen ruk van.

En denk nou niet dat ik het leuk vind hoor, had net zoals Ooievaar graag gezien dat er 10.000 SCC worden verkocht maar een hoop trouwe supporters haken af door de behandeling die zij nu krijgen.

Ik neem een CC om toch nog eens een uitwedstrijd te kunnen bezoeken en wellicht op termijn ook weer thuis te gaan kijken.

Voorlopig heb ik er mijn buik vol van, en dan zullen er wel weer mensen zijn die mij een nep supporter noemen..........het zij zo. Ik weet wel beter.

Ik heb jarenlang een SCC gehad, voornamelijk bagger gezien en als beloning krijgen we de Jupiler met maatregelen tegen ons trouwe supporters alsof er wekelijks veldslagen worden verwacht....................................in de Jupiler League
Niets aan toe te voegen Roel. Diegenen die denken dat het wel redelijk vol zal zitten zullen lelijk opkijken. Denken ze nou echt dat de mensen komen voor AGOVV?!! En dan ook nog al die belachelijke maatregelen, je komt denk ik eerder bij Bea op de koffie dan het stadion in zonder allerlei idiote kaarten en scans en weet ik het allemaal. Daar hebben de mensen echt geen zin in. Die willen gewoon naar ADO wanneer het hun uitkomt en niet lastig gevallen worden met allerlei kaarten, formulieren invullen foto`s en weet ik het niet allemaal. We hadden toch een persoonsgebonden clubkaart? Was volgens mij ook geen onverdeeld succes. Heeft ook een heleboel mensen weggehouden, tevens hebben ze nooit de moed gehad om diegenen die alleen voor ellende kwamen aan te pakken, en als je daarbij alleen maar die treurig makende wedstrijden hebt gezien de afgelopen jaren, dan moet je toch wel behoorlijk massochistisch zijn aangelegd om als een geslagen hond er achteraan te blijven hobbelen. En alle leugens voor zoete koek aan te nemen. Aankoopbeleid is brandhout. Texeira komt voor een paar ton afbouwen, als hij al komt en dan op z`n best een bankzitter van Vitesse. Nou dat zal volle zalen trekken. Zolang de club gegeiseld wordt door Ringeling en Jansen wordt het helemaal niets. Peter Hofstede is weer terug van vakantie dus er kunnen `zaken`gedaan worden. Je maakt je toch onstervelijk belachelijk op deze manier. Ik geloof er geen éne donder van dat die begroting zo stijgt. Denk dat er heel wat lijken in de kast liggen. Als het echt de doelstelling zou zijn om in één ruk terug te keren dan hadden ze toch wel gelijk fors geïnvesteerd? en komen ze toch niet aanzetten met een stelletje amateurs. Deze `nepsupporter` laat zich niet als een kwajongen behandelen door die bitterballenbende. En mocht er onverhoopt dan toch gepromoveerd worden - dit jaar is de klojo divisie zo ontzettend zwak - en dan? Oh ja, dan staan de sponsors in de rij, en stijgt de begroting naar duizelingwekkende hoogte. Nou echte sponsors zullen nooit en te nimmer komen zolang de club in handen is van Ringeling en Jansen. Alleen als zij definitief weg zijn dan kan het wat worden, mits de club geleid wordt door mensen met compassie voor- en know how van het voetbal in het algemeen en ADO in het bijzonder.  Ga komend jaar wederom lekker naar de A1 kijken, daar zie ik leuk voetbal, en aardige resultaten. Zal wel weer een zeikerd zijn of een zwartkijker, maar ik vind het te gek voor woorden dat we klojo divisie spelen in een stad als Den Haag, en dat ik ook maar voor crimineel wordt aangezien. De club wordt volledig naar de vaantjes geholpen door die lullebekken die aan de macht zijn, en naar ik vrees dat voorlopig ook blijven.
Wie er een andere mening op nahoudt vind ik prachtig mooi, maar diegenen zullen wel met hele sterke argumenten moeten aankomen om mij te overtuigen van de zegeningen van: Wederom een degradatie, slecht voetbal, geen beleid, geen visie, meer directeuren dan technische know how en last but not least niet durven optreden tegen wie ze het echt zouden hebben moeten doen.
Zaterdag 16 juni 2007 om 01:47 uur Quote

Ooievaar

Ooievaar schreef:

Ontgaat me ff waar het over gaat. Maar op mij kan je rekenen hoor. Ben bereid zelfs op een wedstrijddag te kroeg in te duiken, maar ook al word ik kromdronken, ik zal in geen geval het stadion betreden. Loop bijna een hernia op van alle kaarten die ik bij me draag, ben van alle supportersverenigingen die we hebben lid, maar een nieuwe clubkaart zal ik niet bij me dragen. Ik ga plat morgen drukke dag. Ik ga dromen over aftredende besturen, klantvriendelijk beleid, barstensvolle stadions, europacup voetbal. En toen werd het weer tien voor zes en ging mijn wekker.

 

Oh morgen nader nieuws Kojak. Begreep het ff niet. Komt goed man. En geniet daana lekker van een verdiende vakantie. 

SUCCES!!!!!!!!!!
Dinsdag 12 juni 2007 om 22:34 uur Quote

Vincent64

langepino schreef:

iedereen die zich in het verledenzich heeft misdragen kan rekenen op een afwijzing!!er zit geen verjaringstermijn op!ik vrees het ergste voor je vincent!!
Oh tussen misdragen en kattekwaad zit nog wel een verschil.:-))

Dinsdag 12 juni 2007 om 22:02 uur Quote

Ooievaar

Drama schreef:

Jaja als je een andere mening hebt
ben je een weggooier 

en ik laat me club in de steek bla bla 
dat soort simpele uitspraken


nou het voelt al JAREN niet meer als MIJN club
voel me bij uitwedstrijden meer welkom
dan bij MIJN EIGEN club!

Precies zo voel ik het ook. Vind wel dat het bestuur voortvarend te werk gaat. Toch? Geen spelers, stadion niet af, dadelijk hierdoor geen licentie. Welk licht heeft verzonnen om het oude stadion zo snel mogelijk te slopen? Krijg steeds meer de indruk dat het betuur helemaal niet wil promoveren. Ze willen gewoon alle oude bezoekers weren, nieuw - bioscoop- publiek is blijkbaar gewenst. Een tijdje in de klojo divisie ronddobberen, en dan zien ze wel weer verder. De gemeente schokt wel weer. Je geeft gewoon alle supporters de schuld om het eigen falen te verdoezelen.
Harry Jekkers kan weer aan het componeren slaan. Zal alvast een voorzet geven:
OH OH DEN HAAG, MOOIE CLUB ZONDER LICENTIE...
Dinsdag 12 juni 2007 om 13:46 uur Quote

supporter

Haagse Roel schreef:

Ik ga lekker maffuh.......ga verder niet meer in op je infantiele reacties...
oh oh oh  roel   de een gek zegt tegen de andere gek wat ben je een lelijke gek


Roel: het is tijd om wakker te worden. Jij bent een van alle de  mooie fans die ado naar de kloten heeft geholpen(lees je reacties)  schande
Maandag 11 juni 2007 om 00:54 uur Quote

Ooievaar

Haagse Roel schreef:

Blind stelt dat de positie van v.d Bergh bij Sparta al dubbel bezet is..............De prijs die RKC vraagt a Eur. 800.000 is natuurlijk ook belachelijk, lekker afwachten, die prijs zakt vanzelf wel flink want ze zitten natuurlijk wel met hem opgescheept.

Die arbeidsverhouding is zodanig verpest dat het nooit meer goedkomt, en hem op de bank laten zitten is helemaal kapitaalsvernietiging.
Dat denk ik ook wel, maar ze mogen wel opschieten onderhand. Volgens mij begint over een goeie 3 weken de training en er is nog niets bij. Overigens gaat het nieuwe onderkomen het ADO Den Haag stadion heten. 3X raden waarom! precies omdat er geen sponsors te vinden zijn.  Weer een stukje sterk lobbyen van de directie of wat er voor doorgaat. Voor al die lullebekken die daar in de directie zitten, of hulpsinterklaas spelen kan je volgens mij een hele aardige speler kopen. Oh ja, ligt aan de supporters natuurlijk.
Vrijdag 8 juni 2007 om 16:03 uur Quote

Leidschenveen

jan schreef:

is die derijck van feyenoord niet iets???
kan zowel in de verd. al op het midv.
gratis en voor niks want mag weg bij feyenoord.

graag reacties.
Oh ja. Het zou eigenlijk over voetbal moeten gaan hier. Je zou het bijna vergeten.

Derijck vind ik wel een leuke voetballer. Maar mag die weg van Feyenooit? Ik dacht dat ie juist weer terugging. Hij zat toch bij RKC? Of heb ik het mis?
Woensdag 6 juni 2007 om 18:30 uur Quote

Midden-Oost

vincent64 schreef:

Uit die enorme lijst van regels:
Op de vakken N tot en met W is roken niet toegestaan
dus lijkt me dat vak Q niet roken is toch??
Oh, dan heb ik nog een oud overzichtje voor me. Dan heb je ws helemaal gelijk.
Woensdag 6 juni 2007 om 12:56 uur Quote

friuli

ron schreef:

mag je wel opschieten met je actie zuiderpark licht al bijna plat!
Oh jammer..
Weet iemand trouwens waar de jeugd en het 2e elftal volgend jaar gaat spelen ??Blijven die wel gewoon in het zuiderpark spelen?? 
Dinsdag 5 juni 2007 om 16:00 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Corleone070, BigMac, VAKKIE-l, Tommy, Opa Bakema, Remon - Capelle, barney0700, Pauladofan, Jos_Luguber, Ronaldo, daveadodh, wijstaanboven, Haagsesjaak, Wallace, Alfista60, GG, Madmax, T3 en 90 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 186
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo Ajax Logo ADO Den Haag
6-1
22 december 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo RKC Waalwijk
19 januari 2020 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 18 - 44
2 AZ 18 - 41
3 PSV 18 - 34
4 Willem II 18 - 33
5 Vitesse 19 - 33
6 Feyenoord 18 - 31
7 FC Utrecht 19 - 30
8 Heerenveen 18 - 28
9 Heracles 18 - 26
10 FC Groningen 18 - 25
11 Sparta R'dam 18 - 23
12 FC Twente 18 - 19
13 Fortuna Sit. 19 - 19
14 FC Emmen 18 - 18
15 PEC Zwolle 19 - 17
16 VVV-Venlo 18 - 15
17 ADO Den Haag 18 - 13
18 RKC Waalwijk 18 - 11