Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 2
Volgende pagina

GreenYellowTheHague

ADODENHAAG schreef:

Helemaal niet mee eens ivm gemiddelde wedstrijd eerste seixoenshelft
Schei uit. Tot de penalty hier op de box heel negatief. 2-1 winnen is prima alleen zal je toch echt 3 echte versterkingen nodig hebben. Tuurlijk ging het 2e helft beter maar ging nog zoveel mis.
Conclusie is volgens mij dat we allen dachten dat er zeker 3 versterkingen moesten komen, die gedachten is er nog steeds
Donderdag 9 januari 2020 om 18:33 uur Quote

070

Klassiek beeld op deze box, iedereen in paniek bij een oefenwedstrijdje halverwege de winterstop. Elk jaar hetzelfde. Natuurlijk was het de eerste seizoenshelft dramatisch, natuurlijk moeten minimaal Malone, Bakker en Meijers wieberen, maar zo`n potje tegen een Bundesliga-hoogvlieger zegt dus echt he-le-maal niets.
Donderdag 9 januari 2020 om 16:18 uur Quote

Advertentie

Tommy

Wat hadden jullie nou verwacht dan? Ik denk dat hier op de hele box misschien 10 man zelf gevoetbalt heb op een redelijk competitie niveau. En een aantal denken dat den haag een nog steeds een slapende reus is.
Als je al niet in de nederlandse competitie normaal kan spelen, waarom denk je dan dat je van hoffenheim gaat winnen??
Donderdag 9 januari 2020 om 16:05 uur Quote

fcvakp

Was toch allemaal zo geweldig net nog op de box met de engelse nieuwe trainer met veel intensiteit en fuck you schreeuwen?????
Donderdag 9 januari 2020 om 16:00 uur Quote

Ooievaar

fcvakp schreef:


In tegenstelling tot jou klaarblijkelijk weet ik niet of er budget is om zelfs versterkingen voor de breedte te halen. Maar goed, je gaat er van uit dat er best wel wat mogelijk is en tegelijkertijd dek je jezelf toch maar in dat deze selectie te laag staat en het dus ook zonder versterking af zou kunnen. Je lult heel erg veel en draait steeds met de winden mee maar zegt heel erg weinig ouwe roepieroepie vogel.
Sprak ´het licht´

Al stel ik mijn mening driehonderdzesentachtig keer per dag bij beste man, dat is mijn zaak. Geloof vast niet dat het me bijster veel interesseert wat jij daarvan vindt.

Je bent een ´aanwinst´ voor deze box...
Dinsdag 7 januari 2020 om 21:20 uur Quote

Aad

T3 schreef:

Frans had het over 3 directe versterkingen. Vraag is of deze een van deze 3 is of niet.
Mag het hopen van niet. In mijn ogen zit het probleem op het middenveld. Geen creativiteit en niet in staat om ballen vast te houden. En daardoor steeds die lange lel naar voren.
Behalve Meijers mag van mij de achterhoede blijven staan maar mogen Immers, Bakker en Goossens sowieso de bank warm gaan houden. Malone pendelen van box naar box en daarbij 2 nieuwe middenvelders die wel creativiteit hebben, oog hebben voor de vrije man vooruit en ook in staat zijn die te bereiken.
Daarnaast een nieuwe linksachter en linksbuiten en dan hebben we al een heel ander ADO.
De spelers waarover thans de geruchten gaan zijn niet mijn gewenste spelers en het is maar de vraag of spelers van dat kaliber te halen zijn als ze zelf tenminste willen.Want dat laatste is naast gebrek aan geld nog een handicap.
Dinsdag 7 januari 2020 om 14:26 uur Quote

slash070

Kees schreef:

Haaglanden zit meestal een stukje verderop. Nu niet. Ik heb pech. Ben er ruim drie maanden, met tussenpozen, echter vlieg pas donderdag als de wedstrijd net is afgelopen tegen Hoffenheim. Goed gepland van me :( .

Vraag me altijd af waarom er niet nog meer oefenwedstrijden worden gespeeld. Trainers overschatten zichzelf. Wedstrijd levert veel meer op dan een training.
Met een tussentijdse trainerswissel hoopt men vaak het tij te keren doordat er dan een andere sfeer ontstaat. Met wat omzettingen zie je vaak bij ploegen dat eerder afgeschreven spelers plotseling weer even wat opbloeien.

Sfeer hier op de box is in elk geval wel positiever na vertrek van een aantal in de organisatie en andere trainer, dus hopelijk in selectie zelfde effect.

Weet niet of er nieuwelingen komen en beschikbaar zijn die het elftal daadwerkelijk direct beter maken. Kwestie van geld hé. Maar we gaan het meemaken(voor de zoveelste keer)

Veel plezier daar in elk geval. :cheers:
Zondag 5 januari 2020 om 12:42 uur Quote

JB

GreenYellowTheHague schreef:

El K was niet eens basis speler in League 2
Geeft maar aan wat een genie Van As was, dat hij kon voorzien die wel van toegevoegde waarde zou zijn....

Sorry hoor, maar ik verbaas me een beetje over al het opportunisme hier.

Eerst massaal van As afbranden omdat hij alleen aan zou komen met spelers die of amper gespeeld hebben of 30+ zijn of een krasje hebben opgelopen of een combinatie van de 3.

En dan nu massaal de box spammen met spelers die of 30+ zijn, die amper of helemaal niet gespeeld hebben het afgelopen jaar en of een flinke kras hebben....
Zaterdag 4 januari 2020 om 15:11 uur Quote

grijze gek

Langebach2 schreef:

Ramon Leeuwin naar AZ. Best een verrassing.
Goede voetballer, jaren geleden toen hij weg moest bij ADO stonden zijn ogen in tranen bij de eerste oefen wedstrijd bij Laakwa, ook daar was hij aanwezig als toeschouwer.
Toen de competitie begon zat ik in een box op uitnodiging, daar kwam Rick Hoogendorp binnen om ons e.e.a te vertellen over de wedstrijd
Opstellingen en bla bla bla, iemand vroeg toen waarom Leeuwin weg moest.
Die eikel zei dat hij zo geblesseerd:injured: was aan zijn knie dat hij nooit meer zou gaan voetballen of zijn oude niveau zou halen.

Gelijk had Rick :pinocchio: :pinocchio: :pinocchio:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Ramon_Leeuwin
Vrijdag 3 januari 2020 om 17:36 uur Quote

T3

Rossi schreef:

Mocht Morrison komen en Pardew krijgt hem aan het voetballen ben je spekkoper. Zijn kwaliteiten staan niet ter discussie, maar het zit echt tussen de oren. Nu 10 jaatlr later kan je wel concluderen dat dit gewoon de aard van het beestje is, zie dit niet veranderen.

Hart alleen doen als het permanent is en geen huur. Zit zeer zeker voldoende potentie in
Onlangs werden er in de box 5 of 6 engelse clubs / spelers genoemd die mogelijk deze kant op zouden komen. Kan berichten niet meer zo snel vinden, maar ben benieuwd of Morrison en Hart bij dat lijstje zaten ..
Donderdag 2 januari 2020 om 23:54 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

ghostdrift, FC Den Haag!, adorob, oodh, pajam, Erik070, Rossi, 070FCDH, Francisco, erwin, Dennis72, VAKKIE-l, rd.., Jos_Luguber, Don, Opa Bakema, Tante Wil, Bollie74, Barend, Jelle, Vak B, BLEISWIJK-1, frans swa, Brian, Taki, FC Jeff, ruudjuh070, Franky, JerryFC en 130 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 2
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo RKC Waalwijk
2-0
19 januari 2020

Volgende wedstrijd

Logo FC Utrecht Logo ADO Den Haag
24 januari 2020 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 19 - 47
2 AZ 19 - 41
3 Willem II 19 - 36
4 PSV 19 - 35
5 Feyenoord 19 - 34
6 Vitesse 19 - 33
7 FC Utrecht 19 - 30
8 Heerenveen 19 - 28
9 Heracles 19 - 26
10 FC Groningen 19 - 26
11 Sparta R'dam 19 - 23
12 FC Emmen 19 - 21
13 FC Twente 19 - 20
14 Fortuna Sit. 19 - 19
15 PEC Zwolle 19 - 17
16 ADO Den Haag 19 - 16
17 VVV-Venlo 19 - 16
18 RKC Waalwijk 19 - 11