Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 2
Volgende pagina

Law

Law schreef:

Het zijn grote groepen mensen die benoemt kunnen worden. Maar er zijn er wel een aantal op te noemen
Achabar
Janmaat
Faik
Mahi
Gaston Taument
John Nieuwenburg
Micheal Nieuwenburg
Richard Knopper.

Dit zijn gewoon even snel een paar namen die ik uit de losse pols opnoem. Ik weet vanuit mijn generatie ook nog wat namen te noemen die echt talenten waren en heel even of nooit bij DH gevoetbald hebben in de jeugd. Laten we het er op houden dat DH regelmatig zit te slapen mbt locale talenten. En ja ze halen het niet allemaal maar het zegt al genoeg dat er een paar mega talenten uit onze stad elders bij een BVO voetballen
Een Rick vd Bergh heeft bv ook nooit bij DH in de jeugd gespeeld. En was in de jeugd gewoon een goede voetballer.

Kevin Braber was ook zo’n voetballer. Echt een talent.

Wat wel opvalt is dat we vanuit onze regio echt een aantal toptalenten hebben gehad die het niet gehaald hebben. En vrij veel door bezigheden buiten het voetbal om.
Maandag 9 september 2019 om 15:28 uur Quote

GroenGeelHart070

Vane 01 schreef:

Pfffff, snap niet dat die gasten uit China of een Hamdi of Melkert niet eens de tijd nemen om wat uit te leggen. Komt inderdaad over alsof er totaal geen visie is, mag toch hopen dat er wel iets is.....
Anders kan ik er ook gaan zitten, beetje zonde van het geld.
Ik begrijp je reactie en heb zelf ook vraagtekens over het hoe en wat bij/binnen ADO. Maar...ze hebben mediaspecialist Jansma binnen gehaald. Er zal dus een verdomd goeie reden zijn waarom er nog geen interview o.i.d. naar buiten gekomen is. Volgens Van Zweden, na een gesprekje met Jansma, komt DINSDAG een persconferentie of interview naar buiten over de stand van zaken. Zoals altijd zullen we geduld moeten opbrengen.

Hiernaast word ik echt moe van reacties als ja maar we hebben de 10e begroting. We draaien jaarlijks ca. 3 miljoen verlies! Er valt dus geen reet over te zeggen. Die begroting zou dus 4 miljoen teruggedraaid moeten worden, maar dat betekent dat we overhead (overbodige medewerkers) moeten lozen. In de selectie is het naar mijn inschatting al gebeurd door een in totaal minder salarispost op jaarbasis te hebben. Who`s next.. misschien horen we dus dinsdag dit soort oplossingen.
Zondag 8 september 2019 om 13:18 uur Quote

Advertentie

GroenGeelHart070

Sprinkhaan070 schreef:

Dogan heeft 2 wedstrijden met 2 assists achter zijn naam staan dit seizoen.
Ik kon er verder niks over vinden tot jouw opmerking. Klopt inderdaad, beide assists in de 5-1 overwinning tegen Helmond Sport.
Heb jij nog een idee of er nog een transfervrije speler binnen wordt gehaald?
Donderdag 5 september 2019 om 10:57 uur Quote

GroenGeelHart070

JB schreef:

Bovendien lopen er allemaal spelers die volgens velen hier de sportieve redding van onze club zouden zijn geweest.
Kunnen we ze bij een 0-4 welgemeend hun gelijk geven....
O.a. ik baalde dat zij Dogan hebben gehaald en wij niet. Een jongen waar misschien nog veel potentie in zit en die ons weinig zou kosten, geen andere speler. 0-4 zou een prachtige uitslag zijn, maar als je een beetje kunt rekenen, reken er maar niet op
Donderdag 5 september 2019 om 08:17 uur Quote

Kees

Is hier sprake van een tussenjaar?

Er is sprake van een mislukte voorbereiding waardoor je zeker tegen Utrecht punten hebt laten liggen, verwachtingen door de leiding (inclusief Manders) uitgesproken die niet zijn waargemaakt, onbehoorlijke ruzies binnen de club en een uitgesproken technisch beleid dat nu al onderuit wordt gehaald met huurspelers.

Wat hoop ik dat Hamdi i.s.m. UVS eens stevig gaat doorpakken. De woorden van Kees Jansma gister op Fox stellen absoluut niet gerust. Integendeel zelfs. Dat wordt weer pappen en nathouden en kringgesprekken (!).

On- en onvoorstelbaar dat een "bedrijf" met een begroting van rond de zestien miljoen zo lang kan en mag doormodderen. Daarnaast gaat er nog eens indirect een hoop gemeenschapsgeld verloren.
Dinsdag 3 september 2019 om 10:28 uur Quote

Mike

Bleek schreef:

De hele scouting en Van As moeten er per direct uit! Kost bakken met geld en levert helemaal nada op..

Leuk al die opmerkingen dat ze geen geld te besteden hebben dan hebben die functies dus totaal 0,0 nut. Dan ben je dus een soort stratenmaker op zee.

Je zou maar een Stan Valckx als TD hebben. Die zet al jaren achter elkaar een goede selectie neer zonder geld. Die man heeft dan ook een netwerk buiten waar je u tegen zegt.
Wij hebben Van As en Lex jr die zichzelf vooral zielig vinden en alleen maar met excuses komen..
Wat een idiote vergelijking. Met die, zoals jij zegt ‘goede selectie’ van Valckx zouden wij hier helemaal geen genoegen nemen. De spelers die van As gehaald heeft had VVV ook kunnen halen. Ik denk dat van As een ton heeft uitgegeven en toch denk ik dat we dit jaar weer boven VVV eindigen.
Dinsdag 3 september 2019 om 10:12 uur Quote

DHFC070

Ondanks dat er nog transfervrije spelers gehaald kunnen worden is nu wel het moment om een oordeel te vellen.
Om maar positief te beginnen wordt er eindelijk eens geen geld uitgegeven wat er niet is. Of dit beleid is of uit pure noodzaak laat ik even in het midden maar met een eigen vermogen wat -2 miljoen aangaf weet ik het antwoord al.
Gewoon een rechtstreeks gevolg van de afgelopen rampjaren en boven je stand leven onder Manders. Helaas gaan bij veel nu ineens wel de ogen open iets wat o.a. Aad, Leetje en ik hier al bijna 2 jaar verkondigen.

Al maanden is bekend dat je 2 belangrijkste aanvallende spelers de deur uit zouden lopen. Met een totaal van 28 goals en 23 assists! weet je dat het onmogelijk is om hier rechtstreekse vervangers voor te vinden zonder er op achteruit te gaan. Maar geen enkele vervanger voor El Khayati is natuurlijk pure armoede of moet Cibicki hier gaan spelen? Er is echt 0,0 dynamiek op dit middenveld met allemaal dezelfde type spelers. Zou bijna zeggen gelukkig hebben we Goossens nog die met zijn traptechniek nog een specifieke kwaliteit in huis heeft.

Voor Becker zijn wel vervangers gehaald die op het oog kwalitatief minder zijn maar zoals gezegd bijna onmogelijk om hier niet aan kwaliteit in te leveren. In de breedte ben je er op de rechtsbuiten en linksbuiten positie op vooruit gegaan maar het blijft afwachten of dit kwalitatief ook het geval is.

De spitspositie ben je er in de breedte/kwalitatief ook op vooruit gegaan want je hebt nu keuze uit Necid en Kramer waar het vorig seizoen enkel Necid was.

Rechtsback positie ben je er met v.Ewijk 100% op voorruit gegaan wat een aankoop! Goed gescout...

Linksback positie ben je er in de breedte in ieder geval ook op vooruit gegaan met Meijers, Bjelica en Gorter waar het vorig seizoen alleen de Meijers en Gorter was.

Keeper is afwachten maar Groothuizen was natuurlijk wel een talent waar de nodige potentie in zat zeker m.b.t. waarde op het veld voor de toekomst.

Onderaan de streep kun je de conclusie trekken dat je er in de breedte wel flink op vooruit bent gegaan. Helaas is dit vooral met huurspelers en/of oude spelers wat inhoudt dat je over 1 of 2 jaar weer aan de beurt bent en je dus gewoon niks aan het opbouwen maar de problemen voor je uit aan het uitschuiven bent. Ingegeven natuurlijk door het fantastische beleid de afgelopen jaren.

Persoonlijk heb ik ook een hele vieze nasmaak overgehouden aan de afgelopen weken / maanden en deze transferperiode. En dat komt niet zozeer door de spelers die gekomen zijn maar vooral door het verwachtingsmanagement, transparantie en communicatie vanuit de club. Lees het stelselmatig schofferen, minachten en voorliegen van je klanten (sponsoren & supporters).
Dinsdag 3 september 2019 om 09:49 uur Quote

Langebach2

Er was duidelijk geen budget meer. Van As heeft heel creatief met de huuropbrengst van goppel, die Bjelica voor de breedte als extra linksback erbij gehaald. Zonder knaken kan je niks. Cibicki moet als opvolger worden gezien van El Khayati of wellicht zien ze Goossens als
vervanger.
Dinsdag 3 september 2019 om 07:52 uur Quote

Jeffrey Van As

Die nieuwe nummer 10 die is gehaald is wel echt een toppertje hoor, Van As heeft niet gelogen met zijn kwaliteit
Dinsdag 3 september 2019 om 00:01 uur Quote

FC2500

HJ schreef:

Is die verdediger nou weer gehuurd?:cry:
Voor 1 jaar?
Volgens mij loopt ze contract af op 30-6-2020.
In dat geval mooi op tijd gehaald en kan je hem mooi van dichtbij zien en Meijers scherp houden.
Maandag 2 september 2019 om 22:33 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Alfista60, Superjantje, Tante Wil, Ado Vakkie S, Marijn, Haagshart, iDaan, ADOZoetermeer, BLEISWIJK-1, langepino, Jurriën, DHFC070, daveadodh en 80 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 2
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tom Beugelsdijk

Laatste wedstrijd

Logo Feyenoord Logo ADO Den Haag
3-2
15 september 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo AZ
22 september 2019 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 5 - 13
2 PSV 5 - 13
3 FC Twente 6 - 12
4 Vitesse 6 - 11
5 AZ 5 - 10
6 FC Utrecht 6 - 10
7 Feyenoord 5 - 9
8 Willem II 6 - 9
9 VVV-Venlo 6 - 9
10 Heracles 6 - 8
11 Sparta R'dam 6 - 8
12 PEC Zwolle 6 - 7
13 Heerenveen 6 - 6
14 ADO Den Haag 6 - 6
15 FC Groningen 5 - 4
16 FC Emmen 6 - 3
17 Fortuna Sit. 5 - 2
18 RKC Waalwijk 6 - 1