Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 2
Volgende pagina

gillah

We dreigen af te stevenen op een ramp, dat is wel duidelijk. Toch vind ik het onterecht dat alle woede zich op Fons richt. Want kijk nou eens goed wat er aan de hand is. Becker, El Khayati en Kanon zijn vertrokken maar er kunnen alleen spelers gehaald worden van de bodem van de koopjesmarkt. Transfersommen kunnen niet worden geherinvesteerd, maar het salaris kennelijk ook niet. Er wordt gewoon zwaar bezuinigd, op een manier die ten koste gaat van het sportieve. El Khayati heeft de afgelopen jaren veel verbloemd. Deze selectie is niet beter dan die van andere clubs (Fortuna, VVV, Emmen) die hopen als 15e te eindigen.
Vrijdag 1 november 2019 om 08:06 uur Quote

Advertentie

rd..

Barend schreef:

Contracten zeggen niks, is papier. Je mag hopen op goed fatsoen.
Je hoort weleens dat ze tussentijds terug worden gehaald. Gaat er maar net om wat er in het contract staat denk ik. Of de ovk eenzijdig op te zeggen valt.
Woensdag 30 oktober 2019 om 13:30 uur Quote

Barend

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Immers in tranen: anders ga ik schilderen
Lex Immers had het allerminst naar zijn zin in Cardiff, waar hij in 2016 speelde.
Lees het nieuwsbericht
Immers mag niet mopperen.
Sala heeft Cardiff niet gehaald. (En wie gaat dat betalen?!)
Dinsdag 29 oktober 2019 om 18:09 uur Quote

Tommy

Tommy schreef:

Zwunkels zat gewoon opde bank afgelopen zaterdag.
En koopmans doet het gewoon goed.
Jouvenaar keept bij de amateurs. Dus schijnbaar heeft de hele prof wereld er geen verstand van en jij wel
Fikkert of hoe die heten mag keept nu bij gravezande. Heeft dw profs dus ook niet gehaald. Vraag me af waarom keepers die nooit prof zijn geweest beter zouden zijn dan koopmans of zelfs setkus. Schijnbaar houden deze 2 toch meer ballen tegen dan jou amateurs. En krijgen dus minder doelpunten tegen
Maandag 28 oktober 2019 om 13:56 uur Quote

Edwin

Bert schreef:

Tegen Pec was een off day. Dat moet er zo snel mogelijk uit.

Tegen Vitesse winnen was eigenlijk niet moeilijk omdat iedereen een keer zijn taken uit voerde, Zal eens vaker moeten gebeuren. Verdediging bij Vitesse is niet geweldig hoop huurlingen uit Engeland en die trappen altijd in een schijnbeweging.

Fortuna beker lekker laten lopen maar wel in de competitie van ze winnen.

Iedereen moet er een schep bovenop doen worden we 12e zo niet dan donder je eruit.
Vorig seizoen hebben we ook goede resultaten gehaald tegen het uiteindelijke linkerrijtje en weinig tegen het rechterrijtje.
Maandag 28 oktober 2019 om 11:45 uur Quote

GroenGeelHart070

Mike schreef:

Zelfs mét Groenendijk zit er voldoende kwaliteit in het team en hoef je niet te degraderen.
Met nagenoeg dezelfde groep preekt hij vertrouwen en rust en met betonvoetbal gaat echt wel weer de nodige punten gehaald worden. Toch was FG zelf een goede voetballer, heeft hij bij Ajax ervaringen qua voetbalopvattingen gedaan dus ik ben eigenlijk ook benieuwd hoe hij het zou doen met meer voetballers dan houthakkers in de selectie. Daar hebben we hem nog niet op kunnen beoordelen.
Dat er zo nu en dan geen chemie zou zijn kan hij niet veel aan doen, hij werkt al ruim 3 jaar met bijna dezelfde groep. Extra knap wat hij dus presteert.
Gisteravond was heerlijk, iedereen weer blij, maar niet uit het oog verliezen waar we nog staan, het verhaal van die zwaluw hè
Zondag 27 oktober 2019 om 08:50 uur Quote

JB

Ooievaar schreef:

Al dat `fraais` hebben we te danken aan die amateuristische TD die we hebben. Een kreukelaar eerste klas.

We kunnen wel blijven mouwen over China. Wie heeft de club met hele vette winst doorverkocht, nadat hij zijn zakken rijkelijk had gevuld en zijn projecten rond had gekregen?

Overigens dient UVS door het voortdurend wanbeleid wat er wordt gevoerd de tekorten af te dekken. Zal er niet beter op worden. Als Groenendijk je trainer is en Lex Schoenmaker jr je hoofdscout is. Dan haal je dus nul spelers binnen onder diverse trainers. Dat is toch voorwaar een hele prestatie niet waar?
Je kunt wel blijven mouwen over Van As, maar fraude door de Chinese roofridders kan je hem niet verwijten.

Zonder iets uit te mogen geven heeft hij de nodige spelers binnen gehaald (Johnsen, El Khayati, van Ewijk) die miljoenen op (gaan) leveren via transfers dan wel er al 2 seizoenen voor zorgen dat er geen miljoenen gat wordt geslagen in de begroting door degradatie (Malone, Immers, Falkenburg, Necid).
Net als destijds bij NAC, houdt hij en niet mooipraters als Manders en Hamdi, het schip (ternauwernood) drijvend.

Bovendien is hij niet beslissingsbevoegd, dus wij weten niet wat er binnenskamers allemaal nog is tegengehouden.

Dat de transfersommen van El Khayati en Kanon niet bij ADO op de rekening staan kan je alleen verwijten aan degene "die puin gaan ruimen" bij de club....
Puinruimen in de trant van behangstrippen met een sloopkogel....
Met andere woorden, je behang is straks van de muur, maar je huis is ook weg...
Vrijdag 25 oktober 2019 om 07:38 uur Quote

marcellino

Aad schreef:

Wij spreken elkaar nog wel over 2 transferperiodes. Dan zijn alle spelers met waarde verdwenen en daarmee de achtergestelde leningen (zo goed als) afgelost, spelen we KKD zodat de ongetwijfeld aanwezige degradatie-clausules gaan werken en mag de club voor een appel en een ei worden overgenomen door een gelukszoeker.

Rare visie? Maar dan wel een van iemand die vanaf minuut 1 de Chinese overname niet heeft zien zitten.
wat komt dit mij bekend voor
alle spelers met waarde verdwenen en dan spelen we kkd
was dat ook niet zo toen wang kwam moesten er toen ook niet twee spelers gehaald worden die ons heeft behoede om te degraderen.en nu is het hek van de dam en zijn het klote chinezen terwijl van der kallen nog steeds bejubeld word.

hoe groot kan de bord voor je kop zijn tsjonge jonge jonge
Donderdag 24 oktober 2019 om 20:35 uur Quote

Kees

Mike schreef:

Ik snap ook niet waarom die zich niet laat horen. Ook bang voor zijn plekje? Als jij verantwoordelijk bent voor de aan- en verkopen en je wordt op zo’n manier gepasseerd, ga je je toch ook achter je oren krabben? De volgende die opstapt?
Zoiets dacht ik ook. Daarnaast was er een groot aantal weken geleden een akkefietje dat hij van een uitgaande transfer werd gehaald. Wordt nu duidelijker over het waarom.

Het lijkt erop dat het enigszins een zooitje is binnen de club. Dit gaat verder zijn gevolg op het veld krijgen. Dat is vrijwel altijd het geval. Zie al je gedegradeerde voorgangers al club. Zowel nationaal als internationaal.

En wie wil er in hemelsnaam de opengevallen plekken in de R.v.C. opvullen? Na de uitlatingen van Ringel wordt dat of een lichtgewicht of iemand die de centjes nodig heeft.
Donderdag 24 oktober 2019 om 09:32 uur Quote

GreenYellowTheHague

Law schreef:

Hoe zat het verhaal nou ook alweer in elkaar? Waarom moest en zou vd Kallen onze club verkopen? Club schreef zwarte cijfers, mensen waren zeker na het vd Brom jaar meer dan tevreden.

J H de B heeft ook een rol gespeeld bij de verkoop vd chinezen. Hebben de chinezen toentertijd een echt plan laten zien of iets dergelijks?

Ik neem aan dat als zgn echt ado mannen vd Kallen en J H de B ook echt in belang van onze club hebben gekeken naar de Chinese kandidaat. Of hebben we gewoon te maken met zakkenvullers die een chinese investeerder goed tuk hebben gehad en dat over de rug van onze FC

Laatste periodes is iedereen maar bezig met het wijzen naar de schuldigen in deze ellende. Wellicht moeten we verder kijken dan naar de huidige veel besproken mannen...
Wat een bullshit, VDK is gewoon een zakenman die onze club heeft gered toen er niemand meer een piek voor onze club gaf. Dat hij er winst uit heeft gehaald duid alleen maar dat hij een goed zakenman is.
Woensdag 23 oktober 2019 om 22:43 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Tante Wil, GroenGeelHart070, Opa Bakema, adorob, MiG, KR96, ton, oodh, ''Haagse Tsaar'', Daily Shorts, Dennis72, rd.. en 67 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 2
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo Fortuna Sittard Logo ADO Den Haag
1-0
9 november 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
23 november 2019 om 20:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 13 - 35
2 AZ 13 - 29
3 PSV 13 - 24
4 FC Utrecht 13 - 23
5 Vitesse 13 - 23
6 Willem II 13 - 22
7 Heracles 13 - 21
8 Heerenveen 13 - 21
9 FC Groningen 13 - 20
10 Feyenoord 13 - 20
11 FC Twente 13 - 18
12 Sparta R'dam 13 - 16
13 FC Emmen 13 - 13
14 Fortuna Sit. 13 - 12
15 ADO Den Haag 13 - 10
16 PEC Zwolle 13 - 10
17 VVV-Venlo 13 - 9
18 RKC Waalwijk 13 - 4