Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 2
Volgende pagina

R.E.

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Fons dubt over speelwijze na vertrek Becker
Na het vertrek van Sheraldo Becker moet Fons Groenendijk gaan puzzelen.
Lees het nieuwsbericht
Vergelijk vooral deze zin "Misschien moeten we wel anders gaan spelen als het niet lukt om voor Becker een soortgelijke speler terug te halen``

met een eerder interview over het komende seizoen:

Vooral als ADO zelf het spel moest maken, ging het stroef, zag Groenendijk. ,,Veel ploegen komen hier om zich in te graven. Dat is een status die we niet gewend zijn en waar we iets op moeten verzinnen om het beter te gaan doen. Je kunt ook niet een heel seizoen op de counter spelen, dat hou je niet vol.``

Met andere woorden: Fons is inmiddels tot de conclusie gekomen dat als ADO een soortgelijke speler als Becker vindt, alles toch bij het oude (countervoetbal) kan blijven ("misschien" zelfs ook als zo`n speler niet wordt gevonden ...) en dat er niets meer "verzonnen moet worden om het beter te gaan doen". En dat terwijl het vertrek van Becker juist de mogelijkheid biedt om eindelijk te kiezen voor verzorgder aanvalsspel, waardoor ook de dure en goede spits Necid veel beter tot zijn recht zou komen.
Vrijdag 28 juni 2019 om 11:10 uur Quote

R.E.

janjazz37 schreef:

Ben je dat jaar wel eens nar ADO geweest?
Bully deed `t echt niet alleen. Zie shouts van o.a. JB en R.E. !!
Dank je, maar het is schoppen tegen een dood paard (zo luidt het spreekwoord nu eenmaal). Het enthousiasme van talloze shouters en van de duizenden anderen die ervan genoten heeft, is natuurlijk op zich niet cijfermatig te onderbouwen, maar ook eindstand, behaalde punten, doelsaldo en aantal toeschouwers (gemiddeld 13.000, maar nog honderden hoger na de eerste drie thuiswedstrijden, toen iedereen terug was van vakantie en het team zijn definitieve vorm had gekregen) weerhouden hem er niet van om vast te houden aan zijn alternatieve (dus geen) "waarheden" ("talloze wedstrijden als een krant gespeeld", "met regelmaat gezwijnd", "veel wedstrijden niet om aan te gluren", "het spel was ook toen heel pover"). Als hij dat echt meent, zijn er slechts twee mogelijkheden. Ten eerste: de jaren sindsdien moet hij het spel van ADO echt verschrikkelijk hebben gevonden. Aangezien dat blijkbaar niet het geval is, blijft alleen de tweede mogelijkheid over: hij heeft totaal geen verstand van voetbal. Maar ja, wat verwacht je dan van een dood paard?
Donderdag 27 juni 2019 om 10:22 uur Quote

janjazz37

H@@GenEES schreef:

Ik boor het niet de grond in, en ja, het was een fantastisch jaar, maar er wordt hier door een groepje zeverzeikers gedaan alsof we in die tijd de pannen van het dak speelde in een kolkend en overvol stadion en dat is gewoon niet zo, het spa was toen ook heel pover maar we hadden iemand die van een niks-bal een goal kon scoren.
Ben je ooit in die tijd wel eens naar ADO geweest?
Spel was niet pover en Bully deed `t echt niet alleen.
Zie shouts van JB en R.E..
Donderdag 27 juni 2019 om 03:51 uur Quote

Advertentie

GroenGeelHart070

R.E. kwam met een goeie suggestie, zolang het maar een land in de EU betreft! In die landen lopen goeie, technische spelers, ideaal voor de flanken.
Voor de spitspositie is het misschien niet gek om eens in Schotland en (Noord) Ierland te kijken naar een sterke, balvaste en doelgerichte spits. In die landen komen ze misschien niet uit de verf door bepaalde type verdedigers die zich niet met voetbal bezig houden. In de Eredivisie kan zo`n ander type spits een verrassing zijn. Het hangt ook allemaal af van het type spel dat de technische staf wil spelen
Zaterdag 22 juni 2019 om 13:24 uur Quote

R.E.

De leeftijdsopbouw hoeft op zich niet essentieel te zijn voor de sportieve prestaties op korte termijn, maar natuurlijk wel voor de langere termijn (zeker als oudere spelers een meerjarig contract krijgen). Bovendien biedt een relatief oude selectie uiteraard minder kansen op (hoge) transferinkomsten.
Maar nog belangrijker dan deze twee pijnpunten, ook al voor de korte termijn, is de onevenwichtigheid van de selectie. Als het afgelopen jaar één ding duidelijk is geworden, dan is het wel dat ADO geen aantrekkelijke speelstijl had, mede omdat het te afhankelijk was van snelle (maar technisch beperkte) vleugelspelers met een matige voorzet. Het gevolg was: afzichtelijk countervoetbal, wedstrijden die (vooral in eigen stadion) niet aan te gluren waren omdat het spel niet kon worden gemaakt, hoe zwak de tegenstander ook was. Bijkomend nadeel was bovendien dat Necid, toch echt geen slechte spits, in dit systeem totaal niet tot zijn recht kwam. Fons kan dan wel beweren dat ADO de laatste zes wedstrijden van de competitie noodgedwongen countervoetbal moest spelen, maar dat slaat natuurlijk nergens op. Speelde ADO daarvoor dan wel aantrekkelijk en aanvallend?
Nu het overgrote deel van de selectie toch mag blijven (ondanks de roep om verversing, ondanks de afzichtelijke speelstijl van het afgelopen seizoen en ondanks het feit dat Fons zijn spelers "oncoachbaar" heeft genoemd) en nu afgezien van Lorentzen waarschijnlijk alleen spelers vertrekken die je juist liever zou behouden, houd ik mijn hart vast. Erg veel hoop op aantrekkelijk(er) voetbal en op het optimaal benutten van de kwaliteiten van Necid hoeven we voorlopig in ieder geval nog niet te hebben.
Vrijdag 21 juni 2019 om 16:43 uur Quote

R.E.

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO steekt licht op Hoffenheim
Spelen vanuit de omschakeling heeft ADO Den Haag veel punten opgeleverd.
Lees het nieuwsbericht
Lachwekkend: Fons koos aan het eind van het seizoen voor countervoetbal? Zou hij nou echt denken dat ADO daarvoor wel aanvallend was ingesteld? ADO speelde het hele seizoen armzalig countervoetbal en gokte puur op de snelheid van Becker, Hooi en zelfs Lorentzen, waardoor een uitstekende spits als Necid nauwelijks in stelling kon worden gebracht. Het countervoetbal was juist de reden waarom ADO het spel niet kon maken en veel punten liet liggen tegen ploegen als Emmen, De Graafschap, NAC, Fortuna en VVV.
Vrijdag 7 juni 2019 om 01:24 uur Quote

Tommy

BLEISWIJK-1 schreef:

Over dat eerste gedeelte. Dit is half waar. Er zijn clubs die zeker wel hebben laten weten welke spelers ze interessant vinden. Tel daarbij clubs die ook al kwalitatief goede spelers hebben gehaald en je hebt een aardig lijstje.

Ajax, PSV, Heereveen, Zwolle, VVV, Utrecht, Groningen, Willem II, Emmen hebben al spelers op het oog. Of zelfs al aangetrokken.

Bij ADO is het stil. Totaal geen idee waar ze mee bezig zijn. Het kan echter ook anders. Dat bewijzen bovenstaande clubs.
Al deze ploegen op emmen na hebben spelers verkocht of hebben gewoon geld op de bank.dus die kunnen meer dan ons. Het spel moet nog beginnen. En zoals altijd begint het bijde rijkste ploegen en druppelt het naar beneden
Vrijdag 31 mei 2019 om 16:20 uur Quote

Leplazerus

JerryFC schreef:

32 wedstrijden; 2 goals en 3 assists :tired:
Goede techniek, heeft een steekpass en ziet het spel goed. 88% komt van zijn voet goed aan.
Dinsdag 28 mei 2019 om 21:03 uur Quote

slash070

Kamikaas schreef:

Toch speelde wij het beste voetbal met Goossens in de ploeg. Ik ben nog steeds als 1 van de weinige fan van hem geloof ik.
Ik vind Goossens ook een behoorlijke voetballer, straalt overzicht uit, en van mij mag hij op zeker blijven. Maar het spel oogde vooral beter toen Immers en Khayati om de beurt voorin konden opduiken door een extra middenvelder die hun plek in nam. Neemt niet weg dat Goossens dat prima deed op het middenveld natuurlijk.
Maandag 27 mei 2019 om 18:58 uur Quote

Francisco

Kamikaas schreef:

Toch speelde wij het beste voetbal met Goossens in de ploeg. Ik ben nog steeds als 1 van de weinige fan van hem geloof ik.
Ik vond hem ook goed en nuttig. Het spel werd rustiger op het middenveld met hem en hij heeft een goede trap.
Maandag 27 mei 2019 om 18:37 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

''Haagse Tsaar'', Aad, Jordy, rijswijk hoekpolder, Don, iDaan, rh_vakm, patje29, ronnieg, DHFC070, morley, Tante Wil, ADOZoetermeer, T3, Dennis72, Pauladofan, ThieR, FC Den Haag!, ado_denhaag070, Edwin, hg, Sprinkhaan070, jajoh, KR96 en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 2
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -