Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 2
Volgende pagina

Mike

Law schreef:

Hij heeft in ieder geval wel gescoord. Tis nou niet dat we zo vaak en makkelijk scoren. Mijn inziens laten staan en er voor zorgen dat er aanvoer komt voor de spitsen...je heb 2 spelers/ spitsen die aanvoer van de zijkanten nodig hebben
we kunnen het spel niet maken en moeten gokken op de omschakeling. Persoonlijk vind ik Necid sterker en een betere voetballer maar is Kramer sneller, wat beweeglijker en heeft meer venijn. Daarbij gokt Fons voortdurend op de spelhervattingen en is lengte belangrijk.
Mij om het even wie Fons kiest. Hij is verantwoordelijk en hoort de keuzes te maken. Daar zal hij ook op worden beoordeeld/afgerekend
Zondag 6 oktober 2019 om 20:59 uur Quote

GroenGeelHart070

Wel grappig dat supporters weer afgeven op de opstelling en het wisselbeleid. De trainer werd er door de analisten om gecomplimenteerd.
Feitelijk hebben we vandaag een leuke wedstrijd gezien waarin we toch nog een paar keer hadden kunnen/moeten scoren, maar zij ook. In de eerste helft verloren we van een met de handjes in de mouwen sloffende Ziyech. De rampzalige keuze voor de genomen corner deed de hoop op een gelijkspel binnen 8 seconden helaas verstommen. Ook ik zat te hopen op een directe voorzet naar de luchtmacht.

Natuurlijk is het niet moeilijk om je op te laden tegen Ajax, maar het vertoonde spel geeft mij wel weer hoop en vertrouwen op nog te pakken punten, te beginnen over 2 weken in Zwolle.
En wie erin staat maakt mij echt niet uit, het niveau van onze spelers ligt voor het merendeel dicht bij elkaar
Zondag 6 oktober 2019 om 15:35 uur Quote

marcellino

Moi schreef:

ADO moet het niet hebben van wedstrijden tegen top. Daar ben je voor het begin al kansloos.
Dus je was kansloos tsja dan heb ik toch een andere wedstrijd gezien.nogmaals je verliest door taktisch falen van bepaalde spelers en trainer en niet omdat Ajax zoveel beter was sterker gelijk spel had meer dan verdiend geweest.
Zondag 6 oktober 2019 om 14:46 uur Quote

GroenGeelHart070

Waar blijft de VAR?! Opzettelijk gemeen spel van Tagliafico. Bewuste knie in lies/zak van Van Ewijk
Zondag 6 oktober 2019 om 13:32 uur Quote

Advertentie

GreenYellowTheHague

Opa Bakema schreef:

En wat is dan een betere opstelling? Een verkapte 4-4-2 is niet heel gek tegen 020. Haye zal na de rust gebracht worden.

Ik wacht op uw reactie.

groeten vanaf Chernosissos inmiddels.

Heeft iemand een website om live te kijken?
Kans maak je helaas toch niet tegen die neuzen. Maar lijkt mij dat je toch je beste spelers inzet. Die rooie is volledig de weg kwijt, buiten dit werkt dit ook totaal niet voor de sfeer in een elftal. Haye heeft in 10 minuten vorige week genoeg laten zien dat hij sowieso moet starten, Kramer die heeft in 3 jaar tijd een halve goal gemaakt waar Necid het niet verkeerd heeft gedaan bij ons. Meijers zal wel iets geheim weten van Fons want dat die er steevast in staat lijkt zo wat op blackmail... Tegen deze tegenstanders kan je alleen maar beter worden als je je beste spelers inzet. Fons gaat oefenen omdat er te weinig wedstrijden waren in de voorbereiding tegen NAC, rijgt ie het ook gewoon voor elkaar om voor 70% met wissels te gaan spelen.. Hier krijg je de spel patronen er wel in hoor .. Misschien na een afslachting morgen staat die prutser op straat en komt er een echte vent voor de groep te staan. Op papier heb je een betere selectie als 10 andere eredivisie clubs, dan ligt het toch echt aan een trainer als die ze niet aan het voetballen krijgt
Zaterdag 5 oktober 2019 om 18:35 uur Quote

rd..

Het veld Den Haag:

"One of the worst I`ve ever seen."

Aldus Ole Gunnar Solskjaer.

Hebben we ook gelijk de verklaring voor ons erbarmelijke spel.
Donderdag 3 oktober 2019 om 07:50 uur Quote

FCADODH

Vakkie-G schreef:

Zolang groenendijk trainer is zal er weinig veranderen

Hij kan de spelers niet meer motiveren( was duidelijk te zien tegen feyenoord en emmen ) spelers lopen als kippen zonder kop over het veld ( het blijft echt een raadsel waar ze op trainen door de weeks 😂
Inderdaad geen spelvreugde geen vaste patronen.Hier kun je op trainen. Als Tommy het spel moet opbouwen of de lange trap moet geven dan weet je het wel. Rest vh team heeft ook geen idee welk systeem we spelen. Met lange bal gewoon de bal in de ploeg houden om daarna met de lange bal te kunnen opbouwen. Zoiets. Spitsen zonder voorzetten gaan niet scoren. Waarom moet iedereen mee terug bij een corner tegen ? Misschien zorgt gebrek aan idee wel voor Groenendijks afscheid zondag. We gaan het zien maar ben best angstig voor afstraffing
Woensdag 2 oktober 2019 om 21:40 uur Quote

Ooievaar

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Fans protesteren tijdens ADO-Ajax
Een deel van de aanhang op Midden Noord protesteert zondag tegen het bestuur en de gemeente.
Lees het nieuwsbericht
Was al hoopvol. Dacht dat ze de resultaten en de toestand van de club aan de kaak wilden stellen. Gaat er blijkbaar om dat ze mekaar voor rotte vis willen schelden. En dit vanaf 100 meter.

Nou, de tijden van vroeger zijn voorbij, met z`n allen naar Amsterdam en ze de Stadionkade afjagen in een lange sprint. Dat was toen, en die tijd komt niet meer terug.

Nu is het zinloos en hersenloos gescheld en getier, en hoor je de meest afschuwelijke dingen, die m.n. zeer grievend zijn voor joodse mensen, iets waar ik me buitengewoon voor schaam en aan erger. Al blijft het voor mij verbijsterend dat dat slappe bestuur daar in Amsterdam er mee akkoord gaat dat die idioten de vlag van de staat Israël besmeuren, waardoor je de meest weerzinwekkende reacties krijgt.

Ik ben dus tegen. ADO krijgt ook ten allen tijden de schuld.

Het voetbal is al zo slecht, dan moet je dit er niet bij hebben. Wie vindt het nou leuk om in z`on opgefokte sfeer naar zijn club te kijken. Daar doe je niemand een plezier mee.

Dat supporters hun onvrede willen laten blijken is dringend gewenst. Elke week dat je die kreukelaars als Groenendijk en Van As laat zitten is er één te veel. Velen hier waren oprecht verrast dat we aan alle kanten van het veld werden gejaagd.

Dit ADO zal rechtstreeks degraderen, daar hoef je geen Happel voor te heten om dat te zien. Natuurlijk ben ik blij dat Jansma en Van Steenis binnen zijn, maar het ik z`on puinhoop, dat het dweilen is met alle kranen wijd open.

Prio 1 is de meubelen zien te redden. Er mag absoluut niet gedegradeerd worden. Dus na de vernedering tegen Ajax wat een parodie op een wedstrijd zal blijken te zijn, afscheid nemen van Fons en Jeffrey.

Het team hangt als los zand aan elkaar zonder enige beleving. Selectie is niet best, maar op papier natuurlijk geen degradatiekandidaat. Maar deze trainer bakt er niets van. Net als die TD en die scout bij nacht die er zit om zijn achternaam. Fons had Havenaar, Jonhson en Nasser. Die redden hem. Terwijl het spel toen al gewoon bagger was.

Lulverhalen als: ze werken zo hard net als die Lex jr die werkelijk nog nooit wat heeft gepresteerd, heb je geen donder aan. Er uit met die handel. Laat mij maar scouten denk dat ik het er een heel stuk beter vanaf breng dan die kantineprutser die er nu doelloos rondloopt.
Maandag 30 september 2019 om 18:49 uur Quote

LeoH

JerryFC schreef:

Een trainer word betaald om resultaten te halen, het liefst in combinatie met attractief voetbal.

Voetballend is het onder Fons echt 0,0. Ongelofelijk. Er zit he-le-maal niks in en achter. Balletje rond laten gaan in de hoop dat iemand ineens het licht ziet en wat leuks ermee doet. That’s it.
Leuk voetballen is een utopie en resultaten boeken is ook zwaar ondermaats. Tactisch is het niveau zondag 2e klasse.
Nu 3 jaar op rij lijfsbehoud door een mooie eindsprint, onder aanvoering van +- 2 spelers die het voortouw namen.
Nasser/Havenaar, Nasser/Johnson en Nasser/Becker.
Laatste jaren is het enige devies; inzakken en blind een peer naar voren geven in de hoop dat een snelle buitenspeler een keer een goeie voorzet aflevert die gepromoveerd word tot goal. Vriend Hooi is ‘wel altijd dreigend’ echter in 3 seizoenen 2 assists en 2 goals. Zelden dus effectief en dat als voorhoede speler.

Op het moment heb ik werkelijk geen idee met welk plan het veld word ingegaan.
Ja, hoog druk zetten en zodoende Beugelsdijk laten spelen met 50m in z’n rug.
Emmen deed het goed door de spitsen in de zone tussen back en centrale verdediger te laten opduiken.
Eerste kwartier staan ze 3x alleen voor de keeper en geen hond die ingrijpt of wat omzet!
Allemaal punten waar een trainer met zijn staf verantwoordelijk voor is. Ook het meerjarig verlengen van de contracten van Goossens, Meijers en Gorter was/is een gigantische miskleun.
Allemaal ondermaats en onvoldoende.
Dat het een fatsoenlijke man is en daarom mag aanblijven vind ik een ridicule redenatie. Stel dan Andre van Duin aan als je iemand gaat beoordelen op zijn karakter i.p.v. zijn prestaties.
Aan het materiaal ligt het echt niet. Fons heeft een bank met spelers als oa Falkenburg, Necid, Bakker en Haye.
Die zouden gewoon basis staan bij onze concurrenten, helaas bodem eredivisie.

Een geheel ervan maken met een duidelijke tactische opvatting is een must. Ik zie dat helaas niet meer gebeuren met deze hoofdtrainer.
top shout!

Aanvullend: Meijers loopt al jaren te schutteren door mensen uit zijn rug te laten lopen, zelfs niet te zien, de snelheid niet heeft tot compensatie etc. Hij is aanvoerder, waarom is onbekend want leiderschap moet je afdwingen met goed spel, dus je aanvoerder zou de beste man moeten, en dat zou normaal gesproken Immers moeten zijn, maar die faalt op dit moment ook, maar wie niet.

Je haalt een verdediger die centraal en linksback kan spelen, STEL HEM DAN OP!!
Iedereen hoopte op rood voor Meijers, zeg dat niet genoeg?
Maandag 30 september 2019 om 13:03 uur Quote

Een oudere supporter

Na de eerste wedstrijd onder leiding van Fons die we uit tegen GAE met 3-1 verloren, zei hij geschokt te zijn over het niveau van het spel van ADO.
Ik ben sindsdien al over heel wat wedstrijden geschokt.
Zaterdag 28 september 2019 om 19:03 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

gillah, Ronaldo, Max, Waht, Leetje, Tante Wil, ADODENHAAG, Haagshart, Bolskie, LeeuwenkuylF, Dennis72 en 77 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 2
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tom Beugelsdijk

Laatste wedstrijd

Logo PEC Zwolle Logo ADO Den Haag
3-1
20 oktober 2019

Volgende wedstrijd

Logo Vitesse Logo ADO Den Haag
26 oktober 2019 om 19:45 uur
Gelredome, Arnhem

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 10 - 26
2 PSV 10 - 23
3 Vitesse 10 - 23
4 AZ 10 - 20
5 FC Utrecht 10 - 17
6 Heerenveen 10 - 16
7 Willem II 10 - 16
8 Sparta R'dam 10 - 15
9 Heracles 10 - 15
10 Feyenoord 10 - 14
11 FC Groningen 10 - 13
12 FC Twente 10 - 12
13 PEC Zwolle 10 - 10
14 FC Emmen 10 - 10
15 VVV-Venlo 10 - 9
16 ADO Den Haag 10 - 6
17 Fortuna Sit. 10 - 6
18 RKC Waalwijk 10 - 1