Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 2
Volgende pagina

JerryFC

Angelique Bakema schreef:

Volgens de supporters van FCDH een slechte keeper maar speelt wel de 4e ronde in de europa league kwalificatie zover is adodenhaag nog nooit gekomen zo zie je maar hoeveel voetbal verstand er in den haag zit het is gvd om te huilen als beugelsdijk immers bakker en zwinkels maar in de basis staan dan is er feest in den haag presteren hoeft niet dat doen we wel in het cafe
Te veel vrije tijd?
Donderdag 22 augustus 2019 om 18:56 uur Quote

Rossi

Mooi zo, is dat gezeik over die gehypete mooiweervoetballer ook afgelopen. Tijd voor échte versterkingen
Donderdag 22 augustus 2019 om 17:41 uur Quote

Ronaldo

`Een hink-stap-sprong`Ad Melkert kijkt één keer terug op de machtsstrijd bij ADO

AD MELKERT, VOORZITTER VAN DE RAAD VAN COMMISSARISSEN VAN ADO DEN HAAG. FOTO ANP

Met de aanstelling van Mohammed Hamdi als nieuwe directeur van ADO Den Haag kwam er deze week na maanden antwoord op de vraag wie Mattijs Manders opvolgt.

YORICK GROENEWEG

Voordat raad van commissarissen-voorzitter Ad Melkert (63) in de schaduw terugkeert, kijkt de adviseur en oud-politicus één keer terug op de procedure.

Hoe vindt u dat het benoemingsproces is verlopen?

Ad Melkert: ,,Het was soms een hink-stap-sprong, maar als het eindresultaat iets is waarvan je denkt dat het goed is voor de club dan mag je daar tevreden over zijn."

Is dat het geval? Er waren toch geluiden dat Mohammed Hamdi niet uw droomkandidaat was.

,,We hebben nu een heel goede mix gevonden. Er is talent met bewezen kennis en kunde en daarnaast hebben we ervaring met een groot netwerk. Dat brengen met name Frans van Steenis en Kees Jansma met zich mee. Dat je met een paar man de kar kan trekken, is heel goed voor ADO.``

Het is dus een breed team, wie gaat wat doen?

,,De statutaire directeuren Hamdi en Henrik-Jan Rinner hebben de dagelijkse leiding, maar de complete directie bestaat uit vier man. Daardoor kunnen Van Steenis en Jansma meer strategisch denken en opereren. Wat ik zie bij clubs is de druk op de dagelijkse gang van zaken, maar dat zit soms de lange termijn in de weg. Met zo`n stevige directie hopen we dat bij ADO een impuls te geven."

Was de directie bij ADO dan zo onderbezet?

,,Ja, er is meer nodig dan wat je hebt. We hebben nieuwe mensen met sterke kanten, maar ook kanten waar nog aan gewerkt moet worden. Het is een mooi moment om mensen die beschikbaar zijn naar voren te schuiven. Het is geen geheim dat Kees Jansma eerder al wat wilde doen, maar dit kost wat meer tijd en vraagt wat meer inzet. Dat wil hij nu graag doen en dat komt mooi uit. Voor een club als ADO is het fantastisch dat iemand met zo`n kennis en reputatie een bijdrage wil leveren aan zijn cluppie."

Waarom duurde het dan toch zo lang?

,,Die vraag krijg ik vaker en daar heb ik me echt over verbaasd. Voor wat ik gewend ben, is dit hartstikke kort. Het is misschien wel een beetje de vluchtigheid van de voetballerij. We zijn begonnen met het inschakelen van een headhunter. Dat is doodnormaal, maar kost tijd. Het is goed om wat breder te kijken. Hoe het vervolgens liep met het kandidatenlijstje is een interne aangelegenheid. Ik heb daarin geadviseerd, maar de aandeelhouders moesten beslissen."

Wat heeft u daarin toen geadviseerd?

,,Daar valt niets over te zeggen, vanwege de privacy kan ik daar niet op ingaan. Over iedere kandidaat is gediscussieerd en dat moest ook, want de perfecte kandidaat bestaat niet."

Toch kwamen jullie op het eind weer uit bij Hamdi, die al heel vroeg boven aan het lijstje stond. Waarom is hij geschikt voor de functie?

,,Hij brengt een enorme energie met zich mee en heeft ook over de grens rondgekeken. Dat vind ik, maar vooral onze Chinese aandeelhouder UVS, een belangrijk punt. Daarnaast is hij op commercieel gebied flink actief geweest. Dat is iets waar ADO behoefte aan heeft. Daar krijgt hij nog wel hoofdpijn van, maar wij gaan ervan uit dat hij de club op financieel gebied verder kan krijgen."
Donderdag 22 augustus 2019 om 07:03 uur Quote

Advertentie

haagse jr

Vakkie-G schreef:

Je hoorde toch wat hij zei ze hadden intresse in meijers maar schrokken van het salaris
Aaron Meijers had je na vorig seizoen al afscheid van moeten doen. Hij is namelijk nog langzamer geworden door zijn leeftijd. Daardoor heeft hij heel weinig tijd aan de bal en gaat die fouten maken. Verdedigend vond ik hem al niet sterk.

Mayhi tegen Sparta was zijn man. 2 goals.
Kerk tegen Utrecht was zijn man. 1 goal en Man of the match.
Bruma tegen PSV was zijn man. 1 goal.

Maatsen is zijn man tegen RKC. Weer een snelle buitenspeler. Zullen we alvast 1 goal noteren?

Sorry. Maar ik zou hem even 3 wedstrijden ernaast zetten ook al is het je aanvoerder. Pinas heeft alles voor die positie. Is snel, voetballend voldoende en kan goed verdedigen. Middenveld met 2 controleurs Bakker en Immers. Daarvoor die nieuwe Zweed.
Woensdag 21 augustus 2019 om 23:04 uur Quote

DHFC070

Vak B schreef:

Het is toch werkelijk ongelooflijk
Dat er geen geld is

Verkocht : kayhati ,kuipers,groothuizen
Verhuurd: ladan en asmalas
Salaris vrijgekomen : becker,zang,lorenze,bas kuipers,troupe,kishna

Hoe is het dan mogelijk dat er geen euro is ?
Begrijpelijke frustratie maar andere geven het antwoord al.
Jaarlijks 3 miljoen tekort (20%) op een begroting van 15 miljoen met als hoofdoorzaak een nagenoeg lege eretribune en allemaal 30+ die tonnen verdienen maar dit niet terugbetalen in prestaties.
Gelukkig gaan nu na het optrekken van de gladde Manders rook een behoorlijk aantal ogen open. Iets wat ik, Leetje, Aad en nog een aantal andere hier al een hele tijd verkondigen.

Werkelijk ongelooflijk is inderdaad wel een goede beoordeling.
Het aantal sponsoren van groot en klein is letterlijk op 10 handen te tellen waar het er eerst nog 100en waren. En hoe kun je in godsnaam Malone, Beugelsdijk, Meijers, Necid, Kanon, Immers allemaal 2 ton of meer jaarlijks geven?

Mijn langspeelplaat is ook weer afgedraaid.
Woensdag 21 augustus 2019 om 20:31 uur Quote

FC2500

Mooie dagen zo ineens 2 spelers erbij. Maar nog lang niet genoeg om een zorgeloos seizoen te draaien. Mooi dat de namen niet uitlekken en of geraden worden.
Feit dat van As geen transfersommen betaald is denk niet iets waar hij trots op is. Is gewoon zo en mag best benoemd worden geregeld voor de niet alledag ADO volgende buitenwereld. Zou hem weleens met een gevulde beurs de transfermarkt op willen sturen want zonder geld in zijn zakken doet ie het best behoorlijk, eerder bij NAC (zie alleen al wat er van NAC terecht is gekomen sinds hij er weg is) al en nu bij ons ook.

Bestuurlijk kan ik het allemaal niet zo overzien of dit goed of niets is allemaal. Tijd zal het wel weer leren.

Voor linksback. Ik ben wel fan van die Mica Pinto van Fortuna.
Doet het zeer behoorlijk in dat vreemdelingenlegioen daar.
Helaas nog wel contract dus vermoedelijk geen optie voor ons.

Autocombi uitverkocht voor RKC, nu die laatste 150 buskaartjes nog eruit. Belangrijke pot en er gebeurt altijd wel wat in Waalwijk laatste jaren. Zoals Excelsior een zekere 3-punter was is RKC uit altijd een zeer lastige pot dus steun is nodig.
Woensdag 21 augustus 2019 om 20:04 uur Quote

grijze gek

grijze gek schreef:

tot nu toe vind ik die Oude Kip ook nog indruk maken, maar goed ik wacht zijn 90 min af.
GEEN, ik mis een paar toetsen, hahahaha tijd voor een nieuwe laptop
Woensdag 21 augustus 2019 om 19:37 uur Quote

Madmax

haagse jr schreef:

Overigens zijn clubs als Malmö, Molde en Elfsborg geen slechte clubs hoor. Spelen elk jaar voor het kampioenschap en Europees voetbal. Leeds United was vorig seizoen top 5 Championship. Dus zitten bij de beste 25 clubs van Engeland. Niet heel gek dus dat je daar niet goed genoeg bevonden kan worden.

Toch wel vertrouwen in deze linkspoot. Wat me ook opvalt is dat hij 3 gele kaarten heeft gepakt in zijn laatste 7 duels. Lijkt me ook een speler die zijn mouwen opstroopt en hard werkt. Schuwt zijn duels dus niet.
Word tijd dat onze scout is budget krijgt om in Scandinavië, Duitsland, Engeland etc te gaan scouten. Alleen in de KKD en Amateurs ga je het niet redden. En wordt je hier afgebrand als vriendje van.
Woensdag 21 augustus 2019 om 19:15 uur Quote

Ooievaar

Bleek schreef:

Onbegrijpelijk! Nieuw directeurtje en iedereen weer blij en net doen of er niets is gebeurd.

Als de supporters een relletje veroorzaken heb je hier pagina s vol jankende verhalen dat er zo nooit een sponsoren instappen.
Wat denken we dat de afgelopen weken, voor de zoveelste keer, aan schade heeft berokkend.

Een zichzelf respecterend bedrijf zou wel gek zijn om
bij zo’n instabiele club aan sponsoring te gaan doen.

Deze samenstelling is een tikkende tijdbom en wederom gedoemd om te mislukken.
Duurt nog geen 3 maanden dan komt de eerste selectieve verontwaardigde berichten hier wel voorbij..
Melkert heeft zijn hand overspeeld. Zijn rol is uitgespeeld, die krijgt de kans op een eervolle aftocht en die gaat via de hoofduitgang weg, schat zo in oktober november. Dan is zogenaamd de club weer uit de - bestuurlijke - stijgers. Maar die is klaar.

Rinner gaat weer boekhouder spelen. Terug in zijn hok. Gelukkig maar.

Hamdi is naar buiten toe de AD maar iedereen snapt natuurlijk wel dat Van Steenis en Jansma de dienst uitmaken achter de schermen en Hamdi wordt klaargestoomd. Van Steenis en Jansma zijn kanonnen. Die zullen de zwakke plekken in de organisatie genadeloos blootleggen.

Ben er van overtuigd dat alle nutteloze figuren worden kaltgestellt. Alleen dat gaat niet van de éne op de andere dag.

Dit seizoen is nu al naar zijn grootje, het zoveelste. Maar nu moet alles in het teken staan van handhaven. De puinhoop die er nu is veroorzaakt duurt tot komend seizoen voordat het is opgeruimd. Jammer, maar beter heel erg laat dan te laat.

Ik ga niet mee met een aantal hier om die nieuwe speler af te branden. Dat hij het niet heeft gered bij Leeds zegt me niet zoveel. NelK kwam bij QPR ook niet aan bod. Leeds is een vreselijk grote club. Nog steeds, en die competitie daar is groter dan de eredivisie hier. Op Ajax na. Denk dat zelfs PSV daar geen kampioen wordt.

Hij heeft een goede leeftijd, heeft ervaring opgedaan in fysieke competities als Engeland 1e divisie, en de hoogste divisie in Zweden en Noorwegen. Dus waarom niet? Nee natuurlijk is die niet gescout, want die van ons komen de Hoornbrug echt niet over. Ik hoop dat dat probleem komend seizoen wordt opgelost.

Evenals die verschrikkelijk zwakke trainer, die werkelijk niemand beter maakt met slaapverwekkend voetbal. Zwinkels laat die maar staan, geldt ook voor Meijers en de beperkte kracht Beugelsdijk. Een verschrikking. Hij heeft zijn successen te danken aan Havenaar, NelK en Johnson.

Maar nu de bestuurlijke stofwolken zijn opgetrokken zie de toekomst een stuk rooskleuriger in, en ga er van uit dat de communicatie met de eigenaar nu wel goed gaat verlopen.

Manders die werkelijk geen klote heeft gepresteerd is defiinitief van het toneel verdwenen, en dat zal dit seizoen al zijn vruchten af gaan werpen.
Scheelt toch een slok op een borrel of je als ADO door mannen als Van Steenis en Jansma laat vertegenwoordigen of iemand als Manders.

Valt nog ontiegelijk veel te doen, maar ben en blijf er van overtuigd dat er van deze club - een sterk merk - veel meer van te maken valt als tot nu toe het geval is geweest. Nu zitten er goede mensen, maar dat heeft wel even tijd nodig voordat zich dat gaat uitbetalen.

Zondag niet verliezen, en de week er op winnen van die yoga leraar.
Woensdag 21 augustus 2019 om 18:34 uur Quote

Bleek

Bolskie schreef:

Wat had je gedacht dan bleek, dat na de aanstelling van hamdi gelijk de koppen gingen rollen? Nee dat soort dingen zullen wel in de loop van de tijd gebeuren vermoed ik.
Tijd die je weer kwijt bent aan bakkeleien met elkaar in plaats van orde op zaken stellen.. Tijd die we ook niet hebben want het is 5 over 12!

Ik had het zeker niet verwacht maar wel gehoopt..
Woensdag 21 augustus 2019 om 17:50 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Kleddah, Madmax, kojak1, morley en 71 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 2
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tomas Necid

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Sparta Rotterdam
1-2
17 augustus 2019

Volgende wedstrijd

Logo RKC Waalwijk Logo ADO Den Haag
25 augustus 2019 om 12:15 uur
Mandemakers Stadion, Waalwijk

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 3 - 7
2 AZ 3 - 7
3 Vitesse 3 - 7
4 FC Utrecht 3 - 7
5 Sparta R'dam 3 - 7
6 PSV 3 - 7
7 Willem II 3 - 6
8 FC Twente 3 - 5
9 Heerenveen 3 - 4
10 FC Groningen 3 - 4
11 Feyenoord 3 - 3
12 VVV-Venlo 3 - 3
13 FC Emmen 3 - 3
14 RKC Waalwijk 3 - 1
15 Fortuna Sit. 3 - 1
16 Heracles 3 - 1
17 ADO Den Haag 3 - 0
18 PEC Zwolle 3 - 0