Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 215

erik

Haagse Kelt schreef:

Laatste avond van mijn 30er jaren, snik:)

In het jaar dat we ongeslagen kampioen werden in de eerste divisie voor het eerst naar de FC. Ik woonde in Epe en ging dus naar PEC Zwolle-FC Den Haag. Toen de bussen eraan kwamen zwaaide ik nog in mijn naiviteit, kreeg ik zo'n 50 middelvingers terug haha. Wedstrijd eindigde in 1-1 geloof ik. Eerste thuiswedstrijd was ook tegen Zwolle, op de Oost tribune, volgens mij nam Zwolle geen supps mee.

Daarna oa de legendarische 1 april wedstrijd tegen PSV en al die jaren in de eerste divisie ook regelmatig naar uit en thuiswedstrijden, maar geen seizoenskaart.

Sinds 2003 SCC, eerst vak O Zuiderpark, laatste jaar vak B. In Forepark begonnen op vak Q, toen het mocht naar O en nu alweer voor het 2e jaar op P. Mijn zoontje van 7 heeft ook een SCC, ga vaak samen met een vriend die ook al jaren een SCC heeft. Mijn broer woont in de regio Nijmegen, afgelopen jaren ook SCC, nu alleen CC en eredivisielive.

Heb de Europese wedstrijden in de eighties gemist, dus Europa in is mijn grote droom, samen met thuis winnen van de joden en de beker te winnen. Dit seizoen kan dus een aardig droomseizoen worden. Maar vd Gijp had gelijk, we moeten hier gewoon van genieten. Ik heb veel vertrouwen in het huidige beleid, maar ook met goed beleid kan het tegen zitten en kun je rechterrijtje spelen. Maar daar hoeven we nu ff niet aan te denken, boeruh we komen!

gijp heb gelijk gelijk geniet hiervan

eerste wedstrijd met me ouwe in 1981 west ham united

oefenwedstrijd daarna alle thuiswedstrijden bommetje tegen fc kutrecht afwisseld noord en west

hoogtepunten 1985/1986 onverslagen kampioen

met de wedstrijd tegen rkc 5-4 we stonden 3-4 achter maar in de laatste minuut een vrije trap van rooie fons van 25 meter in het kruis het kerstboomsysteem van co die gewoon de reservekeeper leo de boer in de spits zette om te winnen en de haagse pitbull edwin post europese wedstrijden tegen upjpest en young boys remco boere in ze tennissokjes, rinus en lex en de onverwachte terugkeer naar de eredivisie en nou dan dit jaar

zo mooi en zo gaaf voetbal typisch haags met bluf en branie en vol stadion 7 november tegen die jodeh zal ik nooit vergeten ik huil nooit maar heb huilend mensen gebeld dat we gewonnen hadden

Donderdag 3 februari 2011 om 22:45 uur Quote

Marcel

Marcel schreef:

Atteveld definitief weg maar als we daar Fons voor terugkrijgen dan zie ik weinig progressie.

Leefde Happel nog maar die had visie en iedereen deed wat hij zij !
Raymond Atteveld is nog niet weg bij ADO Den Haag. Dom gerucht verspreid door niet al te slimme personen.

 

Voor iemand die zichzelf anti beleid noemt kijk even het nieuws van vandaag, loser !

 

Alles wat ik schrijf en zeg dat klopt !

Maandag 17 mei 2010 om 16:54 uur Quote

Ooievaar

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Jeffrey van As in beeld bij ADO
Jeffrey van As wordt mogelijk verantwoordelijk voor het technisch beleid bij ADO Den Haag, nu Raymond Atteveld definitief is vertrokken.
Lees het nieuwsbericht

Dat is in ieder geval iemand die weet waar hij het over heeft. De zaken bij NAC marcheren heel behoorlijk dus ik neem aan dat hij daar wel een aandeel in heeft. Lijkt me in ieder geval wel iemand die z'n mond duft open te doen, en dat is zeer aan te bevelen, tevens is hij in ieder geval een praktijk jongen, en zal als oud ADO speler, ongeveer wel weten wat voor sentimenten hier leven.

 

Wellicht kan hij een goede backup zijn voor Fons, die ik te week vind. Maar mocht je toch een aardige selectie bij elkaar krijgen dan moeten we het maar proberen.

 

De club moet nu niet langer blijven dralen en eens een keertje spijkers met koppen gaan slaan. En laat die van As liever vandaag dan morgen beginnen. Er is zeer veel werk te doen.

 

Als die idioten van de raad van elf, met Henk - waar is de pers?- Jagersma nu eens uit de publiceit blijven, en de technische staf van de juiste middelen voorziet om de selectie gestalte te geven, dan moeten we maar eens van start gaan. Waar de club nu vooral behoefte aan heeft is visie, en rust in de tent. Dat gaat heel vaak samen, en dat hebben ze geheel zelf in de hand.

 

Overigens zijn ook die jongens van de HCF niet door iedereen geliefd, maar dat krijg je er van als je je wanbeleid aan de kaak stelt, maar zaten helemaal goed met de voorspelling van meen ik -Jan- Hague City Firm dat ze van As graag wilden zien en dat die ook inderdaad in beeld was. Dat mag best wel eens gezegd worden.

 

Ook die jongens hebben geen behoefte aan onrust en wanprestaties maar willen een ADO FC DEN HAAG wat niet om de onderste plekken meeprutst. We zitten niet meer in het Zuiderpark, waar natuurlijk veel- veel minder mogelijk was.

 

Zal je zien dat die jongens - net als ik - een stuk milder worden als er beleid wordt gemaakt, en ook wordt uitgevoerd. We verwachten echt geen wonderen, wel dat er nu eens normaal wordt gepresteerd, en de mensen geen lulverhalen op de mouw worden gespeld. Trouwens die Wetzel heeft natuurlijk geen éne klote gepresteerd, noch als trainer noch als TD. Dus(...)

 

Dus aan het werk, geen excuses, en lulverhalen maar zorg eens dat je wat meer uit dat stadion haalt. We zijn geen dorpsclub, maar hebben hier de derde stad van nederland dus wat minder lullen en eens fllink gaan poetsen voor je vele geld.

 

En voor die éne Jan Verveel: morgen ga ik weer werken.

 

 

Maandag 17 mei 2010 om 11:13 uur Quote

Ooievaar

Kees schreef:

Bijna iedereen heeft hier een negatieve mening over De Mos. Waarop is dat gebaseerd? Enkel vanwege de laatste zes weken bij Sparta. De pers liep met hem weg toen hij in korte tijd Kavala uit het slop hielp. En nu zes weken later kan hij klaarblijkelijk er niets meer van.

 

Dat vind ik nou korte termijn denken!!!!

Is het ook Kees, from hero to zero in a day. Maar daar zijn dan ook de salarissen naar. Daar hoor je heren regenjassen niet over.

 

Sparta en ADO hebben beiden een gemeenschappelijke factor. Een club die dramatisch slecht wordt geleid. Daar hebben ze een wielrenner als frontman en wij hebben gladjanus Kallen, en Henk - waar is de pers? - Jagersma.

 

 Dat we er in zijn gebleven heeft niets met kunde maar alles met mazzel te maken gehad. Het was een dubbeltje op z'n kant.

 

De Mos treft weinig blaam bij deze degradatie het bestuur des te meer. Daar hebben ze om de drie maanden een andere trainer.

 

Overigens De Mos als TD met Fons als trainer zou een aardige zet kunnen zijn. Fons alleen, wat er wel naar uit gaat zien, dat wordt weer billenknijpen en hopen dat je er weer drie onder je gaat houden.

 

Overigens ben en blijf ik een groot fan van Vloet.

Die heeft het goed gedaan, bij Sparta 12e meen ik, maar wat veel belangrijker is - al steken ze dat Sparta in de brand - hij heeft ons teruggebracht. Ondanks die boevenbende van Ringeling, De Boer en Jansen. Toen was het nòg erger dan nu. Buitengewoon knappe prestatie. Eeuwig dankbaar

 

Zondag 16 mei 2010 om 22:06 uur Quote

Advertentie

Marcel

Atteveld definitief weg maar als we daar Fons voor terugkrijgen dan zie ik weinig progressie.


Leefde Happel nog maar die had visie en iedereen deed wat hij zij !

Zondag 16 mei 2010 om 21:10 uur Quote

Moi

Johannes schreef:

Hele redelijke trainer..?!? Gebaseerd op wat precies? Willem II heeft nou niet direct geweldig gedraaid onder zijn leiding. Verder geen ervaring... Een trainer dus als Atteveld, ontslagen bij zijn eerste club, nu op zoek naar een tweede club. Een veel zachtaardiger mens, Fons, dat wel. Maar of het een hele redelijke trainer is?

nou een combinatie   Fons  en lexy zou goed passen. Dan heeft onze lex wat te doen  he

Maandag 5 april 2010 om 02:29 uur Quote

Johannes

Ruudje16 schreef:

Volgens mij heeft hij in het eerste jaar bij Willem II goed gedraaid...

Van Wikipedia:

Alfons Groenendijk (Leiden, 17 mei 1964) is een Nederlandse voetbaltrainer en voormalig profvoetballer.

Groenendijk begon zijn carrière als achtjarige bij LFC en verkaste 4 jaar later naar UVS. Daar werd hij ontdekt door FC Den Haag waar hij op 18-jarige leeftijd debuteerde in het eerste elftal. Zijn positie was linkshalf of verdedigende middenvelder. Hij had een uitstekend linkerbeen.

Sinds 2005 werkte hij bij Ajax, eerst was hij een jaar assistent-trainer van Jong Ajax seizoen 2005/2006. En sinds het seizoen 2006/2007 was hij assistent trainer bij het eerste van Ajax. Daarvoor was hij ook trainer van zaterdaghoofdklasser Katwijk. In seizoen 2008/2009 ging Groenendijk bij Willem II als assistent-trainer aan de slag. Per 17 februari 2009 nam hij de positie van hoofdtrainer over van Andries Jonker. Op vrijdag 19 Februari 2010 werd Alfons Groenendijk, samen met assistent-trainer Marcel Valk ontslagen door de tegenvallende resultaten.

____ ____ ____

 

Ok, dus hij is vorig seizoen een paar maanden voor het einde ingestapt bij Willem II. Dan heeft hij het een paar maanden goed gedaan.

Ik vind Fons een sypathieke vent, maar ben niet overtuigd van zijn kwaliteiten of zijn geschiktheid voor Den Haag eerlijk gezegd. En er moet gewoon persé een technisch manager/directeur komen ook.

Maandag 5 april 2010 om 01:13 uur Quote

Johannes

ADODENHAAG schreef:

Alfons Groenendijk is kandidaat voor ons om volgend seizoen trainer te worden. Hele redelijke trainer, ben benieuwd.

Hele redelijke trainer..?!? Gebaseerd op wat precies? Willem II heeft nou niet direct geweldig gedraaid onder zijn leiding. Verder geen ervaring... Een trainer dus als Atteveld, ontslagen bij zijn eerste club, nu op zoek naar een tweede club. Een veel zachtaardiger mens, Fons, dat wel. Maar of het een hele redelijke trainer is?

Maandag 5 april 2010 om 00:32 uur Quote

rien1

Leiden schreef:

op tilbo.com kan je lezen dat spelers een supporters voor ´kutmongool´ hebben uitgemaakt na terugkomst en dat die supporters maar moeten ´opk..k.r.n´....   

Ik zag wel dat die spelers de supporters (die bij terugkomst uitleg wilden), haddern uitgemaakt met een aantal beledigingen. Ik had niet gelezen dat het zo erg was. Moeten ze hier niet doen denk ik

 

Haha, wat was die kale kwaad toen ie gewisseld werd door Groenendijk. Heb echt genoten en heb zelfs nog een keer thuis die hele wedstrijd zitten kijken. Het had ook ons kunnen overkomen natuurlijk, maar had toch een beetje met Fons te doen.

Zondag 14 februari 2010 om 11:04 uur Quote

Robin Straub

Willem II tot minimaal winterstop zonder Aerts


Willem II hoeft tot, in ieder geval, de winterstop niet te rekenen op Maikel Aerts. De 33-jarige keeper moest dinsdag geblesseerd de training verlaten.

Uit onderzoek in het ziekenhuis bleek dat de aanvoerder van de Tilburgers de banden van zijn rechterenkel heeft gescheurd. Aerts is een vaste waarde voor coach Fons Groenendijk.

De verwachting is dat Niki Mäenpää zijn plek onder de lat zal innemen. De 24-jarige Finse goalie kwam afgelopen zomer naar Willem II van FC Den Bosch.

 

 

ik vind het erg fijn, want die aerts vind ik de laatste weken echt enorm goed keepen, al keepte Niki Mäenpää ook goed toen we in de jupiler league speelden hoor. ben benieuwd hoe hij het zondag gaat doen. en ja, ik wist dat het al gezegd was, maar ik denk, ik plaats het bericht zelf even.

 

Dinsdag 17 november 2009 om 21:55 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Kleddah, buurmanBrutus, Superjantje, ADO LAAK, BLEISWIJK-1, Erik070, Vakc, Voodoo070, fcdh_inside, GroenGeelHart070, Fokke Zwart, Kaos, Eeuwig Den Haag, Jos_Luguber, AllesDoorOefeningDH, Madmax en 48 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 215

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15