Langebach2

Waht schreef:

Nou gelukkig maar 0-1. Jongens tegen de mannen.
Jongens komen ook voetballend wel heel erg tekort.

2e helft tegen 10 man. Ranko even 10 minuten aankijken en dan nieuwe spits en Philip en elmkies
Fysiek komen Bourard, De Boer op het middenveld te kort. Ook Rigo is niet best vandaag.
Ik zou zeggen Morrison, Elmkies en Philipp erin en voor de laatste 30 minuten onze nieuwe griekse spits.
0
Zondag 18 oktober 2020 om 15:27 uur

Tommy

Zelfde opstelling phillip niet op de bank.
Morrison , del fabro elmkies en onze griek wel op de bank
0
Zondag 18 oktober 2020 om 13:30 uur

pitbull

123456789 schreef:

Matchday!! Ik denk een moeilijke wedstrijd. Zeker met Tannane en Bazoer in vorm bij Vitesse. Maar toch denk ik dat ze er een 2-2 uit slepen. 1× Philip en 1x Karelis.
Misschien dat Ravel Morrison ook bij de selectie zit en invalt onze verlosser?
0
Zondag 18 oktober 2020 om 09:33 uur

Bolskie

Jelle schreef:

Ik denk eerder omdat hij een indrukwekkend doelpunten moyenne op zijn cv heeft, en meteen in de eerste wedstrijd dat hij er in staat zijn eerste echt goede kans meteen het doel in werkt? Op zich niet zo heel moeilijke rekensom toch?
Als je aan de hand van statistieken beslist wel. Maar in de praktijk werkt het toch meestal anders maar goed we gaan het zien van mij mag die spelen. En ben benieuwd na hem zelfde geld voor die Morrison.
0
Vrijdag 16 oktober 2020 om 22:59 uur

123456789

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Vermoedelijke opstelling ADO – Vitesse
Nu de interlandweek is afgelopen, staat voor ADO de thuiswedstrijd tegen Vitesse voor de deur.
Lees het nieuwsbericht
Hoop dat die jim er weer lekker naast zit. Elmkies en Morrison verwacht ik nu toch wel in de basis. Die nieuwe spits misschien laatste half uur.
0
Vrijdag 16 oktober 2020 om 16:19 uur

Tommy

Fokke Zwart schreef:

Volgens mij met Ratiu ,del Fabro en Kemper achterin .Dan hebben sommige shouters natuurlijk gewoon meer dan gelijk .Het is bezopen dat je tegen fc Dordt 3 doelpunten tegen krijgt. Deze jongens komen gewoon in de basis als er geblesseerden zijn.
Eerlijk is eerlijk het 1e wat mij opviel waren de 3 tegen goals.
Maar zonder beelden ken je er gewoon weinig mee.
Positief is dat morrison 77 min gespeelt heb en dat onze griekse spits ook 30 min heb mee gedaan.
0
Woensdag 14 oktober 2020 om 10:54 uur

Jordy

ADO wint doelpuntrijk duel tegen Dordrecht
ADO Den Haag speelde dinsdag een besloten oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht.
Mooi dat Morrison al zo lang mee kan doen!
0
Dinsdag 13 oktober 2020 om 18:16 uur

123456789

ADO DEN HAAG WINT BESLOTEN OEFENDUEL VAN FC DORDRECHT

ADO Den Haag heeft dinsdagmiddag een besloten oefenwedstrijd bij FC Dordrecht gewonnen. In het Riwal Hoogwerkers Stadion won het in een doelpuntrijk duel met 3-4. De Haagse treffers kwamen op naam van Michiel Kramer, Bilal Ould-Chikh, Boy Kemper en Nikos Karelis.

Net als twee weken geleden trad ADO Den Haag aan met combinatieteam van spelers uit de A-selectie en enkele talenten uit Onder 21. Daarnaast maakten Dario Del Fabrio en Nikos Karelis in Dordrecht hun officieuze debuut voor ADO Den Haag. Del Fabro kwam ruim een uur in actie terwijl Karelis het laatste half uur mocht invallen.

ADO Den Haag kende een slechte start want al na drie minuten spelen keek de ploeg tegen een achterstand aan.  Een voorzet vanaf de linkerkant werd door Suray Mathis bij de eerste paal gepromoveerd tot doelpunt: 1-0.

Kort na deze snelle tegentreffer stond het echter al snel weer gelijk. Ravel Morrison werd in het strafschopgebied gevloerd door ADO Den Haag-huurling Dehnino Muringen, waarna de scheidsrechter de bal op de stip legde. Michiel Kramer faalde vervolgens niet vanaf elfmeter: 1-1.

Zo snel ADO Den Haag weer op gelijke hoogte kwam, zo snel kwam het voor de tweede maal op achterstand. Slordig balverlies op het middenvelder werd direct afgestraft. Schoonderwaldt had andermaal geen antwoord op een schot van Mathis: 2-1.

In het slot van het eerste bedrijf had ADO Den Haag meerdere mogelijkheden om de stand weer in evenwicht te brengen. Zo werd een doelpunt van Boy Kemper afgekeurd vanwege een eerdere overtreding op de keeper van FC Dordrecht, had Bilal Ould-Chikh de pech dat hij tot twee keer toe op de paal schoot en verdween een schot van David Philipp net over de lat van de thuisploeg.

In de tweede helft was de eerste grote kans voor FC Dordrecht, maar stond de lat een treffer in de weg. Hierna pakte ADO Den Haag het initiatief en kwam het beter in de wedstrijd. Waar Philipp eerst nog een mooie kans onbenut liet, was enkele minuten later Ould-Chikh wel trefzeker. De snelle buitenspeler omspeelde de Dordtse keeper en schoot in de bal in het dak van het verlaten doel: 2-2.

Waar ADO Den Haag op jacht ging naar de overwinning was het juist FC Dordrecht dat weer op voorsprong kwam. Een vrije trap van Mateja Bajunovic verdween over de muur en via de handen van Schoonderwaldt in het doel: 3-2.

In de slotfase stelde ADO Den Haag echter alsnog orde op zaken. Eerst was het de mee naar voren gekomen Boy Kemper die voor de gelijkmaker zorgde en bekroonde Karelis enkele seconden later zijn officieuze debuut met de winnende treffer. Een perfecte voorzet van invaller Xander Severina werd door de Griekse aanwinst doeltreffend afgerond: 4-3.

Karakteristieken
FC Dordrecht - ADO Den Haag 3-4 (2-1)

Scoreverloop: 3. Mathis 1-0, 8. Kramer (pen.) 1-1, 11. Mathis 2-1, 68. Ould-Chikh 2-2, 76. Bajunovic 3-2, 89. Kemper 3-3, 90. Karelis 3-4

Opstelling ADO Den Haag
Schoonderwaldt; Ratiu, Del Fabro (63. Seedorf), M. Mulder (46. J. Mulder), Kemper; Goossens (61. Steijn), Morrisson (77. Reinders), Pascu; Philipp, Kramer (61. Karelis), Kramer, Ould-Chikh (70. Severina

0
Dinsdag 13 oktober 2020 om 17:30 uur

Thehague070

rijswijk hoekpolder schreef:

Spelers opstellen die je nog niet live hebt zien spelen?
Je opstelling is gebaseerd op hoop

Pascu
Ravel Morrison

Waar zijn die ? Nog geeneens op de bank ff Apeldoorn bellen.

Joh nog beter zelfs dat word top 5 hoor... Kramer en Goossens eruit en asc8 en Morrison erin!
0
Vrijdag 9 oktober 2020 om 13:00 uur

rijswijk hoekpolder

Thehague070 schreef:

Stel je voor... De denk ik sterkst mogelijke opstelling... Dat die na een wedstrijd of 8/9 reëel is mits ranko zou durven doorpakken... Ik voorspel en of hoop dan deze opstelling