Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Johannes

GreenYellowTheHague schreef:

Ik zou Pardew eruit gooien en proberen Jol het af te laten maken. Deze trainer is niet geschikt gebleken helaas
Je moet op je knieën terug naar Fons en vragen of hij alsjeblieft terug wil komen. Al is het maar voor die laatste wedstrijden.
Zondag 8 maart 2020 om 00:05 uur Quote

Advertentie

rd..

Petah schreef:

Bij Lex denk ik eerder gebrek aan verstand
Ik denk nog steeds dat je hem in de spits moet zetten. Was dat twee seizoenen geleden dat Fons die noodgreep deed? Dat was niet slecht.
Zondag 1 maart 2020 om 14:31 uur Quote

derput

malle eppie schreef:

Man of the Match voor mij: Danny Bakker, 1 slechte bal op t einde maar voor de rest zeer solide passing. Als we op deze hand doorgaan verwacht ik direct lijfsbehoud. Come on The Hague !
Dat ze eppie niet als opvolger van Fons hebben gehaald is ongekend dom
Zaterdag 29 februari 2020 om 23:14 uur Quote

GreenYellowTheHague

marcellino schreef:

Laten we dan maar nu al stoppen want je wint niks meer.
Man hou toch je hebt het nog steeds zelf in de hand. En ja pec wint daar aan tegen komen andere ploegen weer dichterbij nogmaals over 5 wedstrijden weet je waar je staat tot die tijd.drama voor niets.
Ik waardeer dat positief bent, maar ik zeg dat het er gewoon niet meer in zit je veilig te spelen. Ik vind het echt een miskleun om die Pardew aan te stellen, hij verdient echt meer ontslag als Fons. Hoe kan je zo voor de dag komen met 8 aanwinsten? Waarom niet 4 goede versterkingen? Met 4 gerichte versterkingen had je je gewoon veilig kunnen spelen. Het is op,de club is echt rijp voor de sloop. Ik vind dit een enorme blunder van Hamdi en consorten om dit voor elkaar te krijgen. Falkenburg, Immers, Meijers,Goossens, Bakker zijn 5 spelers die er de 1e seizoen helft een zooitje van hebben gemaakt en die staan gewoon in de basis vandaag. Je haalt Baluta, een Roemeens international.Zal die slechter zijn als Immers? De trainer is het spoor kwijt, en dat zegt gewoon alles
Zaterdag 29 februari 2020 om 22:01 uur Quote

rd..

Eeuwig Den Haag schreef:

Reactie van Kramer onder post van FC Afkicken over supporters op het trainingsveld spreekt boekdelen: “Koekoek”

Met deze actie slaan ze echt volledig de plank mis, kloof supporters/spelers wordt nu groter. Onbegrijpelijk echt waar!
Hou op zeg. Ik zie al dat compleet vreemden bij mij op mijn werk even komen vertellen hoe het moet en dat even komen afdwingen. De arrogantie! Die gasten hebben daar niks te zoeken. Eerder ook al met van As. Met Fons. Met Petrovic. Bij spelersbus. Bij Adelaar. Ik walg ervan. We doen maar of dat allemaal moet kunnen en normaal is. Ik denk dat je die gasten niet hoeft uit te leggen dat ze moeten winnen. Komen 10 van die gekken dat nog even uitleggen. Het maakt het broze vertrouwen alleen maar kapot ipv dat het helpt.
Donderdag 27 februari 2020 om 07:18 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Groenendijk moet bijkomen van ADO
Fons Groenendijk heeft met de eigenaar van Roda JC gesproken.
Lees het nieuwsbericht
Zaterdag 22 februari 2020 om 21:15 uur Quote

Aad

Bolskie schreef:

Wat zijn de feiten dan wat wij lezen en zien in de media?

Over die vrije dag na Sparta, was jij voor niks na de training gegaan Of is dat een aannamen na een bericht in de media daarover?

Dat we er tot nu toe weinig mee op zijn geschoten is wel een feit. Maar die wisselingen zijn toch wel te verklaren? Dat het niet goed is ziet iedereen maar waarbij zoveel nieuwe spelers zijn is het toch niet gek dat hij zijn samenstelling nog niet heeft gevonden? Dat had men bij voorbaat moeten weten ieder andere trainer zou dat ook niet weten zo snel, daarvoor is meestal een voorbereiding alleen het probleem is die voorbereiding is er niet. Elke pot is een finale voor ons.
Gewoon een Nederlandse trainer moeten halen. Die kennen de tegenstanders, kennen de sterke en zwakke kanten van de ADO-spelers en kunnen toch wat gemakkelijker communiceren.

Methode Fons was uitgewerkt maar een andere Nederlandse trainer had best eens de boel aan het draaien kunnen krijgen. Dat lukte, in een zelfde situatie, in het verleden ook Steijn, Fraser en Groenendijk.
Vrijdag 21 februari 2020 om 12:34 uur Quote

Madmax

Vermoedelijke opstelling....... Nou roept u maar !!


Opstelling Fons ...
Koopmans
Malone Beugelsdijk Pinas Meijers
Immers Bakker Goossens
Summervile Necid Falkenburg

Opstelling Pardew...
Koopmans
Spence Stubbs Pinas De Bock
Baluta Thomas Duffy
Summervile Bogle Buuren

Opstelling Martin Jol.....
Koopmans
Achmet Beugelsdijk Pinas Meijers
Immers Mohammed Bakker
Bilal Kramer Hakim

Opstelling Ron Jans.....
Ali G
Snoop Dog Beugelsdijk Pinas Meijers
Malone 50cent Immers
Martin Luther Necid Don King
Woensdag 19 februari 2020 om 10:57 uur Quote

ADOHARRY

rd.. schreef:

Wat ik zeg. Een bron bovenop de selectie.

Pardew heeft geen enkel overwicht op de groep en laat alles en iedereen zijn gang maar gaan. Fons had dit beter voor elkaar. Nederlandse deel van de selectie kotst Pardew al volledig uit.

Ik vertel alleen wat ik hoor. Ik heb niet zo vaak een goeie bron. Dit is er wel een. Die ik ook voorlopig weer niet meer spreek. Dus van mij hoef je verder geen nieuws te verwachten. Niet meer dan dit. Zeg ik er ook eerlijk bij.
Als dit waar is had Fons alleen overwicht op de groep omdat die al die gasten die er NIETS van bakten de eerste seizoenshelft maar gewoon liet staan. Hij durfde niks anders en hield vast aan z’n oude vertrouwde kliek. Nu is er een andere trainer die wel gewoon een Immers, Meijers, Falkenburg, Beugelsdijk, Bakker op de bank zet (en terecht) en nu zijn het waarschijnlijk dan deze jongens die niks met Pardew hebben!? Pleur een eind op. Deze jongens hebben het een hele seizoenshelft totaal verkloot en zijn samen verantwoordelijk met Fons en van As voor de positie waar we nu staan. Niet Pardew. Laat maar zien dat je in de basis hoort stelletje lapzwansen. Als je denkt dat je altijd een 6 speelt en 17e staat met 5 punten achterstand op de nr 16 en je denkt dat dat goed genoeg is zegt dat voor mij genoeg. Banken en je muil houden!!! Laat maar zien dat je in de basis hoort en vecht voor ons en voor onze club! :megaphone: :megaphone: :flag:
Woensdag 19 februari 2020 om 02:55 uur Quote

rd..

Haagse Student schreef:

Kun je specifieker zijn over hoe je dit weet?

Want VI staat er wel om bekend om dingen uit zijn verband te rukken en op te kloppen. Pardew wist bijvoorbeeld echt wel dat Dumfries opkomt.
Wat ik zeg. Een bron bovenop de selectie.

Pardew heeft geen enkel overwicht op de groep en laat alles en iedereen zijn gang maar gaan. Fons had dit beter voor elkaar. Nederlandse deel van de selectie kotst Pardew al volledig uit.

Ik vertel alleen wat ik hoor. Ik heb niet zo vaak een goeie bron. Dit is er wel een. Die ik ook voorlopig weer niet meer spreek. Dus van mij hoef je verder geen nieuws te verwachten. Niet meer dan dit. Zeg ik er ook eerlijk bij.
Dinsdag 18 februari 2020 om 23:00 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

ADO LAAK, Superjantje, Voodoo070, Madmax, Kleddah, buurmanBrutus, Vakc, Jos_Luguber, Fokke Zwart, JB96, JerryFC, LB, FCDHZwoude, malle eppie en 46 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15